Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6046, belépett felhasználók: 0.

Címke: "olvasónk mondja"
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó

veroniq - 2017.08.31. 10:50

 

Olvasónk írja: Szeretném a fenti témához kapcsolódó mellékelt NHSZ tájékoztatót közkinccsé tenni Általad.  Abony területén 2017. április 1. és december 1. között havi 1 alkalommal elviszik a kertgondozásból származó zöldhulladékot.  

 

Csak ehhez az erre a célra rendszeresített hulladékgyűjtő zsákokat kell beszerezni a hulladékudvarban. Rokon vagy ismerős megkérésével ez is megoldható...
Minden egyéb (gyűjtési időpontok) ezzel kapcsolatban benne van a mellékletben.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.08.30. 13:26

Ezentúl nem az ABOKOM telephelyére, hanem a Mátyás király úti hulaldékudvarba kell kivinni a zöldhulladékot. Mindezt egy fecni jelzi az ABOKOM telephelyén. Ezen sem dátum, sem aláírás. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.08.29. 18:33

 

Kedves Hölgyolvasónk kérésének teszek eleget, amikor megosztom Önökkel írását, melyben kéri, hogy amennyiben lehetséges legyen egy lsita arról, hogy hol, hogyan és mikor, milyen sportokat űzhetnek Abomyban a testedzésre vágyó Hölgyek. Amennyiben Önöknek van erről információjuk, kérjük írjanak nekünk facebook oldalunkon, vagy e mailt ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.08.27. 19:20

Olvasónk négy hónapja szólt a polgármesteri hivatal illetékes osztályán a képeken látható állapotok miatt... Azóta sem történt semmi. Hátha most. 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.08.21. 14:18

 

Fehér Volkswagen Transporterből M,,,N- 7,,,9 rendszámú autó melyből románok csengetnek be mindenhová ahol nyitva a kapu be is mennek bádogosnak kiadva magukat!!!!! Figyeljetek oda! Mártírok útján jártak kb 10 perce

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.08.18. 22:31

Olvasóink mesélik, hogy azt hitték, hogy a lányuk kerékpárját viszik haza, melybe beletört a lakatkulcs. Hoztak egy erővágót és fényes nappal azzal menekítették haza a bicajt... Mint utóbb kiderült, a másét... 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.08.14. 09:45

Az itt látható képet kedves Olvasónk küldte be nekünk azzal, hogy mellékelten csatolja a szomszédja sövényének fotóját. Ha valakinek ennél nagyobb a sövénye Abonyban, akkor bizony Ő nyert! 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.08.12. 11:40

Nem vagyunk egyszerű helyzetben, amikor arról döntünk, hogy egyik ingatlanunkat kiadjuk. Sokan nem fizetik a bérlők közül a rezsit, vagy a lakbért, kitenni őket nagyon nehéz. Talán ezen rossz tapasztalat miatt is vannak nehéz helyzetben azok is, akik szeretnének lakást vagy házat bérelni. 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.08.10. 10:00

Tekintettel arra, hogy több Olvasónk is jelezte, hogy az abonyi strandon való fürdőzést követően megbetegedéseket tapasztaltak, levelet írtam Abony város polgármesterének, Romhányiné Dr. Balogh Editnek, aki az alpolgármester asszonyt kérte fel válaszadásra. A lakosság problémáit komolyan veszik, az ügyet kivizsgálják. Íme, a kapott válaszlevél:

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.08.06. 22:06

 

Olvasónk írja: Szia tudod mi a bajom?? Elmondom. Jehova hirdetői. Ma kénytelen voltam hittant és jogi tanácsot adni 2 egyetemista korù fiatalembernek. B... tatják az embert a hülyeségükkel. 
Jön ma a nagyapa, hogy becsöngetett hozzá egy faszi kisgyerekkel. Beszélt az irgalmasságròl meg hogy segìteni kell a szegényeket stb sz...r. Kérdezte mikor lesz nyugdij majd visszajön és akkor adakozhat a bácsi ha úgy gondolja. Na én biciklire ültem elmentem vadászni. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön mit szól ahhoz, hogy a LIDL telekre a Somogyi iskola mellé betelepült a Vidámpark?
   
 Szerintem okés, örülök! 
 Nem is tudom, lehet, hogy nem kellett volna 
 Engem nem érdekel, hogy ott van-e vagy nem 
 Ez már tényleg nagyon felháborító! Úristen! 
   
Eredmény
Programok

Itt a választási étlap

 

Földi László lesz a Fidesz-KDNP jelöltje az április 8-i országgyűlési képviselőválasztáson Pest megye 12. számú választókerületében.


 

Az LMP vezetősége is jóváhagyta Földi Áron – korábbi ceglédi önkormányzati képviselő, most megyei közgyűlési képviselő – jelöltségét. ( Jobbra )


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok