Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 5889, belépett felhasználók: 0.

Címke: "JOBBIK"
1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2017.12.21. 11:01

A város Együtt színeiben politizáló polgármestere a fő támogatója a Jobbik abonyi báljának. "Jótékonysági Hagyományőrző Magyar Bál" néven rendez vacsorát a város művelődési házában a Jobbik abonyi szervezete.

Politika:
Abony   
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.09.08. 15:50

 

Válasz Földi László fideszes képviselő felszólítására.

Tisztelt Képviselő Úr!

A napokban közösségi oldalamon keresztül egy videóban mutattam be azokat a konkrét eseteket, amelyeken látható, hogy Orbán Viktor hívei olykor a fizikai erőszaktól sem riadnak vissza. Éppen ezért úgy gondolom, hogy nem nekünk kell bocsánatot kérnünk, hanem a miniszterelnöknek kellene táborát a törvények tiszteletére és a fizikai erőszak mellőzésére felszólítania.

Alapcikk IDE kattintva

Ön pedig - párttársaihoz hasonlóan - folyamatosan csúsztat és ferdít.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.06.28. 20:58

 

Bizonyos jelek szerint Volner Jánosnak, a Jobbik frakcióvezetőjének halvány segédfogalma sincs arról, mi folyik a saját választókerületébe tartozó Nagykőrösön. Ez lenne a kisebbik baj – a nagyobbik, hogy tudatlanságát a Jobbik helyi kampánykiadványában is terjeszti, félrevezetve ezzel saját választóit (is).

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.05.03. 18:02

 

A Jobbik elképzelhetetlennek tartja, hogy Magyarország területén bármilyen területi autonómiát kapjon a cigányság. A támogatottság nélküli Opre Roma Párt felvetését mereven elutasítjuk, s minden hasonló agyament ötlet ellen utolsó leheletünkig küzdeni fogunk; ennek esetleges megvalósulása csak egy újabb trianoni katasztrófát készítene elő Magyarország számára. 

Közélet:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.03.16. 14:14

 

Az elmúlt napokban számos rosszindulatú kacsa terjengett arról, hogy a ceglédi Jobbik megszűnt, nem működik tovább. Mint ahogy azt a Gerjemente 2017/I. számában megírtuk – mely hamarosan a lakosság postaládájába kerül – ebből egy szó sem igaz, a ceglédi Jobbik továbbra is gőzerővel működik. A tavasz közeledtével sok színes programot tervezünk megvalósítani, amelyre természetesen szeretettel várjuk az érdeklődőket. A ceglédi frakció megszűnését Takáts László polgármester úr is bejelentette a 2017. március eleji testületi ülésen.

 

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.03.01. 21:37

 

Kulcsár Gergely jobbikos országgyűlési képviselő egy fiatalkorú jobbikos lánnyal folytatott szexuális kapcsolatot – minderről több tanú beszélt abban a perben, amit a képviselő indított Dömötör Csaba államtitkár ellen. Kulcsár nem először okozott botrányt a pártban, mivel korábban leköpte a Duna-parton lévő holokauszt-emlékművet.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.02.14. 15:38

Dénes Dénes, Ábrahám Tibor embere, a Jobb Nagykőrösért Egyesület oszlopos tagja, reklámarca, bukott helyi Jobbik elnök erőszakos cselekményt követett el. Lapunk úgy tudja, hogy volt feleségét verte meg. Ezért a sértett pert indított, az ítélet már tavaly szeptemberben megszületett.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.24. 11:53

 

Talán nem a legsikerültebb képet osztotta meg a közelmúltban Vona Gábor, a JOBBIK pártelnöke, és felesége. A fürdőszobájukban pózolnak, úgy, hogy a WC teljes életnagyságban látható. Most már legalább tudjuk, hogy hova járnak dolgukat végezni...

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.05.30. 13:17

 

Lemond a Jobbik parlamenti frakciójának vezetéséről Vona Gábor. A pártelnök a vasárnapi budapesti tisztújító kongresszuson bejelentette azt is, hogy Volner Jánost jelöli frakcióvezetőnek, aki várhatóan az őszi ülésszak kezdetétől töltheti be a tisztséget. Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője a kongresszus szünetében újságíróknak azt is elmondta: a pártelnök bejelentése a kongresszusi küldöttek döntő hányadát meglepte, a frakció tagjait azonban kevésbé, mert korábbi üléseken már felmerült a kérdés. Vona Gábor az elnöki munka még hatékonyabb végzésével indokolta a lépést - tette hozzá. 

 

Közélet:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.04.07. 18:02

Volner János, a JOBBIK országos alelnöke nagykőrösi sajtótájékoztatóján elmondta, hogy Örül annak, hogy Abony visszakapta a QUAESTOR botrányban ideiglenesen eltűnt pénzétz. Kiemelte, hogy személyesen ő sokat lobbizott annak érdekében, hogy ez megtörténjen....

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön mit szól ahhoz, hogy a LIDL telekre a Somogyi iskola mellé betelepült a Vidámpark?
   
 Szerintem okés, örülök! 
 Nem is tudom, lehet, hogy nem kellett volna 
 Engem nem érdekel, hogy ott van-e vagy nem 
 Ez már tényleg nagyon felháborító! Úristen! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok