Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 3757, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Citrom-díj
1234567Következő >>Utolsó

Kedves Olvasónk hívta fel rá figyelmemet, hogy a Nagykőrösi út egy bizonyos szakasza már olyan, mintha golyószóróval lyuggaták ki volna.... Sajnos igaza van. 

Citrom-díj:

 

Olvasónk jelenti, hogy valószínűeg ál- pozzaszállítók garázdálodnak Abonyban. Egy idős nénit csengettek ki az Antos úton. Az autóban hárman ültek, a nénike nem rendelt semmiféle pizzát. A szomszéd küldte el őket. Vigyázzanak! Ha tényleg a  pizzafutár tévedt el, akkor mi kérünk elnézést! LŐVE

Citrom-díj:
Abony   

 

Olvasónk: Csak nem lehetett a kocsikhoz férni és az egyik idősebb néni mondta, hogy bár ott lennél és látnád ... Mondtam, hogy majd én elküldöm neked. Köszönjük! 

Citrom-díj:

Már nem először fordul elő velem, hogy éppen, hogy beérünk kisfiammal a ceglédi iskolába. Abony felől indulunk, megjegyzem időben. A város széli, Kórházhoz közeli vasúti átjáróban azonban elakadunk. Hosszú perceken keresztül, általában negyedóra, piros lámpánál és sorompónál állunk. 

Citrom-díj:
MÁV   

 

A képet Olvasónk küldte, melyet ma reggel az egyik fagyizó előtt készített. A buszt a sofőr ott hagyta, majd beugrott fagyizni. Úgy tűnik, hogy a szemben lévő fagyisnál tényleg nagyon finom a fagyi, a sofőr tudhat valamit... 

Citrom-díj:
Abony   

 

Olvasónk írja: Tisztelt Veronika! Szeretném kérni a segítségét egy probléma megoldásához amit már szerintem a nyilvánosság bevonása nélkül nehéz megoldani. Problémám a következő: Évekkel ezelőtt egy család költözött a környékünkre, persze a gondok nem a költözésből adódnak hanem amit művelnek. Szomszédokat rendszeresen inzultálják, gondolok itt arra, hogy becsöngetnek, kéregetnek ezt-azt kölcsön, és ha az ember elküldi őket még nekik áll feljebb. 

Citrom-díj:

 

Olvasónk: Horgásztunk kicsit a 6 éves ikreinkkel...de komolyan mondom az embernek felfordul a gyomra attól amit ott lát.

Citrom-díj:

 

Abonyban olvasóink számos képet készítettek már arról, hogy hogyan is parkolnak hülyén a lakosok, a vásárlók a Penny Market előtt. Most Ceglédről kaptuk az itt látható képet, ahol a helyzet nem jobb, mint nálunk. Ha Ön is lát hasonló bosszantó jelenséget, kérem, küldje el nekünk ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Citrom-díj:

veroniq - 2017.06.05. 17:33

Sok- sok elhagyatott ház éktelenkedik városunkban. Sajnos több az összedőlés határán van már.  Nem csak ez okoz gondot, hanem az, hogy a szomszédok legnagyobb bosszúságára nem gondozzák a kerteket, utcafrontokat.

Citrom-díj:
Abony   

 

Olvasónk írja: Gondoltuk, ideje lenne előszedni a medencét ebben a nagy melegben. A zokni amit a slagra húztunk hófehér volt,mikor elkezdtük ereszteni a vizet. Na ezért nem iszunk mi ivóvizet Abonyban, igya az akinek van gusztusa hozzá. 

Citrom-díj:
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön mit szól ahhoz, hogy a LIDL telekre a Somogyi iskola mellé betelepült a Vidámpark?
   
 Szerintem okés, örülök! 
 Nem is tudom, lehet, hogy nem kellett volna 
 Engem nem érdekel, hogy ott van-e vagy nem 
 Ez már tényleg nagyon felháborító! Úristen! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok