Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6497, belépett felhasználók: 0.

Címke: "olvasónk mondja"
1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2018.07.12. 09:20

Kedves abonyi Olvasónk fényképezte le azt amit a képen láthatunk, ez nem más, mint egy tuba, azaz egy bébitornádó. A mostani szélsőséges, meglehetősen érdekes időjárás magával hozza az ilyen dolgokat is.  Hogy mi is az a tuba az égen? 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.07.12. 09:11

 

Kedves Olvasónk kapta lencsevégre a képen látható döglött választási malacot, mely ott bűzölög napok óta a Vasút úti nádasban. Nem tudom, ki lehetett az a bunkó, aki a dögöt itt elhelyezte, de úgy gondolom, hogy a malac nem a saját lábain ment oda, majd fulladt bele a kanálisba.

 

Egészségünk:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.07.07. 18:24

Lapinformációnk szerint gyakorlaitlag üzletszerű szemetelés folyik Abonyban, mely a rendőrség munkatársait sem hozza lázba. Nem is értjük, hogy miért.... :) Ötezer forintért egyes személyek képesek bárkinek a háztartási mocskát, és egyebeket elszállítani, ha arra igény van. 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.07.06. 18:28

 

A képet kedves Olvasónk küldte, melyet Abony közkedvelt pékségénél, a Pezénél készített. A képen látható autó tulajdonosa a parkolási csíkokra merőlegesen állt rá, így több helyet is elfoglalt. Ejnye! Ha Ön is lát hasonló jelenséget, küldje be a képet nekünk ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.07.02. 17:52

 

Fejleszteni kell, és érdemes is, hiszen a lakossági igények ezt diktálják. Ez eddig nagyon rendben van. Az viszont, hogy hova teszi a DIGI azt a bizonyos nagy hatalmas tornyot, már más kérdés. Abonyban olyan helyre éptették meg, ahol nagyon közel, gyakorlatilag pár méterre van egy lakóház. Úgy kapott engedélyt az építésre, hogy csak kifüggesztették a helyi önkormányzatnál a  hirrdetményt, hátha a szomszéd nem olyan szemfüles, és azt nem vétózza meg. A TERV BEJÖTT... 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.07.01. 21:34

 

Kedves Olvasónk arra kíváncsi, hogy a Liget úton a bő egy hónappal ezelőtt történt csőtörés okozta lárokat mikor állítják helyre az útpályán. Mi is kíváncsian várjuk! Íme, olvasónk levele: Azzal a kéréssel fordulok hozzád, hogy ha lehetséges járj már utána kérlek, hogy a Liget úton május 24-én történt víz nyomócső törése okozta károk után az aszfalt mikor lesz újra helyreállítva? Sajnos pár éve történt már az utca másik oldalán is csőtörés, ami azóta sincs helyreállítva. Küldök képeket a mostani állapotról.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.06.27. 11:43

 

Olvasónk alig jutott szóhoz, amikor ezt meglátta! Megvallom őszintén, én is.... Íme, Olvasónk levele: 

Tisztelt Veronika!


Nem szokáson email-eket írogatni, de ez - ahogyan elbántak a Vörösmarty M. utcai kispályával - az nálam "betette a kaput". Így nem csak baleset veszélyes, de még focizni sem tudnak a területen.
Igaz, egész tavasszal alkalmatlan volt sport tevékenység végzésére, mert a belvíz miatt nem tudták levágni rajta a füvet.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.06.27. 11:36

 

Kedves Olvasónk hívott fel azzal, hogy ismeretlen személy ma reggelre az ablakpárkányára tett egy három kulcsból álló kulcscsomót. Kérjük, hogy a jogos tulajdonos, aki szeretné visszakapni a számára nyilván nélkülözhetetlen kulcsokat, hívja a következő számot: 53/360-805

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.06.24. 19:24

 

Olvasónk nagyon örül, mert végre eltüntette a szomszéd a dudvatengert udvaráról. Mindezt képpel illusztrált cikkünk megjelenését követően tette meg.  Ilyen volt: 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.06.24. 19:19

 

Kedves, fiatal Olvasónk írja, és azt gondolom, hogy igaza van... : " Szia! a COOP és az OTP közötti járdaszakaszon veszélyes sétálni. nem a járdával van probléma, hanem a bicajosokkal. csomóan ott tekernek. akkor sem a kerékpársáv van használva ha a járda tele van gyalogosokkal. 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Szeret Ön Abonyban élni?
   
 IGEN, nagyon 
 Hát, kis szódával elmegy 
 Egyre kevésbé szeretek itt élni! 
 Nem szeretek itt élni! 
 Nem élek Abonyban, de nem is szeretnék 
 Nem élek Abonyban, de szeretnék 
 Hol van az az Abony????? 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok