Mi Abonyunk - Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8079, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2020.07.13. 16:00

 

Előző cikkeinkben megírtuk, hogy Antal- Láng Edina, Abony Város Pénzügyi Bizottságának korábbi külsős tagja, -akit az MSZP juttatott be oda, miután MSZP-s képviselő jelöltként nem jutott be a képviselő- testületbe- az elmúlt hetekben, hónapokban összesen mintegy 20 embert jelentett fel a bíróságon, különböző okok miatt. Az írás IDE kattintva elérhető, illetve itt olvasható a másik cikk.


Antal- Láng a cikkek megjelenését követően számtalan rágalmazó, becsületsértő, gyűlölködő posztot helyezett el saját közösségi oldalán, melyet saját elmondása szerint is ezrek olvasnak. Tekintettel arra, hogy Antal- Láng továbbra is közszereplőnek minősül, mert jelentősen befolyásolja az abonyi közéletet, és megpróbál embereket megfélemlíteni, becsületsértő, rágalmazó kijelentéseket tesz, kötelességemnek érzem, hogy a nyilvánosság erejével mutassam meg Olvasóinknak, hogy ki is az az Antal- Láng Edina.

 

Az elmúlt hét végén jelentősen túllőtt a célon, mert magánüzenetekben tisztességes abonyi polgároknak írt zaklató üzeneteket. Edinánál a jelek szerint valami nagyon eltört, mióta leszerepelt, 63 szavazatot gyűjtve választókerületében független jelültként a 2019-es abonyi önkormányzati választásokon. Ez a tény azonban senkit sem jogosít fel arra, hogy szinte már a nap 24 órájában rágalmazzon, jelentgessen fel, és mások magánéletébe avatkozzon bele. Július 12-én este odáig jutott, hogy nyílt levelet küldött Abony Város polgármesterének, személyemmel, azaz Lőrinczy Veronikával kapcsolatban.


Antal- Láng elhíresült a nyilvános helyen történt mutogatásáról is


Ezúton szeretném felhívni a becsületsértő, rágalmazó, vádaskodó és hazudozó Antal- Láng Edina figyelmét arra a tényre, hogy egy esetleges bírósági eljárás során feljelentem őt ezek miatt, becsatolva mintegy 150 oldal anyagot, mellyel személyemet próbálta meg lejáratni. Visszatérve a polgármesternek megküldött levélre, felhívom Antal- Láng figyelmét, hogy szép emlékű Bálint gazda abonyi látogatásakor róla a fénykép úgy készült, hogy egy egész sort fényképeztem. Állításával ellentétben NEM kezdődött még meg az előadás, melyet bizonyít, hogy a képen látható személyek még beszélgetnek, a színházteremben fel van kapcsolva még a világítás. Antal- Láng egy egyezményes jelet mutat nekem, mely azt jelenti: „Kapd be.”. Ez semmiképpen nem azt jelenti, hogy ne fényképezzem le. Sajnos azt, hogy bemutatott nekem, mint a munkámat végző újságírónak, csak itthon, a fényképek feldolgozásakor vettem észre. Mélységesen felháborítónak, és gusztustalannak tartom azt a viselkedést, amikor egy közszereplő képtelen az indulatain uralkodni és egy nemzetközileg is közismert jelzéssel él. Szóval, nem kapom be, hanem végzem a dolgom tovább, mind sajtóreferensként, mind pedig a www.miabonyunk.hu oldal főszerkesztőjeként. Ebben a cikkben közzéteszem azt a vágatlan fényképet, melyet készítettem azon az estén, bizonyítékul, hogy Antal- Láng hazudik! Még mielőtt eme fényképért is megkísérelne feljelenteni, leírom, hogy a képen nem a „ne fotózz” jel látható, és egy közösségi rendezvényen, egy közszereplőről készült, egy olyan helyen, ahol ki van írva, hogy az előadáson fényképfelvétel és videó is készülhet…..


Elutasítom a hazug vádat, mely szerint álhíreket terjesztek!


Felhívom Antal- Láng Edina figyelmét arra, hogy nyílt levelében egy büntetendő cselekmény elkövetésével gyanúsított meg. Ebből egy szó sem igaz! Antal- Láng ugyanis azzal vádol, hogy minden minőségemben álhíreket teszek közzé. Ez hamis vád és rágalmazás bűntette. Az álhírek közlője ugyanis bűncselekményt követ el, mely 1-től 5 évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható. Nos, a bíróság eljárásban majd Antal- Lángnak kell bizonyítania, hogy az általa nagy nyilvánosság előtt megjelölt médiafelületeken én álhíreket tettem közzé. Ugye, hogy nem fog menni?.....


Antal- Láng még mindig nem tagadja, hogy közszereplő


Én Antal- Láng Edináról soha nem írtam, mint magánszemélyről. Ő közszereplő, az előző cikkeimben kifejtettek miatt is. 
Abony Város polgármesterének írt nyílt levelében Antal- Láng úgy fogalmaz, hogy: „Állítása szerint én különleges közszereplő vagyok. Jogi végzettsége nincs, úgy gondolom , hogy ha a bíróság a perek során annak minősítene, akkor majd írhat rólam, de addig nem.”


Ebből az következik, hogy Antal- Láng maga sem tudja már, hogy közszereplő, vagy sem, vagyis már a bíróságtól kéri annak megállapítását, hogy valójában ő micsoda. Rossz hírem van: továbbra is közszereplő, akinek a Pénzügyi Bizottságban végzett munkája közadat. Ráadásul az MSZP színeiben is indult képviselő- jelöltnek, valamint függetlenként is, csak nem nyert. Emiatt is közszereplő, valamint azért, mert saját állítása szerint is több ezren olvassák közösségi oldalát. Ezekhez NEM kell jogi végzettség, hogy tudjuk!


A cikkben állításával ellentétben senki nem ostobázta le. Ezen kívül a levél többi része is egy merő rosszindulattól fröcsögő fantazmagória, melyet kikérek magamnak, és a jog minden eszközével azon leszek, hogy Antal- Láng Edina megkapja a magyarországi jogszabályok alapján kiszabható büntetési tételeket, valamint sérelemdíjat kérek tőle. Ezt pedig jótékony célra ajánlom fel!


Honnan értesültünk róla, hogy Antal- Láng feljelentett bennünket?


Sajnálatos módon egyrészt tőle magától tudjuk, hogy a bíróságra egy beadványt nyújtott be, melyben 13 személy szerepel egyben, köztük jómagam is. Nos, ezen kívül onnan értesültünk erről, hogy egy Antal- Láng által feljelentett másik természetes személynek küldték meg a 13 ember feljelentési anyagát. Hogy ez hogyan történhetett meg, azt nem tudom. Vélhetően fatális hiba történt, az is lehet, hogy eljárási hiba. Megmondom őszintén, én nem csodálom, mert a Ceglédi Járásbíróságon már annyi ügyet kezdeményezett békés, köztiszteletben álló abonyiak ellen Antal- Láng, hogy véleményem szerint a bíróság sem érti, hogy mi történik!


Romhányiné Dr. Balogh Edit Antal- Láng Edinának: ”Nem lehet ennyire irigynek lenni, én most ezt nem értem!”

 

Antal- Láng Edina valótlant állít, amikor azt mondja, hogy a többi sajtóreferenssel nem volt baja. Tavaly májusban sajtóreferens váltásra került sor Abonyban. Ekkor Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester a feladat átadását javasolta a Művelődési Háznak. Ez végül meg is történt, előzményben azonban szerepel egy jegyzőkönyv a Pénzügyi Bizottság 2019. május 6-ai rendkívüli üléséről, melyen a polgármester a „Sajtóreferensi feladatok átadása"… című első napirendi pontnál az akadékoskodó Antal- Láng Edinát irigynek nevezte. Az történt ugyanis, hogy Antal- Láng csökkenteni szerette volna az összeget, melyet a később a feladatát ellátó sajtóreferens kapott. Jelentősen… 67 ezer forinttal. Antal- Lángnak mindenféle baja volt a napirendi pont kapcsán. Leszólta a városi médiumokat, sajnálta a megbízási díj teljes összegét a sajtóreferenstől. A szó szerinti jegyzőkönyv egészen egyszerűen hajmeresztő. Éles szóváltásba keveredett a polgármester asszonnyal. Végül Antal- Lángot leszavazták a napirendi pont kapcsán.

 

Idézetképpen legyen itt egy párbeszéd a szó szerinti jegyzőkönyvből… Azt gondolom, ez is elég mára…

---------

Antal- Láng Edina: De ott van húszmillió forint vagy mennyi.
Romhányiné Dr. Balogh Edit: Rendezvényre van, az egészen más.
Antal- Láng Edina: Volt olyan év, amikor milliók maradtak.
Romhányiné Dr. Balogh Edit: Nem lehet ennyire irigynek lenni, ezt most én nem értem.
Antal- Láng Edina: Most ez miért irigység, elmondom a véleményemet.
Romhányiné Dr. Balogh Edit: Ez teljesen irigység.
Mészáros László: Szólni szeretnék. Ha egy normális sajtóst felkérsz, aki állandó jelleggel ezt csinálja, akkor az nagyságrendekkel többért vállalja a feladatot.
Romhányiné Dr. Balogh Edit: Nézzétek meg, Nagykőrös mennyit fizet ki Veronikának.
Antal- Láng Edina: Nem tudom, mennyi fizet ki.
Romhányiné Dr. Balogh Edit: Hát meg kell kérdezni. 

------------------- 

Következő írásomban tovább boncoltatom a bizottsági jegyzőkönyveket. Ezen cikkemet is benyújtom bizonyítékként a bíróságra.


Lőrinczy Veronika

  

Politika:
 1 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Zágráb Nándor a Jobbik országgyűlési képviselő jelöltje a választókerületben

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Egyedülálló eredmény a város történelmében, ezzel együtt hatalmas a felelősségünk is!- Interjú Pető Zsolt polgármesterrel

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Sajnos az a baj:

TATU -

2020.07.23. 08:18:45

Ez a hölgy nem tudja az IQ nem azonos a test súllyával.


Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok