Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "olvasónk mondja"
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó

veroniq - 2018.07.25. 08:36

 

Ezt a képet kedves Olvasónk küldte. A képen egy meglehetősen egoista autós látható, ahogyan extrém hülyén parkol. Ha Ön is lát hasonló jelenséget, kérjük, küldje el a képet ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.07.21. 12:24

 

Kedves Olvasónk felháborodva írt nekük. Azt mondja, hogy traktorokkal, pótkocsi számra hordja a zöldhulladékot a helyi önkormányzat a volt vadaspark területére, az erdőbe. Képeket is küldött. " Ezért édemes volt elköltöznie a vadasparknak! Tudom, hogy ez zöldhulladék, de akkor is! Nagyon fel vagyok háborova! Egész pótkocsikkal hoznak ide vágott sövényt, gallyakat, mindent ! "- mondja olvasónk

Citrom-díj:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2018.07.17. 18:53

 

Az egyik abonyi érintett lakos végső elkeseredésében hívott fel, elmondta, hogy most már végképp nem tudja, hogy mi lesz, mert jövő hónap elejétől minden őrzött kerékpártárolási lehetőség megszűnik az abonyi vasútállomásnál. Pedig ennek hagyománya van... Sok- sok évtizede az idősek megengedték, hogy a kerékpárokat az utazók betegyék az udvarukra, ahol azok teljes biztonságban voltak. Az idősek elköltöztek, házaikat eladták, vagy elhunytak.

 

Most az utolsó ilyen lehetőségnek is vége van, a néni költözik. Mindsannyian tudjuk, hogy a vasútállomási térfigyelők sehova nincsenek bekötve, nem látnak.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.07.12. 09:20

Kedves abonyi Olvasónk fényképezte le azt amit a képen láthatunk, ez nem más, mint egy tuba, azaz egy bébitornádó. A mostani szélsőséges, meglehetősen érdekes időjárás magával hozza az ilyen dolgokat is.  Hogy mi is az a tuba az égen? 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.07.12. 09:11

 

Kedves Olvasónk kapta lencsevégre a képen látható döglött választási malacot, mely ott bűzölög napok óta a Vasút úti nádasban. Nem tudom, ki lehetett az a bunkó, aki a dögöt itt elhelyezte, de úgy gondolom, hogy a malac nem a saját lábain ment oda, majd fulladt bele a kanálisba.

 

Egészségünk:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.07.07. 18:24

Lapinformációnk szerint gyakorlaitlag üzletszerű szemetelés folyik Abonyban, mely a rendőrség munkatársait sem hozza lázba. Nem is értjük, hogy miért.... :) Ötezer forintért egyes személyek képesek bárkinek a háztartási mocskát, és egyebeket elszállítani, ha arra igény van. 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.07.06. 18:28

 

A képet kedves Olvasónk küldte, melyet Abony közkedvelt pékségénél, a Pezénél készített. A képen látható autó tulajdonosa a parkolási csíkokra merőlegesen állt rá, így több helyet is elfoglalt. Ejnye! Ha Ön is lát hasonló jelenséget, küldje be a képet nekünk ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.07.02. 17:52

 

Fejleszteni kell, és érdemes is, hiszen a lakossági igények ezt diktálják. Ez eddig nagyon rendben van. Az viszont, hogy hova teszi a DIGI azt a bizonyos nagy hatalmas tornyot, már más kérdés. Abonyban olyan helyre éptették meg, ahol nagyon közel, gyakorlatilag pár méterre van egy lakóház. Úgy kapott engedélyt az építésre, hogy csak kifüggesztették a helyi önkormányzatnál a  hirrdetményt, hátha a szomszéd nem olyan szemfüles, és azt nem vétózza meg. A TERV BEJÖTT... 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.07.01. 21:34

 

Kedves Olvasónk arra kíváncsi, hogy a Liget úton a bő egy hónappal ezelőtt történt csőtörés okozta lárokat mikor állítják helyre az útpályán. Mi is kíváncsian várjuk! Íme, olvasónk levele: Azzal a kéréssel fordulok hozzád, hogy ha lehetséges járj már utána kérlek, hogy a Liget úton május 24-én történt víz nyomócső törése okozta károk után az aszfalt mikor lesz újra helyreállítva? Sajnos pár éve történt már az utca másik oldalán is csőtörés, ami azóta sincs helyreállítva. Küldök képeket a mostani állapotról.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.06.27. 11:43

 

Olvasónk alig jutott szóhoz, amikor ezt meglátta! Megvallom őszintén, én is.... Íme, Olvasónk levele: 

Tisztelt Veronika!


Nem szokáson email-eket írogatni, de ez - ahogyan elbántak a Vörösmarty M. utcai kispályával - az nálam "betette a kaput". Így nem csak baleset veszélyes, de még focizni sem tudnak a területen.
Igaz, egész tavasszal alkalmatlan volt sport tevékenység végzésére, mert a belvíz miatt nem tudták levágni rajta a füvet.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 7-es választókerületben?
   
 Czagány Zsolt VFE 
 Retkes Jánosné Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok