Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6046, belépett felhasználók: 0.

Címke: "olvasónk mondja"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2017.12.27. 11:34

Olvasónk írja: Hajlamosak az emberek,hogy csak a negatív dolgokat vegyék észre és tegyék szóvá. Az ügyeleten kellemes "csalódás" ért az ünnepek alatt. Sok rosszat hallottam az ügyeletről, így kicsit félve indultam el igénybe venni. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.12.19. 18:17

 

Olvasónk írja: Napok óta a Szemere Bertalan út végén a villanyoszlopokhoz kirakva a szemét.
Szondi György úttal szemben. Már arra sem vette az illető a fáradságot, hogy bevigye az erdőbe!

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.12.18. 15:57

Olvasónk küldött a hét végén képeket írról, hogy mennyire borzalmas állapotban van a Mikszáth utca.- Cikkünk nyomán megtörtént a csoda, máris megjelentek a munkagépek a területen. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.12.17. 08:46

 

Nem örvendeznek a Mikszáth utca lakói, és az arra közlekedők sem, akik segítséget kérnek, mert utcájuk lassan járhatatlanná válik. Mutatjuk, milyen. Kérjük, a körzet képvislőjét, segítsen nekik. Köszönjük előre is. LV

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.12.14. 09:37

 

Kedves Olvasónk küldte be az itt látható képet a Parkolj hülyén rovatba, melyet a Sportcsarnokból készített. Ha Ön is lát hasonló jelenséget, kérjük küldje be nekünk: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.12.12. 09:12

 

Olvasónk egy termetes méretű patkányt kapott lencsevégre az abonyi piac előtti járdaszakaszon. Kéri, hogy tüntessék el a dögöt innen, és azt is, hogy gondoskodjanak Abony rágcsálómentesítéséről. Legalább a városközpontban! Arról, hogy Abonyban sok a patkány, már sokszor beszámoltunk. Ennek oka többek közt az is, hogy a városban rengeteg az elhanyagolt ingatlan. A tulajdonosokkal a hatóságok sajnos nem tudnak érdemben mit klezdeni. Így jutottunk el ide! Ez sajnos szégyenteljes! LV

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.12.06. 19:38

 

Olvasónk küldte: Hamarosan turistalátványosság lesz az írországi falucska, ahol a férfiak mellett a kutyák is folyamatos merevedéssel és kangörccsel küzdenek. A Corkban fekvő Ringaskiddy mellett ugyanis van egy gyógyszergyár, ami a helyiek szerint az ott készült kék tabletta gőzét eregeti a település légterébe.

 

Külvilág:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.11.27. 16:57

 

Az alábbi írás valóságtartalmát nem állt módomban ellenőrizni, de azt gondolom, hogy sok igazság lehet benne, főleg, ha egy kétségbeesett levélíró küldi azt be nekem. Íme, most mindenféle kommentár nélkül, vitaindítónak szánom az olvasói levelet, melyben szó esik lopásról, drogról… egyebekről.

Szia Veronika , én minden nap nézem és követem a MIAbonyunkat. Sok dolog van, ami nincsen fent, pedig ott lenne a helye. Én egy mérgesi lakos vagyok, bocsánat a kifejezésért. A Bicskei úton lakom már mintegy fél éve, de ez az év maga a rémálom volt.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.11.25. 16:49

 

Olvasónk küldte a Pennynél rosszul parkoló autó képét. Ha ön is lát hasonlót, kérjük küldje el ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Oktatás:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.11.15. 11:29

Olvasónk: A csatorna készìtők erőlködnek újra! Az idősek a célpontjuk! Erőszakoskodnak, hogy olcsò pénzért kicserélik a csatornát! Szemét csalò csavargòk!!! Hìvd fel a figyelmüket hogy vigyázzanak nagyon az idősek és a szomszédok is legyenek résen!

Közélet:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön mit szól ahhoz, hogy a LIDL telekre a Somogyi iskola mellé betelepült a Vidámpark?
   
 Szerintem okés, örülök! 
 Nem is tudom, lehet, hogy nem kellett volna 
 Engem nem érdekel, hogy ott van-e vagy nem 
 Ez már tényleg nagyon felháborító! Úristen! 
   
Eredmény
Programok

Itt a választási étlap

 

Földi László lesz a Fidesz-KDNP jelöltje az április 8-i országgyűlési képviselőválasztáson Pest megye 12. számú választókerületében.


 

Az LMP vezetősége is jóváhagyta Földi Áron – korábbi ceglédi önkormányzati képviselő, most megyei közgyűlési képviselő – jelöltségét. ( Jobbra )


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok