Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "választás"
Első<< Előző1234567

veroniq - 2013.05.22. 18:40

A Transparency International Magyarország (TI) komoly szakmai sikerként értékeli, hogy három kormánypárti képviselő kezdeményezte az alig két héttel korábban hatályba lépett választási eljárási törvény módosítását. Azért örülünk, mert a kormánypártok figyelembe vették a TI és más civil szervezetek (Eötvös Károly Intézet, Magyar Helsinki Bizottság, Political Capital Institute, Társaság a Szabadságjogokért) május 6-ai kritikáját. Számos javaslatunk egy az egyben bekerült a módosító törvény szövegébe, ezért ha a parlament a jelen formájában szavazza meg a módosítót, a választási csalást lehetővé tévő szabályozási kiskapuk jelentős része bezárulhat.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.17. 15:16

 A Transparency International Magyarország felhívja a figyelmet arra, hogy a választási eljárásról szóló törvény a kampányfinanszírozási szabályok rendezetlensége mellett új lehetőségeket teremt a választási csalásra 2014-ben. Ennek több oka van: · külhoni szavazók névjegyzékének titkossága, · a külső kontroll hiánya a levélben érkezett szavazatok összesítésekor, · valamint a pártok bevételeinek és kiadásainak átláthatatlansága.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.04. 13:46

Alaptörvény-ellenesnek ítélte a választási eljárásról szóló törvény több rendelkezését az Alkotmánybíróság pénteken. Rogán Antal úgy reagált a döntésre: bár lenne felhatalmazásuk az alkotmány módosítására, nem teszik meg, így 2014-ben biztosan nem lesz regisztráció. Rogán Antal a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportjának nevében reagált az Alkotmánybíróság döntésére. Elmondta: a választási rendszer megújítása már évek óta napirenden volt.....

Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.19. 19:08

A választási eljárási törvény az átláthatóság megteremtése helyett tovább erősíti a korrupció lehetőségét és a gazdasági érdekcsoportok tisztességtelen befolyását. Szabályozatlan a civil szervezetek tevékenysége, a törvény önkényesen válogat a kampányeszközök között és a regisztráció bevezetésével egy újabb kampányidőszakot nyit meg. A Transparency International Magyarország (TI) szerint ezért a pártok továbbra is ellenőrizhetetlen módon használhatnak tisztázatlan eredetű pénzeket kampánycélokra.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.12. 19:37

Döntött az Országgyűlés a választási eljárási törvényhez benyújtott módosító indítványokról. A kampányidőszakot ötven napban határozták meg, ezalatt a plakátokon és szórólapokon kívül a pártok csak a nyomtatott sajtóban - köztük az országos napi- és hetilapokban - és a közszolgálati médiában hirdethetnek. Kereskedelmi médiumokban és az internetes hírportálokon sem hirdethetnek a pártok 2014-ben az új választási szabályok szerint, amelyeket hétfőn hagyott jóvá a parlament.

Politika:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok