Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 4884, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Citrom-díj
1234567Következő >>Utolsó

 

Sajnos folyamatos áramszünetek keserítik meg a lakosság életét, Olvasónk is erről számolt be. Én magam is taoasztaltam. Az ok ismeretlen, de az eset annál bosszantóbb. Pár másodpercre megy el az áram, a  számítógépek élete veszélyben...

Citrom-díj:
E.ON   

 

Az itt látható képeket kedves Olvasónk küldte be nekem azzal, hogy hátha a festés miatt legalább felfigyelnek erre, ami Szolnok és Abony között, a felüljáró közelében, azt elhagyva látható. Azt mondja, már gerilla marketinget alkalmaz, hátha tesz valamit a Közút az életveszélyes helyzet elhárítása érdekében.

 

 

Citrom-díj:

 

Ezúton is kérjük az illetékesek szíves intézkedését! Olvasónk: Szia Veronika. Segítségedet szeretnénk kérni. Ez a "szép tàjkép" a Kapisztràn úton talàlható. Kérték az itt lakók az önkormànyzat segítségét, hogy ez az allergia bànya eltünjön, de hiàba minden.


Citrom-díj:

 

Olvasónk írja: Szombati kép, Makai Máté emléktornán voltam, és ezt kellett látnom a T-Burger melletti kis kiülős részen, szerintem felháborító!

 

Citrom-díj:

 

Olvasónk elmondta, hogy nagyon fel vannak háborodva, mert most, hét végén egy kézbesítő járja a várost, aki több esetben rossz helyre dobja be a DAKÖV számláit. Az övékét a szomszéd utcából hozta át egy jóindulatú lakos. A számlákat nem postai úton küldik, hanem egy kézbesítőt küldenek, aki a dátumbélyegző nélküli csekkeket össze- vissza dobálja be.

Citrom-díj:

Olvasónk négy hónapja szólt a polgármesteri hivatal illetékes osztályán a képeken látható állapotok miatt... Azóta sem történt semmi. Hátha most. 

Citrom-díj:

Rémálom: A senki földje Abony és Szolnok közt. " buszmegálló ".... Olvasónk írja:

Felháborítónak tartjuk Abony külterületén lévő lakosok, hogy a sashalmi buszmegálló így el van hanyagolva ! Szó szerint a szemét már kifolyik az útra ! Rettentő bűz van, mert ott végzik el a nagy dolgukat. És aki ugye busszal jár dolgozni, és szakad az eső, be sem tud állni. Utoljára akkor lett ki takarítva amikor tavaly februárban a szemétkupac közt a hullát megtalálták.Citrom-díj:
Abony   

 

Kiskorúak zaklatása és megrontása miatt szeretett volna feljelentést tenni egy ceglédi nő, de nem tudott, a helyi kapitányságról ugyanis - állítása szerint - cinikus indokkal elküldték a rendőrök. A nő panaszt tett a Független Rendészeti Panasztestületnél.

Citrom-díj:

Nem vagyunk egyszerű helyzetben, amikor arról döntünk, hogy egyik ingatlanunkat kiadjuk. Sokan nem fizetik a bérlők közül a rezsit, vagy a lakbért, kitenni őket nagyon nehéz. Talán ezen rossz tapasztalat miatt is vannak nehéz helyzetben azok is, akik szeretnének lakást vagy házat bérelni. 

Citrom-díj:

Tekintettel arra, hogy több Olvasónk is jelezte, hogy az abonyi strandon való fürdőzést követően megbetegedéseket tapasztaltak, levelet írtam Abony város polgármesterének, Romhányiné Dr. Balogh Editnek, aki az alpolgármester asszonyt kérte fel válaszadásra. A lakosság problémáit komolyan veszik, az ügyet kivizsgálják. Íme, a kapott válaszlevél:

Citrom-díj:
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön mit szól ahhoz, hogy a LIDL telekre a Somogyi iskola mellé betelepült a Vidámpark?
   
 Szerintem okés, örülök! 
 Nem is tudom, lehet, hogy nem kellett volna 
 Engem nem érdekel, hogy ott van-e vagy nem 
 Ez már tényleg nagyon felháborító! Úristen! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok