Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7573, belépett felhasználók: 0.

Címke: "választás"
Első<< Előző1234567Következő >>

veroniq - 2014.01.31. 17:21

Erre mondják konyhanyelven, hogy igazi vegyesvágott, azaz csalamádé. Ugyanis vannak benne kishalak és nagyhalak is. A Ceglédi Panoráma nagyon röviden összefoglalta az induló jelöltekek anyagait. Egyet elárulok: Nincsen köztük E.T. a Földön kívüli. Ezt írják: Bár a választási kampány csak február 15-én indul, mióta hivatalossá vált az április 6-ai időpont a magán és közbeszéd is hangos a választási latolgatásoktól.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.22. 19:43

165

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.18. 11:07

Olvasom az abonyi, minden háztartásba eljutó ingyenes hirdetési újságot, mely remek leképezése a helyi közéletnek most, a kampány idején. Itt helyezik el a pártok közleményeiket, fizetett politikai hirdetések formájában. Mindjárt az első oldalon balra fent olvasható Habony István helyi MSZP elnök közleménye, hogy aszongya: minden héten egy bizonyos napon tart képviselői fogadóórát a városházán. Most már! Eddig, az elmúlt 3,5 évben miért nem tette ezt? Menjünk tovább. Jobbra szintén az első oldal alján olvasható az újabb kampányhír, mely szerint a Jobbik abonyi irodát nyitott, ahol hétköznapokon vannak ott. Remek. Eddig miért nem volt irodájuk? Aztán szintén az első oldalon a legnagyobb hirdetés egy projekté. Igaz, nem politikai, de mégis van ilyen vetülete. Gyakorlatilag azt tartalmazza, hogy a – idézem a Fideszt – „ bukott baloldal „ polgármestere, Abony ország első embere, Romhányiné dr. Balogh Edit munkássága idején korszerűsítik a szennyvíztelepet. Melyre az ellenlábas kormányzat, azaz a Fidesz biztosít majdnem 327 millió forintot. Mivel Abony az elmúlt években több milliárd forintnyi pályázati pénz nyert el, véletlenül sem fogható rá a Fidesz kormányzatra, hogy diszkriminálta volna a baloldali polgármestert. Éppen ellenkezőleg.

 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.13. 08:47

Tegnap megírtuk, hogy összesen 10 országgyűlési képviselő jelölt van már a 12. választókerületben, azaz nálunk. A létszám eggyel csökkent, tekintettel arra, hogy Fülöp Hajnlaka a következőt írta a Ceglédi Panoráma facebook-ps oldalán a kapcsolódó cikkhez: "  Amíg a Modern Magyarország Mozgalom által hónapokkal ezelőtt kezdeményezett és hónapok óta szorgalmazott teljeskörű ellenzéki összefogás nem valósul meg, addig a Modern Magyarország Mozgalom nem foglalkozik jelöltek állításával.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.12. 17:02

Az AQUILA Párt Pest megye 12. számú országgyűlési egyéni választókerületi (Cegléd) képviselőjelöltjének bemutatkozása -  CSORDÁS RITA - Lakhely: Budapest - Születési hely és idő: Budapest, 1969 - Végzettség: Kereskedelmi szakközép, Budapest- Foglalkozásom: Kereskedői gyakorlatom több mint 20 éves. Ma is a kereskedelemben tevékenykedem. Apám autószerelő volt, ezen oknál fogva (az alkatrészek ismerete miatt is) megmaradtam az autós berkeken belül. Részt veszek az autójavítások szervezésében, menedzselésében, vizsgáztatásokra viszem a kocsikat. Minden ilyen anyagbeszerzést magam végzek.

Politika:
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.08. 12:04

 

Soha nem látott mennyiségű országgyűlési képviselő jelölt száll ringbe a 2014-es választásokon. Eddig összesen kilencen vannak. Legutoljára hétről tudtunk. Még azt várjuk, hogy E. T. mikor jelenti be indulását. A Fidesz által kifundált kampányfinanszírozási rendszernek ” köszönhetően ” van ez a túljelentkezés. A jelöltlista jelenleg a következő:

Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.30. 13:38

A választópolgárok a jövő évi országgyűlési választások előtt megtilthatják, hogy a különböző pártok, jelöltek, jelölő szervezetek személyre szóló kampányüzenetekkel keressék meg őket. Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda (NVI) vezetője közölte, január 1-je után postázzák ki valamennyi magyarországi háztartásba azokat a nyomtatványokat, amelyeken a választók megtilthatják személyes adataik kampánycélú kiadását.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.29. 17:29

Könnyen elképzelhető, hogy a jövő évi országgyűlési választáson a korábbinál jóval több párt állít országos listát, hiszen máris kilenc esetben tűnik biztosnak, hogy beszállnak a versengésbe. A Fidesz–KDNP mellett lesz listája a Jobbiknak, az LMP-nek, az MSZP-nek, az Együtt–PM-nek, vélhetően a DK-nak, a Fodor Gábor által vezetett Magyar Liberális Pártnak, Schmuck Andor szocdemjeinek, valamint a Vajnai Attila-féle Munkáspártnak is – legalábbis erre vonatkozóan hangzottak már el nyilatkozatok.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.29. 15:28

A Political Capital és a Transparency International Magyarország a választási kampány finanszírozásának szabályozásában súlyos kockázatot lát, ezért kezdeményezi a 2013. évi LXXXVII. törvény módosítását. A probléma- A minden előzetes szakmai egyeztetés nélkül elfogadott kampányfinanszírozási törvény – az alább részletezett okokból – szinte felhív kamupártok alapítására. Emiatt közpénzek milliárdjai folyhatnak el feleslegesen.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.04. 10:08

Sajnos a NEMZETI szó napjainkban a mutyik miatt pejoratív, negatív értelmet nyert. Én nem tudom, csak sejtem, hogy a Nemzeti szó a Választási Bizottság kifejezés előtt jót, avagy rosszat jelent majd. Mindenesetre nem Országos, hanem Nemzeti lesz... Íme, az MTI híre minderről: (MTI) - Még ebben a hónapban megalakulhat a Nemzeti Választási Bizottság (NVB), mert a törvény értelmében a köztársasági elnök javaslatára az Országgyűlésnek szeptember 30-áig meg kell választania a testület tagjait.    

Politika:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok