Mi Abonyunk - Így telepítsük a csepegtető szalagot!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2022.10.17. 11:05

 

A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a a vízzel, ráadásul egy olyan rendszerről beszélünk, amelyet gyorsan, otthon is kiépíthetünk. Na jó, az igaz, hogy nem árt tisztában lennünk néhány szemponttal, ha az öntözéstechnika ezen területével szeretnénk megismerkedni.

 

Éppen ezért a következő cikkben most elmondjuk neked, hogy mit kell tenned, ha csepegtető szalagot szeretnél telepíteni. Tarts velem bátran!

 

A csepegtető szalag pozitív hozadékai

 

Ha csepegtető öntözőrendszerre vágyunk, akkor bizony nagy szükségünk lesz a csepegtető szalagra is. Az AutomataÖntözőrendszer.com csepegtető szalag kínálatában találhatunk is olyat, ami éveken át biztosítja a víz megfelelő szállítását.

 

Ha a szalag birtokában vagyunk, akkor célzott és víztakarékos megoldásokkal dolgozhatunk. A víz cseppként is a felszínre kerülhet, s a nedvesség egyenesen a gyökérzónához is juttatható.

 

Magát a csepegtető rendszert pedig kis nyomással és vízmennyiséggel is üzemeltethetjük. Hasznosíthatjuk előnyeit a mezőgazdaságban, a díszkertekben és a gyümölcsösökben egyaránt. Alacsony a rendszer fenntartási költsége, arról nem is beszélve, hogy teljesen automata. Nem kell egy-egy fárasztó nap után még a locsolással is bajlódnunk.

 

Mire figyeljünk a telepítés előtt?

 

A szalag alkalmazása az egymás mellett elhelyezkedő növények esetében válhat be, ha távolabb helyezkednek el, akkor inkább a csepegtető test mellett célszerű voksolni.

 

Mielőtt elkezdenénk a munkát, alaposan gondoljuk át, hogy hány szalagra van szükségünk, és hogy azok hová fognak kerülni. Kerülhet a talaj felszíne alá és fölé, ugyanakkor sok szakember szerint előszűrőt szintén érdemes beszerelni. Ez sokat hozzátehet a rendszer élettartamához.

 

A csepegtető szalagokkal a nedvességet közvetlenül a növények gyökeréhez juttathatjuk, így az pont úgy használható fel, ahogyan azt szeretnénk; maradéktalanul. Így nem fenyegeti a növényeket sem a túlöntözés, sem az elhanyagolás veszélye.

 

Miért jó választás a csepegtető szalag?

 

A csepegtető szalaggal nagyon egyszerű bánni, így a kezdők is elboldogulnak a telepítéssel. Nem kell horribilis összegeket költenünk a kiépítésre, plusz sok költséget és vizet megspórolhatunk. Még csak ki sem kell tennünk a lábunkat a lakásból, gyakorlatilag online megrendelhetjük a legjobb minőségű alkotóelemeket.

 

Igazából nekünk csak azt kell biztosan tudnunk, hogy milyen rendszerre vágyunk, milyen terepre telepítjük azt, a többi már gyerekjáték. Napjainkban egyre lényegesebb, hogy gazdaságos rendszerekkel dolgozzunk, ezért ha teheted, te is jól gondold meg, hogy mit választasz!

 

Remélem, tudtam neked segíteni, és most már te is magabiztosan építed ki életed első, netalán sokadik csepegtető öntözőrendszerét. Van, amire mindig megéri beruházni.
  

Programok:
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

Birkózócsarnok átadása

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

Strandmozi

Augusztus 19-20 programjai

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok