Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2137, belépett felhasználók: 0.Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Abony vendége volt Rétvári Bence miniszterhelyettes: Kormányzóképes az abonyi szövetség

Rétvári Bence parlamenti államtitkár és miniszterhelyettes volt Abony városának vendége, aki szeptember 16-án sajtótájékoztatót is tartott a Fidesz- KDNP kampányirodájában. Ő a Kereszténydemokrata Néppárt és a Fidesz tagja. 2010-től a KDNP országos alelnöke. Rétvári Bence végigjárta Magyar Gábor polgármester jelölttel Abony oktatási intézményeit, találkozott Gulykáné Gál Erzsébettel, az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság elnökével, és rendhagyó történelem órát tartott a Kinizsi Pál Gimnáziumban. Ez utóbbi témája az államigazgatás, és az ezzel kapcsolatos döntéshozatal volt. Szerinte egy diplomás számára ugyanolyan fontos a politikai tájékozottság és a magas szintű politikai vitakultúra, mint az, hogy a szakember otthon legyen kulturális és sport témákban.

 0 Hozzászólás

Horthy kanyar: Sosem felejtik el az áldozatokat

Könnyes megemlékezés a tragikusan fiatalon elhunyt Vágó Lászlóról- Az Élet és a Teremtő olykor igazságtalan. Olyanokat szólít magához idejekorán, akiknek halála nagyon fáj és értelmetlennek, érthetetlennek érezzük. Így volt az egy évvel ezelőtt is, amikor Vágó László szolnoki fiatalember, az Abonyban is jól ismert zenész, gitáros, az úgynevzett Horthy kanyarban életét vesztette egy tragikus kimenetelű közlekedési balesetben.Képgaléria IDE kattintva

Utazás a koponyánk körül: Lélekgyógyászat, segítség gyógyszerek nélkül

A mai rohanó, sokak számára kiüresedett, sok- sok stresszel és feszültséggel együtt járó élet velejárója, hogy egyre többen szenvedünk különféle lelki eredetű problémáktól. A belső fájdalmak aztán egy idő után testi betegségeket is okoznak. 

Itt a teljes választási étlap! Már ki is sorsolták a jelöltek sorrendjét

Abony város honlapján már olvasható az alábbiakban közölt dokumentum, mely a jelöltek sorrendjét is tartalmazza. A FIDESZ- KDNP, JOBBIK, MSZP, Városunk Fejlődéséért Egyesület állít jelölteket...

Legfrissebb galériáink:
Blogok
Aprók

Kellékek a befőzéshez: Pálinkához, szörpökhöz, befőttekhez, lekvárokhoz..... HMMMMMMMMMM

  Nézd csak mire képesek ezek az AGROPONT-os fiúk, lányok! Minden kapható, ami egy ideális befőzés kelléke! Legyen egyszerűbb a dolog! Tárolj praktikusan és látványosan! Nem jött meg a kedved egy kis pálinkafőzésre? Üvegek szörpöknek és pálinkáknak minden ...

MiKertÉSZünk - 2014.09.12. 12:19

Irtó jó megoldás az AGRPONT-tól!

Gondjaid vannak a rágcsálókkal? Bejöttek az egerek? Kiirthatatlanok? Mindent túlélőnek tűnnek? Válassz egy IRTÓ JÓ megoldást!  Irány az AGROPONT!  Részletekért katt a címre! ...

MiKertÉSZünk - 2014.09.09. 08:21

utyip70 - Gyerek kerékpár eladó!

Süllő - Kalitka

roby72 - PÓTÉRETTSÉGIre felkészítés Matematikából!

roby72 - Matematika Korrepetálás

P.M. - ingyen

P.M. - Boroshordó

P.M. - ingyen

P.M. - Keresek

Süllő - Kompresszort vásárolnék

Süllő - Akvárium külső szűrő

Még több blog --> Még több apró -->

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Híreink
 

Lakatos Tibor a Táborhegy problémáit is szeretné felszámolni!

Részletekért kattintson a címre!

XXII. ABONYI ZENÉSZTALÁLKOZÓ

2014. november 29-én, 18 órai kezdettel!
Rendezvény helyszíne: Abony, VÁROSI SPORTCSARNOK.

Az est sztárvendége: 3+2 Együttes élő műsora

18.00 órától

A hajnalig tartó mulatság hangulatát több Zenész barátunk szolgáltatja

A sérülésmentes csuklópánt sorszámai sorsoláson vesznek részt.
Egyéb nyeremények között, a fődíj, egy értékes meglepetés.

Akciósan, szeptember 14-től, az első 100 főnek: 2.000 Ft. /fő

Helyszínen büfé üzemel!

Média Támogatónk: www.miabonyunk.hu

Részletekért katt a címre!

 

Itt vannak a Városunk Fejlődéséért Egyesület Civil jelöltjei

Olvasáshoz kattins a címre

 

Súlyos baleset a nagytemetőnél

Cikkünk támogatója a JANIK Autósiskola- Ma este súlyos közlekedési baleset történt Abonyban a nagytemetőnél. A helyszínelés idején teljes útzár volt, az eset fél kilenc táján történt. Egy személygépkocsi a feje tetejére állt, sérültek is voltak, őket az Országos Mentőszolgálat munkatársai elszállították. Két tűzoltó autó is volt a helyszínen, ők a műszaki mentést biztosították. Vigyázzanak magukra és egymásra, tudják, az ördög nem alszik!

 

Heti Hírek, MiAbonyunk melléklettel! Szeretjük azokat, akik segítenek nekünk, hogy árulják!

Ha szeretnéd, hogy házhoz vigyük, vagy előfizetnél, hívj fel: 30/9-670-313- A Heti Hírek MiAbonyunk melléklettel egyre több abonyi vállalkozás üzletében kapható! Keresse hétről hétre a következő helyeken újságunkat! Vigye el olyanoknak is a legfrissebb híreket, információkat, akik nem olvasnak bennünket interneten! Az újság 200 forint, benne a kistérség heti hírei, abonyi melléklet. Keresse Ön is a következő helyeken: Volt Millenáris kerékpárbolt, GLOBÁLBRINGA, Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza, Drávay Csaba Dohányboltja, a Koronával szemben a Vasút úton, Vida Sándor dohányboltja, a Gimnázium oldalával szemben.

 

Vörös tyúk előjegyezhető! KOT- KOT

VÖRÖS TYÚK ELŐJEGYEZHETŐ!

575 Ft / db
Súlya: kb. 2 kg
Kora: 1 év
Szállítás várható időpontja: október közepe
Előjegyezhető: szeptember 26-ig

Részletek az alábbi linkre kattintva!

Abony- Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza
www.purinabony.com
 

Lájkold Te is oldalunkat a Facebokon! Katt ide!

Keress bennünket a Kultúra Házában!  

Igényes környezet, barátságos hangulat és árak! 

Mártika néni fincsi sütijei kaphatók!

 

Névtelen levelek kora

Eljöttek a választások, és ahogyan már tapasztalt újságíróként megszoktam, a névtelen levelek kora is eljött. Dr. Lakos Roland, aki sok évig jegyzőként dolgozott Csemőben, most polgármester jelöltként is megméretteti magát. Ő sem járt túl jól, mert érintettsége okán az alábbi közleményt adta ki:

KÖZLEMÉNY

Szükségesnek tartom az alábbi információk írásos közlését, minden félreértés és a tévedés elkerülése érdekében: A településen keringő, B.A. monogramot használó névtelen levél írója nem én vagyok, a levél szerkesztésében nem közreműködtem, a leírtak nem az én tollamból származnak! Ennek megfelelően a válaszul megjelent RÁGALOM! című iromány úgy tekintendő, hogy nem nekem szól - a fentiek miatt címzettje nem lehetek.

SULI? KORMOS OPTIKA Remek akciók! Az Ön gyermeke is megérdemli az éleslátást!

Vásároljon vékonyított ZEISS Monofocal szemüveglencsét

és megajándékozzuk Önt vagy hozzátartozóját egy pár
ZEISS Combi NT raktári szemüveglencsével.

Részletek a címre kattintva

 

Megdöbbentő állapotban a Mátyás király és a Baross Gábor út

Képriport a Mátyás király út, és a Baross Gábor úti vízelvezető árok állapotáról, Olvasónktól.

 

 

Minden hónapra egy bűncselekmény- Meglakolt!

A Ceglédi Járási Ügyészség dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat az ellen a ceglédi férfi ellen, aki 2014 márciusától őrizetbe vételéig havonta követett el egy-egy bűncselekményt Cegléden. A fiatal, ám rovott múltú férfi 2014 márciusában egy ceglédi ház ajtaját feszítette be, és onnan a könnyen mozdítható és számára értékes dolgokat: gitárokat, fényképezőgépet, mobiltelefont, fagyasztott húst lopott el. A lopott holmi egy részét zálogba adta, a többit megtartotta, vagy rokonai között szétosztotta.

 

A FERRUM- az EXPERT Partner Önt is várja

Háztartási kisgépek

Mosógépek, hűtőszekrények, tűzhelyek

Villanykapcsolók, lámpatestek, csillárok!

Minden, ami egy háztartásba szükséges!

Széles áruválasztékkal, kiváló áron, minőségi termékekkel

várjuk Önt is a FERRUM-ban 2014-ben is

Képek a címre kattintva

 

Mindent egy helyen intézhet a KLB Könyvelőirodában!

Káosz, dugó a Gyulai iskolánál a forgalmi rend változása miatt

 

Cikkünk támogatója a JANIK Autósiskola.- Tisztelettel ajánlom az illetékesek figyelmébe az alábbi olvasói levelet, mely az egyirányúsítást követő kialakult káoszhelyzetre vonatkozik. Addig tegyenek valamit, tisztelettel kérem, míg nem történik ott baleset. Tudom, a hibásak a cikkben megjelölt Olvasók, akik fittyet hánynak a KRESZ elemi szabályaira. Talán pár hetes rendőri, vagy polgárőri jelenléttel úrrá lehetne lenni ezen a helyzeten. Íme, Olvasónk levele:

Figyelem! Vizsgázott vagyonőrt keresnek!

Abonyi telephelyünkre egy fő vizsgázott vagyonőrt keresünk,

12- 24 órás munkavégzésre.

Fényképes önéletrajzokat az alábbi címre várunk:

melo.allas2014@gmail.com

 

Bajba jutott idős néninek segítettek rendőreink


Szeptember 13-án 18.30 tájékán rendőr és mentő autót láttak olvasóink, egy idős nénit láttak a kapuban véresen, az Abonyi Lajos út közepén, a Szent László út táján. Az esettel kapcsolatban a legilletékesebbet, Beluzsárné Belicza Andrea r. századost, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjét kérdeztem, aki elmondta, hogy az abonyi eset nem a rendőrség hatáskörébe tartozó esemény.

 

Jön az agárverseny.... Én már augusztus elején megmodtam

Fenti „ sporteseményhez „ hasonlítható az, ami az elkövetkező néhány, előttünk álló hétben történik majd az országban, jelesül önkormányzati választásokat tartanak októberben. Az egyes pártok még titkolóznak, a listák véglegesítése folyamatban van, sok helyen civilek is bedobják magukat a mélyvízbe. Kistérségünkben sincsen ez másképp. A legnagyobb kormánypárt van a legszerencsésebb helyzetben, hiszen a kampányukra megfelelő forrás látszik biztosítottnak.

ugyanez a cikkem IDE kattintva, a www.hetihirek.hu -n

 

Halálos a Mátyás király út- De végre nekikezdenek!- Ugye, nem marad így télire?

 

 

Sok Olvasónk értetlenkedik, hogy miért nem képes valaki végre már valamit tenni a Mátyás király úttal, hiszen az életveszélyes! Igazuk is van. A mostani útfelújítási programban szerepel ez az út is, de ne gondolja senki, hogy útalap csere történik majd. Helyette kátyúznak végre. Azt nem tudjuk, hogy miért nem lehetett legalább elegyengetni a szörnyűséges állapotban lévő „ utat „, ahol már baleset is történt. Az viszont biztos, hogy megcsinálják, igaz késve. A történetet megírtuk, azért késnek az útépítések, mert első körben nem volt eredményes a közbeszerzési eljárás. Hiába különítettek el Abony útjaira mintegy 200 millió forintot, a hiánypótlásra érdemi beadványok nem érkeztek.

 

Munkavédelemben a legjobb! FERRUM! Cipők, védőruhák

Egyre több helyen kötelező a

megfelelő védőfelszerelés

Nálunk egy helyen mindent megtalál

Profi termékek széles választékban,

remek áron csakis nálunk!

Részletek, akciók a címre kattintva!

Mennyei újdonságok a PEZE-ben! Kóstoltad már? PEZE: Minden friss!

Ha valami igazán finom pékárut szeretnél, irány a PEZE!

Katt a címre

Női NB I / B-s kézilabda időpontok!

 

A kecske feladta: Megdöglött a Kapisztrán János úton!

Iszonyú, több hetes állatkínzásnak lehettek szem és fültanúi a Kapisztrán út lakói. Mint arról beszámoltunk Önöknek, a kecskét a lakók kikötve tartották, nagyon vékony láncon, enni nem igazán adtak neki, csak a pár négyzetméternyi fű volt az, melyet megehetett. Az esőben is ázott, fázott, menedéket nem talált. A kecskét elérte a szomorú végzete, szegény pára kimúlt. Mindez még szombatról vasárnapra virradó éjjel történt, azóta a DÖG ott fekszik.

 

Kapitális MÁRKA ! XXXL-es 2,5 literes, csak 225 Ft!

Új Villányi boraink a HALASI Pincészettől. Remek minőség kiváló áron! 

NÁLUNK NINCSEN SZÜNIDŐ! 

Ha Önnek sem mindegy, hogy mi és mennyiért

Részletek a címre kattintva, képgalériával, árakkal!

 

Tuti tippünk van: RÁCZ Papír- Írószer Bolt

Pénztárca kímélő megoldás a sulikezdésre!

RÁCZ Papír- Írószer a Somogyi iskolával szemben

Folyamatos akciók, remek árak, kiváló minőség!

A / 5-ös füzetek 50 Ft / db

Hátizsákok, iskolatáskák már 2.200 Ft-tól

BUDMILL kisiskolás táskák kaphatók!

Kezdje vidáman a sulit gyermeke!

 

Az Abony KC férfi csapatának mérkőzései

Nézd csak: Ilyen egy menü a Kantinban!

Próbáld ki! Rendeld házhoz! Fogyaszd el nálunk helyben!

A képeken a szeptember 4-i menüt mutatjuk be!

Gyümölcsleves, bácskai rizseshús,/ sült csirkecomb burgonyával!

Figyeld folyamatos hirdetéseinket!

Kedvelj bennünket a facebookon is, kattints IDE

A menü ára: helyben fogyasztva 650, kiszállítással 730 Ft

Extra adagok! Ezzel valóban jól laksz!

A csapolt Arany Ászok mellett csapolt Dreher sör is kapható!

Részletek, képek még a címre kattintva!


Figyelem! Munkalehetőség Nemzeti Dohányboltban!

Kereskedelmi végzettséggel rendelkező munkatársat

keresünk Nemzeti Dohányboltba!

Fényképes önéletrajzzal jelentkezőket várunk a FABÁR büfében,

a Tószegi út 21 / a-ban, személyesen.

Munkavégzés helye: Abony, Tószegi út Dohánybolt,

FABÁR büfé mellett

 

Flabélos Abonyban!

 

Súlyos közúti baleset Abony és Újszilvás között!

 

Abony és Újszilvás között teljes útzár van érvényben, mert fának rohant egy autó. A sofőr súlyosan megsérült, a kocsi teljesen összetört. Kérem amennyiben tehetik, kerüljék el ezt az útszakaszt!

 

Képünk csak illusztárció

 

Új vendég a Kinizsi Gimiben

Az Aiesec Magyarország közvetítésével 6 hetet tölt nálunk a Szerbiából érkező Tamara Lukić. A Belgrádi Egyetem angol szakos hallgatója a nyelvi órák aktív résztvevője lesz. Ezen kívül más programokon is részt fog venni: sport, tánc, Szüreti Nap. Mesélni fog diákjainknak országáról, kultúrájáról, segítené, támogatná az angol órák megszervezését. A délutáni szabadidős programokat a tanulókkal töltheti.

 

Kellékek a befőzéshez: Pálinkához, szörpökhöz, befőttekhez, lekvárokhoz..... HMMMMMMMMMM

Nézd csak mire képesek ezek az AGROPONT-os fiúk, lányok!

Minden kapható, ami egy ideális befőzés kelléke!

Legyen egyszerűbb a dolog! Tárolj praktikusan és látványosan!

Nem jött meg a kedved egy kis pálinkafőzésre?

Rengeteg kép a cikkben!

 


  

Mégtöbb hír
Dátum választó
Címke felhő:

Szavazás
Magyar Gábor polgármester jelölt szerint Abony egy tetszhalott állapotban lévő város. Ön szerint is?
   
 IGEN! Igaza van! 
 Hát, nem is tudom, lehet, hogy igaza van! 
 NEM, kikérjük magunknak az abonyiak nevében! 
 Ki az a Magyar Gábor? 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok