Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6378, belépett felhasználók: 0.

Címke: "olvasónk mondja"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2018.04.28. 15:04

 

Az itt átható képet  SPAR pakolójában készítette kedves olvasónk. Igaz, volt sok hely, de a nagy autóval vagy négy kocsi helyét foglalta el a sofőr. Ha lát hasonló jelenséget, kérjük küldje el nekünk ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.04.26. 10:49

 

Ezúton is köszönjük Abony város jegyzőjének az extra gyors intézkedést , melynek köszönhetően máris helyreállították a kidőlt táblát, melyet Olvasónk le is fényképezett nekünk! Innen is kívánunk Dr. Nagy Péternek és munkatársainak további ilyen lendületes, gyors és eredményes munkát!

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.04.26. 09:51

 

Olvasónk: Üdvözlöm Veronika! Szeretném tudatni Önnel hogy a Mikes Kelemen út és a Dembinszky út sarkán egy utjelző táblát kivittek. Rendőrség nem foglalkozik vele. Önkormányzat úgyszintén. Kedd óta így van. Ezen az úton száguldozozas folyik.

 

 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.04.26. 09:15

 

Mint ahogyan lapunk beszámolt róla, busás jutalékért cserébe azzal szórakoztak a TIGÁZ által kirendelt szerelők, hogy ráfogják a felhasználókra, hogy lopták a gázt. Ezzel kapcslatban több cikkünk is megjelent, az egyik IDE kattintva érhető el. Ezzel kapcsolatban Olvasónk írt nekünk, és elmondta, hogy tud megoldást azoknak, akiknek elviszik az óráját. Íme Olvasónk levele:


Citrom-díj:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2018.04.23. 08:55

 

Az alábbiakban Olvasónk levelét teszem közzé, változtatás nélkül: Szia. Ma olyan történt velem, hogy az csuda. Édesanyám 86, éves beteg napok óta, hívom az egyik orvost, nem ér rá privát. Hozzáteszem, hogy így látatlanban kórházi kezelés javasol plusz S. O. S. labort. Hívom a körzeti orvost, aki azt mondja, hogy labor talán május közepén, meg ő most volt csütörtökön egy idős betegnél, aki hol jobban van hol nem. 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.04.20. 17:47

 

Olvasónk küldte be az itt látható képeket a Nyírfa utcáról, melyre szemmel láthatóan igencsak ráférne a rekonstrukció. Összegyűjtöma  kátyúkat és a szinte járhatatlan utakat, és elküldöm az Önkormányzathoz, illetve a Közútnak, várva a választ arra, hogy mikor várható ezek megjavítása, vagy felújítása. Várok még további képeket, hogy segíteni tudjak. LV

 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.04.11. 18:53

 

Olvasónk teljesen elborzadt azon, amit látott. Nagyon nagy szükség van a városban a közmunkásokra, akik többsége becsülettel, tisztességgel dolgozik azért, hogy Abony szép tiszta, virágos város lehessen. A gépezetbe azonban porszem került, mert rossz volt nézni Olvasónk szerint, hogy az abonyi közmunkás asszonyok férfi munkát végeznek a Nagykőrösi úti parkolóban, ahol virágosítanak.

Citrom-díj:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.24. 19:00

 

Olvasónk küldte be az itt látható hónyuszi képét, mely  a Hársfa utca jobb oldal vége felé található. Mindez nagyon is rendben lenne, ha nem március végét írnánk. Bízzunk benne, hogy egy hét múlva már se híre, se hamva nem lesz ennek... 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.18. 17:53

 

 

Szolnok és Abony között helyreállították a felsővezetéket, így ismét mindkét vágányon elindulhatott a vonatforgalom. Karcag és Tiszafüred között várhatóan holnap hajnalig szünetel a vonatközlekedés.

 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.14. 10:19

 

Olvasónk elmondta, hogy a Szolnoki út, úgynevezett láncházaknál lévő részén, és Vilola utca környékén is botrányos az út állapota. Megmutatjuk. Ez valóban nem századunkhoz méltó állapot! Ezek nem útviszonyok, hanem ÚTISZONYOK! LV

Citrom-díj:
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Szeret Ön Abonyban élni?
   
 IGEN, nagyon 
 Hát, kis szódával elmegy 
 Egyre kevésbé szeretek itt élni! 
 Nem szeretek itt élni! 
 Nem élek Abonyban, de nem is szeretnék 
 Nem élek Abonyban, de szeretnék 
 Hol van az az Abony????? 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok