Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7976, belépett felhasználók: 0.


Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Lapunk nem hivatalos forrásból származó információja szerint ma délelőtt egy halott férfit találtak Abonyban a Nagytemetőben. A katolikus temető egyik keresztjén lelte halálát az abonyi férfi, aki önkezével vetett véget életének.


A haláleset még az éjszaka a folyamán történt. A férfi az egyik keresztre akasztotta fel magát egy villanyvezeték kábellel. A hajnali szürkületben őt a temetőcsősz találta meg. Sajnos már nem tudtak rajta segíteni.

 0 Hozzászólás

Kigyulladt egy silózó Abonyban

Munka közben kigyulladt egy silózó gép szerdán délután Abony külterületén. A tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók megkezdték a lángok oltását, ezzel megakadályozták a tűz továbbterjedését. 

A pedagógusnap margójára

Kedves Olvasónk, írta az alábbi történetet, aki 40 évig dolgozott elhivatott gyógypedagógusként.

„A Szeretet a legnagyobb, amit Isten itt hagyott…”

Háziorvosi rendelőből lopták el az oltóanyagot Nagykőrösön

Hihetetlen: egy háziorvosi rendelőből tűnt el koronavírus elleni oltóanyag Nagykőrösön.

Legfrissebb galériáink:
Mészáros Vendéglő ajánlja
Aprók

misike95 - Kiadó lakást keresek sürgősen 2 fő részére!

barnarizs - Ingyen elvihető raklapokat keresek

as1961 - Lakatos álláslehetőség

diagonal088 - Ivóvíz, szennyvíz, földgáz bekötések Tervezése, Engedélyeztetése, Közműegyeztetése! Tel: 06-30-3926-987

misike95 - Fűkaszálást vállalok!

Szarvasné - Rozella

TATU - Fűkasza láncfűrész

TATU - STRLING ELITE

diagonal088 - Acél kerítések, korlátok, kiskapuk, nagykapuk, kerítés elemek és kő kerítés fedlapok olcsón eladók Abonyban!

as1961 - Állás lakatos számára

Még több apró -->
Híreink
 

A választás másik nagy nyertese

Joe Biden mellett volt egy másik nagy nyertese is az amerikai választásoknak: a fogadóirodák. Maryland-ben, Dél-Dakotában és Louisianaban arra szavaztak népszavazáson, hogy legalizálják a sportfogadást. A Wall Street-en a szerencsejáték-részvények árai fellendültek, a három említett államban a Bloomberg szerint a piaci értékük 537 millió dollár körül van.

Gyere te is tiratlonozni!

Gyere úszni, triatlonozni a Fergeteg csapatába!

Ha szeretsz úszni, és szeretnél fejlődni egy jó csapatban, itt a helyed!

Várunk szeretettel 6 éves kortól mindenkit.

Bővebb info: Medveczky Edit 06705994619 

 

Hogyan találjon olyan online bukmékereket, akikben megbízhat

A sportfogadás egy rendkívül szórakoztató hobbi. Sokan azonban félnek belevágni, hiszen a megfelelő bukméker oldal kiválasztása nem könnyű feladat még akkor sem, ha valaki már tapasztalt fogadó.


 

Elkészült Magyarország kóbor állat rendelete

A kormány elfogadta a kóbor állat befogásával, tulajdonjogának átruházásával és elhelyezésével kapcsolatos feladatok ellátásáról szóló kormányrendeletet, amely részletesen szabályozza az ebrendészeti telepek feladatkörét és ellenőrzését – közölte az Agrárminisztérium.


 

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el


Szabóné Berki Bianka a Pest Megyei Rendőr- főkapitányság sajtószóvivője lapunknak elmondta, hogy Abonyban 13 óra 36 perckor baleset történt a Szelei úton. Egy 46 éves farmosi hölgy a személygépkocsijával haladt és elgázolt két fiút. Az egyik 10 éves fiú a kerékpárját hajtotta, „utasa” egy 11 éves fiú volt. Mindketten megsérültek a balesetben, egyikük súlyos, másikuk könnyebb sérüléseket szenvedett. A balesetben megsérült gyermekeket az Országos Mentőszolgálat munkatársai ellátták. 

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

A szatír nem abonyi, Cegléden is zaklatott egy nőt.... Hiába telt le hivatalosan a szolgálata, hazafelé tartva Abonyban egy sikítva segítséget kérő hölgy zaklatója után azért még futásnak eredt a BRFK körzeti megbízottja. Elfogta, kollégái őrizetbe vették, és kezdeményezték a bíróság elé állítását. 

 

A zászlós az abonyi vasútállomáson leszállva indult haza 2021. november 20-án 21 óra 30 perc körül, amikor egy nő sikítása, majd „Segítség!” felkiáltása törte meg a csendet.

Megnyitott a Stelázsi! Környezetkímélő és abonyi!

 

Ha valami újra, minőségire, környezetkímélőre vágysz, akkor feltétlenül keresd fel a Stelázsi Boltot a Kossuth Ferenc utca 2. szám alatt. Bejáratát a Nagykőrösi út felőli részen találod, az üzletsoron.
A polcokon kimérésre kínált remek portékákat találhatsz: tészták, fűszerek, nasik, mák, liszt. 

Jótékony fodrászat: 347.000 forint lett az eredménye

Ahogyan arról Pető Zsolt polgármester beszámolt közösségi oldalán, november 20-án a HAJ-SZA Stúdióban járt, ahol Czagányné Pusztai Ágnes és Viola Dóra fodrászok jótékony fodrászat napot tartanak. Az egész nap bevételét az Egyedül Nem Megy Alapítványnak ajánlották fel, mely sérült embertársainkat segítő abonyi civil szervezet. A tavalyi évben már nagy sikerrel megrendezték a jótékony fodrászatot. Ebben az évben is közel harminc vendég jelentkezett be erre a napra és e mellett sok olyan adakozó is volt, aki frizurát nem kért, azonban adománnyal támogatta a nemes kezdeményezést.

 

Hétvégi abonyi baleset

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola- Balesetmentes közlekedést kívánnak mindenkinek. Közösségi oldalunkon már beszámoltunk a hétvégi abonyi balesetről, íme a Katasztrófavédelem hivatalos híre erről:

 

Gyurinka Autósiskola: Jó tipp karácsonyra

Egy jó tipp karácsonrya, ennek biztosan örülni fognak! Megérkeztek az ajándékutalványok ! Kaphatók az irodákban.
Az e-learning képzésre a jelentkezés folyamatos és bármikor megkezdhető!
Kényelmesen, otthonról is elsajátíthatod az AM, A1, A2, A, B, BE, C, CE, D kategória megszerzéséhez szükséges elméleti tudást! Jelentkezz e-learning képzésünkre!

 

Nagyobb társaság verekedett össze a Penny Marketnél

A mai napon, november 15-én eddig ismeretlen okok miatt szemtanúk elmondása szerint nagyobb társaság verekedett össze a Penny Market parkolójában. 12 főt állítottak össze a rendőrök. A verekedés során baseball ütőket is látni véltek olvasóink, volt amelyik el is tört. Az egyik szemtanú elmondása szerint még vascső is előkerült. Az eset kapcsán többen is hívták a rendőrség munkatársait, akik gyorsan megérkeztek a helyszínre.

 

Jótékony fodrászat: Nekik gyűjtenek

Ahogyan arról lapunk beszámolt, ebben az évben is lesz jótékony fodrászat a HAJ-SZA Stúdióban. A tavaly évben nagy sikerrel megrendezett eseménnyel az Egyedül Nem Megy Alapítványt támogatták. Ebben az esztendőben is őket szeretnék segíteni azzal, a Szeretlek Abony program keretében, hogy egy egész napos bevételüket felajánlják a civil szervezet számára.

 

 

Finn módszerrel ellenőriztek Abonyban

A közlekedésbiztonsági akció fő célja az ittas járművezetők kiszűrése volt. A rendőrök négy óra alatt 486 sofőrt szondáztattak meg Abonyban.

FENYEGETÉSSEL CSALTA KI A SÉRTETT ÉRTÉKEIT A GYANÚSÍTOTT

Rettegésben tartotta a fogyatékkal élő sértettet a terhelt. Rendszeresen veréssel fenyegette áldozatát, aki félelmében saját értékeit adta át a férfinak. Letartóztatta a bíróság a gyanúsítottat, aki ellen a Ceglédi Rendőrkapitányság bűncselekmény elhárítására fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett rablás bűntette és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

 

Szombati baleset

 

Árokba hajtott egy személygépkocsi szombaton délelőtt Abonyban, a Szolnoki úton. A gépkocsi sofőrje önerejéből az autót elhagyni nem tudta. 

 

Gyere Te is tritalonozni!

Gyere úszni, triatlonozni a Fergeteg csapatába!

Ha szeretsz úszni, és szeretnél fejlődni egy jó csapatban, itt a helyed!

Várunk szeretettel 6 éves kortól mindenkit.

Bővebb info: Medveczky Edit 06705994619 

 

 

Már nem a négyes a legdurvább halálút

A rettegett 4-es főút
Régóta problémás volt a 4-es főút, de a beindult változások hatására csökkent a balesetszáma. 2018 májusában az Európai Unió 265 millió eurót (akkori árfolyamon 82 milliárd forintot) adott az akkori adatok szerint legzűrösebb magyar tranzitút biztonságosabbá tételére, kvázi sztrádává bővítésére. Azóta komoly építkezések történtek, újabb és újabb 2×2 sávos, középen fémkorláttal elválasztott szakaszokat adtak át, és a támogatás eredményei már a statisztikákban is szépen látszanak.

 

Tárt kapus program

Mi most tényleg a semmi nem jó országa lettünk?

Cikkem a fanyalgóknak született.

Ülök a gépem előtt, nézem az országos oldalakat, nézem a regionálisakat, más településekét, az abonyiakat.... jönnek a kommentek, kérdések. Történik valami jó, és jön a válasz, kérdések formájában: Miért nem a másikat? Miért pont ezt? Miért ezt az utat? Mikor lesz kész amaz? Mért kell maszk? Miért nem kell maszk? Miért vannak rendezvények? Miért nincsenek rendezvények? Miért jönnek a szigorítások? Miért nincsenek szigorítások? Jönnek az álhírek, idióta pletykák, melyekről azt gondolják, ha kiírják igaz lesz. Érkeznek a hazugságok, mélységes gyűlölettel. Örülnek a más bajának, de még rá is erősítenek.

Traktor show

 

A járvány miatt már a lakásfelújítás is online zajlik

Interjú az egyik legismertebb virtuális piactér, a Biano alapítójával, Michael Zelinkával

A kihívásokkal teli elmúlt másfél, két év után, amikor minden az alkalmazkodásról szól, a home&decor szegmens, online kereskedelem egyik világhírű “sztárja”, a www.biano.hu
mégsem a lassulás jelét mutatja, hanem épp annak ellenkezőjét. 

 

Tanfolyamok folyamatosan

JOGSIT SZERETNÉL? Válassz minket!
Az e-learning képzésre a jelentkezés folyamatos és bármikor megkezdhető!
Kényelmesen, otthonról is elsajátíthatod az AM, A1, A2, A, B, BE, C, CE, D kategória megszerzéséhez szükséges elméleti tudást! Jelentkezz e-learning képzésünkre!
Íratkozz be pár perc alatt és tanulj online, otthonról!????
**********
Vizsga sikerességi mutató 2021.II. negyedév:
https://gyurinka-autosiskola.hu/statisztikai-mutatok/

 

Hogyan csökkenthetjük a kiadásainkat, ha padlófűtésre váltunk?

Bármennyire hihetetlen, megoldható!

A fűtési szezon közeledtével egyre többekben idéződik fel a téli számlák rémképe, aminek hatására újra és újra felmerül a gondolat, hogy érdemes lenne új fűtési megoldás után nézni. Az elektromos fűtés különféle típusait sokan nem is veszik számításba, pedig ezekkel akár teljesen megszabadíthatjuk magunkat a számlák okozta terhektől, és ha alaposabban átgondoljuk, a hatékonyság szempontjából sokszor kifizetődőbb a gázfűtésnél. 

 

Tanácsot adunk, hogyan vásárolj bútorokat az interneten

A bútorvásárlás olyan tevékenység, amelyet a legtöbb embert életében legalább egyszer érint. Ez főként új helyre költözés előtt vagy a régi, elhasználódott darabok cseréjekor történik.

Ami ennek módját illeti, két lehetőséget kell megemlíteni - a boltban történő vásárlást és az internetes online vásárlást. Te melyiket részesíted előnyben? Mi egyértelműen a második lehetőség mellett szavazunk. Amellett, hogy elmondjuk, miért, nem hagyjuk ki az online bútorvásárlás bevált módszereit sem.


Miért érdemes online vásárolni?


Töltsünk tiszta vizet a pohárba: A fejlett 21. században sokan élnek hektikus és rohanó életmódot. A boltokban való bolyongásnak pedig ritkán van benne helye. Ez az első ok arra, hogy online vásárolj bútorokat. Általában gyorsabb és kényelmesebb, mint a boltokban való rohangálás. Ráadásul egy pillantással összehasonlíthatod a bútormodelleket, vagy időt adhatsz magadnak a gondolkodásra. Senki sem fog nyomást gyakorolni rád, így te döntheted el, hogy végül mit vásárolsz, hogy otthonodat a saját ízlésedre hangold.

Bilincsben az abonyi drog kereskedők

A ceglédi nyomozók Jász-Nagykun Szolnok megyei kollégáik támogatásával 9 helyszínen egyszerre ütöttek rajta egy szervezeten. Négy tagot kábítószer-kereskedelemmel, az ügyfélkörükbe tartozó öt fogyasztót kábítószer birtoklásával gyanúsítják.

 

Tárt kapus program

 

Természetes fájdalomcsökkentő készítmények, amelyek kevésbé ismertek

„Tudom a fájdalomnak tépett arca van, azt nézzük unos-untalan mindannyian.” - hallhatjuk a Hiperkarma nevű zenekar Secperc című számában. Mint olyan sok minden, a fájdalom érzékelése, megélésé és maga a megléte is nagyon egyéni.

 

Megbuktak az abonyi sorozatbetörők: O. Zsolt és Sz. Ágnes

Elfogták a rendőrök azt az abonyi párt, akiket azzal gyanúsítanak, hogy három szomszédos házba is betörtek Újszilváson egy este alatt. Egy újszilvási férfi tett bejelentőst augusztus végén, hogy befeszítették háza ajtaját, és ellopták a gázpalackját.

A helyszínre érkező rendőrök minden lehetséges és használható nyomot, adatot rögzítettek, az összes létező tanút felkutatták és meghallgatták. Hamar körvonalazódni látszott, még két másik ottani házban is betörők jártak. Mindent vittek, ami mozdítható volt, halkonzervtől a vérnyomásmérőig, hűtőtől a villanyborotváig több százezres kárt okozva a lakóknak.


 

Kerti grill és partisátor nem hiányozhat egyetlen kertből sem

Végre teljesült az álma, és saját kertje van? Kíváncsi, mi az, ami nem hiányozhat egy kertből sem? Határozottan a zöldségágyások, gyümölcsfák, pihenőhely és egy grill. Ha a kert elég nagy, akkor egy medence is jó szolgálatot tesz a meleg nyári napokon.

 

Miből áll egy Aviva tanfolyam?

Egész biztos minden hölgy tapasztalta már az élete során, milyen kellemetlenségekkel járhat nőnek lenni. Elég csak arra gondolni, hogy a kamaszkortól egészen a változókorig tartó menstruáció mennyi kényelmetlen és olyakor fájdalmas panasszal is járhat, amik nem csak a testünkre lehetnek hatással, de az érzeleminkre, a hangulatunkra is. 

Mégtöbb hír
Dátum választó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok