Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6164, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Gazdaság
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

Lejárt alapanyagokkal is dolgozott a szentendrei Molnár Tanya Kft. reform termékeket előállító tésztaüzem, ahol szeptember végén tartottak ellenőrzést a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) szakemberei. A feltárt hibák miatt a hatóság azonnali hatállyal felfüggesztette az üzem működését és több mint 1500 kg alapanyag, illetve gluténmentes száraztészta forgalomból történő kivonását rendelte el.

Gazdaság:

Már nem először kínálják eladásra a József Attila Nevelőotthon épületegyüttesét. A www.arveres.hu portálon olvasható, hogy 175 millió forintért eladó az ingatlan, melyre még hetekig lehet licitálni. Valaki kér egy JANO-t? A történteket inkább nem is kommentálom..... Lehet, hogy mégis az önkormányzatnak kellett volna megvennie ezt? 

Gazdaság:
Abony   

 

Más régiók és megyék dúskálnak, nekünk a következő jut: A beruházás helyszíne a kedvezményezettek Pest megyében bejegyzett székhelye, telephelye vagy fióktelepe lehet.

Visszatérítendő támogatást igényelhetnek mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv) 3,7 milliárd forint keretösszegben a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) keretében - tájékoztatta Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára az MTI-t kedden.

Gazdaság:
Abony   

 

Szeptember 1-jétől mindenki számára elérhető lesz az a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által kifejlesztett okostelefonos alkalmazás és internetes felület, amely lehetővé teszi az őstermelők nyilvános adatainak lekérdezését. Ilyen lehet az őstermelői igazolványok érvényességére és hatályosságára, illetve az őstermelő által előállított és értékesíteni kívánt termékekre vonatkozó adat.

Gazdaság:
Abony   

veroniq - 2016.08.30. 14:03

 

Gondok vannak a CBA üzletekben. Ez szembeötlő első ránézésre is a boltokban. „Tegnap nem volt az egyik üzletben vécétisztító és papírtörlő, ezek nem valami kuriózumok, de az eladó csupán széttárta a kezeit.” – számol be egy ceglédi háziasszony. Más olvasói levélben kérte segítségünket. M. Róbert azt írja, „amíg a nyár folyamán zajlott Cegléd társadalmi élete Európa bajnokságtól az Olimpiáig, addig a CBA bolthálózat eladói naponta élik meg a bizonytalanságot! …a polcok napról-napra üresebbek…Senki nem tud semmit…

 

Gazdaság:
Abony   

 

A MiAbonyunk cikke IDE kattintva - Ebben megírtam, hogy: Nulla forinttal tartozom a TIGÁZ-nak de 100 ezer forintot követelnek tőlem. A MiAbonyunk SAFE Kft-n 100 ezer forintot követelt a TIGÁZ behajtási átalány jogcímen, mert pár számlámat késve fizettem be. Mai MTI hír:

Százmillió forintra bírságolta a Tigázt a MEKH

Gazdaság:
TIGÁZ   

 

Rovatunk támogatója a KLB Könyvelőiroda

 

 

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal a második negyedévben is minősítette a cégjegyzékbe  bejegyzett és áfa-regisztrált adóalanyokat.  A NAV 2016. II. negyedévében 552 480 adózó minősítését végezte el, 190 288 megbízható és  420 kockázatos adózót vett nyilvántartásba. 

Gazdaság:
Abony   
NAV   

 

Az Infineon Technologies Cegléd Kft. – a német Infineon Technologies AG leányvállalata – Magyarország legnagyobb félvezetőgyártó társasága. Az Infineon innovatív megoldásokat kínál a modern társadalom fő kihívásaira az energiahatékonyság, a mobilitás és a biztonság területén. Teljesítmény-félvezető megoldásai hatékonyabbá teszik az energia előállítását, elosztását, továbbítását.

 

Gazdaság:
Cegléd   

 

Több abonyi is szerepel a NAV közelmúltban nyilvánosságra hozott listájában. Néhány néven csodákozunk, mások nem okoznak meglepetést. E nyilvántartás azon adat(ok) kivételével minősül közhitelesnek, amely adato(ka)t jogszabály más nyilvántartás részeként közhitelesnek minősít. A közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló 2004. évi CXL. törvény 86. § (1a) bekezdése alapján a hatósági nyilvántartás közhitelessége alapján az ellenkező bizonyításáig vélelmezni kell annak jóhiszeműségét, aki a hatósági nyilvántartásban szereplő adatokban bízva szerez jogot. Az ellenkező bizonyításáig a hatósági nyilvántartásba bejegyzett adatról vélelmezni kell, hogy az fennáll, a hatósági nyilvántartásból törölt adatról vélelmezni kell, hogy nem áll fenn.

Gazdaság:
Abony   

 

Megkezdődött a folyószámla-kivonatok és a pótlékértesítők kiküldése  A Nemzeti Adó- és Vámhivatal megkezdte a folyószámla-kivonatok és a  késedelmipótlék-értesítők kiküldését. Október végéig mintegy másfél millióan kapnak  értesítést a hivataltól.  Folyószámla-kivonatot csak az kap, aki legalább egy adónemben több mint ezer forinttal  tartozik, vagy több mint ezer forint túlfizetése van. A NAV az egyenleg megállapításánál az  adószámla 2015. december 31-ei állapotát veszi alapul.

Gazdaság:
NAV   
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön elmegy szavazni április 8-án?
   
 IGEN 
 Még nem tudom, lehet 
 NEM 
 Mert szavazás lesz? 
   
Eredmény
Programok

Itt a választási étlap

 

Földi László lesz a Fidesz-KDNP jelöltje az április 8-i országgyűlési képviselőválasztáson Pest megye 12. számú választókerületében.


 

Az LMP vezetősége is jóváhagyta Földi Áron – korábbi ceglédi önkormányzati képviselő, most megyei közgyűlési képviselő – jelöltségét. ( Jobbra )


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok