Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7950, belépett felhasználók: 0.


Megbuktak az abonyi sorozatbetörők: O. Zsolt és Sz. Ágnes

Elfogták a rendőrök azt az abonyi párt, akiket azzal gyanúsítanak, hogy három szomszédos házba is betörtek Újszilváson egy este alatt. Egy újszilvási férfi tett bejelentőst augusztus végén, hogy befeszítették háza ajtaját, és ellopták a gázpalackját.

A helyszínre érkező rendőrök minden lehetséges és használható nyomot, adatot rögzítettek, az összes létező tanút felkutatták és meghallgatták. Hamar körvonalazódni látszott, még két másik ottani házban is betörők jártak. Mindent vittek, ami mozdítható volt, halkonzervtől a vérnyomásmérőig, hűtőtől a villanyborotváig több százezres kárt okozva a lakóknak.


 0 Hozzászólás

Kigyulladt egy silózó Abonyban

Munka közben kigyulladt egy silózó gép szerdán délután Abony külterületén. A tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók megkezdték a lángok oltását, ezzel megakadályozták a tűz továbbterjedését. 

A pedagógusnap margójára

Kedves Olvasónk, írta az alábbi történetet, aki 40 évig dolgozott elhivatott gyógypedagógusként.

„A Szeretet a legnagyobb, amit Isten itt hagyott…”

Háziorvosi rendelőből lopták el az oltóanyagot Nagykőrösön

Hihetetlen: egy háziorvosi rendelőből tűnt el koronavírus elleni oltóanyag Nagykőrösön.

Legfrissebb galériáink:
Mészáros Vendéglő ajánlja
Aprók

misike95 - Kiadó lakást keresek sürgősen 2 fő részére!

barnarizs - Ingyen elvihető raklapokat keresek

as1961 - Lakatos álláslehetőség

diagonal088 - Ivóvíz, szennyvíz, földgáz bekötések Tervezése, Engedélyeztetése, Közműegyeztetése! Tel: 06-30-3926-987

misike95 - Fűkaszálást vállalok!

Szarvasné - Rozella

TATU - Fűkasza láncfűrész

TATU - STRLING ELITE

diagonal088 - Acél kerítések, korlátok, kiskapuk, nagykapuk, kerítés elemek és kő kerítés fedlapok olcsón eladók Abonyban!

as1961 - Állás lakatos számára

Még több apró -->
Híreink
 

Természetes fájdalomcsökkentő készítmények, amelyek kevésbé ismertek

„Tudom a fájdalomnak tépett arca van, azt nézzük unos-untalan mindannyian.” - hallhatjuk a Hiperkarma nevű zenekar Secperc című számában. Mint olyan sok minden, a fájdalom érzékelése, megélésé és maga a megléte is nagyon egyéni.

Kerti grill és partisátor nem hiányozhat egyetlen kertből sem

Végre teljesült az álma, és saját kertje van? Kíváncsi, mi az, ami nem hiányozhat egy kertből sem? Határozottan a zöldségágyások, gyümölcsfák, pihenőhely és egy grill. Ha a kert elég nagy, akkor egy medence is jó szolgálatot tesz a meleg nyári napokon.

 

Miből áll egy Aviva tanfolyam?

Egész biztos minden hölgy tapasztalta már az élete során, milyen kellemetlenségekkel járhat nőnek lenni. Elég csak arra gondolni, hogy a kamaszkortól egészen a változókorig tartó menstruáció mennyi kényelmetlen és olyakor fájdalmas panasszal is járhat, amik nem csak a testünkre lehetnek hatással, de az érzeleminkre, a hangulatunkra is. 

 

E-kereskedelem: kistelepülésekről Európa nagyvárosaiba

 

Az online kereskedelem nem ismer határokat. A július 1-én bevezetett áfaszabály-változás jelentős könnyítés az e-kereskedők számára; egyre kevesebb tényező akadályozza a hazai kereskedőket, hogy részesedésre tegyenek szert a külpiacokon. E-kereskedelmi körkép következik.


 

Tegnap betörték az E.ON ügyfélszolgálatának ajtaját

Olvasónk tegnap arról számolt be, hogy nagy kiabálás volt az E.ON ügyfélszolgálati irodájánál. Úgy tudja, hogy még az az ajtó ablakát is betörték. Az esettel kapcsolatban a Pest Megyei Rendőr- Főkapitányság sajtószóvivőjét Szabóné Berki Biankát kérdeztem, aki elmondta, hogy:

"Az Abonyi Rendőrőrs munkatársai 2021.augusztus 23-án 14 óra 20 perckor jelentek meg Abony, Szabolcska Mihály utcában, mivel onnan bejelentés tettek, hogy egy ott található ügyfélszolgálati iroda bejárati ajtajának üvegét megrongálták. 

 

Megmérgezték az értékes madarakat- Rendőrségi felhívás

Magyarország különböző területein számos madárfaj él. Gyönyörű erdőkben, mezőkön, kertekben fészkelnek, dalolnak, teszik szebbé a természetet. Védelmük, a hazai állatfajok védelmének történetében a legrégebbi múltra tekint vissza. A védelem eleinte a gazdaságilag fontos fajokra irányult, majd kiterjedt az odú és bokorlakó madarak telepítésére, a téli madáretetésre, a madárkártételek elhárítására, megelőzésére.

Itt egy figyelemre méltó barber shop az Allee közelében


Mind a nőknek, mind pedig a férfiaknak fontos az, hogy megjelenésük tökéletes legyen, hiszen általában az első benyomás alapján ítélik meg az embert. Ez azonban nem merül ki annyiban, hogy divatos ruhákat vásárol az ember! Sok múlik az egyéb dolgokon is, úgy mint az ápolt körmök, a kellemes illat, és persze a gondozott hajkorona. 

Így alakult az ingatlanpiac az elmúlt fél évben

A 2020-ban hazánkban is kitörő járvány második hulláma után a hazai ingatlanpiacon elindult a korrekció, majd a 2021-es év beköszöntével rohamos drágulásnak indultak a négyzetméter árak az egész országban. A visszaeső kereslet miatti árcsökkenést megakadályozta néhány gazdasági intézkedés és globális változás, hatalmas löketet adva a használtingatlan-piacnak. 

 

Figyelem! Betörés során eltulajdonított ékszereket keresnek a tulajdonosok!

100 ezer forintot ajánlottak fel!


Szombat éjszaka, augusztus 7-én eddig ismeretlen tettesek Olvasónk elmondása szerint az egyik redőnyt felhúzva bementek Abonyban a Névtelen úton az egyik családi házba. A lakók nem tartózkodtak otthon. A házból nagy mennyiségű készpénzt loptak el, egy kislány ballagásra kapott ajándék pénzét. Ezen kívül eltulajdonították a gyermek családtagoktól kapott arany ékszereit is. 

 

Kérdezz, felelnek - tanácsadás az interneten

Az otthonunk kényelméből nem csupán bankügyeinket, vásárlásainkat, levelezésünket intézhetjük, de például egészségügyi állapotunkkal kapcsolatos válaszokat is kaphatunk. Rengeteg fórum található, ahol (gyakori) kérdéseket tehetünk fel vagy mások kérdései és válaszai, tapasztalatai alapján gyűjtünk információkat. Választhatunk személyre szóló privát tanácsadást is például egészségügyi, lelki vagy jogi gondjaink tisztázására, megoldására. Bármelyik mellett döntünk, felesleges köröket kerülhetünk el a segítségükkel, ha megfelelően tájékozódunk.

 

Gaz égett Törtelen, gabonaraktárakat veszélyeztetett a tűz

 

Száraz aljnövényzet kapott lángra kedden délután Törtel külterületén. A tűz a szárazság miatt gyorsan terjedt, a lángok gabonaraktárakat veszélyeztettek. A tüzet a ceglédi hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a közel három hektáros területet. 

 

 

Tegnapi motoros baleset képekkel

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola- Vezessenek óvatosan, vigyázzanak magukra és egymásra!

Személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött össze hétfőn délután a 4-es főút 91-es kilométerénél, Abony közelében. 

Két egészséges zöldség, amit vétek kihagyni nyáron

Az idényzöldségek vásárlásának és fogyasztásának fontosságát, nem lehet elégszer hangsúlyozni. Vásárlásukkal a helyi termelőket támogathatjuk, valamint, nem elhanyagolható szempont azt sem, hogy nem kell több ezer kilométer távolságra utaztatni, mesterséges szerekkel és fénnyel érlelni a betakarított zöldségeket.

4 színpompás szegélynövény, amivel díszítheted a kertet!

Ahogy a rajzoknál a kontúr, úgy a kert egyes részeinél a szegély jelöli ki a határokat és emeli ki az adott kertrészletet. A kertben az egyes kertrészeket határolhatjuk növényekből álló szegéllyel, fa ágyásszegéllyel, kövekkel, vagy beton elemekkel.


Növények közül az alacsonyabb termetű, bokros növekedésű növények felelnek meg leginkább erre a feladatra, virágok esetében, az is előny, ha hosszan díszítenek. Cikkünkben négy hosszabb virágzási idejű szegélynövényt mutatunk be.

 

Székesfehérvári kikapcsolódás, és a Pe-Ki Lux Apartman szálltunk meg

Édesanyámat szerettem volna meglepni egy olyan ajándékkal születés napjára, ami élménnyel tölti fel. Nagyon szereti a természetet járni, a múzeumokat felfedezni, de a kényelmes szállás is fontos számára.


Székesfehérváron jártunk már, de a nagyobb nevezetességek, és az aktuális programok megtekintésére volt csak időnk, így tervben volt egy visszatérés. A megyeszékhely minden irányból jól megközelíthető, bármilyen közlekedést választunk magunknak. Kocsi mellett döntöttem, így a biztonságos parkolás kérdése is szerepet játszott, így rátaláltam a számunkra minden igényt kielégítő Pe-Ki Lux Apartmanra.

 

 

Tarka Borjú Főzőverseny


NEVEZÉSI LAP IDE KATTINTVA ELÉRHETŐ

„A legenda újjáéled”

avagy

abonyi „Tarka borjú” Főzőverseny

& hagyományőrző találkozó


 

Szomorú hír érkezett: 17 éves fiú holttestét emelték ki a belvízelvezető rendszer egyik csatornájából

Mély fájdalommal osztozunk a család gyászában Abony Város teljes lakossága nevében! Megrendülten állunk a tragédia előtt.

Olvasónk elmondta, hogy ma késő délután egy fiatal fiú holttestét találták meg Abonyban. Nem hivatalos információink szerint a fiatal abonyi fiút a Károly Róbert úti belvízelvezető csatornában találták holtan.

 

Ingatlan átlagfizetésből Abonyban? Ennyi ideig kell spórolni rá

Arról már többször hallottunk, hogy a világjárvány lecsengésének és az állami támogatások hatására a vártnál hamarabb jött az ingatlanpiaci korrekció, melynek eredményeképp a kínálati árak szárnyalásnak indultak országos szinten. De mégis mennyibe kerül egy ingatlan négyzetmétere átlagosan és mennyi ideig kellene spórolni rá, ha az átlagkeresetet vesszük alapul? Egy hazai ingatlanhirdető- és kereső portál ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresi a választ következő elemzésében.

Miért generált maga körül rengeteg pletykát, az iPhone 13 kialakítása?

 

Az Apple új üdvöskéje, az iPhone 13


A sokak által presztízs telefonnak tartott iPhone újabb kiadásához érkezik lassan, mégpedig, ha a különböző hírportálok és tech guruk információi nem csalnak, még a 2021-es év során. A viszonylag nagy titkolózásban készülő következő eszköz a megszokott méretekkel és nagyjából a már korábban is ismert kiadásokkal érkezik el a boltok polcaira: a legkisebb, 5,4 colos mini kiadástól kezdve, a közepesnek számító 6,1-6,1 colos iPhone 13 és iPhone 13 Pro-n keresztül, az egészen a gigantikus 6,7 colos képernyővel rendelkező IPhone 13 Pro Max-ig bezárólag többféle választás is rendelkezésünkre áll majd.

A merevedési zavar: betegség vagy tünet?

Akik merevedési zavarban szenvednek rendszeresen nehézséget okozhatnak nekik a szexuális együttlétek, hiszen a szexhez szükséges merevedés elérésével vagy megtartásával kell megküzdeniük. Ez a szexuális aktivitást és az életminőséget is zavarhatja. A merevedési zavart nagyon sok tényező befolyásolhatja. Ilyen alap probléma lehet egy idegrendszeri vagy egy hormonszintbeli probléma. Természetesen emellett egyéb pszichológiai tényezők is közrejátszhatnak, például a teljesítmény miatti szorongás.

 

Komposztálás egyszerűen!

A komposztálás több szempontból is hasznos tevékenység. Egyrészt környezetbarát módon szabadulhatunk meg a szerves hulladékoktól, másrészt a kertünk számára hasznos komposzthoz juthatunk, aminek számos pozitív tulajdonsága van.

 

Tanfolyamok indulnak!

 

Megjelent a PayPal fizetési rendszerrel működő legjobb magyar online kaszinók toplista

Az egyik fontos kritérium, amely alapján a játékosok online kaszinót keresnek az a kényelemes fizetési rendszerek jelenléte. A portálok különféle opciókat kínálnak. A tranzakciókhoz magyar szerencsejátékosok kedvelik a Barion, Simple Pay, Trustly, és PayPal rendszereket. A pénz gyors átutaláshoz a játékszámlára PayPal-t tekintik megbízhatónak.

 

Természetes anyagok az otthonunk minden pontjára

Népszerű lakberendezési trend, ami könnyen a kedvencünkké válhat.

Világszerte egyre többen figyelnek fel a környezetvédelem jelentőségére, ami a divat számára sem hagyott más lehetőséget, mint a felismerést. Így a kereslet és a kínálat hamar találkozott, és most már az otthonunk berendezéséhez is rengeteg helyen találunk természetes alapanyagból készült bútorokat, kiegészítőket. 

Így alakultak az ingatlanárak Abonyban a járvány hatására

A 2020-as év nem várt fordulatokat hozott a kínálati árak tekintetében. Miként alakultak az árak a harmadik hullám alatt a tavalyi év azonos időszakához képest, drágulás vagy stagnálás figyelhető meg az abonyi ingatlanárak esetén, valamint milyen hatással bírt a járvány a négyzetméter árak alakulása esetén. Többek között ezekre a kérdésekre is választ kapunk egy hazai ingatlanhirdető- és kereső portál következő elemzéséből.

Abonyi gyerekek, irány a PEOPLE TEAM-tábor: csak 40 perc kocsival!

Rohamléptekkel közelít a nyár, hamarosan megnyit az abonyi strandfürdő is. Minden gyerek a digitális oktatás végét várja, és egyben azt tervezgeti, mit fog csinálni két és fél hónapig. Ugye, te sem vagy ezzel másképp?

 

Útmutató a zárbetét vásárláshoz

A zárbetét vásárlása egyszerű feladatnak tűnik, ám a gyakorlatban sokszor szembesül azzal az ember, hogy korántsem annyira átlátható a mai kínálat. Cikkünkben azoknak igyekszünk néhány hasznos tanáccsal szolgálni, akik nem igazodnak el a zárbetétek között.

 

Illik vagy nem illik? Szabályok a férfiak öltözködésében

 

Manapság hajlamosak vagyunk elengedni a formalitást, és úgy felöltözni, ahogy éppen kedvünk tartja. Nagyon fontos, hogy figyelembe vegyük az öltözködés és a divat elsődleges szabályát: olyan ruhadarabokat hordjunk, amelyekben igazán jól érezzük magunkat!

 

Önnek van már védettségi igazolványa?

Szavazz anonim módon! Lássuk, ki, hogy áll a védettségi igazolvánnyal! 

 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
Eredmény

 

Szomorú: Március elejéig 20 abonyi vesztette el életét a koronavírus járvány miatt

A K- Monitor közadatigénylést nyújtott be, és lekérték, hogy az egyes településeken mennyien hunytak el a gyilkos vírus miatt. Abonyban ez a szám idén március 4-ig 20 fő. A Nemzeti Népegészségügyi Központ térképét böngészve megállapítható, hogy városunk lakónépessége idén március 4-én 14.941 fő volt, az ezer főre jutó igazoltan a COVID miatti halálozások száma 1,34 fő.

Mégtöbb hír
Dátum választó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok