Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6150, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Citrom-díj
1234567Következő >>Utolsó

 

Olvasónk elmondta, hogy a Szolnoki út, úgynevezett láncházaknál lévő részén, és Vilola utca környékén is botrányos az út állapota. Megmutatjuk. Ez valóban nem századunkhoz méltó állapot! Ezek nem útviszonyok, hanem ÚTISZONYOK! LV

Citrom-díj:

Olvasónk írja: T. Szerkesztőség! Ez a fiatalember, aki törve angolul beszél, erőszakkal állít autókat meg a törteli úton, a tetétleni leágazás előtt. 

Citrom-díj:

 

Felháborodott olvasónk azt mondja, hogy az ő utcájukat kivéve minden környező utcát rendbe tettek, csak az övék maradt ennyire borzalmas állapotban. Mélységesen felháborítja az, amit történt, történik vele, és a többi utcalakóval. 

Citrom-díj:

Kedves Olvasónk arról számolt be, hogy a képen látható táblát folyamatosan kidönti valaki. A Csiky Gergely út sarkán lévő táblára ezúttal érdekes felirat is került:  Rendőr kutyák... 

Citrom-díj:

 

Olvasónk azt mondja, hogy megdöbbenéssel vette észre, hoyg nagy építkezés kezdődött meg szomszédjában úgy, hogy előzetesen senki, de senki nem kérte ki a véleményét. A szomszédoknak pedig ilyen esetben van vétó joguk. Legalábbis ő úgy tudta. Aztán volt, aki közölte vele, hogy mivel külterületen él, így nem kellett őt megkrédezni arról, hogy a Nemzeti Hírközlési Hatóság közreműködésével lehet-e ide építeni. Minden illetékes széttárta a kezét, az építkezés megkezdődött, ezt mondják. Pedig a lakos attól fél, hogy ingatlanának értéke ettől jelentősen csökkenni fog. 

 


Citrom-díj:

 

Olvasónk mondja: Szerintem ez a hónap citromdíját elvihetné! Először azt hittem, hogy be akar fordulni, majd láttam, hogy nem, ez az autó parkol, nincs benne senki. 

Ha Ön is lát hasonlót, küldje el nekünk: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Citrom-díj:

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Olvasónk írja: Jó napot.Nem tudom kihez lehetne fordulni a panaszommal.Közúti probléma van folyamatosan itt Abony központban a vas-műszaki bolt sarkán. Amióta megváltoztatták a forgalmi rendet folyamatosan problémák vannak, nagyon sokan még mindig nem tudják kinek mikor van elsőbbsége, hiszen senki nem figyel a táblára, sokaknak be van idegződve, ahogyan régen volt. De a legnagyobb problémát még is csak a nagy teher autók és kamionok okoznak.

Citrom-díj:

 

Azért fordulok a Ceglédi Panorámához és írom le az esetünket, hogy mások ne járjanak így.

Rokonaim Cegléden 2016. októberben a házukhoz épített alsóépületből garázst akartak csináltatni. A Dél-Pest Megyei Szuperinfóban az egyik telefonszámon felhívták az építési vállalkozót, Ö. K. jött, szerződést kötött 2016. október 10-én, október 31. befejezéssel, 1.500.000 Ft árban.

Citrom-díj:
Cegléd   

A képen látható gyalogátkelő a Nagytemetőnél található, és a közelmúltban létesítették, mindenki nagy- nagy örömére. 

Citrom-díj:
Abony   

Malacellető méretű ocsmány nagy kátyú van a Mátyás király úton. Hetek, hónapok telnek el anélkül, hogy az illetékesek akár a fülük botját is mozdítanák ez ügyben. 

Citrom-díj:
Abony   
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön elmegy szavazni április 8-án?
   
 IGEN 
 Még nem tudom, lehet 
 NEM 
 Mert szavazás lesz? 
   
Eredmény
Programok

Itt a választási étlap

 

Földi László lesz a Fidesz-KDNP jelöltje az április 8-i országgyűlési képviselőválasztáson Pest megye 12. számú választókerületében.


 

Az LMP vezetősége is jóváhagyta Földi Áron – korábbi ceglédi önkormányzati képviselő, most megyei közgyűlési képviselő – jelöltségét. ( Jobbra )


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok