Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2504, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Janik Autósiskola"
1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2017.03.15. 08:13

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola. - Meghalt annak az autónak a sofőrje, aki a hajnali órákban rosszul lett és villanyoszlopnak ütközött Vecsés belterületén. Március 15-én reggel 5 órakor súlyos baleset történt Vecsésen, egy gépkocsit vezető férfi feltehetően rosszul lett a volán mögött, ezt követően pedig villanyoszlopnak ütközött.
A baleset Vecsés belterületén történt, a Buday-Nagy Antal úton. A baleset következtében a férfi súlyosan megsérült, életét a mentőszolgálat kiérkező munkatársai már nem tudták megmenteni.
 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.03.12. 10:53

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola. Pest megyében az elmúlt 24 órában 20 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. A balesetek következtében 1 személy életét vesztette, 3 személy súlyos sérülést szenvedett, 16 baleset következtében anyagi kár keletkezett.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.03.04. 18:06

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Útról lesodródott, többször megpördült, majd az út menti füves részen állt meg egy gépkocsi péntek délután a 40-es út 26-os kilométerénél, Cegléd közelében. A személyautóban egyedül a sofőr utazott, aki a roncsba szorult.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.03.03. 11:11

 

Személygépkocsi ütközött össze egy kisteherautóval csütörtök délután Tápiószőlős és Újszilvás között, a 311-es út kereszteződésében. A balesetben a gépkocsiban utazó három ember közül ketten könnyebb sérüléseket szenvedtek, őket a mentők kórházba szállították.

 

 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.03.02. 19:00

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola

 

Ma délután öt óra tájékán a Munkácsy és Köztársaság utca kereszteződésében két autó ütközött össze, az anyagi kár igen jelentős. Mindkét autóban kinyíltak a légzsákok, a járművek jelentősen megrongálódtak az ütközés következtében. Úgy tudjuk, hogy a baleset oka az elsőbbség meg nem adása volt. Szerencsére a sofőrök jól vannak. Rajtuk kívül más személy nem utazott az autókban. Innen is kívánunk nekik megnyugvást és további balesetmentes közlekedést, Abony város teljes lakossága nevében. 

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.03.01. 09:53

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Két személygépkocsi ütközött össze kedd éjszaka Cegléden, az Összekötő és a Budai utak kereszteződésében. Az ütközés következtében az egyik gépkocsi sofőrje a roncsba szorult. A ceglédi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult személyt kimentették, a mentőknek átadták.

 

 

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.02.24. 09:12

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Útszélén parkoló, trélelt vontató kisteherautóba rohant egy kisbusz péntekre virradóra a 4-es főút 62-es kilométerénél, Ceglédbercel közelében. A buszban kilencen utaztak, egy ember súlyos, heten pedig könnyebb sérüléseket szenvedtek. A balesetben érintett volt még egy személyautó is, ami az ütközéstől az árokba csapódott. Ebben a járműben ketten utaztak, egyikük könnyű sérüléseket szenvedett. A mentők a sérülteket kórházba szállították.


Képek még facebook oldalunkon IDE kattintva

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.02.24. 09:06

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.

Útról lesodródva árokba hajtott egy gépkocsi csütörtök éjjel a 4-es főút 72-es kilométerénél, Cegléd közelében. A balesetet szenvedett jármű alatt a száraz fű meggyulladt és közel ötszáz méter hosszan továbbterjedt, személyi sérülés nem történt.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.02.14. 16:47

 

Olvasónk levelének jártam utána, amikor megkérdeztem Janik Andrást, a Janik Autósiskola vezetőjét arról, hogy mi a helyzet most az egyirányú utcákkal, no meg a kerékpárosokkal. A köztiszteletben álló szakember leírja ugyanazt, amit én is gondoltam: TILOS! Szívleljék meg, fogadják meg saját és embertársaik biztonsága érdekében! Megoldás: Az utca elehén szálljanak le, és tolják a kerékpárt.... Így nem kell kerülniük.

Janik András: Egyirányú útra a kerékpáros csak akkor hajthat be a forgalom haladási irányával ellentétesen, ha azt kiegészítő tábla megengedi. Ennek hiányában ő sem!

Le kell szállni a bicikliről, mert akkor már gyalogosnak minősül.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.02.09. 20:51

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Olvasónk elmondta, hogy a mai napon nagy durranást lehetett hallani az Újszászi úton. Egy személygépkocsi eddig ismeretlen okok miatt nekiütközött egy villanyoszlopnak. Szerencsére ez most nem tört ki....

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint van értelme a TV-s közvetítésnek az abonyi képviselő- testület üléseiről?
   
 IGEN, mindenképpen 
 NINCS! Minek az? 
 Hát, nem is tudom, lehet, hogy van 
 Mert közvetíti ezt a TV?  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok