Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "JOBBIK"
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.08.19. 20:35

 

Szeremi Anikó, a Jobbik abonyi szervezetének elnöke facebook-os oldalán tette közzé a nyolc körzet jelöltjének fényképét. Egyelőre nem tudjuk, hogy ki melyik körzetben indul majd. A Jobbik soraiban összesen hat hölgy és két férfi indul 2014-ben, az abonyi önkormányzati választásokon. Mészáros Lászlóné, Szeremi Anikó a párt polgármester jelöltje.

Politika:
JOBBIK   
 14 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.15. 16:04

Mészáros Lászlóné lesz a JOBBIK abonyi pogármester jelöltje. - Négy évvel ezelőtt az abonyi Jobbik Alapszervezet, akkor még Kelemen Tibor elnök vezényletével, aki jelenleg aljegyzőként dolgozik a polgármesteri hivatalban, Dr. Magyar Gábort támogatta polgármesterként való indulásában. A helyi szavazók akarata azonban idén már nagyon kötelez, a Jobbik mostani elnöke Mészáros Lászlóné, Szeremi Anikó nem fogja támogatni Magyar Gábort, a FIDESZ- KDNP közös jelöltjét. Röviden, ezzel kapcsolatos kérdésemre elmondta, hogy, idézem: „ Nem támogatja a Jobbik a Fidesz – KDNP jelöltet, a a Jobbik a saját jelöltjét támogatja.

Politika:
JOBBIK   
 10 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.07. 09:26

A Jobbik Országos Jelöltállító Bizottsága 2014. július 21-én Korondi Miklóst alkalmassá minősítette a polgármester jelöltségre, melyet a Jobbik Országos Elnöksége hivatalosan is jóváhagyott.

Tájékoztatjuk a ceglédi polgárokat, hogy Cegléd mind a 10 választókerületében indít önkormányzati képviselőjelöltet a Jobbik Magyarországért Mozgalom.

 

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.10. 13:07

Június 8-án Törtelen a Jobbik helyi alapszervezete, Bucsus Ferenc helyi elnök vezetésével gyermeknapot szervezett a Vásártéren. Szerettek volna olyan helyszínt találni a programra, mely árnyékosabb, de ezt bocsátotta rendelkezésükre a helyi vezetőség. Mindezek ellenére érdeklődőben nem volt hiány, vonzó volt az arcfestés, a trambulin, a lovacskázás, lovas kocsizás, kötélhúzás és egyéb programok is.

Közélet:
Törtel   
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.27. 12:46

A Jobbik különösen fogékony szerencsétlen élethelyzetbe került embertársaink ügyei iránt. Ennek egyik ékes tanúbizonysága az a társadalmi munkában végzett „ rendrakás „, melyet április 26-án Törtelen végzett el a Jobbik ottani alapszervezete, Bucsus Ferenc elnök vezetésével. Képgaléria IDE kattintva

Közélet:
Törtel   
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.08. 20:22

A Portfólió cikke, mely IDE kattintva olvasható, érdekes elemzést tartalmaz. Előretört a Jobbik! - Mennyire aggódjunk emiatt? címmel. "  A Jobbikra közel egymillió ember voksolt, ami a szavazó választópolgárok több mint 20,5 százalékát jelenti. Ilyen kirívóan erős eredményt a szélsőjobboldalon utoljára a Freiheitliche Partei Österreichs (FPÖ) volt képes produkálni 2013-ban. Ők is éppen 20,5 százalékos felhatalmazást kaptak hasonlóan egymillió közeli szavazattal, de az osztrák parlament esetében ez 40 mandátumot ért. "- írják.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.07. 14:29

A választási eredmények értékelése-  A Jobbik gratulál a FIDESZ-KDNP képviseletében választási győzelmet arató Földi Lászlónak az elért eredményéhez. Egyben kifejezzük örömünket amiatt, hogy választókerületünkben a Jobbik nagy fölénnyel győzte le a balliberális koalíciót, olyannyira, hogy a baloldali képviselőjelöltet még a számára hazai pályát jelentő Abonyban is felül tudtuk múlni.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.07. 02:50

A Pest megyei 12. választókerületben magabiztosan győzött a FIDESZ- KDNP jelöltje, Földi László, aki összesen 16 096 szavazatot szerzett, mely az összes szavazat 43.74 %-a, második lett Volner János a Jobbik jelöltje, aki a szavazatok 29.54 %-át szerezte meg, rá 10 870 –an szavaztak, és harmadik lett Romhányiné Dr. Balogh Edit a baloldali összefogás jelöltje, aki 7 583 szavazatot kapott, ami 20.61 % az összeshez képest. Ezzel körzetünk igazi vesztese Balogh Edit lett, akit még saját településen, Abonyban, ahol polgármester is, bőven megelőzött a Jobbik politikusa, Volner János. Ezzel gyakorlatilag a baloldali tömörülés vezéráldozatot hozott, mert az eddig a polgármester választást vastagon kétszer is megnyerő jelöltet, Balogh Editet tette sebezhetővé és „ verhetővé „. Ha még egyszer indulna a polgármesteri posztért, nyilvánvaló, hogy egy közepes jelölt esetén is elbukna.

Politika:
JOBBIK   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.02. 20:27

A Jobbik Magyarországért Mozgalom a mai napon lakossági fórumot tartott Abonyban, ahol Volner János parlamenti képviselő jelölt is részt vett. Több kérdést feltettem a párt alelnökének. Többek között arra a közvélekedésre is rákérdeztem, mely szerint, ha a Fidesznek nem lesz meg a kétharmados parlamenti többsége, akkor a Jobbikkal köt majd koalíciót. Erre számos jel utal, a Fidesz sem bántja a Jobbikot, és még a HÍR TV-ben is dicsérgették a jobboldali párt kampányfogásait. Volner János határozottan cáfolta, hogy egyáltalán megfordult a fejükben az, hogy a Fidesz partnerei lesznek a választásokat követően. „ Mi nem szeretnénk a Fidesz-el semmiféle koalíciós megállapodást kötni, mi az elmúlt 24 év pártjait el akarjuk számoltatni! Magyarország ki lett fosztva, ki lett rabolva. A elkövetőkről nem is lehet szó koalíciós partnerként. 

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.31. 09:19

Nem bérelt autón hurcolásszák a Jobbik plakátját, hanem házi gyártmányú szerkezetre szerelték fel a karai JOBBIK szervezet tagjai az itt látható plakátokat. Járvás Pál műve látható a képeken. Lapinformációink szerint az autó nem kis közérdeklődésre tart számot, tetszik az embereknek, akik tényleg felfigyelnek rá. Megtudtam, hogy még TV is van rajta, és a Jobbik prominensei beszélnek benne. További vidám kampányt kívánunk!

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok