Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 3077, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Citrom-díj
1234567Következő >>Utolsó

 

Olvasónk írja: Szia Veronika! Márciusban volt itt a sarkon csötörés. Kijöttek az illetékesek majd kivágtak a leaszfaltozott útból kb a felét majd betemették és kavicsot rádobtak. Az a fél út azóta egyre jobban süllyed jönnek az autósok (én is) és törik tovább az aszfalt... Ez így jó hogy így csinálják?? Több utcánál látom hogy ahol felszedik az aszfaltot munkálatok miatt csak betemették és murva rá.... Utána meg jön a nagy kátyú. Ez az eset a Nyári Pál utcánál van a nagykapuval szembe lévő utca. Kérdésem az lenne hogy mit lehet tenni az ellen hogy ne legyenek ilyenek... Fotót mellékelem

Citrom-díj:

veroniq - 2017.04.29. 10:47

 

Olvasónk: Szia. A parkolj hülyén csapatnak küldeném.  Erzsébet királyné út és Szelei út kereszteződés- kicsit veszélyes parkolás ....

Citrom-díj:

 

Abonyban nagy a játszótér hiány. A volt konzervgyári részleg mögötti füves területe pedig a senki földje lett. Olvasónk ezzel kapcsolatban küldött képeket... Önök mit gondolnak minderről? LŐVE

 

 

Citrom-díj:

Olvasónk panaszát írom le az alábbiakban, vízva abban, hogy az eset egyedi, és kivizsgálják azt az illetékesek, akiknek szíves figyelmébe is ajánlom mindezt:

Citrom-díj:

 

Olvasónk írja: A szolnoki buszpályaudvar renoválása miatt az abonyi buszok csak a szolnoki vasútállomásig mennek, de a neten találtam a menetrenden olyat is, amelyik a Bajcsy-Zs. úti iskoláig megy. Ezzel kapcsolatban pénteken még az abonyi buszmegállóban egyetlen ismertető,plakát stb. semmi sem volt. Sőt az internetes menetrenden olyan busz is szerepel, ami nincs. Nem tudom, hogy azóta pótolták-e ezt a tájékoztatási hiányt, de azt is el tudtam volna képzelni, hogy kiteszik,hogy ha a vasúttól vagy a B. Zs. úti megállótól be akarsz a városba menni mire szállj fel. Pénteken utaztam busszal, szörnyű volt. Mindenki kóválygott az állomásnál,mert nem tudta, hogy honnan indul a busza.

Citrom-díj:

 

 

Cikkünk kiváltotta az országos média érdeklődését is, íme: Csúnya, piszkos, retkes. Az abonyiak közül a legtöbben ezeket a jelzőket használták, amikor a vasútállomás illemhelyiségéről beszéltek. Volt olyan lakos, aki több, mint húsz éve a településen él és azt mondja, azóta biztosan nem újították fel a vasútállomás wc-jét, két évtizede kétségtelenül jobban nézett ki, mint ma. A MÁV-tól azt a választ kaptuk, hogy ők is tudnak a problémáról, és, hogy a körülmények átmeneti javítása érdekében mobil illemhelyek kihelyezését tervezik.

Citrom-díj:
Abony   

veroniq - 2017.04.21. 11:09

 

Olvasónk: Kibukkansz a kanyarból és ez fogad... Se index, se vészvillogó. Senki nem ült benne, mozgáskorlátozott igazolás vagy embléma vagy valami a szélvédőn. LEHET HOGY NYITVA VOLT AZ AJTAJA, BENNE A KULCS, TELI A TANK és én csesztem el hogy meg sem álltam vele Szegedig? Vagy ott is ilyen hideg van?

Citrom-díj:

 

 

 

Sok abonyi lakosnak okoz gondot, hogy Abonyban nagyon lassú az internetes hálózat. Olvasónk megmondja a frankót, íme levele:


Abony jelenleg internetelérés terén eléggé le van maradva a környező városokkal szemben. Ha jól tudom, már Nagykőrösön is fejlesztés alatt van az optikai hálózat kiépítése, amellyel már akár 1000 Mbit/s-os sebesség is elérhető. Abonyban, ha jól tudom, a UPC tervezett ilyen fejlesztést, meg is kapták rá a különböző engedélyeket, de aztán visszaléptek a dologtól. 

Citrom-díj:

veroniq - 2017.04.19. 08:51

Nem tudhatjuk, hogy kinek lehettek útjában a Somogyi Iskola kerítésén lévő kukák. Minden esetre az ünnepek áldozatává váltak. 

Citrom-díj:

 

A közelmúltban megmutattam Önöknek, hogy micsoda balkáni állapotok urlakodnak az abonyi MÁV álomás illemhelyein. Pár éve a sínpályát, állomást felújították ugyan, de az IDE kattintva látható gyalázatos állapotok megmaradtak. Az üggyel kapcsolatban a Tisztifőorvosnak írtam, aki az EMMI illetékesének továbbította levelemet. Ma megkaptam az alapos, pontos, részletes választ, melyből kiderül, hogy ha a  felárral igénybe vehető, vagy a határon túlról érkező vonatok megállnak Abonyban, akkor valóban a jogszabályokba ütközik a képeken látható borzadály létezése. ITT látható pár példa, hogy az IC-k megállnak nálunk.

Citrom-díj:
MÁV   
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint van értelme a TV-s közvetítésnek az abonyi képviselő- testület üléseiről?
   
 IGEN, mindenképpen 
 NINCS! Minek az? 
 Hát, nem is tudom, lehet, hogy van 
 Mert közvetíti ezt a TV?  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok