Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7970, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Szolnok"
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

veroniq - 2016.11.22. 10:26

 

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül 21 egyezer liter étolajat szállító kamion pótkocsija kedd kora reggel Jász-Nagykun-Szolnok megyében, a 442-es út Martfű és Tiszaföldvár közötti szakaszán. A tűz következtében az étolaj az úttestre és az út menti árokba is kifolyt és több méteres lángokkal égett. A helyszínre a szolnoki és a kunszentmártoni hivatásos, valamint a tiszaföldvári önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik négy vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték a jármű visszahűtését és átvizsgálását.

 

Közbiztonság:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.15. 09:37

Szolnokon ünnepelt a csokoládé szakma


Több mint ötezren látogattak el az V. Szolnoki Országos Csokoládéfesztiválra, ahol a kézműves csokoládékészítő szakma legjobbjai mutatták be tudásukat, kreativitásukat, termékeiket.
Az Aba-Novák Agóra háromnapos rendezvényén szinte minden teremben készíthettek, süthettek valamit a gyermekek. Bábelőadások, mesterség bemutatók, könyvbemutató, előadások, színpadi produkciók, a környezettudatos életmód bemutatása tették élményekben gazdaggá a jubileumi Csokoládéfesztivált.

Közélet:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.12. 12:44

Az általam nagyra becsült Szalay Ferencnél betelt a pohár. Ennyi hülye vén kurvát! - mondta Szalay Ferenc, Szolnok fideszes polgármestere az új parkoló ellen tiltakozó idős lakókról, csak azt nem tudta, hogy ezt mindenki hallja, mert bekapcsolva maradt a mikrofonja.

 

 
Lehet, hogy igaza van? 

Politika:
Szolnok   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.10. 18:32

 

FIGYELEM ! Szolnokon berendezett üzlet, azonnal átvehető, nagyon kedvező feltételekkel Minden eszköz használatával. Készíthető, ajándéktárgyak, póló, kulcstartó,telefontok,hűtőmágnes,bögrék gyermekek képével, fóliavágás matricázás, kocsik dekorációja. stb. Az üzlet nagyon frekventált helyen van. Kezdő vállalakozók számára kifejezetten alkalmas. A beinduláshoz sok segítséget tudok adni .

Közélet:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.05. 19:18

 

SZOLNOK November második hétvégéjén felébred a mindannyiunkban élő Gombóc Artúr. Ki ne esne kísértésbe, ha látna ennyi kerek csokoládét, szögletes csokoládét, hosszú csokoládét, rövid csokoládét, gömbölyű csokoládét… Az Aba- Novák Agóra Kulturális Központ 2010-ben rendezte az első csokoládéfesztivált, amely- az azóta eltelt idő ezt fényesen bebizonyította- jelentősen hozzájárul a hazai kézművescsokoládé-készítés robbanásszerű fejlődéséhez.

 

Közélet:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.10.30. 18:08

Úgy akart ön­gyil­kos lenni, hogy fér­jét és kisfiát is meg­gyil­kolja. Egy­szer már ölt em­bert, most el­ítélte a bí­ró­ság. Gyerekét és férjét is meg akarta ölni egy öngyilkosságra készülő 35 éves szolnoki nő a 2014 szilveszterére virradó hajnalon. 

Közbiztonság:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.10.19. 09:19

 

Vizsgálja a Magyar Posta Zrt., hogy mi okozhatta az álmennyezet leszakadását a szolnoki 1-es postahivatal ügyfélterében hétfőn késő este. Apáti-Tóth Kata, a társaság szóvivője az MTI-nek kedden megerősítette, hogy a szolnoki 1-es posta műszaki okok miatt tart zárva. Nem sérült meg senki, a helyreállítást pedig már megkezdték.

Citrom-díj:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.09.25. 21:37

 

Tiszai halászfaluvá változik október 1-jén, szombaton a szolnoki Tiszai hajósok tere és a rakpart, ahol negyedik alkalommal rendezi meg a Tiszai Hal Napja – SparHalt Fesztivált a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft.

Tihanyi Kata szervező az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a Szent Mihály napjához kapcsolódó rendezvény célja a tiszai halászat és horgászat, valamint a gasztronómia tradícióinak megőrzése.

Közélet:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.09.01. 16:56

 

 RepTár

A RepTár, a Szolnoki interaktív Repülőmúzeum a hazai hadászati repülés és történelem szerelmeseinek egyik zarándokhelye lesz 2016 szeptemberétől, amely olyan különleges gyűjteménnyel rendelkezik, amely nemcsak Magyarországon, hanem Közép-Kelet Európában is egyedülálló.

Kultúra:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.08.31. 18:59

 

Riasztástól számított öt percen belül kint voltak a tűzoltók a szolnoki Plázában, ahonnan szerdán 11.19-kor érkezett a tűzjelző riasztása. Az épület egyik üzlethelyiségében füstölt el egy lámpa transzformátor berendezése, az ott dolgozók a sérült berendezést eltávolították, senki nem sérült meg. A tűzoltók szellőztettek, megvizsgálták, hogy fennáll-e a tűz továbbterjedésének a veszélye, de további beavatkozásra nem volt szükség.

 

Az épületet nem kellett kiüríteni, az üzlet hétköznapi rendjében nem volt nagyobb fennakadás.

Közbiztonság:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok