Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 5902, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Gazdaság
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

 

Annak a diáknak, akinek a diákigazolványa október végén lejárt és nem tanul tovább, illetve nem helyezkedett el, még idén be kell jelentkeznie a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz, és december 16-tól egészségügyi szolgáltatási járulékot kell fizetnie.

A tanulói, hallgatói jogviszony megszűnése után még október 31-ig érvényes azoknak a diákigazolványuk, akik idén nyár elején fejezték be tanulmányaikat. Ha a volt diák nem tanul tovább, illetve nem helyezkedett el – és más jogcímen sem jogosult az egészségügyi szolgáltatásra –, akkor december 16-tól (a diákigazolvány lejártát követő 46. naptól) egészségügyi szolgáltatási járulékot kell fizetnie. Ez havonta 7 050 forint, naponta pedig 235 forint.
 

Gazdaság:
NAV   

 

Egyre többen választják a karácsony előtti bevásárláshoz a személyi kölcsönöket, nem mindegy viszont, hogy melyik banknál veszünk fel hitelt. A kamatok között akár kétszeres különbség is lehet, így a megfelelő termékkel százezreket spórolhatunk. Körképben mutatjuk meg, hol találod most a legolcsóbb személyi kölcsönt.


A cikk IDE kattintva folytatódik

Gazdaság:
Abony   

 

A Vasas Szakszervezeti Szövetség újabb eredménytelen bértárgyalását követően három munkaterületen, hatvan dolgozó tartott kétórás sztrájkot csütörtök hajnalban a kecskeméti Mercedes-gyárban. A termelés a munkabeszüntetést követően helyreállt.
Sztrájk a Mercedes-gyárban - Hogy reagált a vezetőség?

Gazdaság:
Mechanika   

 

Az amerikaiak ünnepe már Magyarországra is begyűrűzött: a várakozások szerint az online értékesítés egyre nagyobb térnyerésével idén akár duplájára is emelkedhet az online áruházak forgalma most pénteken, miközben folytatódhat a teljes kiskereskedelmi szektor bővülése is. De jobb óvatosnak lenni, és körültekintően vásárolni ezen a napon is!

Gazdaság:
Gazdaság   

 

Mintegy 6,4 milliárd forintos beruházással 300 munkahelyet teremt a japán SIIX Corporation elektronikai vállalat Nagykőrösön, amelyhez a kormány 1,3 milliárd forintos vissza nem térítendő támogatást ad – jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter sajtótájékoztatón szerdán Budapesten. Szijjártó Péter hozzátette, a SIIX Corporation döntően az autóipar számára termel, az elektronikai gyártási szolgáltató szektorban a világ 13. legjelentősebb vállalata, Japánban az első.
Magyarország egyik legfontosabb gazdaságpolitikai célja, hogy a keletről nyugatra áramló tőkét megállítsa az országban, erről szól a keleti nyitás – mondta. Közép-Európában Magyarországra érkezik a legtöbb távol-keleti tőke – tette hozzá.

A kép a nagykőrösi sajtótájékoztatón készült, részletek erről később

Gazdaság:

 

Rovatunk támogatój a KLB Könyvelőiroda.-  Az egyre emelkedő fizetések szinte már minden cégnek problémát okoznak, ahogy a dolgozók mentális állapota és szinte állandóvá váló fáradtsága is. Azt is megtudtuk, hogyan változik jövőre a cafeteria és hogy várhatóan melyek lesznek a legnépszerűbb elemei. Összefoglaló a Napi.hu 2016. október 20-án, HR-vezetők Országos Konferenciája 2016 címmel megrendezett konferenciájáról.


IDE kattintva folytatódik a Napi.hu cikke

Gazdaság:
Abony   
KLB   

 

Úgy tűnik, ismét egy túlárazott beruházás zajlik a Ceglédi Vasutas Sport Egyesület háza táján: a jórészt TAO pénzből épülő Városi Sportuszoda sportszállójának bekerülési költsége megelőzi a budapesti luxusingatlanok árait is. A 700 nm alapterületű ingatlan 400 millióból készül el. Az 570.000 Ft/nm-es ár háromszorosa(!) a Cegléden megszokott bekerülési áraknak.

Gazdaság:
Cegléd   

 

A magánépítkezésekre is kiterjesztené a kormány jövőben azt a kötelezettséget, hogy a tervezőnek és kivitelezőnek kötelezően rendelkeznie kell felelősségbiztosítással. Sok tízezer építkezni vágyó család számára volt jó hír az év elején, hogy ezentúl nem kell építési engedélyt kérni a 300 négyzetméter alatti lakóingatlanok számára. Az építési hatóságok kivonása a rendszerből azonban jelentősen megnövelte a műszaki tervezők és kivitelezők felelősségét egy-egy épület szakszerű megvalósításával kapcsolatban.

Gazdaság:
Vadászat   

 

 

Mészáros István, abonyi vállalkozó története immár szakállasnak nevezhető, már kilenc éve keresi az igazát. Nem leli, hiába tüntetett a Magyar Parlament előtt kétszer is, a rend őrein kívül szinte senkit sem érdekelt, hogy mit szeretne. Alvállalkozóként megjárta, valami felsőbb hatalom mindig közbeszólt, és a bűnös nem kapta meg méltó büntetését. Alvállalkozóként dolgozott, soha nem fizették ki, így csődbe ment, családi élete kis híján tönkrement. Mindene odaveszett, de a „ bűnös „ szabadlábon van. Most újabb fejezetéhez ért a történet, Mészáros úr elképedve meséli, hogy őt, hiába is volt károsult, becsapott, ki nem fizetett válallkozó, mégis csak tanúként kezelték a hivatalos szervek. Így aztán a mostani döntésről sem kapott hivatalos tájákoztatást. Ám ő megtudta, amit szeretett volna, igaz még jobban elkeseredett.

 

Kiderült, hogy a sok embert megkárosító személy simán megúszta. Gyakorlatilag csődbe ment építőipari vállalkozásokkal mintegy félmilliárd forintot sikkszatottak. A cégvezetőt ugyan elítélték csődbűntett miatt, még pedig keményen, de büntetését felfüggesztették próbaidőre. Hát nem megérte?

Gazdaság:

veroniq - 2016.11.09. 15:26

 

Sztrájkbizottság alakult a kecskeméti Mercedes-gyárban - jelentette be a Vasas Szakszervezet.
A szakszervezet a Facebook oldalán közölte, hogy sztrájkbizottság alakult a kecskeméti Mercedes-gyárban, mivel nem sikerült megfelelő eredményre jutni a bértárgyalások során. A bejegyzés szerint  "a Vasas Szakszervezet továbbra is 15 százalékos béremelést követel."
 

Gazdaság:
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön mit szól ahhoz, hogy a LIDL telekre a Somogyi iskola mellé betelepült a Vidámpark?
   
 Szerintem okés, örülök! 
 Nem is tudom, lehet, hogy nem kellett volna 
 Engem nem érdekel, hogy ott van-e vagy nem 
 Ez már tényleg nagyon felháborító! Úristen! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok