Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8047, belépett felhasználók: 0.


Kilencedik perét is elvesztette Antal- Láng Edina

 

A mai napon ismét perre került sor a Ceglédi Járásbíróságon. A feljelentő ismét Antal- Láng Edina egykori politikai szereplő, jelenleg Facebook csoportot működtető „blogger” volt. A magánvádas eljárás a „vádlott” felmentésével zárult, a feljelentő fellebbezik, az elsőfokú ítélet még nem jogerős.
Arról, hogy erre a tárgyalásra sor kerül a köztiszteletben álló abonyi Hölgy vádlottként történő beidézésével, maga a magánvádló írt Facebook csoportjában „nyugalom megzavarására alkalmas” posztot.

 0 Hozzászólás

Téli igazgatási szünet a Polgármesteri Hivatalban!

2022. december 22. napjától 2023. január 06. napjáig igazgatási szünet lesz a Polgármesteri Hivatalban. Részletek:

Engedélyezés alatt a napelem rendszerek telepítése

A tervezett fejlesztés összesen 20 épületet érint

Az energiamegtakarítás érdekében Abony Város Önkormányzata számos fontos lépést tett már. Ebből az egyik nagy volumenű változás, illetve fejlesztés az önkormányzati intézmények épületeinek napelemmel történő ellátása, majd csatlakozás az Opusz Titász hálózatához. 

Megérkezett a hivatali télapó

A Polgármesteri Hivatal dísztermében rendeztünk Télapó ünnepséget az abonyi önkormányzat intézményeiben dolgozó munkatársaink gyermekeinek és unokáiknak.

Legfrissebb galériáink:
Mészáros Vendéglő ajánlja
Aprók

fabula - Ikerház fél eladó.

misike95 - Fűkaszálást vállalok megegyezés szerint!

misike95 - Kiadó lakást keresek sürgősen 2 fő részére!

barnarizs - Ingyen elvihető raklapokat keresek

as1961 - Lakatos álláslehetőség

diagonal088 - Ivóvíz, szennyvíz, földgáz bekötések Tervezése, Engedélyeztetése, Közműegyeztetése! Tel: 06-30-3926-987

misike95 - Fűkaszálást vállalok!

Szarvasné - Rozella

TATU - Fűkasza láncfűrész

TATU - STRLING ELITE

Még több apró -->
Híreink
 

Mi is az a VRAM, azaz a videókártya?


Ebben a cikkben a videókártyáról, a VRAM-ról lesz szó. Megnézzük, hogy mi is ez, miért fontos, milyen típusai vannak, és miként használjuk őket. Vágjunk is bele!

Anti-ageing szépségápolás a hétköznapi rutin részeként

A kor előrehaladtával, az öregedés során természetes jelenség, hogy bőrünk veszít a nedvességtartalmából. Az anti-ageing bőrápoló kezelések alapja, hogy kellően rejuvenáljuk bőrünket. Az ideális rutin kialakításához figyelembe kell vennünk a bőrtípusunk változó igényeit.

 

 

Fenyő Miklós koncert

 

Jelek, amikből kiderül, hogy a kapcsolat már nem olyan, mint volt

Egy idő után sajnos minden kapcsolat ellaposodik, átalakul, kényelmessé válik, amely sokszor negatív irányba viheti el mind a két fél életét. Bár tény, hogy nincsen annál felemelőbb érzés, mint amikor minden rendben van, amikor a partner és mi magunk is jól érezzük magunkat az adott élethelyzetben, ez azonban nem állandó. Ezért tenni kell, nem is keveset.

 

Tippek az útnyilvántartás vezetéséhez, ha többen használnak egy autót

 

Az útnyilvántartás vezetésével jogosulttá válhatnak a cégek a lízing ÁFA visszaigénylésére, amely értelemszerűen fontos kérdés abban az esetben, ha nem szeretjük feleslegesen kiszórni az ablakon a pénzünket.

 

A hatékony adminisztrációhoz elengedhetetlenek az irodai szoftverek

Napjainkban már nélkülözhetetlenek a digitális megoldások egy átlagos iroda működésében. Egyre több ügyet lehet (és kell is) digitális formában elintézni, valamint a hagyományos megoldásokhoz képest a hatékonysága is sokkal nagyobb.

Minden, amit tudni szeretne a méhpempőről


Ha már hallott a méhpempőről és annak jótékony hatásairól, akkor biztosan felmerül az a kérdés, hogy milyen időközönként javasolt fogyasztani. Most minden fontos információt megtudhat erről a csodaszerről.

Pecsenye Parádé

 

Virág- és vetőmagbörze

 

A páramentesítés fontossága a mindennapok során

Ahhoz, hogy egészséges környezetben élj, és abban neveld fel a gyermekeidet, fontos, hogy az alapvető egészségvédelmi előírásokra odafigyelj az otthonodban is. Megfelelő higiéniai feltételeket teremts a lakásod minden helyiségében, és a levegő páratartalmát is optimális szinten tartsd.

 

Egy bringa, amellyel a legkeményebb terepeken is áthajtasz

Bár a fat bike már az 1900-as évek eleje óta létezik, de csak a 20. század végén kezdett el igazán népszerűvé válni. Manapság pedig még inkább rivaldafénybe kerül a kerékpáros közösségben, és mi ezen egy cseppet sem csodálkozunk. A puha, csupán 0,3-2 barra fújt, ugyanakkor 10-16 cm széles külsőinek köszönhetően szinte akadály nélkül képes végiggördülni a laza talajon.

 

Borverseny

Hogyan biztosíthat a szivarok számára optimális páratartalmat?

Egy szivaros számára a szivar tökéletes állapota jelenti az alapot a dohányrúd élvezetéhez, azokhoz a nyugalomban töltött hosszú percekhez, amelyeket pöfékeléssel tölt.

 


Úton a Bogár Nagykövet címért

Mi az Abonyi Szivárvány Óvoda és Bölcsőde pedagógusai Zöld óvodaként változatos programokat szervezünk rendszeresen óvodásainknak. A ránk bízott csemeték szeretik az állatokat, mint a többi hasonló korú gyermek, azonban a bogárvilággal más a helyzet. 

 

Hogyan lehet a fürdőszoba praktikus és szép is?

Hogy a fürdőszoba felújítása ne válhasson pénznyelő és idegőrlő rémálommá, pár dologra érdemes nagy figyelmet fordítania mindenkinek, ha átalakításon töri a fejét. Alap, hogy jól kidolgozott terv nélkül bele se kezdjen senki! Ez az otthonodban az a hely, ahol nagyon sok időt eltöltesz te és mindenki, aki ott lakik. 

 

Csodálatos, rendhagyó műsorral készült Március 15-ére a Somogyi iskola

Pető Zsolt polgármester: A mai napon délelőtt zsúfolásig megtelt a Kultúra Háza Színházterme a Március 15-i ünnepség közönségével. Elmondhatom, hogy méltóképpen emlékeztünk meg az ünnepre, Kovács László önkormányzati képviselő, a Városfejlesztési Bizottság elnöke és a Somogyi Imre Általános Iskola diákjai, tanárai jóvoltából. 

 

Te melyik cégnél dolgoznál szívesebben?

Ahhoz, hogy egy cég napjaink nehéz gazdasági helyzetében nyereséges tudjon maradni, az üzleti partnereinél és az alkalmazottainál egyaránt jó benyomást kell keltenie. Ennek elérését számtalan eszközzel meg lehet valósítani, amelyek közül a céges ruha egy hatékony eszköz lehet.

 

Kedves kerti figurák dekorációként

Ha kidíszítjük otthonunkat, illetve a közvetlen környezetünket, akkor sokkal jobban fogjuk érezni magunkat a mindennapokban. Tökéletes kellékek ehhez a kerti törpék, melyek kiválóan mutatnak az udvarban. Ha érdekel ez a lehetőség, akkor nézz körül köztük te is!

Egy új különlegesség a fürdőszobában: a ráültethető mosdó

Építkezéskor vagy felújításkor mindig nehéz, ugyanakkor érdekes kihívás egy lakás vagy akár csak egy részének berendezése. Egy adott helyiség kialakításakor számtalan praktikussági, esztétikai szempontra lehetünk tekintettel, ezek mellett pedig a minőség vagy éppen az ár is perdöntő szempont lehet.

 

Teszteljük le a fi-reléket és azok működését!


Aki egy kicsit is jártas a villanyszerelési eszközökben, az már biztosan hallott a fi-relékről, azaz az áram-védőkapcsolókról. Ennek tesztelése elengedhetetlen annak érdekében, hogy az eszköz folyamatosan működhessen. Szerencsére mindez nem egy bonyolult dolog, hiszen tulajdonképpen a kelléken található tesztgomb megnyomásával láthatjuk is, hogy minden rendben van-e. 

 

A buszjáratok indítását, és sűrítését kezdeményezi a polgármester

Pető Zsolt, Abony Város polgármestere február 15-én levelet írt Kruchina Vince igazgatósági elnök úrnak, melyben kezdeményezte újabb Volánbusz járatok indítását és sűrítését. A polgármesteri levél szerint:


 

Elkapták az abonyi fatolvajokat

A hírről olvasóink számoltak be, és az információk megerősítését kértük a rendőrség munkatársaitól. Ennek megfelelően megkeresésemre Szabóné Berki Bianka r.százados, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az alábbiakban olvasható tájékoztatást küldte meg:

 

Iskolai szünidőben is változatos programok várják egy vidéki szállodában

Egy gyermekes család az esetek 99%-ában együtt utazik, akár nyár van, akár tél, ez így természetes. Ugyanakkor a legtöbbször ez igencsak sok kompromisszumot kíván meg mindenkitől, hiszen figyelembe kell venni az eltérő korosztályokat, főleg, ha még a nagyszülők is társulnak a kiruccanáshoz.

 

A rendezvényszervező szakma szépségei

Sokan irigylik a rendezvényszervezőket, azt gondolják, csodás életük van. Pedig nem igazán könnyű munkát végeznek ezek az emberek, hiszen reggeltől sokszor hajnalig kell talpon lenniük, és nagy felelősség nyomja a vállukat, de ők azt állítják: mégis megéri. Hogy miért olyan szép ez a hivatás, kiderül írásunkból.

Sportbál

Amikor a vásárlás már nem nyomasztó teher többé

A vásárláshoz, főleg napjaink sokszor zsúfolt és hajszolt jellegéből fakadóan megosztó az emberek hozzáállása. Van, aki kifejezetten kedveli ezt a tevékenységet, és mindenük a shoppingolás, vannak, akik a szükséges rosszat látják benne és népes azok tábora is, akik igazából a hátuk közepére sem kívánják az ezzel járó vesződséget és sokszor a tömeget.

 

Mennyit számít, hogy milyen nyírógéppel nyírjuk a kutyus szőrét?

Minden gazdi a legjobbat szeretné a kutyusa számára, éppen ezért a kutyakozmetikára is rendszeresen időt kell szakítanunk. Ez nemcsak esztétikai, de egészségügyi szempontból egyaránt rendkívül fontos lehet.

 

Amennyiben még nem vagy jártas ezen a területen, érdemes informálódni a különféle részfolyamatokat illetően, valamint a minőségi eszközök beszerzésére egyaránt nagy hangsúlyt kell fektetned. A következő cikkben most ebben leszünk a segítségedre, tarts velünk!

 

Együttműködésben a gimnáziummal és a honvédséggel

Pető Zsolt polgármester:

 

A mai napon irodámban fogadtam dr. Bali Tamás ezredest, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár bázisparancsnokát , valamint munkatársnőjét Hirtné Ivanics Marianna zászlóst, honvédelmi referenst, Stummer- Mészáros Bernadett igazgató asszonyt és helyettesét Szendrei Juhász Ágnest. 

 

A pihentető alvás záloga a megfelelő matrac

A nyugodt alvás záloga a megfelelő fekhely megléte. Az alvás ideje alatt testünk regenerálódik, így elengedhetetlen a megfelelő támogatás és kényelem. A komforthab matracok ezen igényeket tökéletesen kielégítik.

 

Az ütemtervnek megfelelően épül a Csemetekert Bölcsőde

Tavaly március végén tették le az alapkövét ünnepélyes keretek közt annak a bölcsődének, mely mára már „kinőtt a földből”. A tetszetős küllemű épületnél a munkálatok az eredeti ütemtervnek megfelelően haladnak mind kívül, mind belül. A projektnyertes építtető a Pünkösdi Gyermekvédelmi Szolgálat. A Szilasi és Társai Kft, mint a közbeszerzés nyertese dolgozik a területen. 

Mégtöbb hír
Dátum választó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok