Mi Abonyunk - Pár óra alatt rendet tett a Jobbik Törtelen
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7220, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2014.04.27. 12:46

A Jobbik különösen fogékony szerencsétlen élethelyzetbe került embertársaink ügyei iránt. Ennek egyik ékes tanúbizonysága az a társadalmi munkában végzett „ rendrakás „, melyet április 26-án Törtelen végzett el a Jobbik ottani alapszervezete, Bucsus Ferenc elnök vezetésével. A törteli alapszervezetben a közelmúltban őrségváltás történt a vezetőségben, a Jobbik megújult, új vezetőséget választottak, és új tagokat is felvettek. Az ottani alapszervezet létszáma jelenleg 20 fő. A gyűlést, melyen a változások a szervezetben megtörténtek, a törvényi rendelkezéseknek megfelelően hívták össze. Perényi Attila, a Jobbik törteli alapszervezetének elnöke családjával külföldre költözött, ezért már nem tudta betölteni posztját. Az alapszabálynak megfelelően helyettese, Tóth Dénes Attila alelnök hívta össze a gyűlést, ahol Bucsus Ferencet választották meg elnöknek. Képgaléria IDE kattintva

Működésének egyik első látványos akciója volt az április 26-i rendrakás, ahol egy bajba jutott, tanyán élő családon segítettek társadalmi munkában. Az idős házaspár egészségügyi állapota olyannyira leromlott az elmúlt időben, hogy képtelenek voltak, az egyébként szép kis tanyát rendben tartani. Mindenhol szemétkupacok, korhadt fák, elvadult aljnövényzet éktelenkedett. Az idős asszonynak sajnos mindkét lábát amputálni kellett, a férj súlyos agyvérzést kapott. Fizikai munkát így végezni nem tudnak. A törteli Jobbik kérelmezte, hogy a közszolgáltató biztosítson részükre térítésmentesen konténert, melyben a szemetet el tudják a tanya körül vinni. Levelében a közszolgáltató illetékese leírta, hogy természetesen ingyenesen biztosítják a konténert, és már ők is tudtak korábban a dologról. Bucsus Ferenc lapunknak elmondta, hogy ő úgy tudja, hogy az ő levelük volt az első jelzés a hivatalos hatóságok felé, a valóság az, hogy más még nem vette észre, hogy milyen körülmények közt élnek az érintett lakók.

Minden jó, ha jó a vége, az eredmény a lényeg és nem az „ előjáték „. A nap végére mindenki boldogan mosolygott és elégedetten vették tudomásul, hogy az összefogás ereje akár csodákra is képes és akár hegyeket mozgathat meg. Jelen esetben szeméthegyeket. Lekaszálták az aljnövényzetet, kivágták az elkorhadt fákat, a szemetet beletették a konténerbe, és még ki is csinosították a portát, virágokat is ültettek. Két boldog ember lett a nap végeredménye, na meg a munkában jólesően elfáradt jobbikosok.

A Jobbik ebben erős. Országosan. Felismerik a magukra hagyott kisemberek gondjait, és aktívan segítenek is rajtuk, összefogással. Talán azért is képesek erre, mert sokan a tagok közül is ilyen élethelyzetben vannak, illetve voltak már korábban. Pontosan ez az, mellyel sok- sok szavazatot hódítanak el másoktól. Lehet követni a példájukat! És akkor senkinek sem lesznek talán ilyen és ehhez hasonló gondjai.

LŐVE
 

Közélet:
Törtel   
JOBBIK   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

INNOVEN CATERING- Csodálatos rendezvényi vendéglátás

Letölthető a Közeli Bolt mobil APP-ja!

Az online fogadóirodák széles kínálata

Strand étlap!

Óvakodj a hamis CBD termékektől - hogyan tudsz megbizonyosodni egy termék megbízhatóságáról?

Munka!

Nem mindenki van tisztában a téligumi előnyeivel

Útcserék, felújítások Abonyban

Ezek az ingyenes koronavírus-teszt feltételei

Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok