Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 5889, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Szolnok"
1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2018.01.04. 10:48

Igazán malaca volt a balesetet szenvedett férfinek, aki egyedül szállította a hízókat a vágóhídra. Tegnap a reggeli órákban felborult egy hízókat szállító terepjáró az utánfutójával együtt a martfűi sörgyár kanyarja előtt Szolnok irányába haladva. 

Közbiztonság:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.12.28. 13:57

A fiú holttestét szerdán találták meg a Tisza egyik árterében. Mindenki a vízre meredt, Bence barátai sokkos állapotban figyelték a jelenetet, amikor kiemelték a vízből, majd elvitték a fiú holttestét - írja a Blikk.

Közbiztonság:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.12.27. 14:04

A rendőrség szerdán visszavonta a karácsony előtt eltűnt 17 éves tiszavárkonyi fiú keresésére kiadott felhívást, de nem erősítette meg azt a sajtóinformációt, hogy az ő holttestét találták meg.

A police.hu korábban azt közölte, hogy a fiú december 23-án 1 óra körül egy szolnoki szórakozóhelyről gyalogosan ismeretlen helyre távozott, azóta nem adott életjelet magáról.


Közbiztonság:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.10.06. 12:14

 

A szolnoki Szigligeti Színház beruházása illeszkedik a kormány vidéki színházakat érintő felújítási programjába, melynek részeként döntés született a Modern városok program keretében a debreceni Csokonai Színház, a kaposvári Csiky Gergely Színház, valamint a veszprémi Petőfi Színház felújításáról, illetve elvi döntés – a Győr Megyei Jogú Várossal kötött megállapodás alapján – a győri Nemzeti Színház teljes rekonstrukciójának lehetőségéről.

 

Oktatás:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.09.22. 11:32

 

Az utóbbi időben Szolnok városában több gépkocsi feltörés történt, ezért a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság a következő jó tanácsokkal hívja fel az állampolgárok figyelmét, hogy az áldozattá válást megelőzzék - írja a police.hu

 

Közbiztonság:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.08.29. 15:00

 

1847. szeptember 1-én adták át a Pest- Szolnok vasútvonalat. Ekkor nyílt az ó-szolnoki pályaudvar is, amely hazánk legrégebbi fennmaradt állomásépülete. A 170 évvel ezelőtti megnyitó ünnepségre az István nevű lokomotív húzta a 16 vagonból álló szerelvényt, amelynek mások mellett utasa volt gróf Széchenyi István, Kossuth Lajos és Jókai Mór is. 1849-ban az osztrák fenyegetés hatására az Országgyűlés székhelyét áthelyezték Debrecenbe. Ekkor a Szent Koronát vonattal Szolnokig szállították és néhány napig itt őrizték.

 

Közélet:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.08.18. 12:42

 

Egy 23 éves férfi többször is megütött egy 88 éves szolnoki asszonyt 2017. augusztus 16-án, majd a bántalmazást követően kirabolta. M. Zsolt Szolnok egyik utcáján szólította le az idős hölgyet, hogy pénzt kérjen tőle - írja a police.hu. Amikor az asszony megtagadta a kérést, az ismeretlen megragadta a ruháját és többször is megütötte. A hölgy a bántalmazás következtében elejtette a szatyrát, amelyben pénztárcája is benne volt. A férfi a tárcával együtt elmenekült a helyszínről.

Végül a szolnoki rendőrök 24 órán belül elfogták M. Zsoltot, akit gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe vették.

Közbiztonság:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.06.13. 20:12

 

Kellemetlen meglepetés várta az egyik szolnoki lakás új tulajdonosát, amikor először tekintette meg az árverésen vásárolt ingatlanát. Tudta, hogy zsákbamacskát árulnak, de arra, amit ott talált azért nem számított. IDE kattintva olvashatóa  folytatás

Közbiztonság:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.05.31. 15:12

 

„Csőrike“ a Mi-24-es harcihelikopter, két kísőrőjével a Mi-8P és egy Mi-9-es többcélú szállítóhelikopterrel együtt érkezett kedden hajnalban a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumba.

 

 

Közélet:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.03.29. 10:59

 

Miután megírtuk, hogy az egyik szolnoki cégnél az egyik munkást bedarálta az aprítógép, kedves Olvasónk erről fényképet is küldött nekünk. Ezek után keresett meg a BORS újságírója, akinek munkáját segítve bocsátottam rendelkezésére a képeket, valamint elláttam megfelelő mennyiségű, általam tudott információval is. Megszületett az írás, melyet az alábbiakban olvashatnak:

Hátborzongató halállal végződött R. Roland munkanapja egy szolnoki faipari üzemben. A 23 éves fiú munka közben esett a darálóba.  A baleset a fafeldolgozással foglalkozó kft. szolnoki telephelyén történt hétfőn délután. Roland egy hatalmas gépen dolgozott, ami a rétegelt lapok gyártása során feleslegessé vált faanyagot darálja le.

Közélet:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön mit szól ahhoz, hogy a LIDL telekre a Somogyi iskola mellé betelepült a Vidámpark?
   
 Szerintem okés, örülök! 
 Nem is tudom, lehet, hogy nem kellett volna 
 Engem nem érdekel, hogy ott van-e vagy nem 
 Ez már tényleg nagyon felháborító! Úristen! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok