Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "választás"
Első<< Előző1234567Következő >>

veroniq - 2014.01.31. 17:21

Erre mondják konyhanyelven, hogy igazi vegyesvágott, azaz csalamádé. Ugyanis vannak benne kishalak és nagyhalak is. A Ceglédi Panoráma nagyon röviden összefoglalta az induló jelöltekek anyagait. Egyet elárulok: Nincsen köztük E.T. a Földön kívüli. Ezt írják: Bár a választási kampány csak február 15-én indul, mióta hivatalossá vált az április 6-ai időpont a magán és közbeszéd is hangos a választási latolgatásoktól.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.22. 19:43

165

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.18. 11:07

Olvasom az abonyi, minden háztartásba eljutó ingyenes hirdetési újságot, mely remek leképezése a helyi közéletnek most, a kampány idején. Itt helyezik el a pártok közleményeiket, fizetett politikai hirdetések formájában. Mindjárt az első oldalon balra fent olvasható Habony István helyi MSZP elnök közleménye, hogy aszongya: minden héten egy bizonyos napon tart képviselői fogadóórát a városházán. Most már! Eddig, az elmúlt 3,5 évben miért nem tette ezt? Menjünk tovább. Jobbra szintén az első oldal alján olvasható az újabb kampányhír, mely szerint a Jobbik abonyi irodát nyitott, ahol hétköznapokon vannak ott. Remek. Eddig miért nem volt irodájuk? Aztán szintén az első oldalon a legnagyobb hirdetés egy projekté. Igaz, nem politikai, de mégis van ilyen vetülete. Gyakorlatilag azt tartalmazza, hogy a – idézem a Fideszt – „ bukott baloldal „ polgármestere, Abony ország első embere, Romhányiné dr. Balogh Edit munkássága idején korszerűsítik a szennyvíztelepet. Melyre az ellenlábas kormányzat, azaz a Fidesz biztosít majdnem 327 millió forintot. Mivel Abony az elmúlt években több milliárd forintnyi pályázati pénz nyert el, véletlenül sem fogható rá a Fidesz kormányzatra, hogy diszkriminálta volna a baloldali polgármestert. Éppen ellenkezőleg.

 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.13. 08:47

Tegnap megírtuk, hogy összesen 10 országgyűlési képviselő jelölt van már a 12. választókerületben, azaz nálunk. A létszám eggyel csökkent, tekintettel arra, hogy Fülöp Hajnlaka a következőt írta a Ceglédi Panoráma facebook-ps oldalán a kapcsolódó cikkhez: "  Amíg a Modern Magyarország Mozgalom által hónapokkal ezelőtt kezdeményezett és hónapok óta szorgalmazott teljeskörű ellenzéki összefogás nem valósul meg, addig a Modern Magyarország Mozgalom nem foglalkozik jelöltek állításával.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.12. 17:02

Az AQUILA Párt Pest megye 12. számú országgyűlési egyéni választókerületi (Cegléd) képviselőjelöltjének bemutatkozása -  CSORDÁS RITA - Lakhely: Budapest - Születési hely és idő: Budapest, 1969 - Végzettség: Kereskedelmi szakközép, Budapest- Foglalkozásom: Kereskedői gyakorlatom több mint 20 éves. Ma is a kereskedelemben tevékenykedem. Apám autószerelő volt, ezen oknál fogva (az alkatrészek ismerete miatt is) megmaradtam az autós berkeken belül. Részt veszek az autójavítások szervezésében, menedzselésében, vizsgáztatásokra viszem a kocsikat. Minden ilyen anyagbeszerzést magam végzek.

Politika:
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.08. 12:04

 

Soha nem látott mennyiségű országgyűlési képviselő jelölt száll ringbe a 2014-es választásokon. Eddig összesen kilencen vannak. Legutoljára hétről tudtunk. Még azt várjuk, hogy E. T. mikor jelenti be indulását. A Fidesz által kifundált kampányfinanszírozási rendszernek ” köszönhetően ” van ez a túljelentkezés. A jelöltlista jelenleg a következő:

Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.30. 13:38

A választópolgárok a jövő évi országgyűlési választások előtt megtilthatják, hogy a különböző pártok, jelöltek, jelölő szervezetek személyre szóló kampányüzenetekkel keressék meg őket. Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda (NVI) vezetője közölte, január 1-je után postázzák ki valamennyi magyarországi háztartásba azokat a nyomtatványokat, amelyeken a választók megtilthatják személyes adataik kampánycélú kiadását.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.29. 17:29

Könnyen elképzelhető, hogy a jövő évi országgyűlési választáson a korábbinál jóval több párt állít országos listát, hiszen máris kilenc esetben tűnik biztosnak, hogy beszállnak a versengésbe. A Fidesz–KDNP mellett lesz listája a Jobbiknak, az LMP-nek, az MSZP-nek, az Együtt–PM-nek, vélhetően a DK-nak, a Fodor Gábor által vezetett Magyar Liberális Pártnak, Schmuck Andor szocdemjeinek, valamint a Vajnai Attila-féle Munkáspártnak is – legalábbis erre vonatkozóan hangzottak már el nyilatkozatok.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.29. 15:28

A Political Capital és a Transparency International Magyarország a választási kampány finanszírozásának szabályozásában súlyos kockázatot lát, ezért kezdeményezi a 2013. évi LXXXVII. törvény módosítását. A probléma- A minden előzetes szakmai egyeztetés nélkül elfogadott kampányfinanszírozási törvény – az alább részletezett okokból – szinte felhív kamupártok alapítására. Emiatt közpénzek milliárdjai folyhatnak el feleslegesen.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.04. 10:08

Sajnos a NEMZETI szó napjainkban a mutyik miatt pejoratív, negatív értelmet nyert. Én nem tudom, csak sejtem, hogy a Nemzeti szó a Választási Bizottság kifejezés előtt jót, avagy rosszat jelent majd. Mindenesetre nem Országos, hanem Nemzeti lesz... Íme, az MTI híre minderről: (MTI) - Még ebben a hónapban megalakulhat a Nemzeti Választási Bizottság (NVB), mert a törvény értelmében a köztársasági elnök javaslatára az Országgyűlésnek szeptember 30-áig meg kell választania a testület tagjait.    

Politika:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok