Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6534, belépett felhasználók: 0.

Címke: "olvasónk mondja"
1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2018.08.13. 08:19

 

Elvileg Abony pénzt nyert pályázaton a dűlőutak felújítására, karbantartására, ám a lakk azóta is hiába várják a csodát, nem történik semmi. Azt mondják, elegük van már, hiszen úsznak a sárban. Nem értik, miért nem valósul meg a projekt. Olvasónk:

Citrom-díj:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2018.08.13. 08:07

 

Katasztrofális helyzet uralkodik Abony egyetlen játszóterén, ahol hetek óta nem voltak képesek levágni a füvet sem.... Több szülő is felháborodva keresett meg, és küldtek képet az állapotokról, mely valóban szégyenteljes, parlagfű is tenyészik. Egykor nagy öröm volt, hogy lett végre egy valamirevaló játszótere a városnak, melyet közadakozásból építettek meg. 

Citrom-díj:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2018.08.13. 08:01

 

Sajnos úgy tűnik a helyi önkormányzati illetékesek nem igazán foglalkoznak azzal, hogy a házak, porták rendben legyenek, és ne méteres vagy még nagyobb gazt kelljen a szomszédoknak nap, mint nap lesniük. Hálát adhat a sorsnak az az abonyi polgár, aki nem ilyen szomszéd mellett él. 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.08.13. 07:41

 

Olvasónk: Ember nagyságú a gaz van ezen a portán, ami nagyrészt parlagfű! Minden évben ez van és hiába jelentettem az elmúlt években az önkormányzatnak semmi nem történt. Volt hogy döglött csirke és szemét hegyek voltak a kertük végén... 

 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.08.08. 11:03

 

Olvasónk írja: Szia Veronika! Olvastam az "ember magasságú dudva" cikket...amiről eszembe jutott, hogy megfotózhatnád az Arany János- Dorottya utca sarkán lévő szép, új építésű ház környékét is....az év nagy részében elhanyagolt, igénytelen, Abony város központjában.
A Radák úti iskoláben is lképesztő a helyzet, a kerítés mellett szépen megnőtt már a gaz ott is. Már a magját szórja lassan, kb 6-7 hete nem volt levágva a fű.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.08.08. 10:53

 

Kedves Olvasónk írja: Egy apró, de talán annál nagyobb jelentőségű kéréssel fordulok hozzád, olvasói panaszlevél formájában. Tegnapi nap tanúja lehettem az alábbi véleményem szerint arcátlanságnak. A nagytemetőhöz kiépített gyalogátkelőhely kellős közepére parkolt az illető az autójával, amit természetesen le is állított, lezárt és ott hagyott. A ház körül számos parkolási lehetőség adott!!!!  

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.08.07. 13:52

 

Olvasónk írja: Szia Veronika! Azért írok, mert úgy gondolom ez is megér egy cikket. Napi szinten járok el a Székely Bertalan úton és évek óta azt látom az egyik romos épületnél , hogy szinte soha nem vágják a gazt. Nem tudom, hogy ilyenkor hol vannak azok az emberek akik felszólítják a tulajt, hogy tegyen ellene. 

Közbiztonság:
Abony   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2018.08.07. 13:46

 

Olvasónk végső elkeseredésében írja a következőt: Tisztelt Abonyiak! A tudomásukra szeretném hozni hogy többé nem leszek elnézö és ahol tüzet vagy füstöt látok a tűztilalom alatt, oda ki fogom hívni a tűzoltókat a rendőrökkel együtt és bizonyítani fogom video felvétellel. 

Citrom-díj:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2018.08.03. 09:39


Nem mindannapos jelenség, amit a képen látunk. Ennek a járgánynak a tulaja biztosan autónak érezte magát, hogy a péntek reggeli csúcsforgalomban bepöccintette egy kocsinyi helyre a verdáját. Kérjük, ha Ön lát hülyén parkolást, küldje el nekünk ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.07.31. 08:34

 

Olvasónk kiakadt, mert a Jókai utcai játszótérnél a képen látható dolgot vette észre a vízelvezető árokban, a kanyarban, a volt konzervgyár háta mögött. A halak nem rég pusztulhattak el még nem bűzlenek, de hamarosan a tetemek oszlani kezdenek.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek melyik a kedvenc abonyi fagyizója?
   
 PEZE csavart fagyi 
 Csavart fagyi a postánál 
 CICKA 
 Kossuth 
 Kehely 
 Amaretto 
 Egyik sem! 
 Valami más! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok