Mi Abonyunk - Figyelem! Ezért számlázza késve a vízdíjat a DAKÖV
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2015.02.11. 13:38

Önök az alábbiakban a DAKÖV hivatalos közleményét olvashatják

Tisztelt Felhasználó! A víziközmű-szolgáltatásról szóló –többször módosított- 2011. évi CCIX törvény 63. §-a előírta, hogy csak olyan rendszerrel számlázhatjuk a víziközmű-szolgáltatás díját, mely biztosítja a díjak hibátlan kiszámítását, megakadályozza a számlázási rendszerhez történő jogosulatlan hozzáférést, valamint a számlázási információk észrevétlen módosítását. A fentieknek való megfelelést tanúsítással kell igazolni. A tanúsítást csak erre akkreditált tanúsító szervezet végezheti el. A törvény előírta, hogy a tanúsítást legkésőbb 2015. június 30-ig el kell végeztetni. Cégünk –a DAKÖV Kft.- több korábbi víziközmű-szolgáltató integrációjával alakult ki és az átalakulást követően a víz- és csatornadíj számlákat a magukkal hozott programokkal készítettük el, ezért a számázás nem volt egységes.

A törvény előírásainak úgy tudunk eleget tenni, ha a cég átáll egy egységes vízdíjszámlázó program használatára és ezt a programot akkreditáltatjuk. Piackutatást végeztünk, melynek eredményeképpen a Libra Szoftver Zrt számlázási programját választottuk ki, és ezt akkreditáltatjuk. Az új számlázási rendszer bevezetése –a korábbi felhasználói adatok átvétele- jelentős munkát és viszonylag hosszabb időt vesz igénybe, ezért a 2015. évi első számláinkat február hónapban –a korábbiakban megszokott időponthoz képest- 10-15 napos késéssel tudjuk kibocsátani. Tekintettel arra, hogy a banki befizetések rögzítése is elhúzódik, ezért az első számlán a felhasználói egyenleget –tartozást, vagy túlfizetést- nem tudjuk feltüntetni. Fokozatosan tudjuk átvenni a felhasználók kiegyenlítetlen számláit, mely viszont feltétlen szükséges ahhoz, hogy a késedelmes befizetéseket közvetlenül a számlákhoz tudjuk rendelni. A számlázási rendszer átalakításával kapcsolatban átalakul ügyfélszolgálatunk is.

A DAKÖV Kft. központi ügyfélszolgálati irodáját Gyömrőn alakítjuk ki –címe: 2230 Gyömrő, Lengyel u. 8/a- ahol -az új jogszabályi előírásoknak megfelelően- állandóan, a hét minden munkanapján (hétfőtől-péntekig) heti 38 órás nyitvatartással, a hétfői munkanapon este 20 óráig, szerdán és pénteken reggel 7 órától meghosszabbított nyitvatartással fogadjuk felhasználóinkat és a teljes nyitvatartási időben biztosítjuk a bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőséget (a központi iroda napi nyitvatartási idejét csatoltan közöljük). Ebben az állandó ügyfélszolgálati irodában a cégünkkel szerződéses kapcsolatban álló, vagy szerződést létesíteni szándékozó valamennyi ügyfél intézheti ügyeit függetlenül a felhasználási helytől. A központi ügyfélszolgálati irodán túl üzemigazgatóságaink (üzemegységeink) fiókirodákat is működtetnek, ahol legalább heti 2 munkanapon összesen legalább heti 8 órás nyitvatartással, egy munkanapon 18 óráig meghosszabbított nyitvatartással fogadjuk felhasználóinkat (Az Ön településének ügyeit intéző fiókirodánk címét és napi nyitvatartását csatoltan közöljük).

Az ügyfélszolgálati fiókiroda az ellátási területen lévő felhasználási hellyel rendelkező felhasználókat és elkülönített vízhasználókat fogadja és biztosítja a készpénzes fizetési lehetőséget, illetve igény esetén készpénzbefizetési utalványt (csekket) ad ki. A következő vízdíjszámlán minden felhasználónkat értesítjük, hogy felhasználási helyéhez legközelebb hol működik a fiókiroda. Az ügyfélszolgálati és fiókirodák nyitvatartási idejéről honlapunkon –www.dakov.hu- tájékoztatjuk felhasználónkat és ügyfeleinket. Fentiekkel kapcsolatban kérjük felhasználóink szíves megértését és türelmét.

--------------------

TÁJÉKOZTATÓ
a központi ügyfélszolgálati irodákról és fiókirodákról:

1. Központi ügyfélszolgálati iroda
A DAKÖV Dabas és Környéke Vízügyi Kft. személyesen felkereshető központi ügyfélszolgálati irodájának címe és nyitvatartása:

Cím: 2230 Gyömrő, Lengyel u. 8/a

Nyitvatartási idő:

Hétfő: 8:00-20:00 óráig (meghosszabbított nyitva tartás)
Kedd: 8:00-14:00 óráig
Szerda: 7:00-15:00 óráig (korábbi kezdés)
Csütörtök: 8:00-14:00 óráig
Péntek 7:00-13:00 óráig

Heti nyitvatartási idő: 38 óra

Bankkártyás és készpénzes vízdíjszámla fizetési lehetőség a teljes nyitvatartási idő alatt.

2. Fiókiroda
A DAKÖV Kft. személyesen felkereshető ügyfélszolgálati fiókirodája, ahol Abony és Kőröstetétlen település felhasználóit és elkülönített vízhasználóit fogadjuk:
A fiókiroda címe: 2740 Abony, Vasút út 15.

Nyitvatartási idő:

Hétfő: 8:00-15:30 óráig
Kedd: 8:00-15:30 óráig
Szerda: 8:00-18:00 óráig
Csütörtök: Nincs ügyfélfogadás
Péntek 8:00-12:00 óráig

A központi ügyfélszolgálati iroda és fiókirodák telefonos, fax és elektronikus elérhetőségét a honlapunkon tesszük közzé. 

Gazdaság:
ABOKOM   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Megduplázódik az alkalmi munkások után fizetendő adó

Így alakult az ingatlanpiac az elmúlt fél évben

Megéri Abonyban családi házat venni?

A kötelező biztosítás váltás menete lépésről lépésre

Fiatalos lendülettel fejlődik a Niki- Bau Trans

Ha ilyet vettél a Pennyben, ne edd meg!

Vádemelés az abonyi nevelőszülő ellen

Vezetéstechnikai tréningek Budapest környékén: mik a lehetőségek?

Kedvezően alakul az abonyi lakáspiac

Elindult, de szerdán megint leáll a kecskeméti Mercedes gyár

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok