Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6378, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Citrom-díj
1234567Következő >>Utolsó

 

Az itt látható eseményt kedves Olvasónk küldte be azzal, hogy Szolnokon a Szapáry úton is divat az úgynevezett hülyén parkolás. Ha Ön is lát hasonló jelenséget, küldje be nekünk IDE: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Citrom-díj:

 

Kérünk mindenkit, hogy közlekedjen nagyon óvatosan, mert a volt négyes úton a kerékpársávban balesetveszélyes üvegdarabok vannak! Olvasónk írja: A volt négyesen a kerékpársávban mindkét irányban összetört sörös illetve más típusú italos üvegek vannak szilánkjai vannak.

 

Citrom-díj:

 

Kedves Olvasónk küldte be az itt látható oszladozó cica tetemről a képet, kérve tisztelettel, hogy tüntessék el onnan, ha lehet... Ezt írja: Most már nagyon zavarja a szemem sajnos ez a macska tetem több hónapja a Radák út 43 szám alatt az árokban van!

Citrom-díj:
Abony   

 

Sajnos Abonyban a csapadékvíz elvezetés rendszere nem áll magas fokon, és ráadásul NEM tisztítják ki kellőképpen a rendszert. Ezt mutatja az a pár kép is, amit kedves Olvasónk küldött a ma reggeli, esőzés utáni állapotokról. Ezt írja: Bokáig erő vízben gázolunk, hajrá önkormányzat hajrá abokom!! Vízelvezetés--0%!

 

Citrom-díj:

 

Olvasónk: " Szia, van nekem egy problémám, amivel nem tudom lehet valamit kezdeni. A Kőrösi Csoma Sándor utcából ha jössz kifelé egyszerűen a tujáktól jobbra nem lehet kilátni, csak ha már teljesen kint van az autó. " Hát, ahogy a képet nézem, igaza van az Olvasónak. A tuják gyönyörűek, de balesetveszélyesek. 

Citrom-díj:

 

Olvasónk nagyon szomorúan mesélte, hogy az egyik abonyi autószerelő csúnyán átverte. Az abonyi hölgy elvitte hozzá autóját javításra, és a " szerelő " menet közben az új akkumulátorát kicserélte egy régire és kisebb teljesítményűre. " Nagyon el vagyok keseredve. Kiben bízhatok meg? Komolyan mondom, hogy nem tudom. Azért, mert én nő vagyok, még nem vagyok hülye! Kikérem magamnak ezt az egészet. Úgy kicserélte a kocsimban a drága aksit egy ócskára, hogy az be sem indul mindig azóta! Az a baj, hogy nem tudom bizonyítani azt, amit velem tett. Ez borzalmas.

 

Citrom-díj:

Olvasónk írja:

Nem tudom az abonyi református temető karban tartásáért ki az illetékes? Mert amit ott lehet látni az borzasztó! A fű térdig ér kerékpárral sem lehet elmenni a vasút felé haladva a hátsó részén.A szemét elszállításról nem is beszélve! 

Citrom-díj:

 

Olvasónk írja: Az utóbbi években a Helyi Önkormányzat kismértékben ugyan, de támogatott különböző a Város érdekeit is szem előtt tartó, a Város hírnevét erősítő, több száz helyi és vidéki polgárt, felnőttet és gyermeket megmozgató a helyi Civil Szervezetek által rendezet rendezvényt. Volt ezek között sportrendezvény (futás, triatlon, akrobatika, labdarúgás), lovas rendezvény,íjászat és gyermeknapi horgászverseny és családi nap és még számos esemény.

 


Citrom-díj:

 

Védekezésre képtelen illetve a bűncselekmény felismerésére vagy elhárítására idős koránál vagy fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személytől való elvétellel elkövetett kifosztás bűntett és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya N. István 27 éves nagykőrösi lakos ellen.

Citrom-díj:

 

Olvasónk írja: gondolom te is tudod a vérvétel is időpontos már. Ma kértem időpontot kaptam 16 -ára .Az közel 2 hét nem hiszem hogy annyi ember van hogy ne férne bele 2 órába a vérvétel mint rég .Sokan nem mennek el mert valami közbe jön, jöhet .

Citrom-díj:
Abony   
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Szeret Ön Abonyban élni?
   
 IGEN, nagyon 
 Hát, kis szódával elmegy 
 Egyre kevésbé szeretek itt élni! 
 Nem szeretek itt élni! 
 Nem élek Abonyban, de nem is szeretnék 
 Nem élek Abonyban, de szeretnék 
 Hol van az az Abony????? 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok