Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 4884, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Egészségünk
1234567Következő >>Utolsó

 

A FEMINA.hu írja: Eszedbe jutott már, hogy talán a szeretkezés elegendő az alakformáláshoz és az izmok karbantartásához? Madonna szerint annak, akinek rendben van a szexuális élete, nincs szüksége külön rendszeres testmozgásra. 

 

Egészségünk:
Szex   

 

Rovatunk támogatója a STRAND Kisvendéglő- A kávézás pozitív hatásairól már korábban is több cikk látott napvilágot. Most azonban két olyan átfogó tanulmány jelent meg brit, illetve amerikai kutatók tollából, amelyek végképp meggyőzhetik az eddig kétkedőket.

Egészségünk:
Étterem   

Puffadás? Emésztési zavarok? Vérszegénység?

Gyere el hozzánk 2017. június 10-én (szombaton), ahol ingyenes tájékoztatást és kedvezményes szűrési lehetőséget biztosítunk a gluténérzékenység kiszűrésére. A kedvezményes szűrési lehetőséget az első 50 regisztrálónak tudjuk biztosítani 4800Ft helyett 3600Ft-os akciós áron, továbbá a szűrésen résztvevők számára ezen a napon vásárolt termékeinkre 10% kedvezményt biztosítunk.

Egészségünk:
Abony   

 

 

Szinte minden gyerek szeretne szuperhős lenni, és sokan még felnőttként is eljátszadoznak a gondolattal. Milyen lehet természetfeletti képességekkel rendelkezni, és vajon milyen képesség mellett döntenénk, ha bármit választhatnánk?

Egészségünk:
Abony   

 

Visszér problémával küzd? Sokan vannak, akik érintettek a témában, és sajnos még többen, akik nem veszik észre a kezdeti, intő jeleket, melyek a visszerességre utalnak. Fontos, hogy tisztában legyünk azzal, a betegség nem pusztán esztétikai problémát okoz, előrehaladott állapotban sajnos komoly következményekkel is járhat.

Egészségünk:
Abony   

veroniq - 2017.05.08. 21:46

 

Azok, akik valójában szerelmesek, akaratlanul meg tudják teremteni az egyensúlyt a kapcsolatukban. Élvezik kedvesük érintését, de ugyanúgy szükségük van a közös programokra, beszélgetésekre, mint a szexre. Elég a kedves puszta jelenléte ahhoz, hogy örömet okozzon, nem hajszolják az élvezeteket, hiszen tudják, a másik még sokáig mellettük lesz.  

 

A bujaság becsapja a szerelmet! 

Egészségünk:
Szex   

 

Több mint 89 milliós támogatást nyert a költségvetési szervek épületenergetikai fejlesztései pályázat keretében a Ceglédi Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet a nővérszálló épületek energetikai felújítására.

 

Egészségünk:
Cegléd   

 

Tényleg pókháló nő a lábaid között? És visszanő a szűzhártyád? Vagy olyan félkegyelmű, kiéhezett tekintettel fogod méregetni a férfiakat az utcán, hogy azok inkább sikítva a busz alá vetik magukat? Egyáltalán: el lehet felejteni a technikai részleteket, kijön az ember a gyakorlatból... vagy ez is olyan, mint a biciklizés? A cikk IDE kattintva folytatódik

Egészségünk:
Abony   

 

A 43 éves Dr. Kwame Somuah-Boateng az Anglia déli részén található Surrey-ben praktizált mindaddig, amíg páciense fel nem jelentette. Az orvos azt hazudta harmincas éveiben járó női betegének, ha rendszeresen lefekszik vele, az kigyógyíthatja a sclerosis multiplexből, a súlyos mozgásszervi problémákat okozó idegrendszeri betegségből.

Egészségünk:

 

Azt hit­ted, hogy az elő­lép­te­tés­hez meg­fe­lelő fel­lé­pésre és némi smú­zo­lásra van szük­ség? Té­ve­dés, van egy sok­kal pri­vá­tabb titok is, amely se­gít­heti a mun­ka­he­lyi elő­me­ne­te­le­det: ha rend­sze­re­sen sze­xelsz, a mun­ka­he­lye­den is job­ban tel­je­sí­tesz majd! A 18 éven felülieknek való történet IDE kattintva folytatódik

Egészségünk:
Szex   
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön mit szól ahhoz, hogy a LIDL telekre a Somogyi iskola mellé betelepült a Vidámpark?
   
 Szerintem okés, örülök! 
 Nem is tudom, lehet, hogy nem kellett volna 
 Engem nem érdekel, hogy ott van-e vagy nem 
 Ez már tényleg nagyon felháborító! Úristen! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok