Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6630, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Gazdaság
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

 

Egyre többen választják a karácsony előtti bevásárláshoz a személyi kölcsönöket, nem mindegy viszont, hogy melyik banknál veszünk fel hitelt. A kamatok között akár kétszeres különbség is lehet, így a megfelelő termékkel százezreket spórolhatunk. Körképben mutatjuk meg, hol találod most a legolcsóbb személyi kölcsönt.


A cikk IDE kattintva folytatódik

Gazdaság:
Abony   

 

A Vasas Szakszervezeti Szövetség újabb eredménytelen bértárgyalását követően három munkaterületen, hatvan dolgozó tartott kétórás sztrájkot csütörtök hajnalban a kecskeméti Mercedes-gyárban. A termelés a munkabeszüntetést követően helyreállt.
Sztrájk a Mercedes-gyárban - Hogy reagált a vezetőség?

Gazdaság:
Mechanika   

 

Az amerikaiak ünnepe már Magyarországra is begyűrűzött: a várakozások szerint az online értékesítés egyre nagyobb térnyerésével idén akár duplájára is emelkedhet az online áruházak forgalma most pénteken, miközben folytatódhat a teljes kiskereskedelmi szektor bővülése is. De jobb óvatosnak lenni, és körültekintően vásárolni ezen a napon is!

Gazdaság:
Gazdaság   

 

Mintegy 6,4 milliárd forintos beruházással 300 munkahelyet teremt a japán SIIX Corporation elektronikai vállalat Nagykőrösön, amelyhez a kormány 1,3 milliárd forintos vissza nem térítendő támogatást ad – jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter sajtótájékoztatón szerdán Budapesten. Szijjártó Péter hozzátette, a SIIX Corporation döntően az autóipar számára termel, az elektronikai gyártási szolgáltató szektorban a világ 13. legjelentősebb vállalata, Japánban az első.
Magyarország egyik legfontosabb gazdaságpolitikai célja, hogy a keletről nyugatra áramló tőkét megállítsa az országban, erről szól a keleti nyitás – mondta. Közép-Európában Magyarországra érkezik a legtöbb távol-keleti tőke – tette hozzá.

A kép a nagykőrösi sajtótájékoztatón készült, részletek erről később

Gazdaság:

 

Rovatunk támogatój a KLB Könyvelőiroda.-  Az egyre emelkedő fizetések szinte már minden cégnek problémát okoznak, ahogy a dolgozók mentális állapota és szinte állandóvá váló fáradtsága is. Azt is megtudtuk, hogyan változik jövőre a cafeteria és hogy várhatóan melyek lesznek a legnépszerűbb elemei. Összefoglaló a Napi.hu 2016. október 20-án, HR-vezetők Országos Konferenciája 2016 címmel megrendezett konferenciájáról.


IDE kattintva folytatódik a Napi.hu cikke

Gazdaság:
Abony   
KLB   

 

Úgy tűnik, ismét egy túlárazott beruházás zajlik a Ceglédi Vasutas Sport Egyesület háza táján: a jórészt TAO pénzből épülő Városi Sportuszoda sportszállójának bekerülési költsége megelőzi a budapesti luxusingatlanok árait is. A 700 nm alapterületű ingatlan 400 millióból készül el. Az 570.000 Ft/nm-es ár háromszorosa(!) a Cegléden megszokott bekerülési áraknak.

Gazdaság:
Cegléd   

 

A magánépítkezésekre is kiterjesztené a kormány jövőben azt a kötelezettséget, hogy a tervezőnek és kivitelezőnek kötelezően rendelkeznie kell felelősségbiztosítással. Sok tízezer építkezni vágyó család számára volt jó hír az év elején, hogy ezentúl nem kell építési engedélyt kérni a 300 négyzetméter alatti lakóingatlanok számára. Az építési hatóságok kivonása a rendszerből azonban jelentősen megnövelte a műszaki tervezők és kivitelezők felelősségét egy-egy épület szakszerű megvalósításával kapcsolatban.

Gazdaság:
Vadászat   

 

 

Mészáros István, abonyi vállalkozó története immár szakállasnak nevezhető, már kilenc éve keresi az igazát. Nem leli, hiába tüntetett a Magyar Parlament előtt kétszer is, a rend őrein kívül szinte senkit sem érdekelt, hogy mit szeretne. Alvállalkozóként megjárta, valami felsőbb hatalom mindig közbeszólt, és a bűnös nem kapta meg méltó büntetését. Alvállalkozóként dolgozott, soha nem fizették ki, így csődbe ment, családi élete kis híján tönkrement. Mindene odaveszett, de a „ bűnös „ szabadlábon van. Most újabb fejezetéhez ért a történet, Mészáros úr elképedve meséli, hogy őt, hiába is volt károsult, becsapott, ki nem fizetett válallkozó, mégis csak tanúként kezelték a hivatalos szervek. Így aztán a mostani döntésről sem kapott hivatalos tájákoztatást. Ám ő megtudta, amit szeretett volna, igaz még jobban elkeseredett.

 

Kiderült, hogy a sok embert megkárosító személy simán megúszta. Gyakorlatilag csődbe ment építőipari vállalkozásokkal mintegy félmilliárd forintot sikkszatottak. A cégvezetőt ugyan elítélték csődbűntett miatt, még pedig keményen, de büntetését felfüggesztették próbaidőre. Hát nem megérte?

Gazdaság:

veroniq - 2016.11.09. 15:26

 

Sztrájkbizottság alakult a kecskeméti Mercedes-gyárban - jelentette be a Vasas Szakszervezet.
A szakszervezet a Facebook oldalán közölte, hogy sztrájkbizottság alakult a kecskeméti Mercedes-gyárban, mivel nem sikerült megfelelő eredményre jutni a bértárgyalások során. A bejegyzés szerint  "a Vasas Szakszervezet továbbra is 15 százalékos béremelést követel."
 

Gazdaság:

Képünkon a Mátyás király út anno, azt is ők csinálhatták .... A Vértes úttal már voltak gondjai a városnak. Idézet korábbi cikkünkből:  " Abonyban gondok adódtak az útrekonstrukciók minőségével, ezért például a Mátyás király út felülvizsgálatára igazságügyi szakértőt kérnek fel. A munkát a Vértes út végzi, alvállalkozót bízott meg, főként abonyiak dolgoznak. A lakossági felháborodás egyre nagyobb. 

Gazdaság:
Utak   
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint szüksége van Abonynak Üzleti Parkra?
   
 IGEN, na végre! 
 Nem is tudom, lehet.... 
 Nem! Minek? 
 Ezzel már nagyon elkéstek! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok