Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8072, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Földi László"
1234Következő >>

admin - 2015.05.16. 12:43

Földi László, választókerületünk országgyűlési képviselője több témában is felszólalt a Parlament múlt heti ülésén. Íme, ebből egy kis összeállítás, az MTI segítségével:


KDNP: növelni kell a lakossági tudatosságotFöldi László, a KDNP vezérszónoka a lakossági tudatosság növelését hangsúlyozta, utalva arra, hogy megnőtt az egyszer használatos termékek aránya, a médiában és a reklámokban pedig a "vegyél újat!" szemléletet hirdetik. Szóvá tette, hogy aránytalanul drága a gépek javítása és alacsonynak értékelte a betétdíjakat. Az egészséges élelmiszerek térnyerésének ösztönzését is kérte a lakosság egészségügyi állapotára hivatkozva. Felvetette, hogy hiányoznak a takarékosságra, mértékletességre bíztató minták. A kormánypárti politikus egyúttal üdvözölte a géntechnológiával módosított növények hazai elutasítását.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.05.01. 20:51

A térség országgyűlési képviselője, Földi László kérdéseket tett fel a Hungária Zrt. felügyeletéért felelős a Magyar Nemzeti Bank felé. A honatya azt a tájékoztatást kapta hogy aki a cégnél értékpapírszámlát vagy ügyfélszámlát vezetett, a Befektető Védelmi Alap kártalanítani fogja 6 millió forintig.

- Az MNB által küldött felügyeleti biztos eddig milyen szabálytalanságot tárt fel?

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.04.17. 23:35

 

Két új mikrobuszt kapott a Ceglédi Többcélú Kistérségi Társulás (CTKT) által fenntartott két szociális intézmény. Az új kisbuszokat a szociális otthon, valamint az abonyi humán szolgáltató központ vette birtokba, melyeknek ünnepélyes átadóját a mai napon tartották. Az újonnan beszerzett járművekkel elsősorban az idős lakók szállítását és az étkeztetési feladatokat fogják ellátni.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.04.07. 10:57

 

 

Földi László, országgyűlési képviselő április hónapban Abony településen a következő időpontban tartja lakossági fogadóóráját:

 

 2015. április 22. szerda 17:00-18:00 - Abonyi Polgármesteri Hivatal

(Abony, Kossuth Lajos tér 1. - Kistárgyaló 2. emelet)

 

Az időpont a parlamenti program függvényében változhat!

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.18. 19:28

 

Az elmúlt napokban Földi László, körzetünk képviselője többször is és több napirendnél is felszólalt, hallatta a hangját. Most ebből állítottam össze önöknek egy csokorra valót. Mutatom:

A kereszténydemokrata Földi László (KDNP) arról beszélt, hogy olyan rendszer kialakítására van szükség, amely alapján az élelmiszerek jelölése, azok formája vagy csomagolása, illetve annak reklámja nem téveszti meg a végső fogyasztót. A jogharmonizáció szükségességére is felhívta a figyelmet az uniós szabályozással összhangban. Kiemelte: új fogalmi meghatározások is megjelennek a törvényben, és hiteles okmányok szükségesek ahhoz, hogy "a fa elkezdjen utazni" akár országon belül, akár az unióban.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.27. 12:35

MTI- Bizonytalanná vált a fővárost délről elkerülő új villamos vasútvonal (V0) építése a Magyar Nemzet szombati cikke szerint.
A Budapestet elkerülő vasúti körgyűrű építése tavaly februárban kapott zöld jelzést a kormánytól. A kizárólag teherszállításra szolgáló, kétvágányú, villamosított, 113 kilométeres vasútvonal Tatabánya és Cegléd között épült volna. A kormány vizsgálta, hogy a kínai fejlesztési bankkal kötött egymilliárd eurós együttműködés vagy uniós források terhére valósuljon-e meg a beruházás. Akkor úgy tervezték, hogy a kivitelezés 2014 tavaszán elkezdődik, és a vonatok 2017-ben már közlekedhetnek az új pályán.
 

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.22. 12:54

A megtartó hit biztonságában élők és a karácsony tárgyiasult boldogságát keresők egyaránt kitárt szívvel várják az ünnep nyugalmát és boldogságát.

Elménk ilyenkor kiakasztja a „Leltár miatt zárva” táblát, és akkurátusan hozzálát az elmúlt esztendő eseményeinek lajstromba vételéhez. Míg mi ajándékot veszünk, bejglit sütünk, asztalt terítünk, szeretteket ölelünk, végre nyugodtan megnézünk egy jó (és öt unalmas) filmet, pezsgőt durrantunk annak reményében, hogy jövőre bankot robbantunk, addig odabent mélyen serényen tart az emlékek csomagolása. Minden, ami velünk történt, felkerül egy polcra. Előre, elérhető közelségbe, díszpapírba az, ami szép, ami értékes, ami fontos volt. Hátra, használt kartondobozba pedig a limlomok. A csúf, az értéktelen, a lényegtelen.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.11.29. 00:22

Az elmúlt napokban számos eseményen találkoztam Földi László országgyűlési képviselővel, aki nagy strapabírásról tett tanúbizonyságot. Ott volt a nagykőrösi testületi ülésen, ahol a helyi Fidesz vezérrel, Dr. Körtvélyesi Attilával folytatott szakmai konzultációt. Abonyba is megérkezett, szintén a testületire, olyan fél négy tájban, de itt feladta, nem bírta kivárni a végét. Ez nem is csoda, mert az ülés maratonira sikeredett. Földi László azért kitartott este nyolcig. November 28-án másnap Nagykőrösön járt egy államtitkár helyettesi szakmai megbeszélésen.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.11.26. 18:39

Bár Földi a jelek szerint ebben is jó, most nem kolbászmasszát gyúrt, sokkal komolyabb témákban hallatta a hangját.

Az elmúlt időszakban két jelentős ügyben szólalt fel Földi László, a térség országgyűlési képviselője a Parlamentben. Földi László a költségvetés általános vitájában kiemelte, hogy a nemzetközi piacok és az Európai Bizottság is elismeri a gazdasági eredményeinket. A mezőgazdaság fejlesztése kapcsán hangsúlyozta, hogy elsődlegesen a munkahelyteremtés a cél. A rendvédelmi szervekre kitérve pedig elmondta, hogy hamarosan indul ebben a szektorban is az életpálya-modell, ami vonzóvá és kiszámíthatóvá teszi ezeket a szakmákat is.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.08. 19:10

Lapunk nem hivatalos forrásból származó, de biztos információi szerint maradt az úgynevezett „ A „ terv, és ennek megfelelően Dr. Magyar Gábor lesz a FIDESZ- KDNP abonyi polgármester jelöltje. Sőt, az eredetileg meghatározott nyolctagú önkormányzati képviselő listában sem történt változás. Négy tagot a Fidesz, négyet a KDNP adott, talán páratlan módon az országban, fele- fele arányban, így felosztották a körzeteket. Ez lapinformációink szerint úgy történt, hogy még azt is a KDNP határozhatta meg, hogy kikkel akar együttműködni a településen, és kit indíthat a kormánypárt. A jelöltekről szóló döntést Földi László választókerületi elnök, a Fidesz- KDNP országgyűlési képviselője aláírta, kiküldte az érintetteknek. Kép: megállapodtak, megbeszélték, kénytelenek voltak....

Politika:
Abony   
FIDESZ   
 24 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok