Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Szerző: tyb
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

tyb - 2012.08.16. 20:50

 

 

Ma délután 15.00 körül hangos szirénázás verte fel a városközpont nyugalmát. Bár megszokhattuk már, hogy a megkülönböztető jelzések néha felvisítanak a rendőrök, mentők, vagy a tűzoltók gépkocsijain, azonban most két szerkocsi is szirénázva száguldott át a városon. Aggasztó, ha több túzoltógépkocsi érkezik városunkba, mert az nagy bajt sejtet.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
Tűzvész   

 

 

Csodálatos vidékeket járunk be vidéki, vagy külföldi utazásaink során és kissé elfeledkezünk a szűkebb környezetünk, lakóhelyünk szépségeiről. Minap Abony felett repülve  csodáltam városunk gyönyörű látképét, amikor a számomra különösen kedves, "Báger" horgásztó fölé értünk.

Közélet:
Báger   

tyb - 2012.08.16. 09:17

A napokban néhány kört téve Abony felett szembesültem "Manci" néni eltűnésével, a Kossuth térről. Bár korábban sokféle információ látott napvilágot a szobor jövőbeni sorsát illetően, mára, a jobb sorsra érdemes szobor, egy udvar mélyén, hasra fektetve várja, hogy mi történik vele.

Abony retro:
   
Blogok   

Tegnap Szolnokon jártam. Fura karavánokkal futottam össze a "4-es"-en. Mintha, a múlból "teleportálták" volna őket. Kinézetüket és állapotukat illetően is. Valamennyien a gigászi szovjet hatalom műszaki remekei voltak. Zaporozsec, Volga, Zsiguli, vagy az Ural motorkerékpár, mind-mind a távoli álmaink vágyaiként ismertek a nyolcvanas évek végéig.

Történelem:
Autó   
OldTimer   
Blogok   

tyb - 2012.06.20. 12:17

Nekem tetszik, ezért megosztom... 

 

Egy írásbeli állásinterjún egy férfi 0 pontot szerzett, mégis felvették. Kérdések és válaszok :

 

1. Melyik csatában halt meg Napóleon?
- Az utolsó csatájában.

 

2. Hol írták alá a Függetlenségi Nyilatkozatot?
- A lap alján.

 

3. Mi a válás legfőbb oka?
- A házasság.

Nyehehe:
Viccek   

tyb - 2012.06.03. 12:11

Szóval, történt, hogy az egykori Kossuth Étterem, ma már kenyérboltként üzemelő helyiségében nyolcadikként várakoztam a soromra, a napi sós kifliadagom beszerzése végett. Lassan fogytak előlem és gyűltek mögöttem, amikor megérkezett egy roma asszonyság....

Különvélemény:
Cigány   
Blogok   

tyb - 2012.06.01. 20:29

 

Megdöbbentő hírt olvashattunk a www.hirado.hu oldalon, mely szerint az egyik nagy takarékszövetkezet csődbe került. 17.000 ember bánhatja a pénzét. Optimistaként csak remélhetjük, hogy egyedi esettel állunk szemben.

 

És ha nem? Félek. Mentsem a menthetőt? Hezitálok... Én döntöttem!  Majd az idő megmondja, hogy megalapozott volt-e az aggodalmam...

 

Íme a hír: http://www.hirado.hu/Hirek/2012/06/01/09/Bedolt_a_Soltvadkert_es_Videke_Takarekszovetkezet_.aspx

 

Forrás és kép : www.hirado.hu 

Gazdaság:
Bank   

 

 

Elloptak egy biciklit az egyik abonyi általános iskolából. Ez - sajnos - nem egy vezető hír városunkban. A nóvum talán csak annyi, hogy mindez a kamerák kereszttüzében történt.

Közbiztonság:
Lopás   

 

A cikk szerzőjét egy ajánlattétel után gyakorlatilag elküldték melegebb éghajlatra! Extrém részletek a levelezéssel együtt a cikkben!

 

Minap, témák után kutatva jutottam arra az elhatározásra, hogy ha már úgyis gépkocsi cserén gondolkozom, megkeresek néhány internetes autókereskedő vállalkozást, persze - a piaci tendenciákra is tekintettel – lényegesen alacsonyabb árajánlattal, mint a hirdetett vételár. Kíváncsi voltam a reakciókra, azaz a fellendülés időszakában tapasztalt, lekezelő stílus esetleges változásaira, melynek a potenciális vásárlók megnyerése érdekében manapság törvényszerűen be kellene következnie.

Különvélemény:
Abony   
Blogok   
Autó   

tyb - 2012.04.03. 21:19

Politika:
Buli   
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok