Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8038, belépett felhasználók: 0.


Nyolcadik perét nyolc ember ellen veszítette el első fokon Antal- Láng Edina

Lapinformációink szerint a mai napon, december elsején folytatódott és első fokon le is zárult az a per, melyet Antal- Láng Edina indított a Ceglédi Járásbíróságon. A bíróság mind a nyolc abonyi köztiszteletben álló személyt bűncselekmény hiányában felmentette, akit a magánvádló beperelt az általa sérelmesnek ítélt Facebookos kommentek és bejegyzések miatt.

 0 Hozzászólás

Legfrissebb galériáink:
Mészáros Vendéglő ajánlja
Aprók

fabula - Ikerház fél eladó.

misike95 - Fűkaszálást vállalok megegyezés szerint!

misike95 - Kiadó lakást keresek sürgősen 2 fő részére!

barnarizs - Ingyen elvihető raklapokat keresek

as1961 - Lakatos álláslehetőség

diagonal088 - Ivóvíz, szennyvíz, földgáz bekötések Tervezése, Engedélyeztetése, Közműegyeztetése! Tel: 06-30-3926-987

misike95 - Fűkaszálást vállalok!

Szarvasné - Rozella

TATU - Fűkasza láncfűrész

TATU - STRLING ELITE

Még több apró -->
Híreink
 

Szappan, kéztörlő, WC-papír? Ezért gondolkozz csomagban!

 

Ma már talán egyetlen közintézménynél, vendéglátó egységben, plázában és nyilvános helyen sem ismeretlen az adagoló csomagok fogalma. Az első vásárlásnál ugyanis érdemes mindenképp ezekben gondolkozni. De miért és miként segíthet ez nekünk? Lássuk!

Abony is csatlakozott az Élelmiszerbank karácsonyi adománygyűjtéséhez

A Városunk Fejlődéséért Egyesület- Szeretlek Abony csapata ebben az évben csatlakozott az Élelmiszerbank karácsonyi adománygyűjtő akciójához. Erről a nyertes pályázat írója, Dudinszky Mónika alpolgármester asszony tájékoztatta lapunkat. 

Mi mindent tudhatnak a modern és felhasználóbarát kazánok?

 

A kazán kiválasztása és beszerzése kardinális kérdésnek számít annak érdekében, hogy az otthonunkban uralkodó komfortérzetet a lehető legmagasabb hatékonyság, illetve fenntarthatóság mellett sikerüljön megteremteni.


Pontosan ennek tudatában gyűjtöttük össze ebben a bejegyzésben azokat a szempontokat, amelyekre mindenképp érdemes gondolni kazán beszerzésekor. Úgyhogy következzenek is maguk a részletek!


 

Kórházban a gyerek - hogyan segíthetjük lelkileg?

Vannak olyan helyzetek, amikor muszáj elszakadni gyermekünktől akár hosszabb időre is, például betegség, s az emiatt kórházban töltött idő miatt. Természetesen ez számunkra is megterhelő, de a kicsik is különleges odafigyelés igényelnek ilyen helyzetben.

 

Egyre okosabbak az inverterek

 

Egyre több napelemes rendszer gyártó van a piacon. Az inverterek fejlesztésében és gyártásában élen járó egyik nagyvállalat piacra dobta a GEN24 Plus hibrid inverter szolgáltatásait, amelyek számos előnnyel bírnak a versenytársaihoz képest.

 

 

Magyar állampolgári eskü

 

Pető Zsolt polgármester írja közösségi oldalán:

A mai napon, november 15-én ünnepélyes keretek közt tett magyar állampolgári esküt a Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében Méri Irén anyakönyvvezető előtt Treczker Mária, aki a mai Románia területén született.

Egy ajtó is lehet elegáns: a pajta tolóajtó


Az ajtók az egyik leggyakrabban használt eszközei otthonunknak. Ezzel választjuk el a különböző szobákat egymástól, vagy jelezzük egyértelműen, ha egy kis magányra vágyunk. Rengeteg megoldás érhető el, ha csak önmagában a hagyományos ajtókat nézzük, de emellett már funkcióban is megjelentek az újdonságok.

 

Hidroterápia az egészség megőrzéséhez

 

Azt mindenki tudja, hogy a víznek és a masszázsnak egyaránt jótékony hatása van a szervezetre. Ezek a hatások ötvöződnek a hidroterápia során a masszázsmedencében. Cikkünkben összegyűjtöttük a rendszeres jakuzzihasználat előnyeit. Érdemes otthonra beszerezni egy prémium minőséget képviselő változatot, hogy naponta lehessen élvezni a hidroterápia nyújtotta élményt.

 

 

Málenkij Robot

 

Tirpák Madonna

 

Értesz az emberek nyelvén? Jól tűröd a változásokat?

 

Akkor ez a cikk neked szól! Bizonyára te is találkoztál már olyan vezetővel, aki egyáltalán nem tudott az emberek nyelvén szólni, és ha szükség lett volna rá, akkor sem tudott kellő támogatást nyújtani.

 

Pedig a munka világában igencsak jól jön egy kis támogatás, kiváltképp ezekben az őrült, modern időkben, amikor egyszerre ötszáz dolog történik és harminc másik változik. Ha te mindezt jól bírod, és közben még az emberekkel is könnyen szót értesz, akkor feltétlenül olvass tovább!

 

 

Ezekre figyeljen robotfűnyíró választása során!


Amennyiben sikerült meghozni a döntést, hogy innentől robotfűnyíróval oldja meg a rendszeres vágást, akkor bizony számos kérdés merülhet fel Önben. Sok dolgot figyelembe kell venni, hiszen a gépnek bár rengeteg előnye van, csak akkor tudja ezeket kihasználni, ha a domborzatnak és kertméretnek megfelelőt szerez be otthonra. Ebben a cikkben eláruljuk, mire ügyeljen a vásárlás során!

 

 

Dalok estje

Falka Advent

 

Pro és kontra az elektromos fűtésre való váltás kapcsán

Napjainkban sok egyéb mellett az egyik leggyakoribb beszédtéma a fűtés, és hogy hogyan csökkenthetnénk a rezsiköltségeket. Számtalan módon próbálkoznak a családok attól is függően, hogy jelenleg milyen fűtési rendszerekkel rendelkeznek és az ingatlan, valamint a családi költségvetés mit tesz lehetővé.

 

 

Mik azok a muffok? Itt most a kerékpáros változatról lesz szó!

Bármilyen meglepő is, a muffok a bringás vázakkal hozhatók összefüggésbe. A muffolt vázkészítés a hagyományos acélvázakkal kapcsolható össze, mivel többnyire klasszikus építési megoldások. A muffolt vázak rendkívül mutatósak, még ha nem is igazán van sok közük magához az eljáráshoz.

 

Boldog születésnapot!

 

Pető Zsolt polgármester írja közösségi oldalán:

Isten éltesse Ilonka nénit erőben, egészségben, szeretetben 90. születésnapja alkalmából! ????????????
A mai napon, november 14-én köszöntöttem fel otthonában Krupincza Jánosné Ilonka nénit, aki már a múlt héten ünnepelt családja körében. Én magam egy csokor virággal, Miniszterelnök úr köszöntő oklevelével, polgármester díszoklevéllel és dobostorával köszöntöttem fel Ilonka nénit ezen a jeles napon.

 

Napjainkban az egyik legjobb befektetés a napelemes rendszer kiépítése

Nem igazán kell bemutatni, olyan időszakot élünk, amikor minden iszonyú sebességgel változik. Ami az egyik pillanatban még elérhető volt, a másikban már nyoma vész. A környezeti változások úgy hozták, hogy már nem számíthatunk a megszokott fosszilis energiahordozókra, ahogy régen, új megoldások felé kell tekintenünk a fűtés a melegvíz-ellátás területén.

 

Miért húzódhat el egy kiválasztási folyamat?

 

Egy kiválasztási folyamat soha sem tud eléggé gyors lenni. Legalábbis sok esetben mind a munkavállaló, mind pedig a munkáltató így gondolja. Ebben a cikkben megnézzük, hogy kb. meddig tart, és azt is, hogy miért húzódhat el ez az egész. Lássuk!


Október 23

 

Futókör átadó

 

Hogyan adj fel nem halmozható küldeményeket?


Veled is előfordult már, hogy egy igen értékes küldeményt szerettél volna feladni, de nem tudtad, hogy hogyan is tedd? Léteznek olyan csomagok, melyeket az egyedi tulajdonságaik miatt nem szabad egymásra pakolni és különösen nagy gondossággal kell kezelni őket. Ezek az úgynevezett “nem halmozható küldemények”, melyekre más díjszabás vonatkozik, akár belföldi, akár külföldi küldeményről van szó.

 

 

A konyhai és konyhapult-világítás kialakítása nem ördöngösség

A konyhai és konyhapult-világítás már régóta tetszik neked? Akkor itt az ideje, hogy a tettek mezejére lépj és megvalósítsd a terveid! Ne félj! Ha nem is gyerekjáték, de nem is ördöngösség elkészíteni! Vágj bele minél hamarabb!

 

Konyhai és konyhapult-világítás: mire érdemes figyelned?

 


 

Lepd meg kiskedvencedet egy saját kezűleg PET palackból készített játékkal!

 

Több tényező miatt is imádhatjuk a kutyákat, mert hát ki ne szeretné őket? Szeretjük amikor “mosollyal” és mély megnyugvással az arcukon boldogan várnak, még akkor is, ha csak a szemetet vitted ki a ház elé. Szeretjük, amikor hozzánk bújnak, és egyből jobb kedvre derítenek.

 

Hamis vád?

 

Zaklatás miatt jelentette fel a főszerkesztőt Antal- Láng Edina


Ezen sorok íróját zaklatás miatt jelentette fel Antal- Láng Edina. Ez nem egy újabb per része volt, hanem azon bírósági eljárásé, melyet Antal- Láng Edina kilenc fő ellen indított a Ceglédi Járásbíróságon. Ezen sorok írása után nem sokkal fejeződött be a tárgyalás, melyet sajnos az előzetesen eltervezettek szerint a mai napon még nem tud a bírónő befejezni. A perben nyolc feljelentett személy maradt, akik közül négyet most, négyet pedig majd novemberben hallgat meg a bíróság.

Tekintettel arra, hogy Antal- Láng ragaszkodott ahhoz, hogy őt Lőrinczy Veronika zaklatja, a www.miabonyunk.hu főszerkesztője kikerült a fenti bírósági eljárásból. Az ügy Lőrinczy Veronikát érintő részeit a bíróság hivatalból az ügyészségnek küldi meg. Az ügyészség dönt ezen feljelentés további sorsáról.

Antal- Láng Edina megmondta a bírónak, hogy nem vonul vissza

Október 6-án került sor az első tárgyalási napjára annak a pernek, melyet a Ceglédi Járásbíróságon Antal- Láng Edina egy magánszemély ellen indított egy blogbejegyzés megosztása miatt. A bejegyzés tartalma alapján Antal- Láng Edina magára ismert, különös tekintettel, hogy a blog írója feljelentő fantomot emlegetett. A tárgyalást vezető bírónő a magánvádló Antal- Láng Edinával kapcsolatban célzást tett rá, hogy ő valóban lehetne „feljelentő fantom” a helyi közvélekedés szerint, tekintettel arra, hogy- ahogyan a bírónő a kimutatás szerint idézte- már 21 eljárást indított Antal- Láng a Ceglédi Járásbíróságon. Ebben még nincsenek is benne azon ügyek, melyekben őt jelentették fel. A tárgyalást vezető bírónő megkérdezte Antal- Lángot: „Nem gondolja, hogy ideje lenne már visszavonulnia?”

 

Ezek a magán egészségbiztosítás előnyei

 

A mai bizonytalan gazdasági helyzet nem csak hazánkban, hanem globálisan is magával hozta az egészségügyi ellátással kapcsolatos aggodalmakat. A járványhelyzet miatt sokkal nehezebbé vált még az egyszerűbb vizsgálatok elvégzése is az állami szektorban. Ezen kívül a kórházak telítődtek, hiszen nem csak a járvány, de az egyre bizonytalanabb gazdasági helyzet miatt is egyszerűen napról napra kaotikusabb állapotokkal találkozni. Nem ritka, hogy hónapokat kell várni egy alapvető vizsgálat elvégzésére is. A páciensnek pedig pontosan az ideje a legnagyobb kincs, mikor meg akar gyógyulni. Mi a megoldás tehát? Érdemes a magán egészségbiztosítást fontolóra venni.

 

 

 

Segítek Antal- Láng Edinának!

Közlemény: Hivatalos válasz Antal- Láng Edina hazugságaira


Antal- Láng Edina immáron sokadszor kezdeményezett bírósági eljárást, legutóbb feljelentett HÉT főt, melyről HÉTFŐN azt állította közösségi oldalán közzétett durva hangnemű írásában, hogy nincsen tudomása arról, hogy ezzel kapcsolatban bármit is küldött volna a bíróság. Firkálmányában azzal vádol meg, hogy hazudok a levél tekintetében. Ráadásul a nagy semmi miatt bírósághoz is fordult, immár ki tudja hányadik alkalommal. Komolyan sajnálom a bíróságot… az ott dolgozó munkatársakat.

 

Megjött a végzés: A hetedik bírósági ügyét is elbukta Antal- Láng Edina

 

A fenti perben összesen hét ember perelt be Antal- Láng Edina, ez volt a hetedik bírósági ügye amit az abonyiak feljelentgetése miatt elbukott. Ezek szerint neki biztosan NEM a 7-es a szerencseszáma..... 

Ahogyan lapunk arról beszámolt, hat pert, vagy bírósági beadványát bukta el jogerősen Antal- Láng Edina. A legutóbbi ügyről, szám szerint a hetedikről az érintettek, akiket az abonyi nő feljelentett, csak a végzés kézhezvételekor szereztek tudomást, melyet ma hozott a postás. A Ceglédi Járásbíróság által hozott végzés szerint hiába kérték a feljelentőt, hogy írja le pontosan, hogy kit melyik közlése miatt jelentett fel, és mikori közlések ezek, valamint mikor értesült ezekről, Antal- Láng Edina képtelen volt eleget tenni ennek.

 

Költöztetés Budapesten: tervezzünk előre, csomagoljunk időben

Egy költöztetés Budapesten tartogathat meglepetéseket, ha nem vagyunk rá kellően felkészülve. Vannak örök érvényű szabályok, melyeket érdemes betartani. Ha ezeken végigmegyünk, akkor nem érhet minket akkora meglepetés a folyamat során. Nézzük is, hogy például a csomagolás során hogyan kerülhetjük el az idegeskedést.

 

 

Mégtöbb hír
Dátum választó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok