Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7051, belépett felhasználók: 0.

Címke: "JOBBIK"
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

veroniq - 2017.03.01. 21:37

 

Kulcsár Gergely jobbikos országgyűlési képviselő egy fiatalkorú jobbikos lánnyal folytatott szexuális kapcsolatot – minderről több tanú beszélt abban a perben, amit a képviselő indított Dömötör Csaba államtitkár ellen. Kulcsár nem először okozott botrányt a pártban, mivel korábban leköpte a Duna-parton lévő holokauszt-emlékművet.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.02.14. 15:38

Dénes Dénes, Ábrahám Tibor embere, a Jobb Nagykőrösért Egyesület oszlopos tagja, reklámarca, bukott helyi Jobbik elnök erőszakos cselekményt követett el. Lapunk úgy tudja, hogy volt feleségét verte meg. Ezért a sértett pert indított, az ítélet már tavaly szeptemberben megszületett.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.24. 11:53

 

Talán nem a legsikerültebb képet osztotta meg a közelmúltban Vona Gábor, a JOBBIK pártelnöke, és felesége. A fürdőszobájukban pózolnak, úgy, hogy a WC teljes életnagyságban látható. Most már legalább tudjuk, hogy hova járnak dolgukat végezni...

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.05.30. 13:17

 

Lemond a Jobbik parlamenti frakciójának vezetéséről Vona Gábor. A pártelnök a vasárnapi budapesti tisztújító kongresszuson bejelentette azt is, hogy Volner Jánost jelöli frakcióvezetőnek, aki várhatóan az őszi ülésszak kezdetétől töltheti be a tisztséget. Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője a kongresszus szünetében újságíróknak azt is elmondta: a pártelnök bejelentése a kongresszusi küldöttek döntő hányadát meglepte, a frakció tagjait azonban kevésbé, mert korábbi üléseken már felmerült a kérdés. Vona Gábor az elnöki munka még hatékonyabb végzésével indokolta a lépést - tette hozzá. 

 

Közélet:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.04.07. 18:02

Volner János, a JOBBIK országos alelnöke nagykőrösi sajtótájékoztatóján elmondta, hogy Örül annak, hogy Abony visszakapta a QUAESTOR botrányban ideiglenesen eltűnt pénzétz. Kiemelte, hogy személyesen ő sokat lobbizott annak érdekében, hogy ez megtörténjen....

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.11.04. 17:53

 

Magyarországot meg kell védeni az illegális migrációtól és a korrupciótól is!

A Jobbik szerint mindkettő húsba vágóan fontos problémakör, egyik rendezése sem tűr halasztást, hiszen mindkettő maga alá akarja temetni az országot, mindkettő veszélyezteti a nemzet biztonságát. A Jobbik ezért csatlakozik a Fidesz aláírásgyűjtési akciójához. Részletek holnap Vona Gábortól, a Jobbik elnökétől.
 

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.08.26. 20:53

 

Volner János a Jobbik országos alelnöke 2015. augusztus 25-én sajtótájékoztatót tartott a Városháza előtt, melynek során beszámolt a brókerügy jelenlegi állásáról, beszélt a Férfiak 40 + programról és a bevándorlásról, annak lehetséges kimeneteleiről.
Az országgyűlési képviselő a brókerügy kapcsán elmondta, hogy a Jobbik továbbra is kiáll a károsultak mellett, akik közül csak a Quaestor befektetők kaptak ígéretet 30 milliós értékhatárig terjedő kártérítésről, azonban például a Hungáriásokon a kormány egy forint erejéig sem akar segíteni.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.05.31. 13:04

Volner János, a JOBBIK alelnöke, országgyűlési képviselő május 29-én több, a választókerülethez tartozó településen is felbukkant. Így többek között Abonyban is, ahol megbeszélést folytatott a település polgármesterével....

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.05.21. 00:14

Hét gárdistát és 13 cigányt vádol az ügyészség a 3 évvel ezelőtti ceglédi bográcsozás utáni utcai rendbontás miatt. A gárdisták tagadták, hogy felvonultak volna a cigánysoron, szerintük a romák támadták meg őket. Az incidensben akkor senki sem sérült meg. A bíróság előtt most mindenki másképp emlékszik.

Korábbi cikkünk erről IDE kattintva - Képünk Abonyban készült, amikor nálunk is gárdisták vonultak be, tiltakozva a rossz közbiztonság ellen.

2012. augusztus 18-án este Cegléden a Kékkő utcában gyűltek össze bográcsozásra az Új Magyar Gárda, illetve a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjai és szimpatizánsai. A vád szerint innen masíroztak el a két sarokra lévő cigánysorra.

Közbiztonság:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.05.01. 22:37

 

Hatalmas illegális szeméthalomra bukkant az abonyi Jobbik a Nagyerdőben. Szeremi Anikó, a helyi alapszervezet elnöke lapunknak elmondta, hogy a háztartásból kivitt szemétben személyes tárgyakat is találtak, mely alapján az illegális szemetelő, az elkövető beazonosítható. DVD-k is voltak a szemétben, családi fotókkal. Mint ahogyan a képen is látszik, nem egy szegény család szemetét lelték fel. 

Citrom-díj:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok