Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8033, belépett felhasználók: 0.

Címke: "választás"
Első<< Előző1234567Következő >>

veroniq - 2014.03.03. 19:59

Ebből következik, hogy elvileg tornateremben kéne rendezni a választásokat! Hogy miért? Megtudhatják az alábbi cikkből. - Egyelőre nem látom a 2014-es országgyűlési képviselő választások listájában sem E.T.-t, sem a Piócásembört, sem az Indul a Bakterház szereplőit, de mindenestre eléggé változatosra sikeredett a választási étlap. Jelenleg ugyanis összesen 23 jelölt neve olvasható a Nemzeti Választási Iroda honlapján. Nem megyénkben, hanem a szerény 12-es választókörzetben, a ceglédiben van ennyi. Nyilvánvaló, hogy az indulási kedvet meghozta az, hogy a jelöltek egymilliót kapnak fejenként, de ezzel szigorúan el kell majd számolniuk. Valamint politikai hirdetést csakis azokban a sajtóorgánumokban lehet közzétenni, melyek az Állami Számvevőszék honlapjára beregisztráltak. Mi ilyenek vagyunk, szerepelünk a listában. A 23 induló közül már többen zöld jelzést kaptak, indulhatnak. 

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.25. 21:42

Igaz, hogy ez tény, de semmit sem jelent. Csak a sebességre vonatkozik. Egyelőre.

Gyorsabb volt a Jobbik jelöltnél ugyanis Romhányiné Dr. Balogh Edit az MSZP, EGYÜTT, DK, PM, MLP jelöltje, de kettő Földi is Volner Jánosnál, ami az aláírások összegyűjtését illeti. A Jobbik képviselő jelöltjének státusza a Nemzeti Választási Iroda honlapján egyelőre „ Döntés előtt „ van, ami vélhetően azt jelenti, hogy leadta már ajánlóinak aláírásait, de most vizslatja a bizottság, hogy minden rendben van-e velük. Nem csak Földi László FIDESZ – KDNP jelölt 500 aláírása van rendben, melyet elsőként gyűjtött be, hanem a szintén ceglédi Földi Ároné is, aki az LMP színeiben rúg labdába a 12-es választókerületben.

Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.23. 01:48

 A Tisztesség és Emberség Szövetsége nevű mozgalmat Ángyán József, a jelenlegi kormány volt mezőgazdasági államtitkára hirdette meg, mikor látta, hogy az állami földek és az uniós támogatások nem elsősorban a helyi családokhoz és közösségekhez kerülnek az ígéreteknek megfelelően , hanem a kormány kiváltságos érdekcsoportokat támogat. Ezek kijáró vagy a politikába közvetlenül bevitt embereikkel érvényesítik az érdekeiket, közben milliók élnek egyre szorongatóbb szegénységben. A TESZ nem párt, hanem olyan emberek szövetsége, akik egy tisztességes és emberséges világban akarnak élni.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.22. 08:59

 

Legalábbis így van ez az alábbi linken található szavazatok alapján, melyet a Jobbikos hívek magabiztosan osztogatnak, míg a többiek nem teszik ki ezt az ablakba. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy talán a Jobbik az a párt, mely választóit a leginkább képes arra ösztönözni, hogy ilyen helyeken szavazatokat adjanak le. Nincs is nagyon nehéz dolguk, hiszen a hívek jelentős része a fiatalok köréből kerül ki.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.20. 18:43

A Ceglédi Panroáma megtudta, hogy a NÉP Párt jelöltje súlyos egészségühyi prolémák miatt visszalépett, de még így is összesen 26 jelölt maradt. Épp, hogy E. T., a Földön kívüli nem indul az országgyűlési képviselői pozíciók egyikéért. IDE kattintva megtekinthető a rövid nyilatkozat, mely miatt a NÉP Párt jelöltje visszalépett.  Egyébként ma bejelentették, hogy összesen 26-an kértek aláírásgyűjtő ívet vasztókerületünkben. Eddig.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.10. 14:52

A jelölt elküldte fényképeit és önéletrajzát a Ceglédi Panorámának, ennek nyomán bocsátjuk most mindezt közszemlére.- Születtem 1951. május 15.-én a vas megyei Sárváron. Az általános iskolát, családi okokból, több helyen (Győr, Bögöte, Hosszúpereszteg, Sárvár, Mátészalka) végeztem el. 1969-ben kitűnő eredménnyel érettségiztem a Zalka Máté Gépipari Technikumban, Miskolcon. Első diplomám Miskolc Nehézipari Műszaki Egyetem, Gépészmérnök, gépgyártás-technológus, rendszerszervező. A védés éve 1974. 1972-ben beléptem a Magyar Néphadseregbe, és hivatásos zászlósként, hallgatói állományba kerültem.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.09. 22:59

Egy hete írtam, a cikk megjelent a Heti Hírek múlt heti nyomtatott lapszámában. - A www.miabonyunk.hu és a www.hetihirek.hu is feltette ezt a költői kérdést az országgyűlési képviselő választások kapcsán. Abonyban lapinformációink szerint Balogh Edit nagyon népszerű, ám a szavazóit vélhetően nem sikerült mozgósítani annak érdekében, hogy nyomjanak egy voksot a MiAbonyunkon. Így állhatott elő az az érdekes történet, hogy jelenleg 710 szavazat után Romhányiné dr. Balogh Edit csak a negyedik, őt a viccnek szánt E. T., a Földön kívüli is megelőzi, ugyanis neki 111, a baloldali összefogás jelöltjének csak 105 szavazata van.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.09. 14:00

 

Az országgyűlési képviselő jelölteknél divatba jött a piacolás, nem volt ez másképpen Kovács László esetében sem, aki az abonyi piac környékén tűnt fel standjával február 8-án délelőtt. Interjút is kaptam tőle és megtudtam, hogy ő maga is érintett devizahitel témában. Elképesztőnek tartja, hogy 1,1 millió forint hitelt vett fel, 2,2 millió forintot már visszafizetett és a bank még 1 milliót követel vissza. Fenyegetik azzal is hogy behajtják rajta a maradék összeget, úgy érzi, hogy ez egyáltalán nem jogállam, amiben élünk.

Politika:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.06. 16:14

Választás 2014 - Bemutatta Pest megyei jelöltjeit a KTI-  Szili Katalin, a Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt elnöke vasárnap Gödön bemutatta a szervezet Pest megyében induló jelöltjeit.  A párt az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a rendezvényen a volt házelnök szólt a civil demokrácia fontosságáról: "Arról, hogy az eddigi pártpolitizálás helyét át kell vennie a valóban alulról építkező szerveződéseknek". A KTI Pest megyei jelöltjei ennek jegyében 6 kisebb szervezetből érkeztek, akik - mint fogalmaztak - "nem profi politikusok, hanem a hétköznapok világát jól ismerő, a helyi közösségek által ismert és elismert személyek."

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.06. 08:53

Sokáig gondolkodtam azon, hogy egyáltalán szót érdemelnek-e azon mondatok, melyek az abonyi Kincskereső múlt hó végi számában jelentek meg a Bajnai Gordonnal éppen parolázó polgármesterünk tollából. Aztán miután egyre több olvasó hívott fel a tárgyi és ténybeli tévedésektől hemzsegő röpirat kapcsán, úgy döntöttem, hogy mégis megírom, hogy mi nem igaz az egyoldalas „ szösszenetben „. Balogh Editnek még a „ harcostársai „ is rácsodálkoztak a dokumentumra, és sokan érzik úgy, hogy ezt nem is ő írta. A megszokott stílusból viszont sajnos az következik, hogy igen. A tévedéseket egyébként parázs vita közben a helyi Fidesz is szóvá tette a testületi ülésen, a téma vezérszónoka dr. Egedy Zsolt volt, aki Kovács Lászlóval karöltve szedte ízekre az irományt. Balogh Edit írta: „ Abonyban évek óta vergődik a biogáz és bioetanol üzem beindítása, az engedélyezési eljárás körülményes, emiatt sok millió forint iparűzési adó nem folyt be. „ A szomorú valóság azonban ezzel az állítással szemben, mint ahogyan azt Egedy Zsolt is elmondta a testületi ülésen, a következő:

 7 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok