Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 4230, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Citrom-díj
1234567Következő >>Utolsó

Olvasónk: A fotó a Béke utca Könyök utca sarki telke mellett a könyök utcában készült.

Azért adom meg ilyen pontosan, hogy hátha a közterületek kaszálásáért felelős
önkormányzati tótumfaktum is megtalálja.

Citrom-díj:
Abony   

 

Olvasónk írja: Szia! Olyan kérdésem lenne, hogy tudnál e segíteni nekem? Küldök este képet a szomszéd kertjéről és fel tudnád tenni a miabonyunkra? Hátha van valakinek használható ötlete, hogy mit tudnánk vele csinálni. Tele van kutya ürülékkel és nagyon büdös meg a sok bögölylégy is idegesítő. Kicsi gyerekek vannak nálunk és félek, hogy valamit elkapnak. Már annyiszor szóltam nekik, de mindig az volt a válasz, hogy nem érnek rá, mert dolgoznak. ???? Már teljesen el vagyok keseredve. ????????

 

Citrom-díj:

 

Olvasónknak egyáltalán nem tetszik az a mód, ahogyan egyben kapta meg a háromhavi szemétszállítási csekket az NKHV-tól. Ugyanis azt mondja, hogy ő nem kötött olyan szerződést, mely szerint ő vállalta volna, hogy egyben fizet be három hónapot. A befizetési határidő közeli, és attól tart, hogy felgyorsulnak az események, és a következő adagot majd tanévkezdés előtt kapják meg közvetlenül ajándékba. Azt is nehezményezi, hogy hét végén hordatták ki a csekkeket, amikor elvileg azt nem is tehetik meg a kézbesítők. A számla csak márciusig szól... Hol a többi? Mikor jön? 

Citrom-díj:

 

" Anya, gyere ide! Olvasd el ezt az sms-t! Válaszoljak? Játszunk? "-kérdezte az én okos legkisebbem ma reggel, mikor mobiltelefonjára az itt látható üzenetet kapta. Megmondom őszintén, köpnyi- nyelni nem tudtam... Hát tudod, " kedves " Telekom, amit most csinálsz, - ha egyáltalán te csinálod-  az vérlázító. Nem minden kisfiú ilyen okos. Lehet, hogy lettek volna, akik játszanak.

Citrom-díj:

 

Olvasóink több történetét is közzétettem már idén az abonyi stranddal kapcsolatban. Sajnálatos módon eddig ezek negatívak voltak. A mostani történet is az lesz. Ezennel szeretettel felhívom a lakosság figyelmét arra, hogy ha pozitív élményük, véleményük van az abonyi strandról, ezt is küldjék be nekünk végre. Hiszen ez a létesítmény önkormányzati fenntartású, értünk, abonyiakért üzemel. A stand maga kellemes, családias, szép. Íme, olvasónk írja:


Citrom-díj:


Kedves Olvasónk kétségbeesve telefonált, felháborodva azon, hogy valaki vagy valakik megtépték a Gyulai suli sarkán lévő virágözönt,,, A tagetes, vagy úgynevezett büdöske már gyönyörűen pompázott, de voltak akiknek ez a jelek szerint nem jött be... Tövestől szaggatták ki őket...

 

Citrom-díj:

veroniq - 2017.07.11. 14:06

 

Sajnálatos módon vannak még olyanok Abonyban, akik nem ismerik fel, hogy hogyan is néz ki egy szemetes... azaz más nevén KUKA. Legalábbis az eldobált gusztustalan csikkhalmaz a városközpontban erre enged következtetni.

 

 

Citrom-díj:
Abony   

Olvasónk felháborodása határtalan, ami nem is csoda. Azzal szembesült, hogy a Kossuth téren az egyik konténer alá valaki egy dobozban kis galambok hulláit helyezte el. Nagyon meleg van... nyilvánvaló, hogy ennek szaga is lesz, vagy van...

Citrom-díj:

 

A ceglédi Horgász utcában egy roma családnál játszott egy kisgyerek a kutyájukkal a ház teraszán ma délelőtt, amikor – szerintük mindenfajta előzmény nélkül – a szomszéd légpuskával lelőtte az állatot. Az áldozat gazdái nemcsak azért ijedtek meg, mert a gyermek fél méterre volt a családi kedvenctől, hanem mert szerintük a tettnek rasszista indítékai voltak.

Citrom-díj:
Roma   

 

 Olvasónk írja: Pénteken délután kimentem az abonyi strandra a két kislányommal. Fürdés közben elmentünk a büfébe inni egy kávét. Amíg ott várakoztunk odajött egy idős hölgy, aki itt lakik kabinban (ez onnan derült ki, hogy már a vízben is elég nagy hanggal voltak...). Odajött és rászólt (!) a nagyobbik lányomra, hogy azonnal adja vissza a papucsát! Szegény lányom meg sem tudott szólalni. Én udvariasan megkérdeztem, hogy mi a probléma. Mire ő: ellopta a papucsomat, ez az enyém. Én még mindig udvariasan mondtam, hogy nyilván összekeverte, mert tucatszámra van ilyen, de ő erősködött, hogy ilyen senkinek nincs (egyedi, kínai boltos....) és adja azonnal vissza.

Citrom-díj:
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön mit szól ahhoz, hogy a LIDL telekre a Somogyi iskola mellé betelepült a Vidámpark?
   
 Szerintem okés, örülök! 
 Nem is tudom, lehet, hogy nem kellett volna 
 Engem nem érdekel, hogy ott van-e vagy nem 
 Ez már tényleg nagyon felháborító! Úristen! 
   
Eredmény
Programok

Véradások időpontjai

 

Magyarországon a biztonságos vérellátáshoz napi 1800 véradóra van szükség. Adj vért a nyár folyamán, regisztráld a véradáson kapott kódot, és nyerj akár egyhetes, kétszemélyes tengerparti utazást az IBUSZ jóvoltából!Bővebb tájékoztató a http://www.veradas.hu/nyar oldalon.
 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok