Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 4514, belépett felhasználók: 0.

Címke: "olvasónk mondja"
1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2017.08.18. 22:31

Olvasóink mesélik, hogy azt hitték, hogy a lányuk kerékpárját viszik haza, melybe beletört a lakatkulcs. Hoztak egy erővágót és fényes nappal azzal menekítették haza a bicajt... Mint utóbb kiderült, a másét... 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.08.14. 09:45

Az itt látható képet kedves Olvasónk küldte be nekünk azzal, hogy mellékelten csatolja a szomszédja sövényének fotóját. Ha valakinek ennél nagyobb a sövénye Abonyban, akkor bizony Ő nyert! 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.08.12. 11:40

Nem vagyunk egyszerű helyzetben, amikor arról döntünk, hogy egyik ingatlanunkat kiadjuk. Sokan nem fizetik a bérlők közül a rezsit, vagy a lakbért, kitenni őket nagyon nehéz. Talán ezen rossz tapasztalat miatt is vannak nehéz helyzetben azok is, akik szeretnének lakást vagy házat bérelni. 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.08.10. 10:00

Tekintettel arra, hogy több Olvasónk is jelezte, hogy az abonyi strandon való fürdőzést követően megbetegedéseket tapasztaltak, levelet írtam Abony város polgármesterének, Romhányiné Dr. Balogh Editnek, aki az alpolgármester asszonyt kérte fel válaszadásra. A lakosság problémáit komolyan veszik, az ügyet kivizsgálják. Íme, a kapott válaszlevél:

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.08.06. 22:06

 

Olvasónk írja: Szia tudod mi a bajom?? Elmondom. Jehova hirdetői. Ma kénytelen voltam hittant és jogi tanácsot adni 2 egyetemista korù fiatalembernek. B... tatják az embert a hülyeségükkel. 
Jön ma a nagyapa, hogy becsöngetett hozzá egy faszi kisgyerekkel. Beszélt az irgalmasságròl meg hogy segìteni kell a szegényeket stb sz...r. Kérdezte mikor lesz nyugdij majd visszajön és akkor adakozhat a bácsi ha úgy gondolja. Na én biciklire ültem elmentem vadászni. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.07.25. 17:05

 

Szerencsére hétfőn lapinformációnk szerint az Abonyi polgárőrség munkatársainak közreműködésével elvitték az állati maradványokat az utcáról. Köszönjük! A RIPOST is átvette cikkünket, mely IDE kattintva olvasható

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.07.25. 12:58

Az itt látható képet kedves Olvasónk küldte be azzal, hogy ezt a táblahalmazt meglehetősen nehéz értelmezni, főleg ha pár másodperc alatt kell ezt megtennie valakinek. 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.07.25. 12:46

Kedves Olvasónk joggal borzadt el azon, amit a képen láthatunk... Sajnos a helyi önkormányzat már évekkel ezelőtt eladta a műemlék jellegű épületet egy helyi vállalkozónak, aki azt ígérte, hogy a Györe kastélyt felújítja.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.07.22. 18:02

Az emberi hülyeség nem ismer határokat! Ezt a zsákot, benne állati maradványokkal az Árpád utca közepére hajított ki valaki. Olvasónk írja: Szia! Van egy kis gond az Árpád úton. Valaki kidobott egy állat belsőt egy szatyorba,de már reggel 5:30-kor ott volt. 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.07.20. 15:01

 

Olvasónk írja: Szia! Olyan kérdésem lenne, hogy tudnál e segíteni nekem? Küldök este képet a szomszéd kertjéről és fel tudnád tenni a miabonyunkra? Hátha van valakinek használható ötlete, hogy mit tudnánk vele csinálni. Tele van kutya ürülékkel és nagyon büdös meg a sok bögölylégy is idegesítő. Kicsi gyerekek vannak nálunk és félek, hogy valamit elkapnak. Már annyiszor szóltam nekik, de mindig az volt a válasz, hogy nem érnek rá, mert dolgoznak. ???? Már teljesen el vagyok keseredve. ????????

 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön mit szól ahhoz, hogy a LIDL telekre a Somogyi iskola mellé betelepült a Vidámpark?
   
 Szerintem okés, örülök! 
 Nem is tudom, lehet, hogy nem kellett volna 
 Engem nem érdekel, hogy ott van-e vagy nem 
 Ez már tényleg nagyon felháborító! Úristen! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok