Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2504, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Citrom-díj
1234567Következő >>Utolsó

 

Elsősöknek szóló kifestőkönyv jelent meg durva rajzokkal: miközben a szeretkező szülőket színezgetik a gyerekek, addig enyhén szólva is meghökkentő magyarázatokat kapnak arról, hogyan is szeretkezik apu és anyu. Nemcsak korai mindez egy hatévesnek, de bizarr is a szakember szerint.

Az érthető magyarázatból akkor nézzünk egy-két sort:

Citrom-díj:
Szex   

Tanulság előre: Talán a városvezetésnek el kéne gondolkodnia azon, hogy kellene egy gördeszka pálya a városban.... Biztosan kihasznált lenne! LŐVE- Olvasónk írja: Már inkább este, mint délután a zenesuliban és művelődési házban volt elfoglaltságunk. 

Citrom-díj:

 

Szavak nincsenek arra, hogy mennyire szégyenteljes az, ami a vasútállomállomáson van. Ez az úgynevezett nyilvános WC, mely a hetvenes időket idézi. Én nem tudom, hogy ez hogyan működhet századunkban. Az ÁNTSZ biztosan szeretni fogja a képeimet, de megküldöm a MÁV illetékesének is.

Citrom-díj:
Abony   

veroniq - 2017.03.21. 11:22

 

Írhattam volna, hogy szemetelésről, de talán ez így jobban hangzik... Igen, megint az ominózus üres telken járunk a Vak Bottyán úton, ahol ismételten kialakult az illegális szemétlerakó telep. Többször rendbe tették már, de most... megint így néz ki.

 

Citrom-díj:

 

Nem költöznek be a Malomtó széli judoközpontba a ceglédi judósok. A Judo Szövetség átvette ugyan a 450 millióból épült komplexumot, amely azonban már most repedezik, roskadozik.

 

Citrom-díj:
Cegléd   

 

Olvasónk küldi az itt látható képeket. A hét végén szembesült a határtalan mocsokkal, mely az úgynevezett Kis Mihály tónál van... Szégyen.... LŐVE

Citrom-díj:

 

Mint arról beszámoltunk, az Abonyhoz közeli dűlőúton illegális szemétlerakó alakult ki, benne veszélyes hulladékok. Abony Város jegyzőjéhez fordultam ez ügyben. Dr. Balogh Pál jelezte a problémát a Közútnak. Aztán valakik betolták az illegális szemetet az árkokba, Erről is beszámoltunk, jeleztem az illetékesek felé. Ma újra mocskot hordtak oda, jelesül több zsák nikecellt. A földtulajdonosok iszonyúan fel vannak háborodva a történteken, hiszen nem győzik a mocskot onnan eltakarítani. Ezzel sem lesz másképpen, hiszen a szél odafújja a földekre a szemetet. 

Citrom-díj:

 

Kedves Olvasónk fényképezte le, ahogyan az abonyiak kedvenc péksége, a PEZE előtt a képen látható módon parkol valaki. Ajánljuk fgyelmébe, hogy a PEZE nagyon vásárlóbarát, és az udvarban, valamint a bolt előtt is rengeteg kényelmes parkolási lehetőség van! Ha Ön is lát hasonló jelenséget, küldje el a képet neünk ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Citrom-díj:
Parkolás   

Sajnos az abonyiaknak gyakran kell szembesülniük azzal, hogy a város bizonyos részein, területein nincs közvilágítás. Egy megfelelő helyre történő hibabejelentés azonban az eddigi tapasztalak alapján is nagyon hatékony lehet. Talán nem mindenki tudja, hogy a közvilágítási hibabejelentést már elég régóta NEM az E.ON-nál kell megtenni.


Citrom-díj:

 

Komoly zökkenőket okoz a ceglédi vasútállomáson is a pénztárak átállítása az új számítógépes rendszerre. Már egy hete hosszú sorok fogadják az utasokat a pénztáraknál. „Egy jegy kiadása 5 percig is eltart, ami a reggeli rohanásban lehetetlenné teszi a helyzetről nem tudó, nem időben érkező utasoknak a vonat elérését.

Citrom-díj:
MÁV   
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint van értelme a TV-s közvetítésnek az abonyi képviselő- testület üléseiről?
   
 IGEN, mindenképpen 
 NINCS! Minek az? 
 Hát, nem is tudom, lehet, hogy van 
 Mert közvetíti ezt a TV?  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok