Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6905, belépett felhasználók: 0.

Címke: "választás"
1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2019.05.26. 22:28

 

Az európai parlamenti választások eredményének függvényében egészen biztosan újratárgyalja az ellenzék az őszi önkormányzati választásra való felkészülést – mondta Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Csoport vezetője.

Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2018.04.23. 12:12

 

A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) a benyújtott fellebbezések alapján egyetlen választókerületben sem rendelte el a szavazatok újraszámlálását - közölte az NVB elnöke hétfőn az M1 aktuális csatornán. Patyi András azt mondta, az újraszámlálás elrendeléséhez tényeken alapuló bizonyítékra vagy "magas szintű valószínűsítésre alapot adó körülmények" bemutatására van szükség.

 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.04.12. 10:33

Egy szavazatszámláló biztos minden kételyt eloszlat a csalást kiáltó, az eredményt elfogadni nem tudó baloldali, alternatív valóságban élőkben. 

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.04.08. 08:11

 

A Nemzeti Választási Iroda honlapján IDE kattintva követhető nyomon két óránként  részvételi arány a 2018-as országgyűlési képviselő választásokon.  Reggel 7 órakor a szavazóknak még csak a 2,24 %-a adta le a voksát. A közvélemény kutatók 60 % feletti részvételt prognosztizálnak. 

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.04.06. 19:08

 

Sorsdöntő választás következik. Egy hazánk van, nincs másik. El akarják venni az országunkat. A migránsokat nekünk kell eltartani. Két jövő közül kell választani: az egyiket Soros jelöltjei kínálják, a másikat a Fidesz és a KDNP jelöltjei képviselik.  "Csak a mi jelöltjeinkre lehet számítani abban, hogy megvédik az országot" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Székesfehérváron, a Városház téren, a Fidesz központi kampányzáró rendezvényén. Mindenkinek, aki meg akarja őrizni Magyarországot magyar országnak, vasárnap el kell mennie szavazni, és mindkét szavazatát a Fideszre kell adnia, csak ez a biztos, minden más hazárdjáték és veszélybe sodorhatja a jövőnket – közölte Orbán Viktor.


Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2018.04.04. 19:12

Közeleg a választás időpontja, mondja el Ön is véleményét, kire szavaz majd! Nekünk minden vélemény számít!

213

Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2018.04.03. 21:54

 

 

Februárról márciusra befagytak az erőviszonyok a pártok népszerűségében: a választás előtti utolsó felmérés alapján a Fidesz-KDNP-re a pártválasztók fele szavazna, a Jobbikra és az MSZP-Párbeszédre kevesebb, mint az ötödük. A Republikon Intézet kutatását és a vasárnapi választás listás eredményére vonatkozó becslését az intézet médiapartnereként a 24.hu közli először. A cikk IDE kattintva folytatódik

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.15. 09:49

 

 

Halála után is „aktív” a választásokon több ceglédi jelölő íven aláíró polgár – ez a morbid eset nem is volt példa nélküli a mostani ajánlásgyűjtésben: egy már elhunyt állampolgár 11 kamupárt ajánlóívén szerepelt, de volt olyan – igaz élő – személy is, akinek aláírását 18 jelölt ajánlóívén találták meg. A Választási Bizottság feljelentést tett a rendőrségen.

Pest Megye 12. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Bizottsága március 9-ei ülésén véglegessé vált, hogy kik a választókerület jelöltjei. A sajtónyilvános ülésen bejelentették: 17 párt jelöltje lett nyilvántartásba véve. Némelyek gigászi harcok árán szerezték meg a szükséges aláírásokat.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.02.19. 15:18

 

Az ellenzék gyakorlatilag nevetségessé tette magát azzal, hogy enyhén szólva is túltervezte a jelöltek számát választókerületünkben. Nem kevesebb, mint 28 jelölt van, akiket hivatalosan be is jegyeztek. A valós indulásuk azonban még azon fog múlni az országgyűlési képviselői székekért, hogy sikerül-e összegyűjteniük az üdvösséghez szükséges 500 darab ajánlószelvényt. Minden esetre a jelöltek magas száma, és az összefogás teljes hiánya miatt jelentősen lecsökkent az úgynevezett ellenzékiek esélye.


Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.02.17. 18:31

 

Az abonyi Kis Viktor, a Kétfarkú kutyapárt jelöltje a közösségi oldalon kedélyborzoló posztjairól elhíresült. Azt is megtette, hogy Abony város honlapjáról lelopott egy képet és egy bazi nagy kétfarkú ebet tett a Városkapu elé. Azt írja magáról, hogy hülye, de legalább ősznte. Az érdeklődők még a köldökét is megtekinthetik facebookos oldalán. Örök életet, és ingyen sört hirdet poltikai kampányában. 

Politika:
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön már várja az önkormányzati választásokat?
   
 IGEN nagyon! 
 Nem érdekel a választás! 
 NEM! Minek lesz az?  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok