Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "JOBBIK"
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

veroniq - 2017.03.01. 21:37

 

Kulcsár Gergely jobbikos országgyűlési képviselő egy fiatalkorú jobbikos lánnyal folytatott szexuális kapcsolatot – minderről több tanú beszélt abban a perben, amit a képviselő indított Dömötör Csaba államtitkár ellen. Kulcsár nem először okozott botrányt a pártban, mivel korábban leköpte a Duna-parton lévő holokauszt-emlékművet.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.02.14. 15:38

Dénes Dénes, Ábrahám Tibor embere, a Jobb Nagykőrösért Egyesület oszlopos tagja, reklámarca, bukott helyi Jobbik elnök erőszakos cselekményt követett el. Lapunk úgy tudja, hogy volt feleségét verte meg. Ezért a sértett pert indított, az ítélet már tavaly szeptemberben megszületett.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.24. 11:53

 

Talán nem a legsikerültebb képet osztotta meg a közelmúltban Vona Gábor, a JOBBIK pártelnöke, és felesége. A fürdőszobájukban pózolnak, úgy, hogy a WC teljes életnagyságban látható. Most már legalább tudjuk, hogy hova járnak dolgukat végezni...

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.05.30. 13:17

 

Lemond a Jobbik parlamenti frakciójának vezetéséről Vona Gábor. A pártelnök a vasárnapi budapesti tisztújító kongresszuson bejelentette azt is, hogy Volner Jánost jelöli frakcióvezetőnek, aki várhatóan az őszi ülésszak kezdetétől töltheti be a tisztséget. Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője a kongresszus szünetében újságíróknak azt is elmondta: a pártelnök bejelentése a kongresszusi küldöttek döntő hányadát meglepte, a frakció tagjait azonban kevésbé, mert korábbi üléseken már felmerült a kérdés. Vona Gábor az elnöki munka még hatékonyabb végzésével indokolta a lépést - tette hozzá. 

 

Közélet:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.04.07. 18:02

Volner János, a JOBBIK országos alelnöke nagykőrösi sajtótájékoztatóján elmondta, hogy Örül annak, hogy Abony visszakapta a QUAESTOR botrányban ideiglenesen eltűnt pénzétz. Kiemelte, hogy személyesen ő sokat lobbizott annak érdekében, hogy ez megtörténjen....

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.11.04. 17:53

 

Magyarországot meg kell védeni az illegális migrációtól és a korrupciótól is!

A Jobbik szerint mindkettő húsba vágóan fontos problémakör, egyik rendezése sem tűr halasztást, hiszen mindkettő maga alá akarja temetni az országot, mindkettő veszélyezteti a nemzet biztonságát. A Jobbik ezért csatlakozik a Fidesz aláírásgyűjtési akciójához. Részletek holnap Vona Gábortól, a Jobbik elnökétől.
 

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.08.26. 20:53

 

Volner János a Jobbik országos alelnöke 2015. augusztus 25-én sajtótájékoztatót tartott a Városháza előtt, melynek során beszámolt a brókerügy jelenlegi állásáról, beszélt a Férfiak 40 + programról és a bevándorlásról, annak lehetséges kimeneteleiről.
Az országgyűlési képviselő a brókerügy kapcsán elmondta, hogy a Jobbik továbbra is kiáll a károsultak mellett, akik közül csak a Quaestor befektetők kaptak ígéretet 30 milliós értékhatárig terjedő kártérítésről, azonban például a Hungáriásokon a kormány egy forint erejéig sem akar segíteni.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.05.31. 13:04

Volner János, a JOBBIK alelnöke, országgyűlési képviselő május 29-én több, a választókerülethez tartozó településen is felbukkant. Így többek között Abonyban is, ahol megbeszélést folytatott a település polgármesterével....

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.05.21. 00:14

Hét gárdistát és 13 cigányt vádol az ügyészség a 3 évvel ezelőtti ceglédi bográcsozás utáni utcai rendbontás miatt. A gárdisták tagadták, hogy felvonultak volna a cigánysoron, szerintük a romák támadták meg őket. Az incidensben akkor senki sem sérült meg. A bíróság előtt most mindenki másképp emlékszik.

Korábbi cikkünk erről IDE kattintva - Képünk Abonyban készült, amikor nálunk is gárdisták vonultak be, tiltakozva a rossz közbiztonság ellen.

2012. augusztus 18-án este Cegléden a Kékkő utcában gyűltek össze bográcsozásra az Új Magyar Gárda, illetve a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjai és szimpatizánsai. A vád szerint innen masíroztak el a két sarokra lévő cigánysorra.

Közbiztonság:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.05.01. 22:37

 

Hatalmas illegális szeméthalomra bukkant az abonyi Jobbik a Nagyerdőben. Szeremi Anikó, a helyi alapszervezet elnöke lapunknak elmondta, hogy a háztartásból kivitt szemétben személyes tárgyakat is találtak, mely alapján az illegális szemetelő, az elkövető beazonosítható. DVD-k is voltak a szemétben, családi fotókkal. Mint ahogyan a képen is látszik, nem egy szegény család szemetét lelték fel. 

Citrom-díj:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok