Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6534, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Szolnok"
1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2018.08.07. 13:57

 

A 42. katonai ejtőernyős világbajnokságot az MH 86. Szolnok Helikopter Bázison rendezik meg csütörtöktől augusztus 20-áig.

Bali Tamás ezredes, a bázis parancsnokhelyettese, a világbajnokság szervezőbizottságának elnökhelyettese a helyszínen tartott keddi sajtótájékoztatón elmondta: a versenyre harminckilenc ország csapata jelezte részvételi szándékát. További öt országból versenybírók érkeznek, így negyvennégy nemzet képviselőit várják Szolnokra.

Közélet:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.07.22. 18:01

 

Az orr­fa­csaró bűz­ből és a lát­vány­ból is ele­gük van a la­kók­nak. Egye­lőre azon­ban úgy tűnik, te­he­tet­le­nek. Ismeretlenek piszkítják össze rendszeresen a szolnoki Széchenyi városrészben található orvosi rendelő melletti kis közt. A helyieket hiába zavarja borzasztóan a helyzet, úgy fest, tehetetlenek. A szoljon.hu egyik olvasója fogalmazta meg panaszait az ügy kapcsán.

Citrom-díj:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.06.07. 12:00

 

38 gépjárművet rongált meg Szolnokon egy férfi. Az egyik használt gépjárműtelep kerítésére rögzített reklámzászlót is meggyújtotta. A rendőrök azonosították és gyanúsítottként kihallgatták a helyi lakost. A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást folytat garázdaság vétség és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt F. Zsolt szolnoki lakos ellen - írja a police.hu.

Közbiztonság:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.05.23. 18:46

 

Felújítják az úgynevezett északi Zagyva-hidat Szolnokon, a munkálatok a tervek szerint június közepén kezdődnek meg és öt hónapon át tartanak majd - tájékoztatta a város polgármesteri hivatalának sajtóreferense szerdán az MTI-t. Gyuricska Éva közölte, a beruházás a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében 2,6 milliárd forinttal támogatott Mester úti projekt része.

Közélet:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.05.17. 19:54

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Szolnok külterületén, a 32-es számú főúton. A police.hu adatai szerint egy motorkerékpáros egy tehergépkocsi előzése során nem észlelte a szemből érkező személygépkocsit, amellyel összeütközött. A motoros férfi a kórházba szállítást követően életét vesztette.

 

Közbiztonság:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.05.17. 10:40

 

A megyeszékhely helikopteres körforgalma lett az év körforgalma egysávos kategóriában.
Mint arról korábban beszámoltunk, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a Közlekedéstudományi Egyesület közösen hirdette meg a pályázatot. A szoljon.hu cikke IDE kattintva folytatódik, kép is innen való

Közélet:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.05.16. 08:40

 

A Szolnoki Járási és Nyomozó Ügyészség halált okozó foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége ­miatt emelt vádat két ­munkahelyi vezető ellen.
Az ügyről dr. Varga Árpád megyei főügyész tájékoztatta honlapunkat. A vád szerint mindkét vádlott egy szolnoki, fafeldolgozással foglalkozó cég telephelyén tevékenykedett.

Közbiztonság:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.05.10. 08:58

 

Szeméremsértés gyanúja miatt indított eljárást a Szolnoki Rendőrség egy ismeretlen férfi ellen. 

A gyanú szerint az illető még február 17-én Szolnokon egy buszmegállóban, valamint tavaly szeptember 23-án szintén Szolnokokon a Tiszaparti sétányon inzultált egy nőt.

 

Közbiztonság:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.04.18. 15:48

 

Andy Vajna filmügyi kormánybiztos, a már több mint 30 hazai rádiós frekvenciára ráhatással bíró milliárdos, a TV2, a Bors és a Délmagyarország tulajdonosának közvetlen közelébe került a Szolnokon az FM 102,4 MHz-en sugárzó Amadeus Rádió, tudta meg a 24.hu.

Az Amadeus Rádiót működtető Amadeus Rádió Kft.-t ugyanis nemrég megvásárolta a Tranzisztor Kft.

Politika:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.04.16. 17:03

 

Megkapta az építési engedélyt a svájci központú Stadler vasúti járműcsoport a legújabb szolnoki beruházáshoz, amellyel forgóváz-üzemének gyártókapacitását duplázza meg – mondta Dunai Zoltán, a Stadler Magyarország Kft. felügyelőbizottságának elnöke.

 


Gazdaság:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek melyik a kedvenc abonyi fagyizója?
   
 PEZE csavart fagyi 
 Csavart fagyi a postánál 
 CICKA 
 Kossuth 
 Kehely 
 Amaretto 
 Egyik sem! 
 Valami más! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok