Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7573, belépett felhasználók: 1.

Címke: "választás"
Első<< Előző1234567

veroniq - 2013.05.22. 18:40

A Transparency International Magyarország (TI) komoly szakmai sikerként értékeli, hogy három kormánypárti képviselő kezdeményezte az alig két héttel korábban hatályba lépett választási eljárási törvény módosítását. Azért örülünk, mert a kormánypártok figyelembe vették a TI és más civil szervezetek (Eötvös Károly Intézet, Magyar Helsinki Bizottság, Political Capital Institute, Társaság a Szabadságjogokért) május 6-ai kritikáját. Számos javaslatunk egy az egyben bekerült a módosító törvény szövegébe, ezért ha a parlament a jelen formájában szavazza meg a módosítót, a választási csalást lehetővé tévő szabályozási kiskapuk jelentős része bezárulhat.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.17. 15:16

 A Transparency International Magyarország felhívja a figyelmet arra, hogy a választási eljárásról szóló törvény a kampányfinanszírozási szabályok rendezetlensége mellett új lehetőségeket teremt a választási csalásra 2014-ben. Ennek több oka van: · külhoni szavazók névjegyzékének titkossága, · a külső kontroll hiánya a levélben érkezett szavazatok összesítésekor, · valamint a pártok bevételeinek és kiadásainak átláthatatlansága.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.04. 13:46

Alaptörvény-ellenesnek ítélte a választási eljárásról szóló törvény több rendelkezését az Alkotmánybíróság pénteken. Rogán Antal úgy reagált a döntésre: bár lenne felhatalmazásuk az alkotmány módosítására, nem teszik meg, így 2014-ben biztosan nem lesz regisztráció. Rogán Antal a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportjának nevében reagált az Alkotmánybíróság döntésére. Elmondta: a választási rendszer megújítása már évek óta napirenden volt.....

Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.19. 19:08

A választási eljárási törvény az átláthatóság megteremtése helyett tovább erősíti a korrupció lehetőségét és a gazdasági érdekcsoportok tisztességtelen befolyását. Szabályozatlan a civil szervezetek tevékenysége, a törvény önkényesen válogat a kampányeszközök között és a regisztráció bevezetésével egy újabb kampányidőszakot nyit meg. A Transparency International Magyarország (TI) szerint ezért a pártok továbbra is ellenőrizhetetlen módon használhatnak tisztázatlan eredetű pénzeket kampánycélokra.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.12. 19:37

Döntött az Országgyűlés a választási eljárási törvényhez benyújtott módosító indítványokról. A kampányidőszakot ötven napban határozták meg, ezalatt a plakátokon és szórólapokon kívül a pártok csak a nyomtatott sajtóban - köztük az országos napi- és hetilapokban - és a közszolgálati médiában hirdethetnek. Kereskedelmi médiumokban és az internetes hírportálokon sem hirdethetnek a pártok 2014-ben az új választási szabályok szerint, amelyeket hétfőn hagyott jóvá a parlament.

Politika:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok