Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "választás"
<< Előző1234567Következő >>

veroniq - 2014.04.06. 19:00

Kedves olvasók!  „Cáfol a CTV - Ellentétben Dr. Horváth Melinda országgyűlési képviselő jelölt állításával a Ceglédi TV nem szegi meg a képviselőjelöltek és a televízió által kötött megállapodást. Ellentétben a képviselő jelölt állításával megállapodásunk nem tartalmaz az internetes megjelenéssel kapcsolatban semmit. Ennek ellenére a képviselőjelöltek vitája bárki számára elérhető a www.ctv.hu oldalon az alábbi linken: http://ctv.hu/magazinmsorok.html

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.06. 15:09

Ezek szerint kicsit idegesek lehetnek az állampolgárok. Cegléden azért tépte el egyikük a szavazólapot, mert a pecsét nem a megfelelő helyen volt. A NVI honlapján az alábbi jelent meg: 

Időpont: 10:29:23 PEST OEVK: 12 Település: Cegléd Szavazókör: 023- Jelentette: Szavazatszáml. Biz. - 1. A szavazás közben előforduló fontosabb események leírása:

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.06. 14:34

 

15 órakor 45 % körüli a részvételi arány, korábban:

 

Elemzők szerint a kis pártoknak nem jó, így például az LMP-nek az, hogy ma egy óráig a szavazóknak csak 34 %-a ment el szavazni, ez a nagy pártoknak kedvezhet. Ilyen alacsony részvételi arány utoljára 1998-ban volt. Orbán Viktor tegnap arra buzdított, hogy mindenki menjen el szavazni a híveik közül, mert a " kommunisták " mind ott lesznek. Kövér László, a Parlament elnöke sem volt túl boldog a HÍR TV műsorában az alacsony részvételi arányok miatt. 

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.06. 14:29

Kedves Olvasónk kérdésének jártam utána, mely szerint kifogásolta, hogy nem kapott borítékot szavazókörében, melybe a szavazólapot betehette volna. Azt gondolta, hogy ez biztosan szabálytalan, ám szakértőnk elmondta, hogy tulajdonképpen nem az. Attól még érvényes lesz az állampolgár szavazata, ha nem teszi be azt borítékba, mert az új választási törvény szerint maga az állampolgár döntheti el, hogy beteszi-e vagy sem.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.05. 22:57

Ha nem vágták volna kisebb darabokra a 110 kilométer hosszú csíkot. Ezekkel zárják majd le az urnákat a szavazás végén. És 55 kilométer nemzeti színű zsinórt is kiszállítottak. Ezeket kötik rá a tollakra a szavazófülkékben, el ne vigyék azokat. Természetesen az 55 kilmoéter hosszú zsinór nem egyetlen szavazófülkében lesz, nem is férne be talán, hanem ezt is felporciózták, jusson mindenhova. - írja a http://444.hu/ - cikkük a linkre kattintva olvasható

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.05. 12:45

Horváth Melinda, az Élőlánc képviselő jelöltje megdöbbenéssel vette tudomásul, hogy a Cegléd TV nem tette fel internetes honlapjára a nyolc képviselő jelölt vitáját, pedig elmondása szerint ez benne volt a szerződésükben. A jelölt azt is kifogásolja, hogy a megállapodással szemben az előzetes sugárzási időpontokban sem adták le a vitát, helyette más került adásba. A politikus a hivatalos szervekhez panaszt nyújt be ez ügyben és megdöbbenéssel, értetlenül áll az események előtt. Horváth Melinda elmondta, hogy csütörtök délelőtt a Ceglédi TV-ben nyolc képviselőjelölt mutatkozott be és ismertette a pártja programját: Földi Áron ( LMP) Cseh Mihály Attila ( Szociáldemokraták) Vágó István Tibor (SMS) Dr. Horváth Melinda ( Élőlánc) Földi László ( Fidesz -KDNP) Volner János (Jobbik) Cseriné Demeter Bernadett (FkgP) Dr. Balogh Edit ( Rendszerváltók)

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.02. 16:52

Kisebb parlament, egyfordulós választás, kopogtató cédula helyett ajánlóívek – számos újdonsággal találkozhatnak a tavaszi országgyűlési választáson a szavazók.
Áder János köztársasági elnök április 6-ra írta ki a voksolás időpontját. A Pest megyei választókerületekA névjegyzékben szereplő szavazók február elején kaptak értesítőt arról, hogy melyik szavazókörben voksolhatnak.

 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.29. 20:27

 

Orbán Viktor szórólapja nem éppen impozánsan figyelt előttem a nagykőrösi járdán. Volner János Jobbikos képviselő jelölt plakátját ráragasztották Abonyban az EP választás hirdetményére. Ez utóbbin egy percig sem tudok csodálkozni, mert Abony az a hely, ahol nincsen normális választási plakátoknak való hely. Maradnak a villanyoszlopok… Korábban egész ácsolmányra lehetett elhelyezni ilyen dolgokat, ma viszont a helyszűke miatt baj van. Egyébként a jegyző jobban tette volna, ha inkább csak az önkormányzat saját hirdetőtáblájára helyezi ki az EP közleményét, mert akkor nem vette volna el a helyet a többiek elől. Hiszen nem gondoskodtak megfelelő lehetőségekről.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.15. 13:03

A tél utolsó hónapja a Fidesz gyengülését és a Jobbik határozott erősödését hozta – ez a legszembetűnőbb eredménye a Medián legfrissebb, február végén készült felmérésének. Minden második válaszadó azt szeretné, ha az áprilisi országgyűlési választás kormányváltást hozna, míg 40 százaléknyian óhajtanák az Orbán-kormány hatalmon maradását.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.07. 12:29

Rosszabbul járt, mint Terry Black, aki hasonló szabálytalanságért 4,7 milliós büntetéssel megúszta a történetet. A Ceglédi Panoráma összegző írást közöl a március 6-i ülésről, ahol hivazalosan is bejelentették, hogy 17 jelölt indulhat körzetünkben, az előzetesen bejelentkezett 23 helyett.

A címre kattintva kattintva olvasható a Ceglédi Panoráma cikke, melyből kiderül, hogy nagyon súlyos büntetést kaptak a jelöltek.

Politika:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok