Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6757, belépett felhasználók: 0.

Címke: "olvasónk mondja"
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó

veroniq - 2018.05.13. 19:21

 

Olvasónk: " Szia, van nekem egy problémám, amivel nem tudom lehet valamit kezdeni. A Kőrösi Csoma Sándor utcából ha jössz kifelé egyszerűen a tujáktól jobbra nem lehet kilátni, csak ha már teljesen kint van az autó. " Hát, ahogy a képet nézem, igaza van az Olvasónak. A tuják gyönyörűek, de balesetveszélyesek. 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.05.13. 19:00

 

Olvasónk nagyon szomorúan mesélte, hogy az egyik abonyi autószerelő csúnyán átverte. Az abonyi hölgy elvitte hozzá autóját javításra, és a " szerelő " menet közben az új akkumulátorát kicserélte egy régire és kisebb teljesítményűre. " Nagyon el vagyok keseredve. Kiben bízhatok meg? Komolyan mondom, hogy nem tudom. Azért, mert én nő vagyok, még nem vagyok hülye! Kikérem magamnak ezt az egészet. Úgy kicserélte a kocsimban a drága aksit egy ócskára, hogy az be sem indul mindig azóta! Az a baj, hogy nem tudom bizonyítani azt, amit velem tett. Ez borzalmas.

 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.05.09. 15:54

Olvasónk írja:

Nem tudom az abonyi református temető karban tartásáért ki az illetékes? Mert amit ott lehet látni az borzasztó! A fű térdig ér kerékpárral sem lehet elmenni a vasút felé haladva a hátsó részén.A szemét elszállításról nem is beszélve! 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.05.08. 10:15

 

Olvasónk: Elhagytam egy lakatkulcsot a Kossuth tér-Csillag Zsigmond- Vak Bottyán-Katona-József útirányon. Kérjük a becsületes megtalálót, hogy adja vissza a kulcsot, mely más számára értéktelen. Telefon: 0653 361 410

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.05.08. 09:33

 

Olvasónk írja: Az utóbbi években a Helyi Önkormányzat kismértékben ugyan, de támogatott különböző a Város érdekeit is szem előtt tartó, a Város hírnevét erősítő, több száz helyi és vidéki polgárt, felnőttet és gyermeket megmozgató a helyi Civil Szervezetek által rendezet rendezvényt. Volt ezek között sportrendezvény (futás, triatlon, akrobatika, labdarúgás), lovas rendezvény,íjászat és gyermeknapi horgászverseny és családi nap és még számos esemény.

 


Citrom-díj:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2018.05.02. 13:15

 

Olvasónk panaszát teszem közzé: Abony, Alkotás út...


Van olyan lakó, aki a kátyúkat a tüzelésből keletkező hamuval tölti fel! Sajnos esze sincs, nemhogy autója amivel közlekezdjen! A többi lakó autóját viszont károsítja rendesen... Arról nem is beszélve, hogy a vízelvezető árok VESZÉLYESEN van kiszedve közvetlen az úttest mellé... Hiába szóltunk az Önkormányzatnak, figyelmen kívül hagyják a lakók panaszát!

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.04.28. 15:04

 

Az itt átható képet  SPAR pakolójában készítette kedves olvasónk. Igaz, volt sok hely, de a nagy autóval vagy négy kocsi helyét foglalta el a sofőr. Ha lát hasonló jelenséget, kérjük küldje el nekünk ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.04.26. 10:49

 

Ezúton is köszönjük Abony város jegyzőjének az extra gyors intézkedést , melynek köszönhetően máris helyreállították a kidőlt táblát, melyet Olvasónk le is fényképezett nekünk! Innen is kívánunk Dr. Nagy Péternek és munkatársainak további ilyen lendületes, gyors és eredményes munkát!

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.04.26. 09:51

 

Olvasónk: Üdvözlöm Veronika! Szeretném tudatni Önnel hogy a Mikes Kelemen út és a Dembinszky út sarkán egy utjelző táblát kivittek. Rendőrség nem foglalkozik vele. Önkormányzat úgyszintén. Kedd óta így van. Ezen az úton száguldozozas folyik.

 

 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.04.26. 09:15

 

Mint ahogyan lapunk beszámolt róla, busás jutalékért cserébe azzal szórakoztak a TIGÁZ által kirendelt szerelők, hogy ráfogják a felhasználókra, hogy lopták a gázt. Ezzel kapcslatban több cikkünk is megjelent, az egyik IDE kattintva érhető el. Ezzel kapcsolatban Olvasónk írt nekünk, és elmondta, hogy tud megoldást azoknak, akiknek elviszik az óráját. Íme Olvasónk levele:


Citrom-díj:
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint ideje lenne gyökeresen megújulnia Abony városvezetésének?
   
 IGEN, mindenképpen! Na végre! 
 Nem is tudom, talán lehet.... 
 NEM! Szuper az ami van! 
 Van Abonynak városvezetése? 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok