Mi Abonyunk - Mitől függ a kockázati életbiztosítás havi díja?
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7054, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2019.07.07. 08:18

 

 Az életben mindannyian biztonságra törekszünk, és szeretnénk úgy élni mindennapjainkat, hogy tudjuk, szükség esetén lesz mihez nyúlni anyagilag. Mindez szeretteink biztonságának érdekében is kiemelt jelentőséggel bír. A klasszikus kockázati életbiztosítások iránt még mindig sokan érdeklődnek, ám a választásnál korántsem mindegy, hogy mennyibe fog kerülni a havi díj. A kockázati életbiztosítások havi díja leginkább a kortól, az egészségügyi állapottól, de még a dohányzási szokásoktól is függ.

A kockázati életbiztosítás kiterjedhet kizárólag valamilyen sérülésre, balesetre, de halál esetére is megköthető az. Azzal mindenképpen érdemes számolni, hogy az olyan egészséget kockáztató szokások, mint a dohányzás, jelentősen képesek megemelni a havidíjat. Nem csak emiatt célszerű azonban lemondani a cigarettáról, hanem a rákos megbetegedések megelőzésének apropóján is.

Egy speciális és igen kedvelt fajtája a biztosításnak a gyermek megtakarítás, amelynek segítségével előre takarékoskodhat gyermeke számára. Akár 6-8 millió forint is összegyűjthető, ami a felsőoktatási képzés során kifejezetten hasznos lehet majd. Az oktatási költségek sajnos több milliót is kitehetnek, ha pedig olyan intézményt választ, akkor ez tanévenként is lehet így. Miért ne gondoskodna előre gyermeke jövőjéről, ha ezt megfizethető havi díjakért megteheti?

S hogy mi alapján érdemes választani a kockázati életbiztosítások közül? Ugyan a havi díjak nem elhanyagolhatóak, de elsősorban személyes igényeinket és céljainkat javasolt szem előtt tartani. A biztosítók többféle ajánlattal vannak jelen napjaink piacán, és jó ötlet lehet mindezek közül sokkal megismerkedni. Független pénzügyi tanácsadó közreműködésével gyorsan sikerülhet rábukkanni arra a lehetőségre, mely ár-érték arányban a leginkább megfelelőnek bizonyul.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni a függetlenség fontosságát, hiszen így biztosak lehetünk abban, hogy kizárólag saját igényeink lesznek a tanácsadásnál fókuszban. A kockázati életbiztosítás segítségével felkészülhetünk azokra a váratlan eseményekre, melyek komoly probléma elé állítanák szeretteinket szükséghelyzetben. Ne feledkezzen meg gyermekéről sem, és tudatos takarékoskodással biztosíthatja számára a szükséges anyagi forrást abban az életszakaszban, amikor jövője szempontjából kiemelt jelentőséggel bír, hogy rendelkezik-e megfelelő anyagi háttérrel. Gondolkodjon előre az anyagiak tükrében is!
 

Gazdaság:
Abony   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Elstartolt az ingyenes szállítással működő abonyi online bolt! Abonyiak Abonyért

Még a koronavírus megjelenése előtt mérséklődtek a Pest megyei ingatlanárak

Ingyen hitelt vehetnek igénybe a gazdák

A NAV válaszol a koronavírus helyzetben az adózók kérdéseire

Elindultak az emeletes vonatok a Cegléd- Budapest vonalon

Ilyen most az abonyi ingatlanpiac- az elmúlt 5 évben szárnyaltak az árak

Gazdaságvédelmi Akcióterv: már elérhető a munkahelyvédelmi bértámogatás

Moratórium. A hitelesek negyede tovább törleszt

Agrárkamara: a magyar élelmiszeripar képes a lakosság folyamatos ellátására

Nincs ok a készletfelhalmozásra.

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok