Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 5914, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Gazdaság
1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2017.12.27. 11:06

 

Emelkedik a magasabb hústartalmú, nem műbélbe töltött, drágább virslik iránti kereslet az év végi ünnepek előtt; az éves virsli forgalomnak átlagosan 12-15 százalékát értékesítik decemberben az üzletek, de nagyobb a forgalma a szalámiknak és egyes füstölt húskészítményeknek is - közölte a Magyar Húsiparosok Szövetségének (Hússzövetség) társadalmi elnöke az MTI-vel.

Gazdaság:

veroniq - 2017.12.17. 19:51

 

Karácsony közeledtével sokat gondolkodunk azon, hogy mi is kerüljön az ünnepi asztalra. A finomságok készítésének alapja pedig inden esetben a kiváló alapanyag :) Ha ön is ilyet szeretne vásárolni, akkor jó szívvel ajánljuk a MiAbonyunk kedvenc húsboltját, melyet a Dr. Hirn Márton utca 30 alatt találnak meg. Nyitva: Csüt és péntek 7.00-18.00 és szombaton 7.00- 14.00. Mindenkit sok szeretettel, igazi friss húsáruval, minőségi termékekkel, remek árakkal várnak! 30 249 2860

Képgaléria IDE kattintva

Gazdaság:
Abony   

 

Még karácsony előtt megkapják a jogosultak a januárban esedékes családtámogatásokat, azaz a családi pótlékot, a gyermekgondozási segélyt (gyes) és a gyermeknevelési támogatást (gyed) – jelentette be Novák Katalin az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért is felelős államtitkára.

 

Gazdaság:
Abony   

2017. december 1-én, az a megtiszteltetés érte vállalkozásunkat, hogy a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, 2017. év vállalkozói díját adományozta Bolyhos Zoltán részére, a Művészetek Palotájában. 

Gazdaság:
Abony   

 

Abony lakóinak egyik nagy kedvence a Szelei úton található Közeli Kis Élelmiszerbolt, ahová nekem is gyakran vezet utam, mert ide valóban jó betérni, azon kívül, hogy tényleg közel lakom hozzá. Igazán figyelmes, mosolygós kiszolgálás, és remek árak várják a vásárlókat. Minden nap megújuló árukészlet, hazai gyártók, kistermelők termékei is megtalálhatók a valóban széles repertoárban. Ha valaki egyszer ide betér, tuti, hogy rendszeres vásárlójuk lesz. Ez egy családi vállalkozás, ahol anya, apa és a fiuk együtt munkálkodik azon, hogy igazán elégedettek legyenek a vásárlók.

 

Gazdaság:
Abony   

Több mint 12 milliárd forint jut a ceglédi Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet fejlesztésére az Egészséges Budapest Program (EBP) keretéből - közölte Pusztai Dezső, a kórház főigazgatója kedden az egészségügyi intézményben tartott sajtótájékoztatón.

Gazdaság:
Cegléd   

 

A fejlesztési elképzeléseket 2021-ig valósíthatják meg a Pest megyei vállalkozások és önkormányzatok.

Idén 25 milliárd forint, jövőre 50 milliárd forint értékben hirdet meg forrásokat a kormány a kevésbé fejlett Pest megyei települések számára, ami a tavaly lekötött 5 milliárd forinttal együtt 80 milliárd forint állami támogatást jelent - mondta Rákossy Balázs, az európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár csütörtöki sajtótájékoztatóján Budapesten.

Gazdaság:
Abony   

 

A NAV a közelmúltban tette közzé azon adózók listáját, akik a III. negyedévben a legnagyobb összegekkel tartoznak az adóhatóságnak. Megdöbbentő, de a top kategóriában egy abonyi férfi, T. László is szerepel, csaknem félmilliárdos tartozásával, aki a Radák Katalin úton lakik. Összesen 250 263 247 forint tartozást halmozott fel, ehhez még hozzájön 243 483 301 forint büntetés. A lista IDE kattintva érhető el, benne jászkarajenői adósok is szerepelnek. IDE kattintva pedig a szoljon.hu cikke is olvasható, mely szinén foglalkozik az üggyel. 

Gazdaság:
Abony   

Közel duplájára növeli termelési kapacitását a Béres Gyógyszergyár annak az új üzemnek köszönhetően, melyet tegnap adott át Orbán Viktor miniszterelnök. A 3,2 milliárd forintos fejlesztés egyedi kormánydöntésnek köszönhetően, ötvenszázalékos állami támogatással valósult meg.

Gazdaság:

Lássuk be, az extrudálás nem tartozik azon gasztro kifejezések közé, amelyek hallatán egyből összefut a nyál a szánkban, de ha valami lehet ronda és finom, akkor “fura nevű “és finom is lehet.

Gazdaság:
Abony   
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön mit szól ahhoz, hogy a LIDL telekre a Somogyi iskola mellé betelepült a Vidámpark?
   
 Szerintem okés, örülök! 
 Nem is tudom, lehet, hogy nem kellett volna 
 Engem nem érdekel, hogy ott van-e vagy nem 
 Ez már tényleg nagyon felháborító! Úristen! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok