Mi Abonyunk - Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7668, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2020.07.13. 16:00

 

Előző cikkeinkben megírtuk, hogy Antal- Láng Edina, Abony Város Pénzügyi Bizottságának korábbi külsős tagja, -akit az MSZP juttatott be oda, miután MSZP-s képviselő jelöltként nem jutott be a képviselő- testületbe- az elmúlt hetekben, hónapokban összesen mintegy 20 embert jelentett fel a bíróságon, különböző okok miatt. Az írás IDE kattintva elérhető, illetve itt olvasható a másik cikk.


Antal- Láng a cikkek megjelenését követően számtalan rágalmazó, becsületsértő, gyűlölködő posztot helyezett el saját közösségi oldalán, melyet saját elmondása szerint is ezrek olvasnak. Tekintettel arra, hogy Antal- Láng továbbra is közszereplőnek minősül, mert jelentősen befolyásolja az abonyi közéletet, és megpróbál embereket megfélemlíteni, becsületsértő, rágalmazó kijelentéseket tesz, kötelességemnek érzem, hogy a nyilvánosság erejével mutassam meg Olvasóinknak, hogy ki is az az Antal- Láng Edina.

 

Az elmúlt hét végén jelentősen túllőtt a célon, mert magánüzenetekben tisztességes abonyi polgároknak írt zaklató üzeneteket. Edinánál a jelek szerint valami nagyon eltört, mióta leszerepelt, 63 szavazatot gyűjtve választókerületében független jelültként a 2019-es abonyi önkormányzati választásokon. Ez a tény azonban senkit sem jogosít fel arra, hogy szinte már a nap 24 órájában rágalmazzon, jelentgessen fel, és mások magánéletébe avatkozzon bele. Július 12-én este odáig jutott, hogy nyílt levelet küldött Abony Város polgármesterének, személyemmel, azaz Lőrinczy Veronikával kapcsolatban.


Antal- Láng elhíresült a nyilvános helyen történt mutogatásáról is


Ezúton szeretném felhívni a becsületsértő, rágalmazó, vádaskodó és hazudozó Antal- Láng Edina figyelmét arra a tényre, hogy egy esetleges bírósági eljárás során feljelentem őt ezek miatt, becsatolva mintegy 150 oldal anyagot, mellyel személyemet próbálta meg lejáratni. Visszatérve a polgármesternek megküldött levélre, felhívom Antal- Láng figyelmét, hogy szép emlékű Bálint gazda abonyi látogatásakor róla a fénykép úgy készült, hogy egy egész sort fényképeztem. Állításával ellentétben NEM kezdődött még meg az előadás, melyet bizonyít, hogy a képen látható személyek még beszélgetnek, a színházteremben fel van kapcsolva még a világítás. Antal- Láng egy egyezményes jelet mutat nekem, mely azt jelenti: „Kapd be.”. Ez semmiképpen nem azt jelenti, hogy ne fényképezzem le. Sajnos azt, hogy bemutatott nekem, mint a munkámat végző újságírónak, csak itthon, a fényképek feldolgozásakor vettem észre. Mélységesen felháborítónak, és gusztustalannak tartom azt a viselkedést, amikor egy közszereplő képtelen az indulatain uralkodni és egy nemzetközileg is közismert jelzéssel él. Szóval, nem kapom be, hanem végzem a dolgom tovább, mind sajtóreferensként, mind pedig a www.miabonyunk.hu oldal főszerkesztőjeként. Ebben a cikkben közzéteszem azt a vágatlan fényképet, melyet készítettem azon az estén, bizonyítékul, hogy Antal- Láng hazudik! Még mielőtt eme fényképért is megkísérelne feljelenteni, leírom, hogy a képen nem a „ne fotózz” jel látható, és egy közösségi rendezvényen, egy közszereplőről készült, egy olyan helyen, ahol ki van írva, hogy az előadáson fényképfelvétel és videó is készülhet…..


Elutasítom a hazug vádat, mely szerint álhíreket terjesztek!


Felhívom Antal- Láng Edina figyelmét arra, hogy nyílt levelében egy büntetendő cselekmény elkövetésével gyanúsított meg. Ebből egy szó sem igaz! Antal- Láng ugyanis azzal vádol, hogy minden minőségemben álhíreket teszek közzé. Ez hamis vád és rágalmazás bűntette. Az álhírek közlője ugyanis bűncselekményt követ el, mely 1-től 5 évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható. Nos, a bíróság eljárásban majd Antal- Lángnak kell bizonyítania, hogy az általa nagy nyilvánosság előtt megjelölt médiafelületeken én álhíreket tettem közzé. Ugye, hogy nem fog menni?.....


Antal- Láng még mindig nem tagadja, hogy közszereplő


Én Antal- Láng Edináról soha nem írtam, mint magánszemélyről. Ő közszereplő, az előző cikkeimben kifejtettek miatt is. 
Abony Város polgármesterének írt nyílt levelében Antal- Láng úgy fogalmaz, hogy: „Állítása szerint én különleges közszereplő vagyok. Jogi végzettsége nincs, úgy gondolom , hogy ha a bíróság a perek során annak minősítene, akkor majd írhat rólam, de addig nem.”


Ebből az következik, hogy Antal- Láng maga sem tudja már, hogy közszereplő, vagy sem, vagyis már a bíróságtól kéri annak megállapítását, hogy valójában ő micsoda. Rossz hírem van: továbbra is közszereplő, akinek a Pénzügyi Bizottságban végzett munkája közadat. Ráadásul az MSZP színeiben is indult képviselő- jelöltnek, valamint függetlenként is, csak nem nyert. Emiatt is közszereplő, valamint azért, mert saját állítása szerint is több ezren olvassák közösségi oldalát. Ezekhez NEM kell jogi végzettség, hogy tudjuk!


A cikkben állításával ellentétben senki nem ostobázta le. Ezen kívül a levél többi része is egy merő rosszindulattól fröcsögő fantazmagória, melyet kikérek magamnak, és a jog minden eszközével azon leszek, hogy Antal- Láng Edina megkapja a magyarországi jogszabályok alapján kiszabható büntetési tételeket, valamint sérelemdíjat kérek tőle. Ezt pedig jótékony célra ajánlom fel!


Honnan értesültünk róla, hogy Antal- Láng feljelentett bennünket?


Sajnálatos módon egyrészt tőle magától tudjuk, hogy a bíróságra egy beadványt nyújtott be, melyben 13 személy szerepel egyben, köztük jómagam is. Nos, ezen kívül onnan értesültünk erről, hogy egy Antal- Láng által feljelentett másik természetes személynek küldték meg a 13 ember feljelentési anyagát. Hogy ez hogyan történhetett meg, azt nem tudom. Vélhetően fatális hiba történt, az is lehet, hogy eljárási hiba. Megmondom őszintén, én nem csodálom, mert a Ceglédi Járásbíróságon már annyi ügyet kezdeményezett békés, köztiszteletben álló abonyiak ellen Antal- Láng, hogy véleményem szerint a bíróság sem érti, hogy mi történik!


Romhányiné Dr. Balogh Edit Antal- Láng Edinának: ”Nem lehet ennyire irigynek lenni, én most ezt nem értem!”

 

Antal- Láng Edina valótlant állít, amikor azt mondja, hogy a többi sajtóreferenssel nem volt baja. Tavaly májusban sajtóreferens váltásra került sor Abonyban. Ekkor Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester a feladat átadását javasolta a Művelődési Háznak. Ez végül meg is történt, előzményben azonban szerepel egy jegyzőkönyv a Pénzügyi Bizottság 2019. május 6-ai rendkívüli üléséről, melyen a polgármester a „Sajtóreferensi feladatok átadása"… című első napirendi pontnál az akadékoskodó Antal- Láng Edinát irigynek nevezte. Az történt ugyanis, hogy Antal- Láng csökkenteni szerette volna az összeget, melyet a később a feladatát ellátó sajtóreferens kapott. Jelentősen… 67 ezer forinttal. Antal- Lángnak mindenféle baja volt a napirendi pont kapcsán. Leszólta a városi médiumokat, sajnálta a megbízási díj teljes összegét a sajtóreferenstől. A szó szerinti jegyzőkönyv egészen egyszerűen hajmeresztő. Éles szóváltásba keveredett a polgármester asszonnyal. Végül Antal- Lángot leszavazták a napirendi pont kapcsán.

 

Idézetképpen legyen itt egy párbeszéd a szó szerinti jegyzőkönyvből… Azt gondolom, ez is elég mára…

---------

Antal- Láng Edina: De ott van húszmillió forint vagy mennyi.
Romhányiné Dr. Balogh Edit: Rendezvényre van, az egészen más.
Antal- Láng Edina: Volt olyan év, amikor milliók maradtak.
Romhányiné Dr. Balogh Edit: Nem lehet ennyire irigynek lenni, ezt most én nem értem.
Antal- Láng Edina: Most ez miért irigység, elmondom a véleményemet.
Romhányiné Dr. Balogh Edit: Ez teljesen irigység.
Mészáros László: Szólni szeretnék. Ha egy normális sajtóst felkérsz, aki állandó jelleggel ezt csinálja, akkor az nagyságrendekkel többért vállalja a feladatot.
Romhányiné Dr. Balogh Edit: Nézzétek meg, Nagykőrös mennyit fizet ki Veronikának.
Antal- Láng Edina: Nem tudom, mennyi fizet ki.
Romhányiné Dr. Balogh Edit: Hát meg kell kérdezni. 

------------------- 

Következő írásomban tovább boncoltatom a bizottsági jegyzőkönyveket. Ezen cikkemet is benyújtom bizonyítékként a bíróságra.


Lőrinczy Veronika

  

Politika:
 1 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Egyedülálló eredmény a város történelmében, ezzel együtt hatalmas a felelősségünk is!- Interjú Pető Zsolt polgármesterrel

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

Abonyi választási eredmények, fehéren feketén

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Sajnos az a baj:

TATU -

2020.07.23. 08:18:45

Ez a hölgy nem tudja az IQ nem azonos a test súllyával.


Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok