Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2337, belépett felhasználók: 0.


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parádés évet zártak ismét birkózóink

 

A 2015. 01.30.-án Abonyban a Lilaakác étteremben került megrendezésre az Abonyi Birkózó Club évzáró ünnepsége.  A rendezvényt megtisztelte Komáromi Tibor, az  MBSZ alelnöke, háromszoros Világbajnok birkózó és Varga János Olimpiai , Világ ,Európa Bajnok Abony város díszpolgára.  Lőrinczy László a club elnöke és Lőrinczy Attila vezetőedző értékelte a 2015-es évet, kiemelve, hogy a Magyar Birkózó Szövetség 118 szakosztályának rangsorában 397 olimpiai ponttal az összesített eredményeket figyelembe véve 23. helyen végzetek. A versenyzőik több mint 30 versenyen indultak el, illetve számos edzőtáborban vettek részt. Molnár Nikoletta kadet Európa Bajnokságon elért III. helyezésével sporttörténeti sikert ért el és ezzel a város legeredményesebb sportolónak járó külön díjat is elnyerte. 

 0 Hozzászólás

6770 beavatkozás- Évet értékeltek a megyei katasztrófavédők

Február 10-én tartotta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a 2015. évi tevékenységét értékelő és 2016. évi feladatszabó állományértekezletét. A rendezvényen Dr. Tollár Tibor tű. vezérőrnagy BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízott főigazgatója, Dr. Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott vett részt. Jelen voltak továbbá a társ- és együttműködő szervezetek képviselői.

Nagy a siker: Újabb tejautomatát állítanak üzembe

Mint lapunk arról korábban már beszámolt, Abonyban a Mucsi család nagy dologra szánta el magát, házuk kapujában friss és finom, egészséges házitej kapható. A remek italt 100 Ft-os áron kínálták a vevőknek, akik egyre gyakrabban keresték fel ezt a helyet, hogy a mindennapos szükségleteiket innen elégítsék ki. 

Anyakönyvi hírek az Abonyi Naplótól

 

Házasságok

 „Köszönöm, hogy rám találtál,
S a szívedbe befogadtál.
Köszönöm még azt a napot,
Mikor sorsod nekem adott."

 

/Juhászné Bérces Anikó/


Kattintson a címre az olvasáshoz

Legfrissebb galériáink:
Blogok
Aprók

Nyerj egy rózsacsokrot Valentin napra!

  Kápráztasd el párodat egy gyönyörű vörös rózsa csokorral Valentin nap alkalmából! Ehhez nem kell mást tenned, mint február 12. 17h-ig bejönni az üzletünkbe (Abony Cserép u.1.) és rendelj valamilyen Valentin napi virágot. Legyen az rózsacsokor, cserepes virág, tavaszi virágbeültetés vagy akár csak egy szál rózsa, ...

MiKertÉSZünk - 2016.02.12. 14:01

Minden, ami a téli üzemmódhoz szükséges! Irány az AGROPONT

  FAGYÁLLÓK, AKKUMULÁTOROK ÉS EGYEBEK!  MInden, amit az autód megérdemel! AKKUMULÁTOROK, hosszú garanciával                   ...

veroniq - 2016.01.07. 19:54

Judy - építési telek eladó

Angol - Angol

Angol - Angol korrepet?l?s, nyelvvizsg?ra -,érettségire való felkészítés

joci0121 - Gyerek ágy

Fürjecske - Liba eladó

Fürjecske - Liba eladó

Fürjecske - Liba eladó

Fürjecske - Liba eladó

Isaura - Élő pulyka eladó!

Sanyika - Ritka drágakő

Még több blog --> Még több apró -->
Híreink
 

Valentin napi nótacsokor a Mészárosban

Sok- sok szeretettel várjuk a PÁROKAT február 14-én

a Mészáros Vendéglőben, Abonyban

a Szolnoki út 139. szám alatt!

 

Nótacsokorral és persze hamisítatlan Mészáros féle finomságokkal

várunk mindenkit Bálint napján!

Legyen Ön is vendégünk!

 

Újabb finomságok a Tutti Falatozóban

 

 

Újabb remek finomságokkal állt elő a Tutti Falatozó! Ínycsiklandozó Pikáns csirke szárnyakat és nagyon gusztusos Cigánypecsenyét kínálnak a vendégeiknek, mindezt remek áron!Ha kérik házhoz is szállítják!

 

Próbálja ki Ön is! A cikkben további képeket találnak a finomságokról!

 

Kattintson a képre!

 

Nagy Optika idén is

Telefon: 06-20-314-54-10

 

Már nyitva van a Téglagyári bolt!

Ez az, ami vasárnap is nyitva!

 

A CSALÁDOK kisboltja Önt is várja!

Kihagyhatatlan! Nézzen be, megéri!

Nyitvatartási idő

Hétfőtől-szombatig 5-20-ig,  vasárnap 6-12-ig


Képgaléria facebook oldalunkon IDE kattintva

 

Vetőmag vásár az AgroPont-ban

 

Spáten: Minden nap nyitva- VALENTIN Napra is ajándékozzon innen!

Minden este 21 óráig szeretettel várjuk kedves vásárlóinkat!


A TERMINÁL is nyitva 
!

Rengeteg fogadási lehetőség, új fajta TIPPMIX!


Tegye Ön is próbára szerencséjét!
Italdiszkont és Nemzeti Dohánybolt!
Abony, Szemere Bertalan út

Italdiszkont képek IDE kattintva

Lájkold Te is oldalunkat a Facebokon! Katt ide!

Keress bennünket a Kultúra Házában!  

Igényes környezet, barátságos hangulat és árak! 

Mártika néni fincsi sütijei kaphatók!

Nyerj egy rózsacsokrot Valentin napra!

 

Kápráztasd el párodat egy gyönyörű vörös rózsa csokorral Valentin nap alkalmából!
Ehhez nem kell mást tenned, mint február 12. 17h-ig bejönni az üzletünkbe (Abony Cserép u.1.) és rendelj valamilyen Valentin napi virágot. Legyen az rózsacsokor, cserepes virág, tavaszi virágbeültetés vagy akár csak egy szál rózsa, majd add meg neved és telefonszámod ( hogy értesíteni tudjunk)és máris részt veszel a sorsoláson, melyen 3 nyereményt sorsolunk ki!!
Sorsolás Péntek 17h kor


A nyeremények:
Fődíj: 10 000.- értékű rózsacsokor!!!!
II. díj megnyered amit rendeltél (max.5000.-)
III. díj 1szál vörös rózsa díszítve 2000.- értékben
De a megosztókról sem feledkezünk meg, ezért közöttük egy darab tavaszi virágbeültetést sorsolunk ki! (Többszöri megosztással növeled esélyeidet).
Sziasztok, szép napot mindenkinek!
Agropont Csapata

Olvasónknak nem volt tartozása, mégis kikötötték az áramot- Elképesztő

 

 

Olvasónk legnagyobb megdöbbenésére arra mentek haza, hogy az E.ON kikötötte házukból az áramot. Semmfiféle tartozásuk nem volt, mégis levégták a vezetéket, azt bedobták udvarukra, és még a ház portájára is bemászkáltak, ami gyakorlatilag nem más, mint birtokháborítás. Az abonyi család tisztességesen fizeti az áramszámlát, semmiféle tartozásuk nincsen. A család hölgytagja tartós beteg, kezelésekre jár. Az esettől a  vérnyomása jelentősen megnött, magas pulzusszámra panaszkodik.

 

Nagyon figyelj! Megint lopkodják a bicajokat Abonyban

 

Kedves Olvasónk üzeni, hogy sjanos megint sok- sok kerékpárt loptak el Abonyban az elmúlt időszakban. Úgyhogy ismét ipari méreteket kezd ölteni a drótszamarak ellopása. Így kérünk mindenkit, hogy nagyon vigyázzanak értékeikre! A rendőröknek pedig eredményes munkát, mielőbb elfogást kívánunk! Mint korábban arról beszámoltunk, több esetben is sikeresek voltak a kerékpárlopások felderítésében és a bűnösök meglakoltak. Legyen megint így!

 

Jászkarajenői zsaroló ellen folyik eljárás- Szomszédját lopta meg

 

A Ceglédi Járásbíróság elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.  Zsarolás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya R. József 32 éves jászkarajenői lakos ellen.  A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. december 29. és 2016. január 16. közötti időben a szomszédjában lakó idős férfi telkének a kerítését kibontotta, majd a drótfonatot és a földbe ásott betonoszlopokat eltulajdonította. A telken lévő melléképületről hullámpalát és tetőléceket bontott le, a tárolóból pedig tűzifát vitt el.

 

Figyelem! Február 15-ig kérhető a NAV segítsége az SZJA bevallásokban

 

Rovatunk támogatója a KLB Könyvelőiroda Kft.- A NAV közreműködik az szja-bevallásban -  Február 15-ig még kérhető, hogy a NAV közreműködjön az szja-bevallás elkészítésében.   A lehetőséggel sokan élhetnek, ugyanis akinek munkáltatótól, kifizetőtől volt jövedelme,  akár kedvezményt is érvényesíthet, és az 1+1 százalékon kívül is rendelkezhet az  adójáról, megfelel az egyszerűsített bevallás feltételeinek.

 

Megint remekeltek birkózóink

 

Nagy Centrum Nemzetközi verseny Nyársapát -  2016.01.31.-én került megrendezésre Gyermek és diák I-II korcsoport év első birkózó versenye.


Eredmények:


Gyermek korcsoport szabadfogás:
22kg Fajt Milán I. hely
24kg Donkó Lehel I. hely
35kg Flammer Benedek II. hely
40kg Árpás Adrián III. hely

Duplázó ajánlat a Nagy Optikától

Nyomor a KLIK-nél- a ceglédiről is szól az INDEX cikke

 

A Ceglédi Tankerület vezetője Fodor Gábor (nem azonos vele és vele sem), ő előtte a budapesti XII. tankerületet irányította. Mióta Cegléden dolgozik, nem eseménytelen az élete, tavaly március 15-e előtt bekerült az országos médiába, mert arra kért több iskolaigazgatót, hogy küldjenek diákokat a budapesti állami ünnepségekre. A váci Madách Imre Gimnázium tantestülete "Észak-Korea-hangulatúnak" érezte a kérést, és nyílt levélben tiltakozott.


 

ÉLŐBEN a testületi ülés

 

 

 

MOST ülésezik Abony Város Önkormányzata. ÉLŐBEN IDE kattintva nézhető meg a testületi ülés videoja.

 

Idén is csakis a FERRUM!

Várjuk Önt idén is sok szeretettel,

széles áruválasztékkal, figyelmes,

szakértő kiszolgálással!

Köszönjük, hogy nálunk vásárolnak!

Háztartási kisgépek

Mosógépek, hűtőszekrények, tűzhelyek

Villanykapcsolók, lámpatestek, csillárok!

Minden, ami egy háztartásba szükséges!

 

Balesetek és tűzeset Szolnok térségében

 

Kigyulladt egy ház tetőszerkezete Jászladányban a Vásártér utcában szerdán délután. A tető és a felső könnyűszerkezetes födém teljesen leégett, a tűz a belső könnyűszerkezetes falat is megégette. Az áramszolgáltató az utcát kiszakaszolta. A jászkiséri önkormányzati és a jászberényi hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat, nem sérült meg senki. A házban ketten laktak, őket rokonok fogadták be.

 

32 szír migránst zsúfoltak egy furgonba

 

A Budaörsi Járási Ügyészség a csempészett személy sanyargatásával elkövetett  embercsempészés bűntette miatt emelt vádat egy román férfival szemben, aki 32 szír
migránst próbált egy Fiat Ducatoval Németországba szállítani.  A bűnügy vádlottja, egy román férfi 2015 augusztusában egy budapesti hotel előtt 32 szír  állampolgárt vett fel egy román rendszámú Fiat Ducatoba. A migránsok 2015 júniusában  Törökországon, Bulgárián, majd Szerbián keresztül Szeged környékén, a zöld határon lépték át hazánk határát. A magyar idegenrendészeti hatóságok a bicskei menekülttáborba  irányították őket, de a szír állampolgárok Németországba történő továbbutazásuk reményében  Budapesten maradtak.

Menekülés Pest megyéből

 

Népszavazáson dönt Szentlőrinckáta lakossága arról, hogy a település Pest megye helyett Jász-Nagykun-Szolnok megyéhez tartozzon - mondta Nagy István, az 1930 lelket számláló község polgármestere. A népszavazást március 6-án tartják a helyi választási bizottság döntése szerint. A voksolás akkor lesz érvényes, ha az 1595 választópolgár legalább ötven százaléka plusz egy ember elmegy szavazni.

Köszönjük véradóinknak!

 

„Adj vért, megmented három ember életét!” -  Abonyban február 9.-én kihelyezett véradó nap volt a Kultúra Házában. A hirdetéseknek és a személyes leveleknek köszönhetően sokan jöttek a hívó szóra. Szükség is volt rá, mert ha azt mondom vér, arról valamennyiünknek az ÉLET jut az eszébe. Ezen alkalommal is sor került irányított véradásra, egy ceglédi beteg családja jött személyesen is vért adni, de még szükség volt további 0 negatív véradókra is. Januárban műtéthez volt irányított véradásunk Mindkét betegnek gyógyulást kívánunk.

 

Somogyiba hívogató

 

Akció a Culture CAFE-ban

 

Ejnye! Ez rendesen omladozik

 

Ezúton szeretnénk felhívni az illetékesek figyelmét arra a tényre, hogy a képen látható ház a Szolnoki úton egyre rosszabb állapotban van. Olvasónk elmondta, hogy a vakolat kis híján a fejére zuhant. Kérjük a tulajodnost, hogy amennyiben lehetősége van rá, a nagyobb baj megtörténte előtt legyen olyan kedves és gondoskodjon a balesetveszély elhárításáról. Köszönjük az abonyi lakosok nevében is! LŐVE

 

Lila Redőnyös: Márkás ruhák csaknem féláron!

Női ROUGE és egyéb márkás ruhák a LILA Redőnyös Boltban

Alkalmi ruhás képgaléria IDE kattintva

a készlet erejéig 40 % -os kedvezménnyel kaphatók!

Hamarosan még ROUGE és egyéb máskás felsők is akcióban!

Bálokra, alkalmi rendezvényekre nálunk mindent megtalál!

Mindez csak ízelítő kínálatunkból! 

LILA Redőnyös Bolt, Abony

A LILA Redőnyös Bolt facebook oldala IDE kattintva


Így mentették az autómentőt? NEM

 

Érdekes látványra lehettek figyelmesek az abonyiak tegnap este, mert egy auótmentő szállított egy autómentő gépjárművet. Azonban nem kell senkinek sem rosszra gondolnia, nem történt semmiféle baj, sőt ellenkezőleg. Antal József  fejleszt, és a növekvő igényeknek megfelelően új autómentő gépjárművet szerzett be. Kívánunk neki jó munkát, eredményes mentést sok szeretettel. LŐVE

Horrorbaleset Újszilváson

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola. - Útról letérve fának ütközött egy személyautó hétfő délután Újszilvás határában, az Abonyi úton. A ceglédi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a mentőszolgálat szakemberei a gépkocsi sofőrjét a roncsból kiemelték, majd súlyos sérülésekkel kórházba szállították. A tűzoltóegységek áramtalanították a roncsot, biztosították a helyszínt.

 

Csakis KLB Kontír Könyvelőiroda- Nyugalmat, biztonságot hozunk vállalkozásának!

A siker kulcsa mi vagyunk!

Kérdezze meg a többieket, miért is bennünket választottak!

Köszönjük, hogy segíthetünk Önnek is!

 

Magánszemélyeknek, egyéni- és társas vállalkozóknak is

Legyen Ön is velünk sikeres!

 

Ez volt az idei Szegfű kupa

 

2016. február 07-én, immár 17-dik alkalommal rendezte meg a Magyar Szocialista Párt Abonyi szervezete a „ SZEGFŰ KUPA” elnevezésű kispályás labdarúgó tornáját, - abonyi csapatok részvételével - a Városi Sportcsarnokban.  Idén is népszerű volt a rendezvény, hiszen Habony István az MSZP városi szervezete elnökének, tornát megnyitó szavai után a benevezett 12 csapat, 4 csoportban küzdött meg egymással.  Színvonalas, rendkívül sportszerű, kiegyensúlyozott mérkőzések során alakult ki a csoportok végeredménye, ahonnan a csoportgyőztesek jutottak az elődöntőbe.

 

Fantasztikus akciók a Nagy Optikában!

Ha Nagy Akció, akkor Nagy Optika!

50 %-os keret akció

és HOYA márkájú vékonyított szemüveglencsék

20 %-os kedezménnyel kaphatók!

A két akció akár össze is vonható!

Részletekért érdeklődjön üzletünkben

Telefon: 06-20-314-54-10

Facebook oldalunk IDE kattintva

 

Molnár Niki megnyerte a nemzetközi kadet versenyt

 

Molnár Nikoletta, az Abonyi Birkózó Club sportolója ezen a hét végén sem tétlenkedett, megnyert egy rangos nemzetközi versenyt Ausztriában. Niki elmondta, hogy 46 kg-ban indult, összesen hatan voltak súlycsoportjában. Először egy lengyel versenyzővel kezdett, akit 4- 2-re győzött le, majd egy magyar lány volt az ellenfél, akit Niki betusolt az első menetben. Így nyerte meg az aranyérmet Abony város egyik büszkesége, Molnár Nikoletta,

Mégtöbb hír
Dátum választó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint demokrácia van nálunk?
   
 IGEN 
 NEM 
 Nem is tudom, lehet  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok