Mi Abonyunk - Forradalmian új eszköz Abonyban is a gazdák szolgálatában
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7483, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2018.04.18. 13:06

 

A jövőt hozza el Abonyba az Abonyi Lajos Művelődési Ház aulájába egy abonyi székhelyű vállalkozás, mely kizárólagos forgalmazási jogot nyert a HSE USA amerikai vállalat mezőgazdasági precíziós eszközeire. Az AGRO- WAY Kft. tulajdonosa, Bene Lajos lapunknak elmondta, hogy a jeles alkalomra április 20-án pénteken kerül sor, délelőtt 10 órakor, amikor egy ünnepélyes megnyitó keretében mutatják be a meghívottaknak azokat a drónokat, melyek alkalmasak arra, hogy kiváló terméshozamot garantálva a termelők számára, a területeket feltérképezve és bemérve juttassák a növények számára nélkülözhetetlen szereket a területekre.

 

Az ünnepélyes megnyitón a cég képviselői mellett részt vesz Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester asszony, aki köszönti a megjelenteket. A rendezvényen az Amerikai Nagykövetség munkatársa, Bősze Éva úrhölgy is jelen lesz, továbbá Dr. Hegedűs Lajos az Agrárkontakt Gabonainfo tulajdonosa és stimuláló-, bioanyagok témában Ladányi Sándor. A megnyitót követő napon, április 21-én 10-18 óráig minden kedves érdeklődő és szakmai képviselő számára kiállítás keretében tekinthetik meg a legmodernebb csúcstechnológiát jelentő permetező és a precíziós gazdálkodáshoz nélkülözhetetlen adatokat szolgáltató drónokat. Természetesen szaktanácsadással is állnak a mezőgazdasági vállalkozók rendelkezésére.

 

 

A HSE USA amerikai nagyvállalat Kelet Európai Központja Magyarországon található. A cég többek között helikoptereket, szakipari drónokat is forgalmaz. Ezen eszközöket a gazdálkodók bérelt és saját területük szerint továbbá szakipari cégek is használhatják. Magánszemélyeknek viszont nem forgalmazzák az eszközöket, azonban mezőgazdasági termelők számára a termék elérhető, a földalapú támogatásban részesülő gazdák erre is fordíthatják az így igényelt és kapott összeget.

 

 

 

Bene Lajos ügyvezető, AGRO- WAY Kft: „ Mi természetesen nem csak drónokat forgalmazunk, hanem mindazon eszközöket, melyek felfelé viszik a hazai mezőgazdaságot. A pár hektáron gazdálkodóktól kezdve a többezer hektáron termelő gazdákig mindenkinek tudunk segíteni abban, hogy a lehető legköltséghatékonyabban, a lehető legnagyobb termésátlaggal, a legjobb minőségű termést érhessék el. Ez a drónos technológia teljesen egyedülálló még Európában, sehol máshol nem alkalmazzák. A használatához teljes körű szaktanácsadást és betanítást biztosítunk remek szakemberi gárdával, és természetesen a stimulálószereket, bioanyagokat is biztosítunk. Büszkék vagyunk arra, hogy felszerelt laboratóriummal is rendelkezünk Abonyban. Az AGRO- WAY Kft foglalkozik fajtasorok és technológia bemutatásával, a kisgazdáknak talajmintavétellel segítünk többek közt. Egy országos hálózat részeként dolgozunk, az ITEM lefedi az országot, a referenciaközpontok Debrecenben, Szigetvár, Székesfehérváron, Győrben, Gyula, Keszthely, Pápa és most már büszkén jelenthetem be, hogy Abonyban vannak. Az a filozófiánk, hogy a mezőgazdasági termelőket hozzásegítsük ahhoz a tudáshoz, mellyel minőségi termékeket tudnak előállítani. Olyasféle forradalmian új dolog ez a drón, mint amikor a lovakat felváltották a traktorok. Ezek a gépek képesek arra, hogy berepülve a területeket, az összes jellemzőket összegyűjtsék. Így például a műtrágya-, víz igényt és a kártevőket is elemzik. A software alkalmas arra, hogy biostimulátorokat határozzon meg és szórjon ki, ezzel jelentősen megnövelve a növények tűrőképességét is. A hatályos törvények alapján a hatóságokkal és a növényorvosi kamarával együttesen az engedélyezés folyamatban. Ne feledjék, minden érdeklődőt sok szeretettel várunk április 21-én a kiállításunkra Abonyba az Abonyi Lajos Művelődési Ház aulájába 10-től 18 óráig.„- mondta el Bene Lajos 

Gazdaság:
Abony   
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

20 millió forint vásárlóértéke Abony és környékének ingatlanpiacán

Felhívások jelentek meg az Üzleti Parkkal kapcsolatban

Töltsd le az APP-ot, vásárolj a Közeli boltban! Nyerj!

Másfél millió embernek küld levelet a NAV- Te köztük vagy?

Elstartolt az ingyenes szállítással működő abonyi online bolt! Abonyiak Abonyért

371596 Ft a bruttó átlagkereset megyénkben

Megnéztük, hogyan változtak az abonyi ingatlanárak tavalytól mostanáig!

Új bolt nyílik!

Jól működik az abonyi online bolt! Pozitív tapasztalatok

Ilyen most az abonyi ingatlanpiac- az elmúlt 5 évben szárnyaltak az árak

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok