Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2504, belépett felhasználók: 0.

Címke: "olvasónk mondja"
1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2017.03.22. 21:06

Tanulság előre: Talán a városvezetésnek el kéne gondolkodnia azon, hogy kellene egy gördeszka pálya a városban.... Biztosan kihasznált lenne! LŐVE- Olvasónk írja: Már inkább este, mint délután a zenesuliban és művelődési házban volt elfoglaltságunk. 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.03.22. 19:04

 

Olvasónk jelenti, hogy megint ég a Lődomb és környéke Abony Mérges nevű városrészén. Vagy az aljnövényzet, vagy a bozót gyulladt ki. Egyelőre nem látnak Olvasóink a helyszínen tűzoltóaztókat. LŐVE

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.03.21. 11:22

 

Írhattam volna, hogy szemetelésről, de talán ez így jobban hangzik... Igen, megint az ominózus üres telken járunk a Vak Bottyán úton, ahol ismételten kialakult az illegális szemétlerakó telep. Többször rendbe tették már, de most... megint így néz ki.

 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.03.13. 17:30

 

Olvasónk küldi az itt látható képeket. A hét végén szembesült a határtalan mocsokkal, mely az úgynevezett Kis Mihály tónál van... Szégyen.... LŐVE

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.03.12. 11:05

 

Mint arról beszámoltunk, az Abonyhoz közeli dűlőúton illegális szemétlerakó alakult ki, benne veszélyes hulladékok. Abony Város jegyzőjéhez fordultam ez ügyben. Dr. Balogh Pál jelezte a problémát a Közútnak. Aztán valakik betolták az illegális szemetet az árkokba, Erről is beszámoltunk, jeleztem az illetékesek felé. Ma újra mocskot hordtak oda, jelesül több zsák nikecellt. A földtulajdonosok iszonyúan fel vannak háborodva a történteken, hiszen nem győzik a mocskot onnan eltakarítani. Ezzel sem lesz másképpen, hiszen a szél odafújja a földekre a szemetet. 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.03.10. 15:43

Sajnos az abonyiaknak gyakran kell szembesülniük azzal, hogy a város bizonyos részein, területein nincs közvilágítás. Egy megfelelő helyre történő hibabejelentés azonban az eddigi tapasztalak alapján is nagyon hatékony lehet. Talán nem mindenki tudja, hogy a közvilágítási hibabejelentést már elég régóta NEM az E.ON-nál kell megtenni.


Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.03.05. 20:00

Újabb megdöbbentő fejleményéhez ért az illegális, veszélyes hulladék ügye. Azt gondolhattuk, hogy a jegyzői intézkedés meghozza a hatását. Bejelentésünk után Abony város jegyzője, Dr. Balogh Pál levelében tájékoztatott, hogy igazunk van ez illegálisan lerakott hulladék, és szólt a Közútnak, mert ez hozzájuk tartozik.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.03.05. 14:00

 

Olvasónk küldte be nekünk ezt a képet azzal, hogy megint " hülyén " parkol valaki a Penny előtt. Döntsék el a többiek, hogy ez bosszantó vagy sem. Ha Ön is lát olyat, aki Ön szerint nem megfelelően parkol, küldje el a képet nekünk ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.03.05. 13:46

 

Nem minden fenékig tejfel, mióta nem lehet jegyet váltani személyesen az abonyi MÁV állomáson. Erről szól Olvasónk levele. A problémát természetesen jelzem az illetékesek felé. 

" Ha már így automatizálták a MÁV-nál az egész folyamatot, jó lenne ha legalább "házon belül" működne az információ áramlás , és nem néznék csalónak az utast. "

Képünk az abonyi MÁV állomáson készült, de korábbi :)

Tisztelt Veronika !
Bosszantó dolgot szeretnék megosztani Önnel a MÁV-ról, és az abonyi jegykiadó automatával kapcsolatban: 2017. márc.4-én /szombaton/ reggel 6,15-kor szerettünk volna vonatjegyet venni....

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.02.27. 12:05

 

Olvasónk írja:

Üdvözlöm

Nem régiben ez a csodálatra méltó kép fogadott, nem mondom a látvány majd oly csodás mint egy japán kert de mégsem az igazi..... . Az is lehet hogy én nem értem a művészetet .

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint van értelme a TV-s közvetítésnek az abonyi képviselő- testület üléseiről?
   
 IGEN, mindenképpen 
 NINCS! Minek az? 
 Hát, nem is tudom, lehet, hogy van 
 Mert közvetíti ezt a TV?  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok