Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6497, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Citrom-díj
1234567Következő >>Utolsó

 

Rettenetes szag van a Mátyás király úton. Ez tény. Mint ahogyan az is, hogy a belvíz elvezető rendszert szépen kitakarították ugyan, de az beposványosokott, az ott lakók legnagyobb bosszúságára. Hát, én nem irigylem őket, nem szívesen laknék ott most. Nem tudom mi lenne a megoldás, hogy eltűnjön, amit a képen látunk. 

Citrom-díj:
Abony   

2017. február 1-je óta betöltetlen, tavaly augusztus 1-je óta pedig tartósan betöltetlen a háziorvosi praxis a Pest megyei Törtelen. A község Facebook-oldalán azt írja, az önkormányzat rendszeresen tárgyal orvosokkal, hogy megoldott legyen a rendelési idő lefedettsége, legalább helyettesítésekkel.

Citrom-díj:
Törtel   

Lapinformációnk szerint gyakorlaitlag üzletszerű szemetelés folyik Abonyban, mely a rendőrség munkatársait sem hozza lázba. Nem is értjük, hogy miért.... :) Ötezer forintért egyes személyek képesek bárkinek a háztartási mocskát, és egyebeket elszállítani, ha arra igény van. 

Citrom-díj:

 

A képet kedves Olvasónk küldte, melyet Abony közkedvelt pékségénél, a Pezénél készített. A képen látható autó tulajdonosa a parkolási csíkokra merőlegesen állt rá, így több helyet is elfoglalt. Ejnye! Ha Ön is lát hasonló jelenséget, küldje be a képet nekünk ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Citrom-díj:

 

A Pest Megyei Főügyészség a fogyasztók védelme érdekében folytatott tevékenysége körében újabb hazai telekommunikációs szolgáltató ellen indított pert az előfizetőkkel szemben jogszabálysértően felszámított pénzösszegek miatt. Az egyik hazai internet-, telefon- és TV szolgáltató egységesen 595 Ft összegű kötbért számít fel mindazon előfizetői terhére, akik az arra megjelölt fizetési határidő letelte után nem fizetik meg tartozásukat. Erre többszázezer esetben került sor az elmúlt egy évben. A főügyészség álláspontja szerint ugyanakkor ez a gyakorlat nem felel meg a jogszabályi rendelkezéseknek. A mulasztás miatt kiszabható kötbérnek jogszabályi feltételei vannak.


Citrom-díj:
Ügyész   

 

Kedves Olvasónk küldte ezt a képet, melyet Cegléden a Penny Marketnél fényképezett. Ha Ön is lát hasonló jelenséget, küldje be nekünk: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Citrom-díj:
Parkolás   

 

Fejleszteni kell, és érdemes is, hiszen a lakossági igények ezt diktálják. Ez eddig nagyon rendben van. Az viszont, hogy hova teszi a DIGI azt a bizonyos nagy hatalmas tornyot, már más kérdés. Abonyban olyan helyre éptették meg, ahol nagyon közel, gyakorlatilag pár méterre van egy lakóház. Úgy kapott engedélyt az építésre, hogy csak kifüggesztették a helyi önkormányzatnál a  hirrdetményt, hátha a szomszéd nem olyan szemfüles, és azt nem vétózza meg. A TERV BEJÖTT... 

Citrom-díj:

veroniq - 2018.07.01. 21:34

 

Kedves Olvasónk arra kíváncsi, hogy a Liget úton a bő egy hónappal ezelőtt történt csőtörés okozta lárokat mikor állítják helyre az útpályán. Mi is kíváncsian várjuk! Íme, olvasónk levele: Azzal a kéréssel fordulok hozzád, hogy ha lehetséges járj már utána kérlek, hogy a Liget úton május 24-én történt víz nyomócső törése okozta károk után az aszfalt mikor lesz újra helyreállítva? Sajnos pár éve történt már az utca másik oldalán is csőtörés, ami azóta sincs helyreállítva. Küldök képeket a mostani állapotról.

Citrom-díj:

 

Olvasónk alig jutott szóhoz, amikor ezt meglátta! Megvallom őszintén, én is.... Íme, Olvasónk levele: 

Tisztelt Veronika!


Nem szokáson email-eket írogatni, de ez - ahogyan elbántak a Vörösmarty M. utcai kispályával - az nálam "betette a kaput". Így nem csak baleset veszélyes, de még focizni sem tudnak a területen.
Igaz, egész tavasszal alkalmatlan volt sport tevékenység végzésére, mert a belvíz miatt nem tudták levágni rajta a füvet.

Citrom-díj:

 

Ezt a képet ma reggel készítette kedves Olvasónk egy járgányról, melynek valóban nem itt lenne a helye.... Lehet, hogy tulajdonosa azt gondolja, hogy autóval érkezett.... Ha Ön is lát hasonló jelenséget, küldje el nekünk: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Citrom-díj:
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Szeret Ön Abonyban élni?
   
 IGEN, nagyon 
 Hát, kis szódával elmegy 
 Egyre kevésbé szeretek itt élni! 
 Nem szeretek itt élni! 
 Nem élek Abonyban, de nem is szeretnék 
 Nem élek Abonyban, de szeretnék 
 Hol van az az Abony????? 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok