Mi Abonyunk - Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2023.11.17. 08:24

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ha valakinek az öltözéke teljesen makulátlan. Sőt, főleg akkor, mert még nagyobb a kontraszt, ha kifogástalan a ruházat, csak a cipő nem az.

 

Sokan csak ledobják a cipőt, mikor hazaérnek a fárasztó munkanap után, és nem tulajdonítanak jelentőséget a cipő tisztításának és gondozásának. Pedig ez rendkívül fontos több szempontból is, hiszen nemcsak igénytelenséget tükröz, de a cipő tartósságát sem garantálja.

 

A VIBA cipő webáruház tisztítószereket, folteltávolítókat kínál, amelyek segítségével könnyebb és gyorsabb lesz a cipő ápolása. Lényeges, hogy mindig az anyagnak megfelelő szert használjunk, hogy ne okozzunk károkat benne.

 

A cipő ápolása lényeges

 

Miért is kell ápolni a cipőket? Egyrészt a már említett igényesség miatt, másrészt annak érdekében is, hogy a lábbeli sokáig őrizze meg magas minőségét. Ha nem teszünk érte, hogy strapabíró legyen, hamar meg kell tőle válnunk.

 

Ám abban az esetben, ha rendszeresen fordítunk időt és energiát a cipő megfelelő tisztítására és ápolására, nem lesznek hálátlanok. Több szezont is ki fognak bírni, és előnyös tulajdonságaikat is megőrzik.

 

Amikor nem az aktuális idénynek felel meg a lábbelink, akkor érdemes elraktározni a szekrényben, hogy ne porosodjon, és ne legyen útban. Ám ezt is csak úgy szabad, ha előtte alaposan megtisztítottuk, bekentük a megfelelő anyaggal, és tökéletesen megszáradt. Tegyünk bele sámfát is, hogy ne deformálódjon el az alakja!

 

Hogyan kell ápolni a cipőket?

 

Ennél a kérdésnél a legfontosabb, hogy mi a cipő anyaga. Teljesen más kezelést igényel a bőr, ahogy a nubuk és a velúr is. Mindig el kell olvasni a cipő termékismertetőjét és az ápoló szer használati utasítását is! Így biztosak lehetünk benne, hogy a helyes készítményt alkalmazzuk a megfelelő anyagon.

 

Elronthatja a cipő minőségét, ha nem jól cselekszünk, akár tönkre is tehetjük a hozzá nem illő szerrel. Ezért mindenképpen keressünk olyan cipőápolókat, amelyek segítenek fenntartani a minőséget, és rendezett külsőt kölcsönöznek a cipőnek. Ezáltal biztonságosan tudjuk gondozni őket, és nem kell attól tartanunk, hogy kárt teszünk bennük.

 

Miért fontos még a cipő ápolása?

 

Nem beszéltünk még a lábbelik belsejéről, pedig az is egy sarkalatos pontja a cipőápolásnak, hiszen gyakorlatilag ezzel a résszel érintkezik a lábunk. Az egészség pedig mindennél fontosabb, úgyhogy a cipő belső részét is higiénikusan kell tartanunk.

 

A tökéletes állapotú belső nem engedi elszaporodni a gombákat, ami kellemetlen szagokat okozna. Rendszeresen kell szellőztetni is, minden használat után célszerű egy napot pihentetni a cipőt. Az a legjobb, ha kivehető a talpbetét, mert azt könnyen és egyszerűen tudjuk levegőztetni és tisztítani is.

 

Vannak olyan ápolók is, amelyek kombináltak, így többféle anyaghoz használhatók. Ha sokfajta cipő van a birtokunkban, akár célszerű lehet egy ilyet beszerezni. Így nem fordulhat elő, hogy összekeverjük a termékeket, és nem a megfelelőt használjuk.
  

Programok:
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

Birkózócsarnok átadása

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

Strandmozi

Augusztus 19-20 programjai

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok