Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 4230, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Szolnok"
1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2017.06.13. 20:12

 

Kellemetlen meglepetés várta az egyik szolnoki lakás új tulajdonosát, amikor először tekintette meg az árverésen vásárolt ingatlanát. Tudta, hogy zsákbamacskát árulnak, de arra, amit ott talált azért nem számított. IDE kattintva olvashatóa  folytatás

Közbiztonság:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.05.31. 15:12

 

„Csőrike“ a Mi-24-es harcihelikopter, két kísőrőjével a Mi-8P és egy Mi-9-es többcélú szállítóhelikopterrel együtt érkezett kedden hajnalban a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumba.

 

 

Közélet:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.03.29. 10:59

 

Miután megírtuk, hogy az egyik szolnoki cégnél az egyik munkást bedarálta az aprítógép, kedves Olvasónk erről fényképet is küldött nekünk. Ezek után keresett meg a BORS újságírója, akinek munkáját segítve bocsátottam rendelkezésére a képeket, valamint elláttam megfelelő mennyiségű, általam tudott információval is. Megszületett az írás, melyet az alábbiakban olvashatnak:

Hátborzongató halállal végződött R. Roland munkanapja egy szolnoki faipari üzemben. A 23 éves fiú munka közben esett a darálóba.  A baleset a fafeldolgozással foglalkozó kft. szolnoki telephelyén történt hétfőn délután. Roland egy hatalmas gépen dolgozott, ami a rétegelt lapok gyártása során feleslegessé vált faanyagot darálja le.

Közélet:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.03.28. 08:50

 

Képeinken az a gép látható, mely a férfi halálát okozta. A munkásoknak dolgozniuk kell ma is, a gépet üzemen kívül helyezték és lekerítették. A gyárban mindenki retteg a szörnyű tragédia óta.... Mint arról lapunk beszámolt, az egyik szolnoki faipari üzemben egy fiatalember lelte szörnyű halálát, bedarálta egy munkagép. 

Közbiztonság:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.03.27. 15:17

 

Az egyik szolnoki faipari üzemben egy fiatalember lelte szörnyű halálát, bedarálta egy munkagép. Olvasónk elmondta, hogy iszonyú targédiát éltek át a dolgozók, munkatársukból csak pár cafat ruha maradt. Olvasónk elmondta, hogy a közelmúltban egy másik ott dolgozó férfinak a kezét vitte le egy gép. A rendőrség vizsgálja az eset körülményei, ITT olvasható a szoljon.hu cikke.

Közbiztonság:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.02.11. 09:45

 

Egy nagy méretű konyhakéssel az elkövetők – egymást felváltva – legalább 91 késszúrással megölték a sértettet.


Közbiztonság:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.02.07. 18:12

Megérkezett a jeges ár, elszabadult stégek és csónakok sodródnak a Tisza szolnoki, belvárosi szakaszán. Ha felismerné valamelyik tulajdonosát, kérjük, értesítse!- olvasható az ISzolnok facebook oldalán.

Közélet:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.12.02. 20:57

 

A szolnoki RepTár lett 2016-ban Az Év Turisztikai Attrakciója. Hazai idegenforgalmi szakemberek állították össze azt a tízes listát, amelyről a femina.hu olvasói maguk választhatták ki a szerintük legjobbat. Az ajánlott attrakciók (kiemelkedő vonzerővel bíró célpontok) között szerepelt a poroszlói ökocentrum, az egri vár, a hajdúszoboszlói élményfürdő, vagy éppen a fertődi Esterházy-kastély.

Közélet:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.22. 10:26

 

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül 21 egyezer liter étolajat szállító kamion pótkocsija kedd kora reggel Jász-Nagykun-Szolnok megyében, a 442-es út Martfű és Tiszaföldvár közötti szakaszán. A tűz következtében az étolaj az úttestre és az út menti árokba is kifolyt és több méteres lángokkal égett. A helyszínre a szolnoki és a kunszentmártoni hivatásos, valamint a tiszaföldvári önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik négy vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték a jármű visszahűtését és átvizsgálását.

 

Közbiztonság:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.15. 09:37

Szolnokon ünnepelt a csokoládé szakma


Több mint ötezren látogattak el az V. Szolnoki Országos Csokoládéfesztiválra, ahol a kézműves csokoládékészítő szakma legjobbjai mutatták be tudásukat, kreativitásukat, termékeiket.
Az Aba-Novák Agóra háromnapos rendezvényén szinte minden teremben készíthettek, süthettek valamit a gyermekek. Bábelőadások, mesterség bemutatók, könyvbemutató, előadások, színpadi produkciók, a környezettudatos életmód bemutatása tették élményekben gazdaggá a jubileumi Csokoládéfesztivált.

Közélet:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön mit szól ahhoz, hogy a LIDL telekre a Somogyi iskola mellé betelepült a Vidámpark?
   
 Szerintem okés, örülök! 
 Nem is tudom, lehet, hogy nem kellett volna 
 Engem nem érdekel, hogy ott van-e vagy nem 
 Ez már tényleg nagyon felháborító! Úristen! 
   
Eredmény
Programok

Véradások időpontjai

 

Magyarországon a biztonságos vérellátáshoz napi 1800 véradóra van szükség. Adj vért a nyár folyamán, regisztráld a véradáson kapott kódot, és nyerj akár egyhetes, kétszemélyes tengerparti utazást az IBUSZ jóvoltából!Bővebb tájékoztató a http://www.veradas.hu/nyar oldalon.
 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok