Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7052, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Abony"
1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2020.07.24. 10:27

Honlapunkat IDE kattintva talájla meg!

Folyamatosan megújuló árukészlet, a lehető legjobb áron!

Minőségi termékek!

Házhozszállítás is kedden és pénteken 1 q felett!

Hívjon bennünket akár most!

20-535-2285

Keressen, kedveljen bennünket a facebookon is! Katt IDE

Itt képeket is láthat termékeinkről! Szeretettel várjuk!

Reklám:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2020.06.21. 19:02

Az alábbiakban Olvasónk levelét teszem közzé azzal, hogy a problémát jeleztem a Polgármesteri Hivatal illetékes munkatársának!

Olvastam az "Elhanyagolt ingatlanok" posztodat, ezért gondoltam én is megosztom ezt a "csodás" utcaképet.  Bosszantó látvány fogadja az embereket, ahogyan bekanyarodnak ebbe a takaros, rendezett utcába, de mégsem szól senki semmit, csak magában morgolódik. Ebben az utcában mindenki rendezett körülményeket tart fenn, mégis ez az egyetlen elhanyagolt rész található itt, ráadásul pont az utca elején. 

Citrom-díj:
Abony   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2020.06.18. 21:11

 

A Ceglédi Járásbíróság 3 év fogházbüntetésre ítélte és végérvényesen eltiltotta a járművezetéstől azt a 22 éves férfit, aki 400 lóerősre feltuningolt BMW autójával, 150 km/h sebességgel gázolt el egy fiatal párt Cegléd belvárosában április 20-án éjszaka. A 18 éves lány a helyszínen életét veszítette, párja 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

Közbiztonság:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2020.06.15. 20:49

Villám interjút készítettem ma, Magyari Ibolyával és kedves családjával, akik a mai napon érkeztek mint tulajdonosok Városunkba. Ibike elmondta, hogy Budapest környékéről érkeztek. 

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2020.06.15. 20:21

Lapunk korábban már beszámolt arról, hogy az úgynevezett "sárga ház" udvara iszonyatosan elhanyagolt. Ez a belváros szégyenfoltja. Most Olvasónk keresett meg levelével. Úgy tudjuk, hogy a lakók fellázadtak a "közös képviselő" ellen, aki szerintük nem gondos gazda módján bánik az épülettel. 

Citrom-díj:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2020.06.09. 12:59

Vádat emelt a Nagykőrösi Járási Ügyészség az ellen a három férfi ellen, akik először gépkocsikat törtek fel, majd kiraboltak egy idős asszonyt. 

Közbiztonság:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2020.06.08. 10:20

 

Jövő évtől tilos az avar és a kerti hulladék égetése, és törlik azt a rendelkezést is, amely alapján az önkormányzatok rendeletben szabályozhatják az avarégetést, így a tilalom általánossá válik az egész országban. 

A módosítás célja a levegő minőségének javítása, ezáltal a lakosság egészségének védelme. A törvény indoklásában emlékeztettek arra, hogy a levegő nem megfelelő minősége miatt uniós kötelezettségi eljárás van folyamatban Magyarország ellen. A levegőminőség alakulásában pedig a lakossági fűtés mellett kiemelt szerepe van az avar és a kerti hulladék égetésének. A légszennyezés világszerte komoly egészségügyi problémákat okoz, Európában évente 800 000 ember hal meg idejekorán a légszennyezés miatt.

Közélet:
Abony   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2020.06.06. 20:11

 

Ezen a hétvégén először rendeztek online 24 órás vetélkedőt. A már hagyománynak számító eseményen rengeteg középiskolás és felügyelőik vesznek részt, ahol közös játékra és show elemekkel tűzdelt vetélkedőre nyílik lehetőség. A diákok különböző feladatokat oldanak meg, melyek kiválóan alkalmasak a közösségfejlesztésre és csapatépítésre. A másnap reggelig tartó programon logikai feladatokkal találják szembe magukat a játékosok. Az idei verseny témája a modern jégkorszak és tudósai. Az országból idén tíz csapat vesz részt, kiknek feladatuk, hogy különböző országok kultúráját magukra öltsék. Minden diák hatalmas lelkesedéssel és izgatottsággal kíséri a versenyt alkalomról alkalomra. 

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2020.05.27. 13:58

 

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma benyújtotta az Országgyűléshez a köznevelési törvény módosítására vonatkozó javaslatát, amelynek középpontjában a pedagógusok fokozott védelme áll - közölte a tárca szerdán az MTI-vel.

A törvénymódosítás célja a pedagógusbántalmazás megszüntetése:

Közélet:
Abony   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2020.05.21. 11:41

Bár egyelőre még csak a napközis táborok sorsáról lehet biztosat tudni, a PEOPLE TEAM nap mint nap arra készül, hogy idén is gyerekzsivaj töltse meg a kecskeméti campust. Normál helyzetben májusban már tömegével érkeznek a jelentkezések, idén azonban sok szülő megvárja a döntéssel a június eleji kormányrendeletet, amelyben hivatalossá válik, milyen formában lehet 2020 nyarán ottalvós táborokat rendezni.

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok