Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 5889, belépett felhasználók: 0.

Címke: "MÁV"
1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2017.09.06. 11:52

 

 

Korlátozásokra kell készülni szerdán is a Budapest-Cegléd elővárosi vasútvonalon a Kőbánya-teher pályaudvar vasúti biztosítóberendezésének helyreállítása miatt - közölte a Mávinform az MTI-vel. A közlemény szerint a monori elővárosi vonatok ideiglenesen szerdán is kimaradnak a menetrendből, míg a lajosmizsei vonatok csak Kőbánya-Kispestig közlekednek, onnan fordulnak vissza.

Külvilág:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.08.17. 09:01

 

Késnek a vonatok a budapest-ceglédi vonalon – tájékoztatta a Mávinform csütörtök reggel az MTI-t.
A Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony vonalon 20-60 percet késik több reggeli – főként elővárosi – vonat, mert Cegléd és Abony között meghibásodott a biztosítóberendezés – közölték.

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.07.26. 11:11

Hétvégén felújításokat végeznek a Budapest–Cegléd–Szolnok vonal Albertirsa és Ceglédbercel- Cserő közötti szakaszán. Emiatt július 28. este nyolc órától 30. vasárnap este kilenc óráig korlátozásokat és menetrendi módosításokat vezetnek be a vonatközlekedésben ? közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága.

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.06.14. 15:16

Alapcikkünk IDE kattintva olvasható a témával kapcsolatban.  Alap probléma: Már nem először fordul elő velem, hogy éppen, hogy beérünk kisfiammal a ceglédi iskolába. Abony felől indulunk, megjegyzem időben. 

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.06.09. 13:36

Már nem először fordul elő velem, hogy éppen, hogy beérünk kisfiammal a ceglédi iskolába. Abony felől indulunk, megjegyzem időben. A város széli, Kórházhoz közeli vasúti átjáróban azonban elakadunk. Hosszú perceken keresztül, általában negyedóra, piros lámpánál és sorompónál állunk. 

Citrom-díj:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.05.17. 18:15

Célt értünk. Az abonyi MÁV állomás pottyantós WC-jét cikkünk és levelezésünk után a MÁV lezárta, és helyette kaptunk egy ideiglenes TOI TOI WC-t a gesztenyefa alá. Korábbi cikkünk IDE kattintva elérhető.  Képek a cikkben

 

 

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.05.16. 18:30

A Budapest–Vác–Szob, illetve a Budapest–Monor–Cegléd–Szolnok vonalon járnak majd 2019-től a MÁV új, emeletes vonatai. Ez a két legforgalmasabb vonala a MÁV-nak, ezért itt van a legnagyobb szükség az emeletes vonatokra – jelentették be az állami vasúttársaság sajtótájékoztatóján kedden.

 

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.04.14. 11:45

Negyven darab nagy kapacitású, emeletes motorvonatot vásárol a MÁV-Start a Stadler cégtől, az első KISS elnevezésű járművek 2019 tavaszán állhatnak forgalomba a váci és ceglédi vonalon – jelentették be szerdán a szerződés aláírási ünnepségén, Budapesten.

Gazdaság:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.04.13. 16:46

 

A közelmúltban megmutattam Önöknek, hogy micsoda balkáni állapotok urlakodnak az abonyi MÁV álomás illemhelyein. Pár éve a sínpályát, állomást felújították ugyan, de az IDE kattintva látható gyalázatos állapotok megmaradtak. Az üggyel kapcsolatban a Tisztifőorvosnak írtam, aki az EMMI illetékesének továbbította levelemet. Ma megkaptam az alapos, pontos, részletes választ, melyből kiderül, hogy ha a  felárral igénybe vehető, vagy a határon túlról érkező vonatok megállnak Abonyban, akkor valóban a jogszabályokba ütközik a képeken látható borzadály létezése. ITT látható pár példa, hogy az IC-k megállnak nálunk.

Citrom-díj:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.03.30. 05:46

 

Gazdátlan csomag miatt késtek a vonatok tegnap este a Budapest-Újszász-Szolnok-Lőkösháza vonalon. A szerelvényt félreállították, csak ruhákat találtak. Egy tulajdonos nélküli csomag átvizsgálása miatt késnek a vonatok a Budapest-Újszász-Szolnok-Lőkösháza vonalon.

A hatósági intézkedés már befejeződött a Nagykátai állomáson.

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön mit szól ahhoz, hogy a LIDL telekre a Somogyi iskola mellé betelepült a Vidámpark?
   
 Szerintem okés, örülök! 
 Nem is tudom, lehet, hogy nem kellett volna 
 Engem nem érdekel, hogy ott van-e vagy nem 
 Ez már tényleg nagyon felháborító! Úristen! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok