Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6630, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Szolnok"
1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2018.09.28. 15:27

 

Egy kétségbeesett nő kért segítséget csütörtökön 22 óra körül Szolnok egyik utcáján az arra járőröző rendőröktől, mert várandós testvérénél megindult a szülés és haladéktalanul orvosi segítségre volt szüksége. Elmondta, hogy állapotos húga a kilencedik hónapban jár és gyermekének születése csak októberre volt várható, de a szülés előbb elkezdődött – írja a police.hu.

Közbiztonság:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.09.13. 19:27

 

Nyilvános kiadványban találta meg a kulcsot a Telekom szigorúan őrzött szervereihez egy szolnoki informatikus. A cég először még állást is kínált neki. Azonban nem sikerült megegyezni, a férfi pedig tovább kutakodott, többször engedély nélkül lépett be a rendszerbe.

Közbiztonság:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.08.07. 13:57

 

A 42. katonai ejtőernyős világbajnokságot az MH 86. Szolnok Helikopter Bázison rendezik meg csütörtöktől augusztus 20-áig.

Bali Tamás ezredes, a bázis parancsnokhelyettese, a világbajnokság szervezőbizottságának elnökhelyettese a helyszínen tartott keddi sajtótájékoztatón elmondta: a versenyre harminckilenc ország csapata jelezte részvételi szándékát. További öt országból versenybírók érkeznek, így negyvennégy nemzet képviselőit várják Szolnokra.

Közélet:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.07.22. 18:01

 

Az orr­fa­csaró bűz­ből és a lát­vány­ból is ele­gük van a la­kók­nak. Egye­lőre azon­ban úgy tűnik, te­he­tet­le­nek. Ismeretlenek piszkítják össze rendszeresen a szolnoki Széchenyi városrészben található orvosi rendelő melletti kis közt. A helyieket hiába zavarja borzasztóan a helyzet, úgy fest, tehetetlenek. A szoljon.hu egyik olvasója fogalmazta meg panaszait az ügy kapcsán.

Citrom-díj:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.06.07. 12:00

 

38 gépjárművet rongált meg Szolnokon egy férfi. Az egyik használt gépjárműtelep kerítésére rögzített reklámzászlót is meggyújtotta. A rendőrök azonosították és gyanúsítottként kihallgatták a helyi lakost. A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást folytat garázdaság vétség és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt F. Zsolt szolnoki lakos ellen - írja a police.hu.

Közbiztonság:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.05.23. 18:46

 

Felújítják az úgynevezett északi Zagyva-hidat Szolnokon, a munkálatok a tervek szerint június közepén kezdődnek meg és öt hónapon át tartanak majd - tájékoztatta a város polgármesteri hivatalának sajtóreferense szerdán az MTI-t. Gyuricska Éva közölte, a beruházás a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében 2,6 milliárd forinttal támogatott Mester úti projekt része.

Közélet:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.05.17. 19:54

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Szolnok külterületén, a 32-es számú főúton. A police.hu adatai szerint egy motorkerékpáros egy tehergépkocsi előzése során nem észlelte a szemből érkező személygépkocsit, amellyel összeütközött. A motoros férfi a kórházba szállítást követően életét vesztette.

 

Közbiztonság:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.05.17. 10:40

 

A megyeszékhely helikopteres körforgalma lett az év körforgalma egysávos kategóriában.
Mint arról korábban beszámoltunk, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a Közlekedéstudományi Egyesület közösen hirdette meg a pályázatot. A szoljon.hu cikke IDE kattintva folytatódik, kép is innen való

Közélet:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.05.16. 08:40

 

A Szolnoki Járási és Nyomozó Ügyészség halált okozó foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége ­miatt emelt vádat két ­munkahelyi vezető ellen.
Az ügyről dr. Varga Árpád megyei főügyész tájékoztatta honlapunkat. A vád szerint mindkét vádlott egy szolnoki, fafeldolgozással foglalkozó cég telephelyén tevékenykedett.

Közbiztonság:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.05.10. 08:58

 

Szeméremsértés gyanúja miatt indított eljárást a Szolnoki Rendőrség egy ismeretlen férfi ellen. 

A gyanú szerint az illető még február 17-én Szolnokon egy buszmegállóban, valamint tavaly szeptember 23-án szintén Szolnokokon a Tiszaparti sétányon inzultált egy nőt.

 

Közbiztonság:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint szüksége van Abonynak Üzleti Parkra?
   
 IGEN, na végre! 
 Nem is tudom, lehet.... 
 Nem! Minek? 
 Ezzel már nagyon elkéstek! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok