Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6497, belépett felhasználók: 0.


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Fergeteges sikerek- Gratulálunk Fanninak, aki országos bajnok lett!

 

A június utolsó hétvégéjén megrendezett bajai triatlon országos bajnokság nagy sikereket hozott Soós Fanni, a Fergeteg Triatlon Se versenyzője számára. A kétnapos verseny első állomása a szombati országos bajnokság volt, ahol az elvárásokat túlszárnyalva a nők mezőnyében az abszolut 3., korosztályos 1. helyet szerezte meg, amely nem csak a Junior Országos Bajnoki címet jelentette, hanem sikeres qualifikációt a július végén, Észtországban megrendezendő Európa Bajnoksága.

 0 Hozzászólás

Minden, ami munkavédelem!


A weboldal eléréséhez kattintson a logora!

Figyelem! Hosszútávú munkalehetőség!

Csatornázásban és útépítésben jártas embereket keresek kiemelt heti bérezéssel, rajzolvasási képesség előny!

Komplett brigádok jelentkezését is várom!

Jelentkezés a következő telefonszámon, 10.00-tól 19.00 ig hívható:

20- 386-5030

 


Legfrissebb galériáink:
Mészáros Vendéglő ajánlja
Aprók

Sanyika - Zsolnay porcelánok

Sanyika - Barokk hintó

kiss.gabi79 - Abonyban 3 szobás családi ház eladó

Sanyika - Egyiptomi faragott macska

Sanyika - Indiai selyem festmény

Sanyika - Pisilő fiús hamutál

Sanyika - Indiai réz kis tál

Sanyika - Réz kis kancsók

Sanyika - Régi réz váza

Sanyika - Kézzel festett réz gyertyatartó

Még több apró -->
Híreink
 

Munkavédelemben a legjobb! FERRUM! Cipők, védőruhák

Egyre több helyen kötelező a

megfelelő védőfelszerelés

Nálunk egy helyen mindent megtalál

Profi termékek széles választékban,

remek áron csakis nálunk!

Részletek, akciók a címre kattintva!

Csakis a KLB Kontír Könyvelőiroda

Kérdezze meg a többieket, miért is bennünket választottak!

Köszönjük, hogy segíthetünk Önnek is!

Magánszemélyeknek, egyéni- és társas vállalkozóknak is

Legyen Ön is velünk sikeres!

 

 


 

INNOVEN CATERING- Csodálatos rendezvényi vendéglátás

 

Az INNOVEN Catareing hatalmas szakmai tapasztalattal vállalja rendezvények teljeskörű vendéglátását. Facebook oldaluk IDE kattintva elérhető! Kedvelje Ön is, és ossza meg a hírt másokkal is! A képek egy alattyáni kitelepülés alkalmával készültek! Magas színvonal, kedvező árfekvés!

Képek a címre kattintva

 

A PURINA Takarmányáruház ABONY Önöket is várja!

Honlapunkat IDE kattintva talájla meg!

Folyamatosan megújuló árukészlet, a lehető legjobb áron!

Minőségi termékek!

Házhozszállítás is kedden és pénteken 1 q felett!

Hívjon bennünket akár most!

20-535-2285

Keressen, kedveljen bennünket a facebookon is! Katt IDE

Itt képeket is láthat termékeinkről! Szeretettel várjuk!

 

Elfüstölt egy munkagép Cegléden

 

Munka közben kigyulladt és teljes egészében égett egy rakodógép kedden délelőtt Cegléd külterületén. A gépkezelője a tűzoltók kiérkezése előtt porral oltókkal a tűz oltását megkezdte, azonban a tüzet eloltani nem tudta, személyi sérülés nem történt.

 

 

 

Szökésért újabb 2,5 évet kapott a térségünkben meglógott fegyenc

 

A Ceglédi Járási Ügyészség elfogása után a Ceglédi Járásbíróság elé állította azt a
fegyház büntetését töltő férfit, aki megszökött a szolnoki büntetés-végrehajtási
intézetből.

Rommá tört egy kocsi tegnap Abonynál: Nem sok maradt belőle

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola- Lesodródott az útról és árokba hajtott egy személygépkocsi pénteken hajnalban a 4-es főút 85-ös kilométerénél, Abony közelében. Az autóban öten utaztak, hárman könnyebb, egy ember pedig súlyos sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba szállították.

 

Így épül a kézilabda pálya a Gyulai suliban

 

Mint ahogyan lapunk arról beszámolt, a Gyulai iskolában kézilabda pályát építenek. Egy adódó remek lehetőséget kihasználva kerül sor a létesítmény létrehozására. Nagyon szép lesz! Jó építkezést kívánunk! 

 

Bébitornádó Besenyszög felett

Kedves abonyi Olvasónk fényképezte le azt amit a képen láthatunk, ez nem más, mint egy tuba, azaz egy bébitornádó. A mostani szélsőséges, meglehetősen érdekes időjárás magával hozza az ilyen dolgokat is.  Hogy mi is az a tuba az égen? 

 

Extra undorító és penetráns: Disznó a kanálisban

 

Kedves Olvasónk kapta lencsevégre a képen látható döglött választási malacot, mely ott bűzölög napok óta a Vasút úti nádasban. Nem tudom, ki lehetett az a bunkó, aki a dögöt itt elhelyezte, de úgy gondolom, hogy a malac nem a saját lábain ment oda, majd fulladt bele a kanálisba.

 

 

Több mint 350 embert csaptak be országszerte árubemutatókon a gyógyulás ígéretével

 

A Ráckevei Járási Ügyészség nagyobb kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás bűntette
miatt emelt vádat hét személlyel szemben, akik termékbemutatókon egészségügyi
szakembereknek adták ki magukat és gyógyászati segédeszközöket adtak el áron felül.
Több mint 350 embert csaptak be országszerte.

 

Vajon hogy bírják ezt a lakók? Neonzöld bűzölgő folyam a Mátyás király úton

 

Rettenetes szag van a Mátyás király úton. Ez tény. Mint ahogyan az is, hogy a belvíz elvezető rendszert szépen kitakarították ugyan, de az beposványosokott, az ott lakók legnagyobb bosszúságára. Hát, én nem irigylem őket, nem szívesen laknék ott most. Nem tudom mi lenne a megoldás, hogy eltűnjön, amit a képen látunk. 

Elfogták a szökött fegyencet

 

Tizenöt óra után nemsokkal elfogták azt a szökevényt, aki egy rabszállító autóból szökött meg hétfőn reggel. A szökevényt közel 200 rendőr üldözte és miután egy város széli raktárba betört, a kutyák nyomot fogtak. Egy Trombitás utcai vastelepre követték a szökevényt, a területet a rendőrök lezártak és ott végül elkapták. Bilincsbe verve elvitték a helyszínről.A Ceglédi Panoráma cikke IDE kattintva folytatódik

Ez a rab lógott meg egy rabszállítóból Ceglédnél

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet egyik fogvatartottja 2018. július 09-én a reggeli órákban Cegléd közelében a rabszállító járműből kiugrott.

Makula György a BVOP Kommunikációs vezetője azt mondta, hogy a büntetés-végrehajtási intézet és a rendőrség munkatársai azonnal megkezdték a férfi felkutatását, amely jelenleg is nagy erőkkel tart.

 

Figyelem! Kiugrott egy fegyenc Ceglédnél a rabszállítóból! KERESIK!

 

Kiugrott a rabszállítóból egy fogvatartott hétfő reggel Cegléd közelében - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága az MTI-vel.

Mint írták, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet és a rendőrség munkatársai azonnal megkezdték a férfi felkutatását, amely jelenleg is tart.

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága az esettel kapcsolatban belső vizsgálatot indított. 

 

Hatalmas csattanás volt Törtelen: Mentőhelikopter jött a sérültért

 

Képünkön a baleset utórezgése látható. Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola. Vigyázzanak magukra és egymásra! Olvasónk elmondta, hogy jött egy Hölgy egy komoly Audival a Katolikus Templom felől, és a STOP táblát figyelmen kívül hagyva hajtott fel a felsőbbrendű útra, megállás nélkül ment tovább a víztorony felé.

 

Mentőben szült meg egy szolnoki nő, a mentőápoló adhatott nevet a babának

 

Megható szüléstörténetet osztott meg Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat. Bondor Nikolett mentőápoló éppen 9 hónapja állt szolgálatba, a sors – pontosabban a Jász-Kun-Szolnok megyei mentésirányítás – pedig pont őt küldte segítségül egy szülő nőhöz. A cikk ide kattintva folytatódik

 

Törtel: Sokmilliós fizetésért sem akad jelentkező a háziorvosi praxisokra

2017. február 1-je óta betöltetlen, tavaly augusztus 1-je óta pedig tartósan betöltetlen a háziorvosi praxis a Pest megyei Törtelen. A község Facebook-oldalán azt írja, az önkormányzat rendszeresen tárgyal orvosokkal, hogy megoldott legyen a rendelési idő lefedettsége, legalább helyettesítésekkel.

Frankó. Üzletszerű szemetelés Abonyban

Lapinformációnk szerint gyakorlaitlag üzletszerű szemetelés folyik Abonyban, mely a rendőrség munkatársait sem hozza lázba. Nem is értjük, hogy miért.... :) Ötezer forintért egyes személyek képesek bárkinek a háztartási mocskát, és egyebeket elszállítani, ha arra igény van. 

Parkolj hülyén a Pezénél

 

A képet kedves Olvasónk küldte, melyet Abony közkedvelt pékségénél, a Pezénél készített. A képen látható autó tulajdonosa a parkolási csíkokra merőlegesen állt rá, így több helyet is elfoglalt. Ejnye! Ha Ön is lát hasonló jelenséget, küldje be a képet nekünk ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

 

Kétmilliárdos kártérítésre számíthatnak a ceglédberceli tragédiában elhunytak családtagjai

 

Összesen több mint hatmillió euró, azaz körülbelül kétmilliárd forintnyi kárpótlásra számíthatnak a ceglédberceli tragédiában elhunytak hozzátartozói. A maszol.ro értesülései szerint összesen 139 személy tarthat igényt kártérítésre, az összeg pedig fejenként a 45 ezer eurót, azaz a közel 15 millió forintot is elérheti.

 

Gépkocsi lángolt Abonyban


Teljes egészében égett egy személyautó szerdán délután Abonyban, a Körte utcában. A ceglédi hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket. A tűz a gépkocsiról nem terjedt tovább, személyi sérülés nem történt.
Fotó: PMKI Cegléd HTP

 

 

 

Műhely égett Ceglédbercelen

 

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy száz négyzetméteres autószerelő műhely, a benne álló két gépkocsival együtt szerdán délelőtt Ceglédbercelen, az Erkel Ferenc utcában. A tűz melléképületeket veszélyeztetett, személyi sérülés nem történt.

 

 

Mély árokba hajtott egy motoros Kőröstetétlennél

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Legyenek óvatosak, ha úton vannak! Vigyázzanak magukra és egymásra!- Mély árokba hajtott egy motorkerékpáros kedden délelőtt Kőröstetétlen külterületén.

 

Egyre több a szabadtéri tűz

 

  Az elmúlt napon több olyan esethez vonultak Jász-Nagykun-Szolnok megye tűzoltói, amely során szabadtéren keletkezett tűz harapódzott el. Összesen hat ilyen jellegű esemény történt tegnap.

A legsúlyosabb helyzet Kunszentmárton határában alakult ki, ahol körülbelül másfél hektáron égett avar, gaz és nádas. A tüzet csak három vízsugárral sikerült megfékeznie a kunszentmártoni és a szarvasi hivatásos tűzoltóknak. Szerencsére senki sem sérült meg és anyagi kár sem keletkezett.

Jogellenesen kötbérez az egyik hazai internet és TV szolgáltató: Jól megbüntetik

 

A Pest Megyei Főügyészség a fogyasztók védelme érdekében folytatott tevékenysége körében újabb hazai telekommunikációs szolgáltató ellen indított pert az előfizetőkkel szemben jogszabálysértően felszámított pénzösszegek miatt. Az egyik hazai internet-, telefon- és TV szolgáltató egységesen 595 Ft összegű kötbért számít fel mindazon előfizetői terhére, akik az arra megjelölt fizetési határidő letelte után nem fizetik meg tartozásukat. Erre többszázezer esetben került sor az elmúlt egy évben. A főügyészség álláspontja szerint ugyanakkor ez a gyakorlat nem felel meg a jogszabályi rendelkezéseknek. A mulasztás miatt kiszabható kötbérnek jogszabályi feltételei vannak.


 

Lángoló kisbusz Abonynál: Ketten utaztak benne

 

Kigyulladt és teljes egészében égett egy kisbusz vasárnap este Abony külterületén. A járműben ketten utaztak, ők időben, sérülések nélkül elhagyták az égő autót. A ceglédi hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.

 

Parkolj hülyén Cegléden is

 

Kedves Olvasónk küldte ezt a képet, melyet Cegléden a Penny Marketnél fényképezett. Ha Ön is lát hasonló jelenséget, küldje be nekünk: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

 

Most a Kiskunságban hasít a maci

 

Rovatunk támogatója az abonyi PURINA Takarmány Kisáruház- Kiskundorozsmán egy 65 éves virágkertész találta magát szembe egy medvével. A medve a kiskundorozsmai Réti utcában tűnt fel. Egy 65 éves virágkertész találta magát szembe az állattal. 

 

Nem az autósoknak kell majd fizetniük a baleseti adót

 

Eltörlik a baleseti adót, vagyis a a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítások 30%-os baleseti adóját. Ezt az adónemet eddig közvetlenül az autósoknak kellett fizetniük. 2019. január 1-jétől a kormány az új adócsomag értelmében eltörölné, pontosabban integrálná a baleseti adót a biztosítók által fizetett biztosítási adóba, kulcsát a mostani 30%-ról 15%-ra csökkentve. Személygépkocsik és motorkerékpárok esetén ez 20% lesz- írja a portfolio.hu.

Mégtöbb hír
Dátum választó
Címke felhő:

Szavazás
Szeret Ön Abonyban élni?
   
 IGEN, nagyon 
 Hát, kis szódával elmegy 
 Egyre kevésbé szeretek itt élni! 
 Nem szeretek itt élni! 
 Nem élek Abonyban, de nem is szeretnék 
 Nem élek Abonyban, de szeretnék 
 Hol van az az Abony????? 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok