Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Külvilág"
12Következő >>

veroniq - 2022.01.27. 12:02

Február 1-jétől a tavaly októberi szinten rögzíti hét alapvető élelmiszer árát a Kormány, az üzletek bejáratánál pedig az erről szóló információs táblák fogadják majd a vevőket. A részletek a Magyar Közlönyben már megjelentek, sőt, arculati kézikönyv is jár a boltosoknak az árstop kiplakátolásához.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2022.01.19. 09:16

Joe Biden mellett volt egy másik nagy nyertese is az amerikai választásoknak: a fogadóirodák. Maryland-ben, Dél-Dakotában és Louisianaban arra szavaztak népszavazáson, hogy legalizálják a sportfogadást. A Wall Street-en a szerencsejáték-részvények árai fellendültek, a három említett államban a Bloomberg szerint a piaci értékük 537 millió dollár körül van.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2021.08.06. 10:23

Az otthonunk kényelméből nem csupán bankügyeinket, vásárlásainkat, levelezésünket intézhetjük, de például egészségügyi állapotunkkal kapcsolatos válaszokat is kaphatunk. Rengeteg fórum található, ahol (gyakori) kérdéseket tehetünk fel vagy mások kérdései és válaszai, tapasztalatai alapján gyűjtünk információkat. Választhatunk személyre szóló privát tanácsadást is például egészségügyi, lelki vagy jogi gondjaink tisztázására, megoldására. Bármelyik mellett döntünk, felesleges köröket kerülhetünk el a segítségükkel, ha megfelelően tájékozódunk.

 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.14. 19:42

 

Rejtélyes módon megúszta három tehén a hétfői új-zélandi utórezgések kiváltotta fölcsuszamlást. A két felnőtt szarvasmarha egy kis borjú társaságában legelt a pázsiton, mikor beomlott körülöttük a rét, és egy "apró szigeten" ragadtak. Három legelésző tehén túlélte az új-zélandi földcsuszamlást, mivel szerencséjükre épp körülöttük omlott be a talaj. Az állatok a természet alkotta kis karámban tovább legeltek.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.08.19. 16:44

 

 

 Egy férfit őrizetbe vett a rendőrség istenkáromlás vádjával - Mirror. Az orosz férfi bűne az volt, hogy Jézus Krisztusnak öltözve, kereszttel a hátán sétált az utcán. A férfit Ilya Novikov - filmrendező követte, és rögítette a történteket.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

matek - 2011.07.08. 18:52:55

Külvilág:
 1 Hozzászólás    

Dórika - 2011.04.28. 11:19:04

Kikapcsolódásképp jöjjön most néhány érdekes szám a múltból és a  jelenből.

 

A Microsoft alkalmazottainak 34%-a indiai.

 

Egy 1999-es felmérés szerint egy normál, 25500 szavas angolszótár szavainak 93%-a volt regisztrálva, mint “.com” végződésű internetes domain név.

 

A világ ügyvédeinek kétharmada az USA-ban tevékenykedik.

Külvilág:
Tanár   
 2 Hozzászólás    

Dórika - 2011.04.18. 11:08:13

Unaloműzés gyanánt megosztok most a kedves Olvasókkal néhány kevésbé ismert tényt a világról, amelyben élünk.

 

 

-Az ókori Görögországban a lánykérés módszere az volt, ha egy almát dobtak a kiszemelt hölgynek. Ha a hölgy ezt elkapta, elfogadta az ajánlatot. 

 

- A közhiedelemmel ellentétben az elefántok nem félnek az egerektől. 

 

-Mindenki tudja, hogy a spenót sok vasat tartalmaz, ezért aztán a szülők erőszeretettel erőltetik le gyermekeik torkán. Az igazság azonban az, hogy a spenót semmivel sem tartalmaz több vasat, mint bármely más zöldség. A félreértés még az 50-es évekből származik, amikor egy élelmiszerkutató rossz helyre tett egy tizedesvesszőt, így a vizsgálat eredménye tízszeres vastartalmat mutatott a valósághoz képest. 

Külvilág:
 0 Hozzászólás    

matek - 2011.01.29. 17:21:17

Közbiztonság:
 5 Hozzászólás    

e-dictum - 2011.01.29. 13:29

Minden idők legnagyobb beruházása veszi kezdetét kistérségünk egyik településén, Nyársapáton. Megtörtént az ünnepélyes alapkőletétel és a mára már visszahúzódóban lévő belvíz sem lehet tovább a késedelem oka. Összesen nyolc település pályázott, de csak két szerencsés akadt a jelentkezők között. Nagybörzsöny és Nyársapát nyert forrást a csatornahálózat kiépítésére. 

Külvilág:
Blogok   
E-Dictum   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 7-es választókerületben?
   
 Czagány Zsolt VFE 
 Retkes Jánosné Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok