Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6949, belépett felhasználók: 0.

Címke: "olvasónk mondja"
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó

veroniq - 2018.07.12. 09:20

Kedves abonyi Olvasónk fényképezte le azt amit a képen láthatunk, ez nem más, mint egy tuba, azaz egy bébitornádó. A mostani szélsőséges, meglehetősen érdekes időjárás magával hozza az ilyen dolgokat is.  Hogy mi is az a tuba az égen? 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.07.12. 09:11

 

Kedves Olvasónk kapta lencsevégre a képen látható döglött választási malacot, mely ott bűzölög napok óta a Vasút úti nádasban. Nem tudom, ki lehetett az a bunkó, aki a dögöt itt elhelyezte, de úgy gondolom, hogy a malac nem a saját lábain ment oda, majd fulladt bele a kanálisba.

 

Egészségünk:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.07.07. 18:24

Lapinformációnk szerint gyakorlaitlag üzletszerű szemetelés folyik Abonyban, mely a rendőrség munkatársait sem hozza lázba. Nem is értjük, hogy miért.... :) Ötezer forintért egyes személyek képesek bárkinek a háztartási mocskát, és egyebeket elszállítani, ha arra igény van. 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.07.06. 18:28

 

A képet kedves Olvasónk küldte, melyet Abony közkedvelt pékségénél, a Pezénél készített. A képen látható autó tulajdonosa a parkolási csíkokra merőlegesen állt rá, így több helyet is elfoglalt. Ejnye! Ha Ön is lát hasonló jelenséget, küldje be a képet nekünk ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.07.02. 17:52

 

Fejleszteni kell, és érdemes is, hiszen a lakossági igények ezt diktálják. Ez eddig nagyon rendben van. Az viszont, hogy hova teszi a DIGI azt a bizonyos nagy hatalmas tornyot, már más kérdés. Abonyban olyan helyre éptették meg, ahol nagyon közel, gyakorlatilag pár méterre van egy lakóház. Úgy kapott engedélyt az építésre, hogy csak kifüggesztették a helyi önkormányzatnál a  hirrdetményt, hátha a szomszéd nem olyan szemfüles, és azt nem vétózza meg. A TERV BEJÖTT... 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.07.01. 21:34

 

Kedves Olvasónk arra kíváncsi, hogy a Liget úton a bő egy hónappal ezelőtt történt csőtörés okozta lárokat mikor állítják helyre az útpályán. Mi is kíváncsian várjuk! Íme, olvasónk levele: Azzal a kéréssel fordulok hozzád, hogy ha lehetséges járj már utána kérlek, hogy a Liget úton május 24-én történt víz nyomócső törése okozta károk után az aszfalt mikor lesz újra helyreállítva? Sajnos pár éve történt már az utca másik oldalán is csőtörés, ami azóta sincs helyreállítva. Küldök képeket a mostani állapotról.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.06.27. 11:43

 

Olvasónk alig jutott szóhoz, amikor ezt meglátta! Megvallom őszintén, én is.... Íme, Olvasónk levele: 

Tisztelt Veronika!


Nem szokáson email-eket írogatni, de ez - ahogyan elbántak a Vörösmarty M. utcai kispályával - az nálam "betette a kaput". Így nem csak baleset veszélyes, de még focizni sem tudnak a területen.
Igaz, egész tavasszal alkalmatlan volt sport tevékenység végzésére, mert a belvíz miatt nem tudták levágni rajta a füvet.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.06.27. 11:36

 

Kedves Olvasónk hívott fel azzal, hogy ismeretlen személy ma reggelre az ablakpárkányára tett egy három kulcsból álló kulcscsomót. Kérjük, hogy a jogos tulajdonos, aki szeretné visszakapni a számára nyilván nélkülözhetetlen kulcsokat, hívja a következő számot: 53/360-805

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.06.24. 19:24

 

Olvasónk nagyon örül, mert végre eltüntette a szomszéd a dudvatengert udvaráról. Mindezt képpel illusztrált cikkünk megjelenését követően tette meg.  Ilyen volt: 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.06.24. 19:19

 

Kedves, fiatal Olvasónk írja, és azt gondolom, hogy igaza van... : " Szia! a COOP és az OTP közötti járdaszakaszon veszélyes sétálni. nem a járdával van probléma, hanem a bicajosokkal. csomóan ott tekernek. akkor sem a kerékpársáv van használva ha a járda tele van gyalogosokkal. 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Kire szavazna Ön a 7. választókerületben?
   
 Antal- Láng Edina 
 Czagány Zsolt 
 Guti Tivadar 
 Retkes Mária 
 Sulyok Istvánné 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok