Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6498, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Gazdaság
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

 

A magánépítkezésekre is kiterjesztené a kormány jövőben azt a kötelezettséget, hogy a tervezőnek és kivitelezőnek kötelezően rendelkeznie kell felelősségbiztosítással. Sok tízezer építkezni vágyó család számára volt jó hír az év elején, hogy ezentúl nem kell építési engedélyt kérni a 300 négyzetméter alatti lakóingatlanok számára. Az építési hatóságok kivonása a rendszerből azonban jelentősen megnövelte a műszaki tervezők és kivitelezők felelősségét egy-egy épület szakszerű megvalósításával kapcsolatban.

Gazdaság:
Vadászat   

 

 

Mészáros István, abonyi vállalkozó története immár szakállasnak nevezhető, már kilenc éve keresi az igazát. Nem leli, hiába tüntetett a Magyar Parlament előtt kétszer is, a rend őrein kívül szinte senkit sem érdekelt, hogy mit szeretne. Alvállalkozóként megjárta, valami felsőbb hatalom mindig közbeszólt, és a bűnös nem kapta meg méltó büntetését. Alvállalkozóként dolgozott, soha nem fizették ki, így csődbe ment, családi élete kis híján tönkrement. Mindene odaveszett, de a „ bűnös „ szabadlábon van. Most újabb fejezetéhez ért a történet, Mészáros úr elképedve meséli, hogy őt, hiába is volt károsult, becsapott, ki nem fizetett válallkozó, mégis csak tanúként kezelték a hivatalos szervek. Így aztán a mostani döntésről sem kapott hivatalos tájákoztatást. Ám ő megtudta, amit szeretett volna, igaz még jobban elkeseredett.

 

Kiderült, hogy a sok embert megkárosító személy simán megúszta. Gyakorlatilag csődbe ment építőipari vállalkozásokkal mintegy félmilliárd forintot sikkszatottak. A cégvezetőt ugyan elítélték csődbűntett miatt, még pedig keményen, de büntetését felfüggesztették próbaidőre. Hát nem megérte?

Gazdaság:

veroniq - 2016.11.09. 15:26

 

Sztrájkbizottság alakult a kecskeméti Mercedes-gyárban - jelentette be a Vasas Szakszervezet.
A szakszervezet a Facebook oldalán közölte, hogy sztrájkbizottság alakult a kecskeméti Mercedes-gyárban, mivel nem sikerült megfelelő eredményre jutni a bértárgyalások során. A bejegyzés szerint  "a Vasas Szakszervezet továbbra is 15 százalékos béremelést követel."
 

Gazdaság:

Képünkon a Mátyás király út anno, azt is ők csinálhatták .... A Vértes úttal már voltak gondjai a városnak. Idézet korábbi cikkünkből:  " Abonyban gondok adódtak az útrekonstrukciók minőségével, ezért például a Mátyás király út felülvizsgálatára igazságügyi szakértőt kérnek fel. A munkát a Vértes út végzi, alvállalkozót bízott meg, főként abonyiak dolgoznak. A lakossági felháborodás egyre nagyobb. 

Gazdaság:
Utak   

 

Egy évvel ezelőtt már megmutattuk Önöknek, hogy hol is termelik a nagyon finom és egészséges tejecskét Abonyban. Korábbi cikkünk IDE kattitntva olvasható. Most ismét nagy örömmel tettem eleget a Mucsi család szíves invitálásának és megmutatom, hogy a gondos gazdánál mi is a helyzet. Mucsi Sándor megint mosolyogva meséli, hogy mennyire szeretei azt, amit tesz. A jószágok szépek, egészségesek, gyönyörű tiszták, fénylik a szőrük. 

Gazdaság:
Gazdaság   
Reklám   

 

A mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése Pest megyében elnevezésű hitelprogramban 3,67 milliárd forint forrásból nulla százalékos kamattal igényelhetnek hitelt a vállalkozások 2016. október 15-étől, százhárom MFB Ponton - közölte a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) pénteken az MTI-vel. Közleményében a pénzintézet kiemelte, hogy a 2014-2020-as időszakban korlátozottan áll rendelkezésre uniós forrás Pest megyei fejlesztésekre, ezen segít a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Programban (VEKOP) lévő hitelkeret, amelyből a mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásaik támogatásához jutnak finanszírozási forráshoz.

Gazdaság:

Lejárt alapanyagokkal is dolgozott a szentendrei Molnár Tanya Kft. reform termékeket előállító tésztaüzem, ahol szeptember végén tartottak ellenőrzést a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) szakemberei. A feltárt hibák miatt a hatóság azonnali hatállyal felfüggesztette az üzem működését és több mint 1500 kg alapanyag, illetve gluténmentes száraztészta forgalomból történő kivonását rendelte el.

Gazdaság:

Már nem először kínálják eladásra a József Attila Nevelőotthon épületegyüttesét. A www.arveres.hu portálon olvasható, hogy 175 millió forintért eladó az ingatlan, melyre még hetekig lehet licitálni. Valaki kér egy JANO-t? A történteket inkább nem is kommentálom..... Lehet, hogy mégis az önkormányzatnak kellett volna megvennie ezt? 

Gazdaság:
Abony   

 

Más régiók és megyék dúskálnak, nekünk a következő jut: A beruházás helyszíne a kedvezményezettek Pest megyében bejegyzett székhelye, telephelye vagy fióktelepe lehet.

Visszatérítendő támogatást igényelhetnek mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv) 3,7 milliárd forint keretösszegben a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) keretében - tájékoztatta Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára az MTI-t kedden.

Gazdaság:
Abony   

 

Szeptember 1-jétől mindenki számára elérhető lesz az a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által kifejlesztett okostelefonos alkalmazás és internetes felület, amely lehetővé teszi az őstermelők nyilvános adatainak lekérdezését. Ilyen lehet az őstermelői igazolványok érvényességére és hatályosságára, illetve az őstermelő által előállított és értékesíteni kívánt termékekre vonatkozó adat.

Gazdaság:
Abony   
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Szeret Ön Abonyban élni?
   
 IGEN, nagyon 
 Hát, kis szódával elmegy 
 Egyre kevésbé szeretek itt élni! 
 Nem szeretek itt élni! 
 Nem élek Abonyban, de nem is szeretnék 
 Nem élek Abonyban, de szeretnék 
 Hol van az az Abony????? 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok