Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7051, belépett felhasználók: 0.

Címke: "JOBBIK"
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.08.19. 20:35

 

Szeremi Anikó, a Jobbik abonyi szervezetének elnöke facebook-os oldalán tette közzé a nyolc körzet jelöltjének fényképét. Egyelőre nem tudjuk, hogy ki melyik körzetben indul majd. A Jobbik soraiban összesen hat hölgy és két férfi indul 2014-ben, az abonyi önkormányzati választásokon. Mészáros Lászlóné, Szeremi Anikó a párt polgármester jelöltje.

Politika:
JOBBIK   
 14 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.15. 16:04

Mészáros Lászlóné lesz a JOBBIK abonyi pogármester jelöltje. - Négy évvel ezelőtt az abonyi Jobbik Alapszervezet, akkor még Kelemen Tibor elnök vezényletével, aki jelenleg aljegyzőként dolgozik a polgármesteri hivatalban, Dr. Magyar Gábort támogatta polgármesterként való indulásában. A helyi szavazók akarata azonban idén már nagyon kötelez, a Jobbik mostani elnöke Mészáros Lászlóné, Szeremi Anikó nem fogja támogatni Magyar Gábort, a FIDESZ- KDNP közös jelöltjét. Röviden, ezzel kapcsolatos kérdésemre elmondta, hogy, idézem: „ Nem támogatja a Jobbik a Fidesz – KDNP jelöltet, a a Jobbik a saját jelöltjét támogatja.

Politika:
JOBBIK   
 10 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.07. 09:26

A Jobbik Országos Jelöltállító Bizottsága 2014. július 21-én Korondi Miklóst alkalmassá minősítette a polgármester jelöltségre, melyet a Jobbik Országos Elnöksége hivatalosan is jóváhagyott.

Tájékoztatjuk a ceglédi polgárokat, hogy Cegléd mind a 10 választókerületében indít önkormányzati képviselőjelöltet a Jobbik Magyarországért Mozgalom.

 

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.10. 13:07

Június 8-án Törtelen a Jobbik helyi alapszervezete, Bucsus Ferenc helyi elnök vezetésével gyermeknapot szervezett a Vásártéren. Szerettek volna olyan helyszínt találni a programra, mely árnyékosabb, de ezt bocsátotta rendelkezésükre a helyi vezetőség. Mindezek ellenére érdeklődőben nem volt hiány, vonzó volt az arcfestés, a trambulin, a lovacskázás, lovas kocsizás, kötélhúzás és egyéb programok is.

Közélet:
Törtel   
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.27. 12:46

A Jobbik különösen fogékony szerencsétlen élethelyzetbe került embertársaink ügyei iránt. Ennek egyik ékes tanúbizonysága az a társadalmi munkában végzett „ rendrakás „, melyet április 26-án Törtelen végzett el a Jobbik ottani alapszervezete, Bucsus Ferenc elnök vezetésével. Képgaléria IDE kattintva

Közélet:
Törtel   
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.08. 20:22

A Portfólió cikke, mely IDE kattintva olvasható, érdekes elemzést tartalmaz. Előretört a Jobbik! - Mennyire aggódjunk emiatt? címmel. "  A Jobbikra közel egymillió ember voksolt, ami a szavazó választópolgárok több mint 20,5 százalékát jelenti. Ilyen kirívóan erős eredményt a szélsőjobboldalon utoljára a Freiheitliche Partei Österreichs (FPÖ) volt képes produkálni 2013-ban. Ők is éppen 20,5 százalékos felhatalmazást kaptak hasonlóan egymillió közeli szavazattal, de az osztrák parlament esetében ez 40 mandátumot ért. "- írják.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.07. 14:29

A választási eredmények értékelése-  A Jobbik gratulál a FIDESZ-KDNP képviseletében választási győzelmet arató Földi Lászlónak az elért eredményéhez. Egyben kifejezzük örömünket amiatt, hogy választókerületünkben a Jobbik nagy fölénnyel győzte le a balliberális koalíciót, olyannyira, hogy a baloldali képviselőjelöltet még a számára hazai pályát jelentő Abonyban is felül tudtuk múlni.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.07. 02:50

A Pest megyei 12. választókerületben magabiztosan győzött a FIDESZ- KDNP jelöltje, Földi László, aki összesen 16 096 szavazatot szerzett, mely az összes szavazat 43.74 %-a, második lett Volner János a Jobbik jelöltje, aki a szavazatok 29.54 %-át szerezte meg, rá 10 870 –an szavaztak, és harmadik lett Romhányiné Dr. Balogh Edit a baloldali összefogás jelöltje, aki 7 583 szavazatot kapott, ami 20.61 % az összeshez képest. Ezzel körzetünk igazi vesztese Balogh Edit lett, akit még saját településen, Abonyban, ahol polgármester is, bőven megelőzött a Jobbik politikusa, Volner János. Ezzel gyakorlatilag a baloldali tömörülés vezéráldozatot hozott, mert az eddig a polgármester választást vastagon kétszer is megnyerő jelöltet, Balogh Editet tette sebezhetővé és „ verhetővé „. Ha még egyszer indulna a polgármesteri posztért, nyilvánvaló, hogy egy közepes jelölt esetén is elbukna.

Politika:
JOBBIK   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.02. 20:27

A Jobbik Magyarországért Mozgalom a mai napon lakossági fórumot tartott Abonyban, ahol Volner János parlamenti képviselő jelölt is részt vett. Több kérdést feltettem a párt alelnökének. Többek között arra a közvélekedésre is rákérdeztem, mely szerint, ha a Fidesznek nem lesz meg a kétharmados parlamenti többsége, akkor a Jobbikkal köt majd koalíciót. Erre számos jel utal, a Fidesz sem bántja a Jobbikot, és még a HÍR TV-ben is dicsérgették a jobboldali párt kampányfogásait. Volner János határozottan cáfolta, hogy egyáltalán megfordult a fejükben az, hogy a Fidesz partnerei lesznek a választásokat követően. „ Mi nem szeretnénk a Fidesz-el semmiféle koalíciós megállapodást kötni, mi az elmúlt 24 év pártjait el akarjuk számoltatni! Magyarország ki lett fosztva, ki lett rabolva. A elkövetőkről nem is lehet szó koalíciós partnerként. 

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.31. 09:19

Nem bérelt autón hurcolásszák a Jobbik plakátját, hanem házi gyártmányú szerkezetre szerelték fel a karai JOBBIK szervezet tagjai az itt látható plakátokat. Járvás Pál műve látható a képeken. Lapinformációink szerint az autó nem kis közérdeklődésre tart számot, tetszik az embereknek, akik tényleg felfigyelnek rá. Megtudtam, hogy még TV is van rajta, és a Jobbik prominensei beszélnek benne. További vidám kampányt kívánunk!

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok