Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6661, belépett felhasználók: 0.

Címke: "ABOKOM"
1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2017.04.11. 10:51

Az alábbiakban Olvasónk levelét teszem közzé, azzal, hogy minderről megkrédezem az illetékeseket is. Reméljük, hogy a kérdésekre megnyugtató válaszokat kapunk. Olvasónk írja: 

Szia, ha van időd, kérlek nézz utána: az Abokom területén vannnak a zöld konténerek, ahová egész nap vihettük a levágott füvet stb. 

Közélet:
ABOKOM   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.07. 10:32

>

 

 

Közzétette Nemzeti Adó-és Vámhivatal a január 9-től érvényes cigaretta-, szivarka- és vágottdohányárakat. Mostantól hetente kétszer változhat a dohánytermékek ára.
A jövedéki adótörvény és a dohánytörvény rendelkezései alapján a NAV honlapján teszik közzé 2017. január 1-jét követően a kiskereskedelmi eladási árat.
Az árközzétételi kötelezettséggel érintett dohánytermékek kiskereskedelmi eladási ára hetente legfeljebb kétszer változhat.

Gazdaság:
ABOKOM   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.16. 18:39

 

Ma délután két óra tájt nagy volt a riadalom az Abonyi Lajos út végén. Olvasóink elmondták, hogy a rendőrség és a katasztrófavédelem munkatársai is megérkeztek a helyszínre, mert egy ismeretlen mezőgazdasági munkagép kivitte a tűzcsapot, majd mint aki jól végezte dolgát, távozott a helyszínről.

Citrom-díj:
ABOKOM   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.11.05. 12:36

 

Az abonyi Kultúra Háza kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a helyi civil szervezetek pártfogása, műsoraik bemutatása mellett hazai és nemzetközileg is elismert előadóművészeket hívjon meg, akik jelenlétükkel városunk kulturális életét még pezsgőbbé, színesebbé tehetik. Feladatunknak érezzük, hogy nagy magyar gondolkodók, mesterek szavait is közelebb hozzuk az érdeklődő lakossághoz.

Kultúra:
ABOKOM   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.13. 20:15

 

Kedves, fiatal olvasóink a téglagyári tó környékén egy nagyon furcsa jelenségre lettek figyelmesek.- Megszemléltek egy kidobott kutyatápos zsákot, és abban egy dögöt találtak. Konkrétan egy fekete macska tetemét, melynek ismeretlen elkövetők nemes egyszerűséggel levágták az arcát. A fiók elképedtek, és nem értik az esetet!

Állatvilág:
ABOKOM   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.11. 13:38

Önök az alábbiakban a DAKÖV hivatalos közleményét olvashatják

Tisztelt Felhasználó! A víziközmű-szolgáltatásról szóló –többször módosított- 2011. évi CCIX törvény 63. §-a előírta, hogy csak olyan rendszerrel számlázhatjuk a víziközmű-szolgáltatás díját, mely biztosítja a díjak hibátlan kiszámítását, megakadályozza a számlázási rendszerhez történő jogosulatlan hozzáférést, valamint a számlázási információk észrevétlen módosítását. A fentieknek való megfelelést tanúsítással kell igazolni. A tanúsítást csak erre akkreditált tanúsító szervezet végezheti el. A törvény előírta, hogy a tanúsítást legkésőbb 2015. június 30-ig el kell végeztetni. Cégünk –a DAKÖV Kft.- több korábbi víziközmű-szolgáltató integrációjával alakult ki és az átalakulást követően a víz- és csatornadíj számlákat a magukkal hozott programokkal készítettük el, ezért a számázás nem volt egységes.

Gazdaság:
ABOKOM   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.08. 17:34

Amikor leesett a hó, az ABOKOM azonnal két gépjárművel indult el a havat letakarítani az utakról. Ennyi a kapacitásuk, lehetőségeikhez mérten mindent megtesznek annak érdekében, hogy síkosságmentesítsék az önkormányzati utakat. És még nincs vége, mert az időjósok szerint újabb 10 cm hó érkezik hétfőn. Hétfőn még többfelé számíthatunk havazásra, hószállingózásra, kivétel inkább csak a Tiszántúl lehet ez alól, ezzel szemben a Dunántúlon többfelé is hullhat akár 5-10 cm friss hó.

Közélet:
ABOKOM   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.02. 10:21

 

Sikerült végre véget vetni a mocsoknak a városban – állítják az abonyi lakosok, akik abban reménykednek, hogy a szelektív hulladékgyűjtő szigetek felszámolásával helyre áll a rend és tisztaság lesz Abonyban. – Nézni is rossz volt azt a szeméthalmot, amit a szelektív hulladékgyűjtő szigetek mellett hagytak egyesek – fordult lapunkhoz egy abonyi olvasónk. – A szemétszállító cég kénytelen volt elvinni azokat a hulladékokat is, pedig volt közötte vegyes kommunális szemétlerakat, sőt, még állati tetemek is!

 

Közélet:
ABOKOM   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.30. 14:55

Felszámolta az ABOKOM az úgynevezett szelektív hulladékgyűjtő szigeteket, mert nem kötelezi erre a törvény a szolgáltatókat, amennyiben más módon képesek megoldani a gyűjtést. A törvény olyan értelemben is megváltozott, hogy a házhoz menő szelektív gyűjtést is biztosítani kell...

Reklám:
ABOKOM   
 2 Hozzászólás    

admin - 2015.01.06. 16:04

 

 Megszűntek Abonyban a szelektív hulladékgyűjtő szigetek, ezzel rengeteg illegális szemétlerakás is megszűnik. Sok cikk íródott, sőt még képgaléria is készült, hogy mik mennek ezeknek a szigeteknek a környékén, kidobáltak ide zsákos háztartási hulladéktól kezdve az állattetemekig, mindent. Először nem tudtam, hogy mi volt hazafelé olyan furcsa a Szelei úton, aztán rájöttem, hogy eltűntek a nagy színes edények. Valószínű, hogy mindenhol összeszedik, hiszen mikor az állomásra mentem akkor éppen az Abokomos fiúk tették rendbe a Korona mellől felszámolt sziget helyét. Reméljük, hogy ezzel a húzással sokkal tisztábbak lesznek ezek a területek.

Közélet:
ABOKOM   
Szemét   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint szüksége van Abonynak Üzleti Parkra?
   
 IGEN, na végre! 
 Nem is tudom, lehet.... 
 Nem! Minek? 
 Ezzel már nagyon elkéstek! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok