Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7055, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Dr. Egedy Zsolt"
1

veroniq - 2015.03.18. 20:58

 

Nem maradtak otthon az abonyiak sem, Orbán Viktor évértékelőjén jelen voltak, erre több olvasónk is felhívta figyelmemet, mert látták őket egyes TV csatornák műsoraiban. Íme, a bizonyíték, hogy valóban ott jártak. Dr. Egedy Zsolt és Mészáros László „ székfoglalója „ látható a képen. Fotó: Polyák Attila, aki szintén részt vett az eseményen, fotósként.

Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.18. 11:05

 Sommásan így foglalható össze az a történet, mely az elmúlt négy évvel ezelőtti állapotokhoz képest történt. Maradjunk a józanész és a realitások talaján. Dr. Magyar Gábor polgármester jelölt idén a kormányzópárt- FIDESZ- KDNP – színeiben ugyanúgy nem lett polgármester, mint az előző választások alkalmával, akkor Jobbik- KDNP- Magyarok Szövetsége támogatottsággal nem lett az. 

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.08. 19:10

Lapunk nem hivatalos forrásból származó, de biztos információi szerint maradt az úgynevezett „ A „ terv, és ennek megfelelően Dr. Magyar Gábor lesz a FIDESZ- KDNP abonyi polgármester jelöltje. Sőt, az eredetileg meghatározott nyolctagú önkormányzati képviselő listában sem történt változás. Négy tagot a Fidesz, négyet a KDNP adott, talán páratlan módon az országban, fele- fele arányban, így felosztották a körzeteket. Ez lapinformációink szerint úgy történt, hogy még azt is a KDNP határozhatta meg, hogy kikkel akar együttműködni a településen, és kit indíthat a kormánypárt. A jelöltekről szóló döntést Földi László választókerületi elnök, a Fidesz- KDNP országgyűlési képviselője aláírta, kiküldte az érintetteknek. Kép: megállapodtak, megbeszélték, kénytelenek voltak....

Politika:
Abony   
FIDESZ   
 24 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.17. 19:52

December 17-én a Lila Akác étteremben közös sajtótájékoztatót tartott a FIDESZ és a KDNP abonyi szervezete. A téma a következő volt: „Meddig tetszeleg még az áldozat szerepében a bukott baloldal képviselő-jelöltjeként szereplő polgármester Abonyban?” 

 12 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.30. 18:20

Erről is szó volt a mai abonyi képviselő testületi ülésen. A témát maga a polgármester, Romhányiné Dr. Balogh Edit hozta fel a rendőrségi beszámoló napirendi pontjánál. 

Közbiztonság:
Hirdetés   
 37 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.27. 13:27

Az április végi képviselő testületi ülésen Abony város polgármestere történelmi léptékű tettet hajtott végre, tiszta vizet öntött a pohárba a kötvénypénzzel kapcsolatban. Megvilágosodott ....

 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.30. 10:54

Az abonyi március végi képviselő testületi ülésen elszakadt a cérna, és Kovács László bizottsági elnök indulatosan mondta, hogy Romhányiné Dr. Balogh Edit mondjon le. A polgármester asszony, miután rendesen kapta az ívet a jelen lévő képviselő testületi tagok szinte mindegyikétől, világosan megmondta, hogy nem szerzi meg nekik azt az örömöt....

 7 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.25. 12:41

Avagy szemenszedett megdöbbentő valóság- Már csak két pár kékvércse fészkel a Kaszáló erdőben. - Nem a romák, hanem maguk az erdészek vágják ki a fákat a madarak alól! 

Citrom-díj:
Abony   
JOBBIK   
 57 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.29. 09:25

Az előző abonyi képviselő testületi ülésen a tagok kaptak egy pontos kimutatást a város jelenlegi pénzügyi- gazdasági helyzetéről és ezt elkezdték vesézgetni. Igaz, hogy nem éppen erre voltak kíváncsiak a testületi tagok, hanem a kötvénypénzre, de a város polgármestere Romhányiné Dr. Balogh Edit kifejtette, hogy mióta ő lett a polgármester, azóta szépen alakulnak ezek a mutatók.

 0 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok