Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7668, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Közélet"
1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2019.11.08. 11:25

Tudtad? A vonatkozó jogszabályok szerint az ingatlanokat feltölteni 1 méter magasságot meghaladóan építési hatóság engedélyével lehet, a feltöltéshez használat anyag nem tartalmazhat veszélyes hulladékot. 

Közélet:
Közélet   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.05.04. 13:52

 

Minden háztartásban előbb-utóbb jelentkezik a dugulásos probléma, amelynek megszüntetése többféle módon történhet. A legegyszerűbb megoldás, ha duguláselhárítókat hívunk ki, ám ennél léteznek jóval olcsóbb módszerek is, amelyeket érdemes kipróbálni, mielőtt a telefonhoz nyúlunk.

 


A leggyakoribb problémák

Közélet:
Közélet   
 0 Hozzászólás    

admin - 2016.01.19. 15:08

 

Száraz Gábor, a Tigáz sajtószóvivője elmondta, szakembereik hétfőn csakugyan kikapcsolták a gázt az abonyi gimnáziumban a fennálló számlatartozás miatt, írja a szoljon.hu.

 

 

Az ünnepek alatt, december 21-től január 3-ig kikapcsolási moratóriumot vezetett be a Tigáz a szolgáltatási területén a 60 napon túl lejárt tartozással bíró lakossági fogyasztók részére. A moratórium lejártát követően (a 60 napon túl lejárt tartozással bíró) lakossági fogyasztóknál a gáztörvény értelmében a kikapcsolás újra indult, így Martfűn is került sor kikapcsolásokra, kizárólag a moratóriumot követően.

 

A cikk folytatásáért kattintson IDE.

 

 

A kép forrása: abony.hu

Közélet:
Közélet   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.28. 16:33

 

Forrás: Abony város hivatalos honlapja.- A 2015. évben is folytatódik a Start mintaprogram a 2015. március 1. és 2016. február 29. közötti időszakban, melynek keretein belül 35 főt foglalkoztatunk. A mintaprogram főbb feladatai közé tartozik a fóliában történő virág- és zöldségfélék magjainak palántázása, egyezése, nevelése és végül a májusi fagyok után a virágok Abony közterületére való kiültetése.

Közélet:
Közélet   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.23. 11:21

Örömmel jelentem, hogy a mai napon, azaz június 23-án a Magyar Közútkezelő munkatársai rekord gyorsasággal felfestették a Rossmann előtti gyalogátkelőhely útburkolati jeleit. Mint lapunk arról korábban beszámolt, az átkelőhely gyakorlatilag nem látszott. Ezzel kapcsolatban kerestem meg Magyar Közút sajtófőnökét, aki gyorsan válaszolt és gyors intézkedést ígért a tárgyban. Ez a probléma valóban nagyon rövid időn belül megoldódott! Ezúton szeretném megköszönni Abony város lakossága nevében a gyors intézkedést.

Közélet:
Közélet   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.09. 20:02

A kistérség egyik közeli településén élők talán még emlékeznek a képen látható míves alkotásra. Nem árulom el, hogy hajdanán hol is volt látható, de nagy örömmel fényképeztem le ezt kedves Olsvaóinknak és várom a tippeket sok szeretettel. A helyes megfejtőnek igény esetén viszek egy tábla csokoládét. Ugyanis a feladvány nem túlzottan egyszerű! Lőrinczy Veronika

Közélet:
Közélet   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.01. 17:33

Abony egyetlen játszóterén nem egyszerű az élet. Jobb lesz, ha senki sem visz oda magával semmiféle értéket, mert a szomorú tapasztalat az, hogy már itt is meglopják a gyanútlan anyukákat. Egyiküknek pénzt loptak el ismeretlen tettesek a táskájából! Kérem vigyázzanak magukra és értékeikre az abonyi játszótéren is. Az alábbiakban Olvasónk levelét osztom meg a többiekkel:

Közbiztonság:
Közélet   
 0 Hozzászólás    

matek - 2012.10.23. 18:58

 

Aki előadja: Retkesné Bevíz Julcsi

 

(aki a tárhelyet adta hozzá: Ferrobau- Abony BT.

 

Nézd meg nagyban is a címre kattintva!

Különvélemény:
Közélet   
 0 Hozzászólás    

Zsolti - 2012.02.10. 14:39

Az alábbi levelet szerkesztőségünk email címére kaptuk:

 

"Kedves Veronika!

 

Szeretném segítségedet kérni. Kérlek tedd ki a miabonyunk oldalra: Édesapám elhagyta kisméretű fekete pénztárcáját,elmondása szerint a Radák úton. Benne volt az összes irata,pótolni sajnos nem tudjuk őket. A cím megtalálható az iratokon,kérjük a becsületes megtalálót hozza el őket. Köszönjük!

 

Nagyon szépen köszönöm!


Nikoletta"

Közélet:
Közélet   
 0 Hozzászólás    

Zsolti - 2012.01.31. 11:11

Kedves Olvasónk levele, teljes terjedelmében: "Szia Veronika! :) Szeretném ha feltennéd a MiAbonyunkra! Ingyen elvihető ez a cuki kiskutya! Szuka, és csonkafarkú :) nagyon szerethető kis állat! Sajnos már sok kutyus van, így nagyon örülnénk, ha valaki örökbefogadná! Érdeklődni : 0670/705-9064, Köszönöööm :)" /Több képért kattints a címre!/


Közélet:
Közélet   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok