Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 5889, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Egészségünk
1234567Következő >>Utolsó

 

Minden hónapban megvan az a 12-24 órás időszak, amikor a férfiak sokkal jobban vonzódnak a nőkhöz. Ennek oka igen egyszerű. Kiszagolják a termékenységet.

Kiszagolja a férfi, mikor ovulál a nő?

Egészségünk:
Szex   

 

Bő egy éve számoltunk be róla, hogy megnyílt Abonyban az ÉleTrend szaküzlet. A kedves fiatal abonyi közismert kétgyermekes házaspár azóta is sikeresen működteti boltját, melyben minden megtalálható, mely a mai kor egészséges táplálkozásához szükséges. Dóri és Laci lelkesen dolgoznak azért, hogy a helyiek mindenféle ilyen jellegű igényét a legmesszebb menőkig kielégíthessék. Folyamatosan bővülő áruválasztékkal, remek árakkal, és persze figyelmes kiszolgálással, táplálkozási szaktanácsadással is állnak vásárlóik rendelkezésére. 

Egészségünk:
Abony   

 

Arcunkról sok minden leolvasható: elárulja aktuális érzelmeinket, sőt akár egészségügyi állapotunkról is árulkodhat. Ez azonban nem minden. Egy új kutatás szerint arcunk formájáról szexuális aktivitásunkra is következtetni lehet.

Egészségünk:
Abony   

 

Legtöbbünknek nem okoz nehézséget a tartós és kemény erekció elérése de vannak napok amikor nem úgy állnak a dolgok odalent mint ahogy azt várnánk. A jó erekció elérése közel sem olyan egyszerű folyamat mint ahogyan azt hinnénk. Függ ez a szív, az agy és még sok más külső tény állapotán, legyen az félelem, izgatottság vagy ezen érzések kavalkádja. Ezek mind befolyásolják erekciónk hosszát és erősségét.

Egészségünk:
Szex   

 

A FEMINA.hu írja: Eszedbe jutott már, hogy talán a szeretkezés elegendő az alakformáláshoz és az izmok karbantartásához? Madonna szerint annak, akinek rendben van a szexuális élete, nincs szüksége külön rendszeres testmozgásra. 

 

Egészségünk:
Szex   

 

Rovatunk támogatója a STRAND Kisvendéglő- A kávézás pozitív hatásairól már korábban is több cikk látott napvilágot. Most azonban két olyan átfogó tanulmány jelent meg brit, illetve amerikai kutatók tollából, amelyek végképp meggyőzhetik az eddig kétkedőket.

Egészségünk:
Étterem   

Puffadás? Emésztési zavarok? Vérszegénység?

Gyere el hozzánk 2017. június 10-én (szombaton), ahol ingyenes tájékoztatást és kedvezményes szűrési lehetőséget biztosítunk a gluténérzékenység kiszűrésére. A kedvezményes szűrési lehetőséget az első 50 regisztrálónak tudjuk biztosítani 4800Ft helyett 3600Ft-os akciós áron, továbbá a szűrésen résztvevők számára ezen a napon vásárolt termékeinkre 10% kedvezményt biztosítunk.

Egészségünk:
Abony   

 

 

Szinte minden gyerek szeretne szuperhős lenni, és sokan még felnőttként is eljátszadoznak a gondolattal. Milyen lehet természetfeletti képességekkel rendelkezni, és vajon milyen képesség mellett döntenénk, ha bármit választhatnánk?

Egészségünk:
Abony   

 

Visszér problémával küzd? Sokan vannak, akik érintettek a témában, és sajnos még többen, akik nem veszik észre a kezdeti, intő jeleket, melyek a visszerességre utalnak. Fontos, hogy tisztában legyünk azzal, a betegség nem pusztán esztétikai problémát okoz, előrehaladott állapotban sajnos komoly következményekkel is járhat.

Egészségünk:
Abony   

veroniq - 2017.05.08. 21:46

 

Azok, akik valójában szerelmesek, akaratlanul meg tudják teremteni az egyensúlyt a kapcsolatukban. Élvezik kedvesük érintését, de ugyanúgy szükségük van a közös programokra, beszélgetésekre, mint a szexre. Elég a kedves puszta jelenléte ahhoz, hogy örömet okozzon, nem hajszolják az élvezeteket, hiszen tudják, a másik még sokáig mellettük lesz.  

 

A bujaság becsapja a szerelmet! 

Egészségünk:
Szex   
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön mit szól ahhoz, hogy a LIDL telekre a Somogyi iskola mellé betelepült a Vidámpark?
   
 Szerintem okés, örülök! 
 Nem is tudom, lehet, hogy nem kellett volna 
 Engem nem érdekel, hogy ott van-e vagy nem 
 Ez már tényleg nagyon felháborító! Úristen! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok