Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6757, belépett felhasználók: 0.

Címke: "olvasónk mondja"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2018.09.02. 15:53

 

Olvasónk küldte be az itt látható képet azzal, hogy a Rossmann előtt egy személyautó meglehetősen önző módon parkolt be.... két helyet is elgfoglalva. Ha Ön is lát hasonló jelenséget, kérjük küldjön nekünk képet ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Oktatás:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.09.02. 15:38

 

Múlt héten több Olvasónk is jelezte, hogy Abony Mérgesnek nevezett városrésze felől valami félelmetes hangerősségű daj- daj hallható, melynek következtében képtelenek voltak éjszaka nyugovóra térni. Volt aki elmondta, hogy már nem bírta tovább a zene hangerősségét úgy este tízkor, mert másnap öt órakor kelnek, ezért betelefonált a rendőrségre, hogy csináljanak már valamit. A fülsikekítő zenebona főként cigányzene, és lagzis repertorából állt.

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2018.09.02. 15:24

 

Több hozzátartozó is azzal szembesült, hogy jelentős károk keletkeztek szeretett családtagjaik sírjaiban. Szomorúan nyugtázták a töténteket. A múlt hét végi vihar sajnos egy nagy fát döntött ki, melynek következtéken az ráesett a sírokra és összetörte őket. Lapunk úgy tudja, hogy ezekre a sírokra sajnos nincsen biztosítás.

 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.08.28. 12:32

 

Országos hír lett  ismét a miabonyunk cikkéből. Pár napja megírtuk, hogy : a Református Temetőnél incidens történt. Lövöldöztek a vadászok, aiikre kihívták a rendőrség munkatársait. Olvasónk elmondta, hogy egy rokkant kocsis bácsi rendőrt hívott, mert a vadászok eszetlenül lövöldöznek és félt a temetőbe bemenni. Teljes cikk IDE kattintva

 

A BORS Online írja:

Mint azt a Bors a helyi vadásztársaságtól megtudta: a szombatihoz hasonló eset nem az első.

– Így igaz, a napraforgótáblában végeztünk vadkárenyhítő vadászatot, mert a balkáni gerlék tönkretesznek mindent – mondta lapunknak Lőrinczi László, az Abonyi Újvilág Vadásztársaság elnöke. 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.08.26. 20:46

 

A mai napon megtörtént a parlagfű levágása a cikkben megjelölt helyen, miután megírtuk, hogy több százezres bírságra számíthat az, akinek ilyen elhanyagolt a portája. A nyilvánosság ereje ezek szerint győzött. Köszönjük a parlagfűirtást!

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.08.21. 15:55

 

Illegális hulladéktelep.... Ezzel kell szembesülnie Olvasónknak, nap, mint nap nézheti, ahogyan a veszélyes hulladék gyülemlik.... 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.08.13. 08:19

 

Elvileg Abony pénzt nyert pályázaton a dűlőutak felújítására, karbantartására, ám a lakk azóta is hiába várják a csodát, nem történik semmi. Azt mondják, elegük van már, hiszen úsznak a sárban. Nem értik, miért nem valósul meg a projekt. Olvasónk:

Citrom-díj:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2018.08.13. 08:07

 

Katasztrofális helyzet uralkodik Abony egyetlen játszóterén, ahol hetek óta nem voltak képesek levágni a füvet sem.... Több szülő is felháborodva keresett meg, és küldtek képet az állapotokról, mely valóban szégyenteljes, parlagfű is tenyészik. Egykor nagy öröm volt, hogy lett végre egy valamirevaló játszótere a városnak, melyet közadakozásból építettek meg. 

Citrom-díj:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2018.08.13. 08:01

 

Sajnos úgy tűnik a helyi önkormányzati illetékesek nem igazán foglalkoznak azzal, hogy a házak, porták rendben legyenek, és ne méteres vagy még nagyobb gazt kelljen a szomszédoknak nap, mint nap lesniük. Hálát adhat a sorsnak az az abonyi polgár, aki nem ilyen szomszéd mellett él. 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.08.13. 07:41

 

Olvasónk: Ember nagyságú a gaz van ezen a portán, ami nagyrészt parlagfű! Minden évben ez van és hiába jelentettem az elmúlt években az önkormányzatnak semmi nem történt. Volt hogy döglött csirke és szemét hegyek voltak a kertük végén... 

 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint ideje lenne gyökeresen megújulnia Abony városvezetésének?
   
 IGEN, mindenképpen! Na végre! 
 Nem is tudom, talán lehet.... 
 NEM! Szuper az ami van! 
 Van Abonynak városvezetése? 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok