Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6498, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Gazdaság
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

 

Legalábbis olvasónk ezt állítja. Az ok szerinte az, hogy 12 órás munkarendet szeretnének bevezetnia  kecskeméti gyárban. Olvasónk azt mondja, hogy már a 8 órás műszak is éppen elég a dolgozóknak, akik feszített munkatempóban, nem éppen magas fizetésért dolgoznak.

 

 

Gazdaság:
Mechanika   

 

A hideg idő és a fagy pozitív hatása, hogy a kártevőket megritkítja, ami a növényvédelmet segíti ebben az évben, és eddig nem okozott komolyabb károkat a földeken - mondta Fórián Zoltán, a Takarékbank vezető agárszakértője az M1 aktuális csatornán pénteken. Fórián Zoltán, a Takarékbank vezető agárszakértője a tartós fagy negatív hatásai között említette, hogy az üvegházakban a fűtés többletköltséget okoz, az állatok több takarmányt igényelnek, ahogy kifagyás miatt károsodhat az őszi vetés.

Hozzátette: a gazdákkal felmérték a jelenlegi helyzetet, és eddig nem okozott komoly károkat a fagy. Ősszel 1 millió 600 ezer hektáron vetettek gabonát, ebből 960 ezer hektáron őszi búzát. A Dunától keletre a földeket nagyobbrészt hó borítja, ami segíti az áttelelést, a Dunántúlon, ahol nincs hó, jellemző lesz a fagyás - mondta. 

Gazdaság:

 

A jelzett településekre célzottan specializálódott ingatlanos tevékenységgel (közvetítés, adás-vétel, CSOK, EGYEDI hitelek, LTP), és folyamatos Vásárlói körrel várom 2017-ben is szíves megkeresésüket!

Gazdaság:
Abony   

 

A tavalyinál szerényebb szőlőtermést jósoltak a környékbeli hegyközségek gazdái és a borrendek az Ópusztaszeri Nemzeti Történelmi Emlékparkban Szent Vince napján, vasárnap.

Kalmár István mórahalmi hegybíró, miután levágott néhány vesszőt az emlékpark skanzenjének szőlőskertjében, elmondta, az elmúlt hetekben tapasztalt kemény fagyok nem tettek jót az ültetvényeknek. A tőkék és a szőlővesszők azonban nem fagytak el, a rügyek között is vannak szép zöldek, így ha a szokatlanul hideg időjárás nem okoz további károkat, a tavalyinál 25-30 százalékkal kevesebb szőlőtermés várható. 

Gazdaság:

 

 2017. január 1-től a fogyasztóvédelmi hatósági feladatokat megosztottan végzi a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Pest Megyei Kormányhivatal és az ország 197 járása. A változások legfontosabb célja, hogy a fogyasztók könnyebben intézhessék majd ügyeiket, valamint hatékonyabbá váljon az ellenőrzések és az eljárások rendszere is.

Gazdaság:
KLB   

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) ötmillió forint bírság megfizetésére kötelezte a Főgáz Zrt.-t, mert a cég ügyfélszolgálatai nem teljesítették a jogszabályokban és az üzletszabályzatban előírt követelményeket. A Főgáz Zrt. a hivatal döntésével szemben bírósághoz fordult.

Gazdaság:
Abony   

 

A pár éves tapasztalattal rendelkező szakmunkásokat és fizikai munkásokat keresték leginkább a cégek 2016-ban. Az előző évhez képest 22 százalékkal több állást hirdetettek meg online, a profession felületén havonta közel 10 ezer új pozíció jelent meg. A legtöbb embert szak-, fizikai-, segéd- és betanított munkákra várták, de az értékesítés és kereskedelem kategóriában is rekordszámú hirdetés jelent meg.

 

 

Gazdaság:
Munka   

>

 

 

Közzétette Nemzeti Adó-és Vámhivatal a január 9-től érvényes cigaretta-, szivarka- és vágottdohányárakat. Mostantól hetente kétszer változhat a dohánytermékek ára.
A jövedéki adótörvény és a dohánytörvény rendelkezései alapján a NAV honlapján teszik közzé 2017. január 1-jét követően a kiskereskedelmi eladási árat.
Az árközzétételi kötelezettséggel érintett dohánytermékek kiskereskedelmi eladási ára hetente legfeljebb kétszer változhat.

Gazdaság:
ABOKOM   

 

Egységesen 9 százalékra csökken a társasági adó kulcsa január elsején Magyarországon, ami évente 150-170 milliárd forinttal csökkenti a költségvetés bevételeit. A változtatás javítja az ország adórendszerének versenyképességét, ám eltérő mértékben érinti az egyes vállalatokat. Az, hogy kiknél maradnak a milliárdok, kiderül Mosberger Pálma, a jegybank szakértőjének cikkéből.

Gazdaság:
Abony   

 

 
A közelmúltban számoltunk be róla, hogy egy igen kedves, fiatal közismert abonyi pár nagy dolgot talált ki, és hiánypótló szolgáltatásként boltot nyitott. Sajnos korunk népbetegségei a különféle emésztőrendszeri panaszok, vagy a cukorbetegség. Ezen a helyen nekik is kaphatóak élelmiszerek. Vége az interneten való drága rendeléseknek, hiszen helyben is kapható több százféle termék. Dóri és Laci büszkén mutatja kincseit, a boltban fellelhető portékákat. Közben vevők is érkeznek szép számmal. Szemmel látható, hogy igenis szükség van arra, amit csinálnak. Dóri az eladó, látszik rajta, hogy nagyon szereti azt amit csinál. Szívvel és lélekkel. A termékek jelentős többsége, mintegy 80- 90 %-a magyar. Még erre is ügyelnek, környékbeli termelőktől is szívesen vásárolnak.

Gazdaság:
Abony   
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Szeret Ön Abonyban élni?
   
 IGEN, nagyon 
 Hát, kis szódával elmegy 
 Egyre kevésbé szeretek itt élni! 
 Nem szeretek itt élni! 
 Nem élek Abonyban, de nem is szeretnék 
 Nem élek Abonyban, de szeretnék 
 Hol van az az Abony????? 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok