Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 5242, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Politika
1234567Következő >>Utolsó

Fenti címmel tartott napirend előtti felszólalást Földi László Cegléd országgyűlési képviselője szeptember 25-én.

Politika:

 

Botka László lemondása Gyurcsány Ferenchez vezethető vissza, mivel érdeke fűződik az Nagyjából fél évvel az országgyűlési választás előtt miniszterelnök-jelölt nélkül maradt a Magyar Szocialista Párt. A vasárnap még legalábbis a nyilvánosság így tudta kormányfőségre aspiráló Botka László hétfőn már nagyon kemény szavakkal ment neki saját pártjának és általában szóhasználata szerint a demokratikus ellenzéknek, amely szerinte nem akar nyerni.

Persze a válasz sem váratott magára sokat. Párttársa, Szanyi Tibor szerint Botka László megijedt. Ráadásul még ugyanabban a mondatban hazaköpködéssel vádolta az exjelöltet, aki szerint a Fidesz ügynökei ülnek az MSZP-ben.  Ha nem tudnak megfelelő karaktert felmutatni az MSZP-ben, Gyurcsány „reggelire megeszi a pártot” – mondták. 

Galló Béla politológus szerint további visszaesés várható a közvélemény-kutatásokban, és nem tartja kizártnak, hogy mindössze 5-10 százalék körül lesz a szocialista párt.

Politika:
MSZP   

 

Válasz Földi László fideszes képviselő felszólítására.

Tisztelt Képviselő Úr!

A napokban közösségi oldalamon keresztül egy videóban mutattam be azokat a konkrét eseteket, amelyeken látható, hogy Orbán Viktor hívei olykor a fizikai erőszaktól sem riadnak vissza. Éppen ezért úgy gondolom, hogy nem nekünk kell bocsánatot kérnünk, hanem a miniszterelnöknek kellene táborát a törvények tiszteletére és a fizikai erőszak mellőzésére felszólítania.

Alapcikk IDE kattintva

Ön pedig - párttársaihoz hasonlóan - folyamatosan csúsztat és ferdít.

Politika:
JOBBIK   

Vona Gábor, a Jobbik elnöke és miniszterelnök-jelöltje már több mint egy hónapja adós a nyugdíjasoknak egy bocsánatkéréssel. Az ellenzéki pártvezető a Facebookon sértegette az ido?skoru?akat.

 

Politika:

Szökrön László MSZP-s önkormányzati képviselő váratlan és szomorú halálát követően megüresedett egy poszt az abonyi önkormányzat képviselő- testületében. Helyette Mészáros Erzsébet került be, akit az abonyiak Habonyné Erzsike néven ismerhetnek jobban.

 

Politika:
MSZP   

veroniq - 2017.08.06. 20:27

 

Az MSZP is részt vett a II. Abonyi Tarka Borjú Főzőversenyen

A II. Abonyi Tarka Borjú Főzőversenyt augusztus 5-én rendezték meg Abonyban, a Mikes tó partján. A több mint negyven induló között volt az MSZP „Szegfűszeg” névre keresztelt csapata is.

 

Politika:
MSZP   

 

Bizonyos jelek szerint Volner Jánosnak, a Jobbik frakcióvezetőjének halvány segédfogalma sincs arról, mi folyik a saját választókerületébe tartozó Nagykőrösön. Ez lenne a kisebbik baj – a nagyobbik, hogy tudatlanságát a Jobbik helyi kampánykiadványában is terjeszti, félrevezetve ezzel saját választóit (is).

Politika:
JOBBIK   

 

SAJTÓKÖZLEMÉNY

DR. LÁZÁR JÁNOS MINISZTER ÉS DR. CZIRA SZABOLCS POLGÁRMESTER EGYEZTETÉSÉNEK EREDMÉNYEKÉNT RENDEZŐDIK A CSATORNAÜGY!

Nagykőrös Város Önkormányzat 2017. június 27-én rendkívüli Képviselő- testületi ülést tartott, melyen határozatot fogadtak el a nagykőrösi csatornaberuházással kapcsolatban, mely többek közt az alábbit tartalmazza: "Nagykőrös Város Önkormányzat Képviselő-testülete saját hatáskörében hozott döntés alapján forrást kíván biztosítani a Nagykőrösi Víziközmű Társulat által a tagoknak a szennyvízberuházással kapcsolatos támogatási arány módosításából eredő korrekciós összeg erejéig."

 

Politika:

veroniq - 2017.06.08. 11:10

 

A magyar emberek életében fontos szerepet játszik az étkezés. A kiegyensúlyozott táplálkozás pedig a teljes élet egyik fontos alappillére.

 

Tápláló ételek egész napra


Sajnos sokan még mindig nem fordítanak kellő figyelmet a mértékletes és kiegyensúlyozott táplálkozásra. Sokszor zsírosat és túl fűszereset eszünk, a mennyiségekről nem is beszélve.

Politika:
Abony   

 

A munkából élő emberek költségvetése

A 2018-as költségvetés a munkából élők, a családok és a biztonság költségvetése. Újabb lépéseket teszünk a teljes foglalkoztatottság irányába, további támogatást adunk a családoknak, és tovább erősítjük az ország biztonságát.

Politika:
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön mit szól ahhoz, hogy a LIDL telekre a Somogyi iskola mellé betelepült a Vidámpark?
   
 Szerintem okés, örülök! 
 Nem is tudom, lehet, hogy nem kellett volna 
 Engem nem érdekel, hogy ott van-e vagy nem 
 Ez már tényleg nagyon felháborító! Úristen! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok