Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2070, belépett felhasználók: 0.


Címke: "Közélet"
1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.04.09. 20:02

A kistérség egyik közeli településén élők talán még emlékeznek a képen látható míves alkotásra. Nem árulom el, hogy hajdanán hol is volt látható, de nagy örömmel fényképeztem le ezt kedves Olsvaóinknak és várom a tippeket sok szeretettel. A helyes megfejtőnek igény esetén viszek egy tábla csokoládét. Ugyanis a feladvány nem túlzottan egyszerű! Lőrinczy Veronika

Közélet:
Közélet   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.01. 17:33

Abony egyetlen játszóterén nem egyszerű az élet. Jobb lesz, ha senki sem visz oda magával semmiféle értéket, mert a szomorú tapasztalat az, hogy már itt is meglopják a gyanútlan anyukákat. Egyiküknek pénzt loptak el ismeretlen tettesek a táskájából! Kérem vigyázzanak magukra és értékeikre az abonyi játszótéren is. Az alábbiakban Olvasónk levelét osztom meg a többiekkel:

Közbiztonság:
Közélet   
 0 Hozzászólás    

matek - 2012.10.23. 18:58

 

Aki előadja: Retkesné Bevíz Julcsi

 

(aki a tárhelyet adta hozzá: Ferrobau- Abony BT.

 

Nézd meg nagyban is a címre kattintva!

Különvélemény:
Közélet   
 0 Hozzászólás    

Zsolti - 2012.02.10. 14:39

Az alábbi levelet szerkesztőségünk email címére kaptuk:

 

"Kedves Veronika!

 

Szeretném segítségedet kérni. Kérlek tedd ki a miabonyunk oldalra: Édesapám elhagyta kisméretű fekete pénztárcáját,elmondása szerint a Radák úton. Benne volt az összes irata,pótolni sajnos nem tudjuk őket. A cím megtalálható az iratokon,kérjük a becsületes megtalálót hozza el őket. Köszönjük!

 

Nagyon szépen köszönöm!


Nikoletta"

Közélet:
Közélet   
 0 Hozzászólás    

Zsolti - 2012.01.31. 11:11

Kedves Olvasónk levele, teljes terjedelmében: "Szia Veronika! :) Szeretném ha feltennéd a MiAbonyunkra! Ingyen elvihető ez a cuki kiskutya! Szuka, és csonkafarkú :) nagyon szerethető kis állat! Sajnos már sok kutyus van, így nagyon örülnénk, ha valaki örökbefogadná! Érdeklődni : 0670/705-9064, Köszönöööm :)" /Több képért kattints a címre!/


Közélet:
Közélet   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.01. 10:28

Újabb módszerrel nehezítené a kormány a nem kívánt terhesség megszakítását; egyetlen forint támogatást sem adna az abortuszra. Két KDNP-s képviselő javaslata az eddig erre fordított, korábban 400 millióra csökkentett összeget is elvenné, és azt az örökbefogadás ösztönzésére csoportosítaná át.

Közélet:
Közélet   
 0 Hozzászólás    

matek - 2011.08.23. 02:21

A Ceglédi Kistérségi Szociális Szolgáltató és Gyermekjóléti Központ augusztus 11-én „Középpontban a család” címmel rendezett konferenciát. Az esemény célja az volt, hogy az intézmény nemrég megújult központjának szolgáltatásait megismertesse a térség szakembereivel. A beruházás – mely az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg - lehetővé teszi, hogy az intézmény korábban különböző helyszíneken elérhető szolgáltatásai ezentúl egy helyen működhessenek, elősegítve a komplex segítségnyújtást a családok részére.

Az eseményre a térség gyermekvédelmi és szociális szakemberein túl meghívást kaptak a ceglédi kistérség városvezetői is. A konferencia szervezői külön megtiszteltetésnek érezték, hogy a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, Egyházi, Nemzetiségi és Civil Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárságának képviselői, Bogdán Péter nemzetiségi és civil kapcsolatokért felelős referens, és Csonka József egyházi kapcsolatokért felelős referens is elfogadták a meghívást az alkalomra.

Forrás és részletek: panorama-online.hu

Közélet:
Közélet   
 0 Hozzászólás    

matek - 2011.08.23. 02:04

 

 2011. évi népszámlálást október 1. és 31. között tartják hazánkban, a pótösszeírás 2011. november 01. és 08. között történik. A vonatkozó jogszabályok alapján az összeírás előkészítéséről és végrehajtásáról a települési önkormányzatok jegyzője gondoskodik, a Központi Statisztikai Hivatal szakmai irányítása mellett. A jegyző feladata különösen a számlálóbiztosi hálózat létrehozása az adatfelvétel végrehajtására.
Közélet:
Közélet   
 3 Hozzászólás    

matek - 2011.07.07. 16:50:20

 

Szerkesztőségünkhöz eljuttatot információk szerint a hobbiknál az egyik házba idegenek költöztek be és már hosszabb ideje önkényesen kisajátították maguknak azt. Az ügyről részletek később...

 

Közbiztonság:
Közélet   
 8 Hozzászólás    

veroniq - 2011.06.22. 19:12:47

 Mégis 90 napig járna a munkanélküli segély egy friss javaslat szerint


    Budapest, 2011. június 22., szerda (MTI) - Mégis 90 nap lenne a mostani 270 helyett az álláskeresési járadék maximális folyósítási ideje Czira Szabolcs (Fidesz) szerdán benyújtott módosító javaslata szerint.

    Az Országgyűlés foglalkoztatási és munkaügyi bizottsága délutáni ülésén a kormánypárti képviselők igenlő szavazataival támogatta Czira Szabolcs javaslatát - mondta el Gúr Nándor (MSZP), a bizottság elnöke az MTI-nek.
    Pintér Sándor belügyminiszternek a közfoglalkoztatásról, és az ahhoz kapcsolódó törvények módosításáról szóló javaslata eredetileg 180 napban maximálta volna az álláskeresési járadék folyósítási idejét, míg a kormány tavaszi tervei szerint 90 nap lett volna a leghosszabb folyósítási idő. 
Politika:
Közélet   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Elégedett Ön az országgyűlési képviselő választások végeredményével?
   
 IGEN, teljes mértékben 
 Fogjuk rá, hogy IGEN 
 Hát, nem annyira 
 Egyáltalán nem! Fel vagyok háborodva! 
 Mert voltak választások? 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok