Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7573, belépett felhasználók: 0.

Címke: "választás"
Első<< Előző1234567Következő >>

veroniq - 2014.03.03. 19:59

Ebből következik, hogy elvileg tornateremben kéne rendezni a választásokat! Hogy miért? Megtudhatják az alábbi cikkből. - Egyelőre nem látom a 2014-es országgyűlési képviselő választások listájában sem E.T.-t, sem a Piócásembört, sem az Indul a Bakterház szereplőit, de mindenestre eléggé változatosra sikeredett a választási étlap. Jelenleg ugyanis összesen 23 jelölt neve olvasható a Nemzeti Választási Iroda honlapján. Nem megyénkben, hanem a szerény 12-es választókörzetben, a ceglédiben van ennyi. Nyilvánvaló, hogy az indulási kedvet meghozta az, hogy a jelöltek egymilliót kapnak fejenként, de ezzel szigorúan el kell majd számolniuk. Valamint politikai hirdetést csakis azokban a sajtóorgánumokban lehet közzétenni, melyek az Állami Számvevőszék honlapjára beregisztráltak. Mi ilyenek vagyunk, szerepelünk a listában. A 23 induló közül már többen zöld jelzést kaptak, indulhatnak. 

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.25. 21:42

Igaz, hogy ez tény, de semmit sem jelent. Csak a sebességre vonatkozik. Egyelőre.

Gyorsabb volt a Jobbik jelöltnél ugyanis Romhányiné Dr. Balogh Edit az MSZP, EGYÜTT, DK, PM, MLP jelöltje, de kettő Földi is Volner Jánosnál, ami az aláírások összegyűjtését illeti. A Jobbik képviselő jelöltjének státusza a Nemzeti Választási Iroda honlapján egyelőre „ Döntés előtt „ van, ami vélhetően azt jelenti, hogy leadta már ajánlóinak aláírásait, de most vizslatja a bizottság, hogy minden rendben van-e velük. Nem csak Földi László FIDESZ – KDNP jelölt 500 aláírása van rendben, melyet elsőként gyűjtött be, hanem a szintén ceglédi Földi Ároné is, aki az LMP színeiben rúg labdába a 12-es választókerületben.

Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.23. 01:48

 A Tisztesség és Emberség Szövetsége nevű mozgalmat Ángyán József, a jelenlegi kormány volt mezőgazdasági államtitkára hirdette meg, mikor látta, hogy az állami földek és az uniós támogatások nem elsősorban a helyi családokhoz és közösségekhez kerülnek az ígéreteknek megfelelően , hanem a kormány kiváltságos érdekcsoportokat támogat. Ezek kijáró vagy a politikába közvetlenül bevitt embereikkel érvényesítik az érdekeiket, közben milliók élnek egyre szorongatóbb szegénységben. A TESZ nem párt, hanem olyan emberek szövetsége, akik egy tisztességes és emberséges világban akarnak élni.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.22. 08:59

 

Legalábbis így van ez az alábbi linken található szavazatok alapján, melyet a Jobbikos hívek magabiztosan osztogatnak, míg a többiek nem teszik ki ezt az ablakba. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy talán a Jobbik az a párt, mely választóit a leginkább képes arra ösztönözni, hogy ilyen helyeken szavazatokat adjanak le. Nincs is nagyon nehéz dolguk, hiszen a hívek jelentős része a fiatalok köréből kerül ki.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.20. 18:43

A Ceglédi Panroáma megtudta, hogy a NÉP Párt jelöltje súlyos egészségühyi prolémák miatt visszalépett, de még így is összesen 26 jelölt maradt. Épp, hogy E. T., a Földön kívüli nem indul az országgyűlési képviselői pozíciók egyikéért. IDE kattintva megtekinthető a rövid nyilatkozat, mely miatt a NÉP Párt jelöltje visszalépett.  Egyébként ma bejelentették, hogy összesen 26-an kértek aláírásgyűjtő ívet vasztókerületünkben. Eddig.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.10. 14:52

A jelölt elküldte fényképeit és önéletrajzát a Ceglédi Panorámának, ennek nyomán bocsátjuk most mindezt közszemlére.- Születtem 1951. május 15.-én a vas megyei Sárváron. Az általános iskolát, családi okokból, több helyen (Győr, Bögöte, Hosszúpereszteg, Sárvár, Mátészalka) végeztem el. 1969-ben kitűnő eredménnyel érettségiztem a Zalka Máté Gépipari Technikumban, Miskolcon. Első diplomám Miskolc Nehézipari Műszaki Egyetem, Gépészmérnök, gépgyártás-technológus, rendszerszervező. A védés éve 1974. 1972-ben beléptem a Magyar Néphadseregbe, és hivatásos zászlósként, hallgatói állományba kerültem.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.09. 22:59

Egy hete írtam, a cikk megjelent a Heti Hírek múlt heti nyomtatott lapszámában. - A www.miabonyunk.hu és a www.hetihirek.hu is feltette ezt a költői kérdést az országgyűlési képviselő választások kapcsán. Abonyban lapinformációink szerint Balogh Edit nagyon népszerű, ám a szavazóit vélhetően nem sikerült mozgósítani annak érdekében, hogy nyomjanak egy voksot a MiAbonyunkon. Így állhatott elő az az érdekes történet, hogy jelenleg 710 szavazat után Romhányiné dr. Balogh Edit csak a negyedik, őt a viccnek szánt E. T., a Földön kívüli is megelőzi, ugyanis neki 111, a baloldali összefogás jelöltjének csak 105 szavazata van.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.09. 14:00

 

Az országgyűlési képviselő jelölteknél divatba jött a piacolás, nem volt ez másképpen Kovács László esetében sem, aki az abonyi piac környékén tűnt fel standjával február 8-án délelőtt. Interjút is kaptam tőle és megtudtam, hogy ő maga is érintett devizahitel témában. Elképesztőnek tartja, hogy 1,1 millió forint hitelt vett fel, 2,2 millió forintot már visszafizetett és a bank még 1 milliót követel vissza. Fenyegetik azzal is hogy behajtják rajta a maradék összeget, úgy érzi, hogy ez egyáltalán nem jogállam, amiben élünk.

Politika:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.06. 16:14

Választás 2014 - Bemutatta Pest megyei jelöltjeit a KTI-  Szili Katalin, a Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt elnöke vasárnap Gödön bemutatta a szervezet Pest megyében induló jelöltjeit.  A párt az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a rendezvényen a volt házelnök szólt a civil demokrácia fontosságáról: "Arról, hogy az eddigi pártpolitizálás helyét át kell vennie a valóban alulról építkező szerveződéseknek". A KTI Pest megyei jelöltjei ennek jegyében 6 kisebb szervezetből érkeztek, akik - mint fogalmaztak - "nem profi politikusok, hanem a hétköznapok világát jól ismerő, a helyi közösségek által ismert és elismert személyek."

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.06. 08:53

Sokáig gondolkodtam azon, hogy egyáltalán szót érdemelnek-e azon mondatok, melyek az abonyi Kincskereső múlt hó végi számában jelentek meg a Bajnai Gordonnal éppen parolázó polgármesterünk tollából. Aztán miután egyre több olvasó hívott fel a tárgyi és ténybeli tévedésektől hemzsegő röpirat kapcsán, úgy döntöttem, hogy mégis megírom, hogy mi nem igaz az egyoldalas „ szösszenetben „. Balogh Editnek még a „ harcostársai „ is rácsodálkoztak a dokumentumra, és sokan érzik úgy, hogy ezt nem is ő írta. A megszokott stílusból viszont sajnos az következik, hogy igen. A tévedéseket egyébként parázs vita közben a helyi Fidesz is szóvá tette a testületi ülésen, a téma vezérszónoka dr. Egedy Zsolt volt, aki Kovács Lászlóval karöltve szedte ízekre az irományt. Balogh Edit írta: „ Abonyban évek óta vergődik a biogáz és bioetanol üzem beindítása, az engedélyezési eljárás körülményes, emiatt sok millió forint iparűzési adó nem folyt be. „ A szomorú valóság azonban ezzel az állítással szemben, mint ahogyan azt Egedy Zsolt is elmondta a testületi ülésen, a következő:

 7 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok