Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7162, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Dr. Egedy Zsolt"
1

veroniq - 2015.03.18. 20:58

 

Nem maradtak otthon az abonyiak sem, Orbán Viktor évértékelőjén jelen voltak, erre több olvasónk is felhívta figyelmemet, mert látták őket egyes TV csatornák műsoraiban. Íme, a bizonyíték, hogy valóban ott jártak. Dr. Egedy Zsolt és Mészáros László „ székfoglalója „ látható a képen. Fotó: Polyák Attila, aki szintén részt vett az eseményen, fotósként.

Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.18. 11:05

 Sommásan így foglalható össze az a történet, mely az elmúlt négy évvel ezelőtti állapotokhoz képest történt. Maradjunk a józanész és a realitások talaján. Dr. Magyar Gábor polgármester jelölt idén a kormányzópárt- FIDESZ- KDNP – színeiben ugyanúgy nem lett polgármester, mint az előző választások alkalmával, akkor Jobbik- KDNP- Magyarok Szövetsége támogatottsággal nem lett az. 

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.08. 19:10

Lapunk nem hivatalos forrásból származó, de biztos információi szerint maradt az úgynevezett „ A „ terv, és ennek megfelelően Dr. Magyar Gábor lesz a FIDESZ- KDNP abonyi polgármester jelöltje. Sőt, az eredetileg meghatározott nyolctagú önkormányzati képviselő listában sem történt változás. Négy tagot a Fidesz, négyet a KDNP adott, talán páratlan módon az országban, fele- fele arányban, így felosztották a körzeteket. Ez lapinformációink szerint úgy történt, hogy még azt is a KDNP határozhatta meg, hogy kikkel akar együttműködni a településen, és kit indíthat a kormánypárt. A jelöltekről szóló döntést Földi László választókerületi elnök, a Fidesz- KDNP országgyűlési képviselője aláírta, kiküldte az érintetteknek. Kép: megállapodtak, megbeszélték, kénytelenek voltak....

Politika:
Abony   
FIDESZ   
 24 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.17. 19:52

December 17-én a Lila Akác étteremben közös sajtótájékoztatót tartott a FIDESZ és a KDNP abonyi szervezete. A téma a következő volt: „Meddig tetszeleg még az áldozat szerepében a bukott baloldal képviselő-jelöltjeként szereplő polgármester Abonyban?” 

 12 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.30. 18:20

Erről is szó volt a mai abonyi képviselő testületi ülésen. A témát maga a polgármester, Romhányiné Dr. Balogh Edit hozta fel a rendőrségi beszámoló napirendi pontjánál. 

Közbiztonság:
Hirdetés   
 37 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.27. 13:27

Az április végi képviselő testületi ülésen Abony város polgármestere történelmi léptékű tettet hajtott végre, tiszta vizet öntött a pohárba a kötvénypénzzel kapcsolatban. Megvilágosodott ....

 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.30. 10:54

Az abonyi március végi képviselő testületi ülésen elszakadt a cérna, és Kovács László bizottsági elnök indulatosan mondta, hogy Romhányiné Dr. Balogh Edit mondjon le. A polgármester asszony, miután rendesen kapta az ívet a jelen lévő képviselő testületi tagok szinte mindegyikétől, világosan megmondta, hogy nem szerzi meg nekik azt az örömöt....

 7 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.25. 12:41

Avagy szemenszedett megdöbbentő valóság- Már csak két pár kékvércse fészkel a Kaszáló erdőben. - Nem a romák, hanem maguk az erdészek vágják ki a fákat a madarak alól! 

Citrom-díj:
Abony   
JOBBIK   
 57 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.29. 09:25

Az előző abonyi képviselő testületi ülésen a tagok kaptak egy pontos kimutatást a város jelenlegi pénzügyi- gazdasági helyzetéről és ezt elkezdték vesézgetni. Igaz, hogy nem éppen erre voltak kíváncsiak a testületi tagok, hanem a kötvénypénzre, de a város polgármestere Romhányiné Dr. Balogh Edit kifejtette, hogy mióta ő lett a polgármester, azóta szépen alakulnak ezek a mutatók.

 0 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok