Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7485, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Gazdaság
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

 

 Néhány évvel ezelőtt a kompresszorokat még rendkívül magas áron vásárolhattuk meg, ezért csak kevesen engedhették meg maguknak, hogy saját készülékkel rendelkezzenek. Azonban az utóbbi években egyre több műhelyben kapott helyet a dugattyús kompresszor, egyre több barkácsoló fedezte fel a bennük rejlő lehetőségeket.


Egy jól felszerelt műhelyben bármikor előfordulhat, hogy sűrített levegőre van szükségünk. Ilyenkor igazán jól jön, ha kéznél van a dugattyús kompresszor.

 

Gazdaság:
Abony   

 

A munkaerőhiány komoly gondokat okoz a Coop-nak, amit úgy próbálnak orvosolni, hogy egyes üzleteiket hétfőként nem nyitják ki. Hétfőnként a Coop boltok egy része zárva marad, hogy így kompenzálják a munkaerőhiányt - ezt az ÁFEOSZ-COOP Szövetség elnöke közölte, írja a Portfolio.

Gazdaság:
Abony   

 

Az elmúlt években egyre több magyar kezdett el külföldön dolgozni, a hivatalos statisztikák szerint évente több tízezren mennek ki, és mostanra százezrek élnek külföldön. Sokkal nehezebb azonban a nettó migráció vizsgálata, erre tett most kísérletet Hárs Ágnes és Simon Dávid. A kutatók arra jutottak, hogy a kivándorolt magyarok közel fele hazajött. Ide kattintva folytatódik a cikk

Gazdaság:
Abony   

 

A Vodafone telefon számla ma már nem csak papíron, hanem e-számla formájában is igényelhető. Ehhez nem kell mást tennünk, mint regisztrálni a Vodafone honlapján a szolgáltatás aktiválásához.

Az e-számla nagyon kényelmes megoldást biztos és ezzel a megoldással, sokkal gyorsabbá tehető a telefon számla kifizetése is. A postai kézbesítés előtt már 3-5 nappal láthatjuk, hogy adott hónapban mekkora telefonköltséggel érdemes számolnunk.

Gazdaság:
Telefon   

 

Abony Pest megye délkeleti részén található meg és eladó ház Abonyban is elérhető. A város a 4-es főút mellett helyezkedik el, amely a Budapest-Cegléd-Szolnok vasútvonal mellett található. A város mindösszesen 85 kilométerre fekszik a fővárostól, így azok is gondolkodhatnak az ingatlan vásárláson, akik vállalják a vonatozást, ingázást a fővárosba. Abonyban 2017-ben az átlag négyzetméter ár 98 587 forint volt, amely 100 165 forintra nőtt. 

 

 


Gazdaság:
Abony   

veroniq - 2017.12.27. 11:06

 

Emelkedik a magasabb hústartalmú, nem műbélbe töltött, drágább virslik iránti kereslet az év végi ünnepek előtt; az éves virsli forgalomnak átlagosan 12-15 százalékát értékesítik decemberben az üzletek, de nagyobb a forgalma a szalámiknak és egyes füstölt húskészítményeknek is - közölte a Magyar Húsiparosok Szövetségének (Hússzövetség) társadalmi elnöke az MTI-vel.

Gazdaság:

veroniq - 2017.12.17. 19:51

 

Karácsony közeledtével sokat gondolkodunk azon, hogy mi is kerüljön az ünnepi asztalra. A finomságok készítésének alapja pedig inden esetben a kiváló alapanyag :) Ha ön is ilyet szeretne vásárolni, akkor jó szívvel ajánljuk a MiAbonyunk kedvenc húsboltját, melyet a Dr. Hirn Márton utca 30 alatt találnak meg. Nyitva: Csüt és péntek 7.00-18.00 és szombaton 7.00- 14.00. Mindenkit sok szeretettel, igazi friss húsáruval, minőségi termékekkel, remek árakkal várnak! 30 249 2860

Képgaléria IDE kattintva

Gazdaság:
Abony   

 

Még karácsony előtt megkapják a jogosultak a januárban esedékes családtámogatásokat, azaz a családi pótlékot, a gyermekgondozási segélyt (gyes) és a gyermeknevelési támogatást (gyed) – jelentette be Novák Katalin az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért is felelős államtitkára.

 

Gazdaság:
Abony   

2017. december 1-én, az a megtiszteltetés érte vállalkozásunkat, hogy a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, 2017. év vállalkozói díját adományozta Bolyhos Zoltán részére, a Művészetek Palotájában. 

Gazdaság:
Abony   

 

Abony lakóinak egyik nagy kedvence a Szelei úton található Közeli Kis Élelmiszerbolt, ahová nekem is gyakran vezet utam, mert ide valóban jó betérni, azon kívül, hogy tényleg közel lakom hozzá. Igazán figyelmes, mosolygós kiszolgálás, és remek árak várják a vásárlókat. Minden nap megújuló árukészlet, hazai gyártók, kistermelők termékei is megtalálhatók a valóban széles repertoárban. Ha valaki egyszer ide betér, tuti, hogy rendszeres vásárlójuk lesz. Ez egy családi vállalkozás, ahol anya, apa és a fiuk együtt munkálkodik azon, hogy igazán elégedettek legyenek a vásárlók.

 

Gazdaság:
Abony   
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok