Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2281, belépett felhasználók: 0.


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Békés demonstrációra készülnek Törtelen a kerekes székesek, kismamák, idősek

Lapinformációink szerint augusztus 8-án reggel 8 órára békés demonstrációt hirdettek meg Törtelre az érintettek, akiknek ügyét a helyi Jobbik szervezet elnöke, Bucsus Ferenc karolta fel. Egyszerűen betelt a pohár, és felháborítónak tartják, hogy még a legforgalmasabb önkormányzati tulajdonú közintézmények egy része sem került akadály- mentesítésre, de bizony a POSTA sem. Ráadásul a COOP áruházba sem lehet akadálymentesen bejutni. Naponta szenvednek ezzel a problémával a lakók, pedig ez a legforgalmasabb üzlet Törtelen. Mindez annak ellenére van így, hogy ezt jogszabály írná elő mind az önkormányzat, mint a Posta, mind az üzlettulajdonosok részére. A Sportcsarnokba, ahol többek közt a ballagásokat is tartják, szintén csak magas lépcsőkön lehet bejutni, amely nagy gondot okoz az idős hozzátartozóknak. Hiszik, vagy sem, a helyi polgármesteri hivatal épületét ugyan az előző településvezetés felújította, de az akadály- mentesítés nem történt meg. 

 0 Hozzászólás

Mi folyik a temetőben? Csoda történik!

Csattogott, lecsapott a kalapács a Nagytemetőben! Markó Ferenc barátunk meséli, hogy három idős abonyi hölgy ö. Nagy Sándorné (Panni néni) Varga Béláné (Eszti néni) (Komáromi Károlyné Erzsike (Böbő néni)

Abony gyászol: Zsákai Béla bácsi örökre elment

Élt nyolcvan, szép, tartalmas esztendőt. Béla bácsi egy etalon volt, egy ikon. Nekem, és azt hiszem, hogy mindazoknak az volt, akik ismerték. Még az előző polgármester regnálása idején a helyi önkormányzatnál is dolgozott, értünk is! Í

Abonyi férfi verte betonvassal a sértettet! Csak erős idegzetűeknek!

Betonvassal ütötte fejbe a betörő az őt üldöző üzlettulajdonost - Vádat emeltek a bármi áron menekülő sorozat-betörők ellen- A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette és többrendbeli, üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás ...

Legfrissebb galériáink:
Blogok
Aprók

Agropont! Minden, amit az autód szeret:)

ÚJ- ÚJ- ÚJ  MInden, amit az autód megérdemel! AKKUMULÁTOROK, hosszú garanciával + Ajándék jégoldó SPRAY           Ne várd meg a telet, ne várd ...

veroniq - 2015.08.01. 17:44

Savanyítanál? Cefréznél? Pálinkát főznél? Irány az AGROPONT

Minden igényt kielégítő választékban:  Vödrök, hordók, kannák a savanyításhoz és cefrézéshez! Elérhető, remek áron az AGROPONT-ban! ...

MiKertÉSZünk - 2015.07.30. 09:50

csaba12 - Abonyés Tószeg külterületén termőföld eladó

Zoltán - Elveszett!

hargita - Kecskék eladók!

barnarizs - 4 hónapos bika borjú eladó

tomtailor - Címeres téglát vásárolnék

varga nika - Eladó kisfiúra való márkás cipő és szandálok!!!

Sanyika - Könyv kiárusítás

okos23 - Munka!

Hópihécske - Albérlet

Hirdető - Kertek rendberakását és bármilyen könnyű fizikai munkát vállalunk!

Még több blog --> Még több apró -->
Híreink
 

JANIK Autósiskola: Tanfolyam indul augusztus 7-én!

   

Balesetmentes közlekedést kívánunk

HONLAPUNK, elérhetőségek IDE KATTINTVA

Köszönjük, hogy bennünket választanak és nálunk tanulnak!

Várjuk tanulóinkat sok szeretettel!

Remek áron, profi szolgáltatással!

Mit tud a KOBA? Megmutatjuk!

 

Képek munkáinkról a címre kattintva!

 

Gázpalack csere akció a FERROBAU ABONY telepén!

Hozza hozzánk! Beszámítjuk! Kihagyhatatlan lehetőség!

Minden féle, fajta, külföldi, nem bevizsgált, ismeretlen eredetű és " ki tudja micsoda "

kemping gázpalackját most 3500 Ft / darab áron beszámítjuk

új töltött turista palack megvásárlása esetén!

Akcióink visszavonásig érvényes!

Gázpalack csere árakért és egyebekért katt a címre!

FERROBAU ABONY - VASBAN NAGY!

 

Volnerék eltérítették a négyes autópályát?

 

Jó, azért nem, de eltérült. Volner János abonyi sajtótájékoztatóján örömét fejezte ki, hogy sikerült a 4-es autópályának másik nyomvonalat találni. „ Ez egy nagyon fontos dolog volt, amit a Jobbik is a zászlójára tűzött. A cél az volt, hogy a Budapesthez közeli településeknél kell megkezdeni az építkezést, nem pedig az Alföld közepén, jóval kevésbé forgalmas térségben. Örülünk neki, hogy ezt ki tudtuk kényszeríteni a kormánytól. Sajnálom, hogy a térség Fideszes országgyűlési képviselői semmit sem tettek ennek érdekében, hogy ez a beruházás itt valósuljon meg. 

 

KANTIN EXTRA

Olvasásához katt a címre!!!

 

Figyelem! Holnaptól vonatpótló buszok járnak!

 

Vonatpótló buszok közlekednek jövő héten Kiskundorozsma és Szeged között- Pályakarbantartási munkák miatt augusztus 3. és 8. között módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok a Szeged – Cegléd – Budapest vonalon.

Kiskundorozsma és Szeged között vonatpótló autóbuszok közlekednek, illetve a MÁV szintén vonatpótló buszokkal biztosítja az átszállási lehetőséget Kiskundorozsma és Szeged-Rókus között a megszokott csatlakozások fenntartása érdekében.

Lájkold Te is oldalunkat a Facebokon! Katt ide!

Keress bennünket a Kultúra Házában!  

Igényes környezet, barátságos hangulat és árak! 

Mártika néni fincsi sütijei kaphatók!

Aláírás gyűjtésbe kezd az MSZP

Az MSZP is támogatja a civilek aláírásgyűjtését

Mint az köztudott, a nyári hónapokban népszavazási kezdeményezésünk miatt aláírásgyűjtésre készültünk. Július 20-án, hétfőn egyértelműen kiderült, hogy a Nemzeti Választási Bizottság a kormánypártok irányítása alatt áll. Nyilvánvaló politikai nyomásra, mondvacsinált, jogilag nonszensz adminisztratív okokra hivatkozva továbbra is akadályozzák a vasárnapi zárva tartás elleni népszavazási kezdeményezésünket. Mindezek ellenére ki fogjuk harcolni a népszavazást a vasárnapi zárva tartás ügyében, ami fontos lépés lesz a kormány megbuktatásához vezető úton.

Halvacsora

 

Süssünk hekket házilag!

Minden okos háziasszony tudja, hogy az urához a hasán át ( is ) vezet az út. Én is tudom, de eleve nagyon szeretek konyhatündért játszani. Többek közt vendéglátós diplomával rendelkezem, de a szakma szeretete gyermekkoromtól kezdve ivódott belém, hiszem nagyszüleimnek vendéglőjük volt Dunaharasztiban. Ott nőttem fel gyakorlatilag. Így hát, az életem fontos része, hogy megörvendeztessem szeretteimet bokros teendőim mellett is házilag készített finomságokkal. 

 

Agropont! Minden, amit az autód szeret:)

ÚJ- ÚJ- ÚJ  MInden, amit az autód megérdemel!

AKKUMULÁTOROK, hosszú garanciával

+ Ajándék jégoldó SPRAY

Részletek a címre kattintva

 

Munkavédelemben a legjobb! FERRUM! Cipők, védőruhák

Egyre több helyen kötelező a

megfelelő védőfelszerelés

Nálunk egy helyen mindent megtalál

Profi termékek széles választékban,

remek áron csakis nálunk!

Részletek, akciók a címre kattintva!

 

Figyelem! Segítséget kérnek rendőreink! Ismeretlen holttest a Dunában

 

A  rendőrség a lakosság segítségét kéri egy ismeretlen férfi személyazonosságának megállapításában.
 A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság 01050-200-562/2015. általános számon közigazgatási hatósági eljárást folytat egy ismeretlen férfi személyazonosságának megállapítása céljából.

 

Menekültügy: bekeményítettek a ceglédi rendőrök

 

Cegléd: A vasútőr hívta ki a rendőröket, de hogy miért, arról nincs fogalma az aktivistáknak, semmilyen rendbontás nem történt (ahogy öt hete még egyszer sem). A kisgyermekes családok másfél órát vártak a peronon, majd felszálltak a debreceni vonatra – az a család is, amely kivett volna egy szobát, esetleg lezuhanyozott, evett volna valamit, és normális szálláson aludt volna egy éjszakát. Így hajnalban megérkezett Debrecenbe, ahol el kellett jutnia a 7 km-re lévő túlzsúfolt menekülttáborba.

Csúnya baleset a Horthy kanyarban!

Képek és cikk: Ceglédi Panormáma, ahol képek még láthatók minderről, katt IDE

Személyautó fordult árokba július 31-én kora délután az emlék-keresztekkel tűzdelt Horthy-kanyarnál. Bár a Peugeot kupé összetört, az átutazó - így az utat nem ismerő - sofőr épségben, sérülés nélkül mászott ki a feje tetején álló járműből, melyben a légzsák sem nyílt ki. A fiatalember - elmondása szerint - nem hajtott a megengedettnél gyorsabban, azonban a rosszul belátható kanyarban egy lassan haladó autó került elé, mely elől, hogy az ütközést elkerülje, elrántotta a kormányt. Az autó ezután megcsúszott, de nem volt hova, így egyenesen a mély árokban kötött ki. - Ha nem árok lett volna az út mentén, simán kisodródtam volna a szántóföldre - panaszkodott. - így azonban az autó orra megakadt az árok alján, és fejrefordultunk.

Kanadai Olvasónk keresi abonyi családját!

Most az alábbiakban mindenféle javítás nélkül osztom meg Önökkel kanadai olvasónk levelét, aki Járdány Gyula rokona, és keresi családtagjait, minél többet szeretne róluk megtudni. Remélem, Olvasóink a segítségére lesznek. Íme, a levél: Kedves Veronique!

En Canadai vagyok, itt szulettem Torontoban. A mamam Juhasz Iren volt, ki koltozott Rakosligetbol, 1930 -ben. A mama-ja Sarik Julianna volt, Abonybol, es igy a mamam unokatestver volt a mult Jardany Gyula-val. Sokat leveleztek, ennis kaptam kepes lapot Jardany Gyula-tol.

 

Polyák Attila már csak tudja:Kemény és mocskos munka a szénégetés

 

Az abonyi Polyák Attila, az Origo fotósa ismét nagyot alkotott. A www.origo.hu - az erdélyi szénégetőkről jelent meg képriportja. Mindenkinek jó szívvel ajánlom! Amikor azon nyafogunk, hogy nem telik valamire, gondoljunk a szénégetőkre! Mindjárt jobb lesz, egy fokkal! Mutatom: Szénégetők dolgoznak Székelyföldön Erdőfüle fölött, Hargita és Kovászna megye határán a hegyekben. Az Erdővidék történelmi tájegységének szénégetőmestereihez lovas kocsival romák hordják a fát.

 

A cikk IDE kattintva folytatódik

 

SPÁTEN- Szomjúság ellen a biztos tipp! - Soha nincs szünnap

Tanácstalan vagy? Nem tudod, hol vedd meg?
Segítünk!

Csakis 18 éven felülieknek szabad a bemenet a törvények értelmében!
SPÁTEN: Az OKOS választás

Az italok legszélesebb választéka a legkedvezőbb áron!

Neked, nekem, nekik és a vendégeidnek!

Kihagyhatatlan, csábító ajánlatok!
Csakis SPÁTEN
Vasárnap is! Miért is ne?
Sőt: TRAFIK és Szerencsejáték Zrt hely!
Gyere!
Szemere Bertalan út 2.

Képgaléria ITT, lájkold te is facebbook-os oldalunkat!

 

KORMOS OPTIKA , a MiAbonyunk kedvenc optikája

A megszokott magas színvonalú kiszolgálással várjuk

kedves vásárlóinkat!

Forduljon hozzánk bizalommal!

Folyamatos akciókkal várjuk Önt és kedves családját 

KORMOS OPTIKA, a Szilágyi Erzsébet úti üzletsoron 

A nagy sikerre való tekintettel újra gyermek horgásztábor!

Gyermek horgásztábor
2015. augusztus

A tábor rendezője: Abonyi Horgász Egyesület
Szervező: Molnár Károly
Elérhetősége: 06/30/6372664

A tábor helyszíne:
Abonyi Horgász Egyesület halőrháza és horgásztavai
Időpontja:
2015. augusztus 10-től (hétfőtől)- 14-ig ( péntekig.) reggel 8:00-16:00-ig.
A tábor zárása: 2015. Augusztus 14 15 óra.

A minimális létszám l0 fő, maximális létszám 20 fő.

Katt a részletekért a címre!

Volner a kapuban: Elszámoltatnák a felelősöket

 

Július 31-én Abonyban és Nagykőrösön is sajtótájékoztatót tartott Volner János, a Jobbik országgyűlési képviselője a Quaestor csődje miatt bajba jutottak témájában. Volner János elmondta, hogy a Jobbik korábbi vállalásaihoz hűen mindent megtesz annak érdekében, hogy a bajba jutott önkormányzatok a Quaestor csőd miatt beragadt pénzüket visszakapják, és elszámoltassák a felelősöket. „ Kezdeményezzük, hogy a közpénzek kezelésének szabályai úgy változzanak, hogy ne lehessen sem az önkormányzatok, sem az állami intézmények pénzét eltüntetni. 

Egy óra alatt ezt teszi veled a kóla

 

Azt eddig is tudtuk, hogy a kóla rengeteg cukrot tartalmaz, és vannak nemkívánatos hatásai is. Most a Daily Mail egy grafikán mutatja be, hogy egy órán át milyen változásokat okozhat az üdítő a szervezetedben.

Grafika: mi történik azután, hogy megiszol egy colát?

 

 

Nyaralások? Csakis a LILA redőnyös bolt!

Kedvelje Ön is facebook oldalunkat! KATT IDE

CSÚCS RUHÁK A LILÁBAN! MINDEN ALKALOMRA

ITT nézhető meg egyik képgalériánk!

A csinos hölgyek és elegáns urak kedvenc divatáru üzlete!

Részletek, képek a címre kattintva

 

Új osztály a Hetényiben

 

Az osztály a daganatos betegek szűrésén, kezelésén kívül a kardiológiai, a máj- és vese-, valamint pajzsmirigybetegek gyógyulását is segíti. A tervek szerint már nyár végén fogadnak betegeket a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet új, nukleárismedicina-osztályán – közölte a kórház megbízott igazgatója.

 

Babamérleg bérelhető, eladó!

Tisztelettel értesítjük a kismamákat, hogy új

szolgáltatással várjuk a babás anyukákat!

Csecsemőmérleg bérelhető a FERRUM üzletben,

erről a Villamossági Boltban kaphatnak bővebb felvilágosítást!

Köszönjük, hogy segíthetünk! Önt is várjuk sok szeretettel!

 FERRUM Vas- Műszaki Szaküzlet, Abony, Vasút út 2

Tel: 53/362-999


 

Lemeszelve

Mint lapunk korábban arról beszámolt, ismeretlen tettesek a Millenniumi Emlékpark környékét, a Trafóháznál emberi ürülékkel szennyezték, ezzel megszentségtelenítve ezt a helyet, és nem kis járványveszélyt okozva. Mára hűlt helye a bélsárnak, eltüntették, klórmésszel beszórták a környéket. Most sem túl impozáns a látvány, talán egy kiadós slagozás segítene! LŐVE

A kecskemétihez akarják csatolni a szolnoki fősulit

 

Jelentős átalakításokat terveznek a felsőoktatási intézmények struktúrájában, működésében: ismét lenne például állatorvosi egyetem és önállósodna a soproni erdőmérnöki kar is. Végleges döntés augusztus végén várható - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) felsőoktatásért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten. Palkovics László azt mondta: jelentősen átalakulhat a Nyugat-Magyarországi Egyetem (NYME), amelynek az átalakítására azért van szükség, mert az intézmény integrációját "nem sikerült jól végrehajtani", emiatt pedig belső feszültségek alakultak ki.

Asszonyverő ceglédi pacák

 

A ceglédi rendőrök még a helyszínen elfogták a férfit-  A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytatott testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. József 42 éves kecskeméti lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2015. július 28-án 23 óra körüli időben a ceglédi vasútállomáson szóváltásba keveredett az élettársával, akit ezt követően több alkalommal megütött és megrúgott. A 35 éves nő a bántalmazás következtében – az orvosi vélemény alapján – súlyos sérülést szenvedett.

 

Figyelem! Újra napközis sporttábor!

 

Így szemetel szelektíven Abony

 

Szerencsére már nem kell azzal szembesülnie az abonyi lakosságnak, hogy a szelektív gyűjtők környékén oda nem illő mocsok éktelenkedik. A szelektív gyűjtőket felszámolták, helyette a lakosság sárga zsákokba gyűjtheti a PET palackokat, és teheti ki a háza elé, melyet egy nagyon korszerű gépjárművel el is szállít az NHSZ. Ahogyan ma láttam, rengetegen éltek a kínálkozó lehetőséggel, és az újrahasznosítható műanyagot tartalmazó zsákok példás rendben sorakoztak a házak előtt.

 

Kihagyhatatlan buli ajánlatok KONYHAKINCS-től!

Bulit tervezel?

Esetleg grillezéssel, nyársalással, bográcsolással?

Akkor nálunk megtalálod hozzá:

- Öntöttvas serpenyők, grillnyársak, saslik pálcák gázgrillek
- Nyársbotok, szalonnasütők, sajtos tallér sütők
- Bográcsok, állványok, szeletsütők, akasztható kivitelben is, gázzsámolyok, sütőtárcsák
- Fakanalak, csipeszek

Képgaléria, üzletmebmutató IDE kattintva

Tálaláshoz zománcos és max. 0,8 literes bográcskák, melegen tartó állvánnyal is!

Nem akarsz mosogatni?

Részletek, további ajánlatok a címre kattintva!

 

Ragaszkodunk a babonáinkhoz utazáskor- A 13-as számot gyakran kerülik a szállásadók

 

 A magyarok kétharmada ragaszkodik olyan apró szokásokhoz vagy tárgyakhoz, amelyek szerencsét hozhatnak az utazás és nyaralás alatt – derült ki a Szallas.hu felméréséből. Leginkább a fekete macskától tartunk, de a hazai szállásadók is segítenek a szerencsétlenség megelőzésében: a 13-as minden 4. szálláshelyen kimarad a számozásból.

  

Mégtöbb hír
Dátum választó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint szükség lenne mezőőrség létrehozására?
   
 IGEN! Nagyon! Na végre! 
 Hát, nem is tudom, lehet 
 Minek? Teljesen felesleges lenne... 
 Nagyon nem érdekel, hogy lesz, vagy sem! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok