Mi Abonyunk - Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8079, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2020.07.10. 13:35


Tegnapi cikkünkben megírtuk, hogy Antal- Láng Edina, Abony Város Pénzügyi Bizottságának korábbi külsős tagja az elmúlt hetekben, hónapokban összesen mintegy 20 embert jelentett fel a bíróságon, különböző okok miatt. Az írás IDE kattintva elérhető.


Megkaptuk a gyűlölet cunamit: Antal- Láng egész nap és éjjel, kora reggel helyezi ki jogsértő posztjait! Természetesen minden ilyet felhasználunk a bírósági eljárásban!


A tegnapi tényeket és közadatokat tartalmazó írásra Antal- Láng való gyűlölet cunamival válaszolt. Besározza magánszemélyek jó hírnevét, mindazokét, akik nem értenek vele egyet. Tegnap óta összesen ezidáig 12 posztot helyezett ki saját közösségi oldalára, melyek nagy része indulatoktól, és gyűlölettől átitatott, benne sok ferdítéssel, hazugsággal, tereléssel, vádaskodással. Úgy tűnik, hogy egy egész város nézi már döbbenten, hogy mit művel Antal- Láng, aki nem mellesleg már nem tagadja azt, hogy közszereplő. 

 

 

Nyilvánvaló, hogy Antal- Láng nem csatolta be feljelentése mellé azt a több száz, de az is lehet, hogy már ezer posztját, kommentjét, privát üzenetét, melyben mások magánéletébe gázol, becsületet sért. Így egyelőre a bíróság csak az érem egyik oldalát látja. Amennyiben azok, akiket feljelentett megmutatják ezen perdöntő bizonyítékokat, meg fog kérdőjeleződni a feljelentő szavahihetősége. Antal- Láng Edina a mai napig odáig jutott, hogy magánlevelezéseket is elhelyezett oldalán. Ez véleményem szerint levéltitok megsértése. A jogszabály felsorolja azokat a magatartásokat, amelyek a büntetendő cselekmény meghatározásához elengedhetetlenek, ilyen az, ha illetéktelen személyeknek ad át egy levelet az, aki kapta. Véleményem szerint ezt Antal- Láng megtette azzal, hogy közösségi oldalán magánlevelezést tett közzé, az értintett tudta nélkül. Tehát, egyre nagyobb szarvashibákat vét dühében Antal- Láng Edina.

 


Antal- Láng sokat hiányzott az ülésekről


Térjünk vissza alaptémánkhoz…. Azaz a közadatok elemzéséhez. Tegnap megírtuk, hogy közérdekű adatszolgáltatás számadatai szerint a 2014-től 2019-ig működő Pénzügyi Bizottság, melynek Antal- Láng tagja volt, összesen 70 alkalommal ülésezett. Ebből Antal- Láng összesen 16-szor hiányzott. Tehát az ülések cca. 23 %-án nem vett részt. Volt olyan ülés is, mely esetében nem is jelezte, hogy nem vesz részt rajta, így épp, hogy határozatképesek lettek.


Antal- Láng egyedül akart ellenőrizni, és meg is tette


2019. januárját írjuk, a Pénzügyi Bizottság jegyzőkönyve arról tanúskodik, hogy Antal- Láng Edina felajánlotta, hogy majd egyedül ellenőriz! Nos, aki valamit is konyít a szakmához, az tudja, hogy pontosan az a lényege az ellenőrzéseknek, hogy azt egy személy nem végezheti el! Az ilyen szakmai ellenőrzéseknek a lényege pontosan az úgynevezett négy szem elve, amikor nem egyszemélyben végezzük a munkánkat! Pontos idézet: Antal- Láng Edina: Elmondta, hogy általában ketten ellenőriznek, de ő egyedül is szívesen elvégzi a feladatot. Ez a bölcsődék ellenőrzésére vonatkozott, melyet a külsős tag később elvégzett, valóban egyedül…. Legalábbis a becsatolt dokumentum alapján, melynek neve „A bölcsődei férőhelyek felülvizsgálata”.


Az ÁLLAMHÁZTARTÁSI BELSŐ KONTROLL STANDARDOK ÉS GYAKORLATI ÚTMUTATÓ szerint:


3.1.3. A költségvetési szerv külső felek részére juttatott írásbeli dokumentumai, költségvetési szerven belülre és kívülre készített jelentései, állásfoglalásai, illetve pénzügyi kötelezettségvállalást és teljesítést magában foglaló tevékenységei esetében biztosítani szükséges a „négy szem” elvének (a tevékenység elvégzésének az azt elvégzőtől független másik személy által történő felülvizsgálata) érvényesülését.


Magyarázat: A költségvetési szerv vezetőjének jogszabályokban meghatározott kötelezettsége, hogy a szervezet belső kontrollrendszerének működéséről a jogszabályokban meghatározott formában és tartalommal megalapozott nyilatkozatot adjon. A nyilatkozat megalapozottságát a belső kontrollrendszer hatékony működésével, azon belül a „négy szem elvének” alkalmazásával éri el, amelyet különösen a pénzügyi tranzakciók esetében indokolt előírni a súlyos szabálytalanságok megakadályozása céljából.


Elmondható tehát, hogy az, hogy Antal- Láng Edina egyedül vizsgálta felül a bölcsődei férőhelyeket, nem a fenti Nemzetgazdasági Minisztérium útmutatója alapján történt meg.


A Pénzügyi Bizottság 2019. január 22-i nyílt ülésén készült jegyzőkönyv szerint összesen 20 fontos napirendi pontot tárgyaltak. Az Abonyi Városfejlesztő Kft működtetéséről Antal- Láng megállapította, hogy „a cég működtetése okafogyottá válik.”. A strand működtetésével kapcsolatban a külsős MSZP-s bizottsági tag, Antal- Láng Edina megjegyezte, hogy ő többször volt kint az abonyi strandon, de alig volt látogató. Az ülésen Fehér Edndre bizottsági tag jelezte, hogy a ceglédi strandon jegyvásárláskor irányítószámot kell bediktálni, mert az nyilván kell valamilyen statisztikához. Antal- Láng Edina hozzászólása a következő volt: „Kötelező lesz már vezetni.” /Azóta sem lett kötelező- a szerkesztő megjegyzése/.


A következőkben folytatjuk, és áttekintjük részletesen, hogy mit is tett Abony Városáért Antal- Láng Edina.


Következő cikkemben arra is fogom keresni a válaszokat, hogy hogyan is lehet az, hogy egy egészen másik ember kapta meg azt a feljelentést, melyen az áll, hogy Antal- Láng Edina újabb 13 embert jelentett fel! Sajnálatos módon, mi innen értesültünk róla!


Lőrinczy Veronika

 

A Pénzügyi Bizottság dokuemntumait hivatalos közadatigénylés során kértem ki.

  

 1 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Zágráb Nándor a Jobbik országgyűlési képviselő jelöltje a választókerületben

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Egyedülálló eredmény a város történelmében, ezzel együtt hatalmas a felelősségünk is!- Interjú Pető Zsolt polgármesterrel

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
A vereséget:

TATU -

2020.07.23. 08:10:43

Méltósággal kell elviseli, segíts ellenfelednek és bele fog dilizni. Hogyan lehetséges az élet még nem tanított meg Verának joga közszereplökről tályékoztatást adni ezért nem vádólható. Tessék beie törödni a történtekbe.


Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok