Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7051, belépett felhasználók: 0.

Címke: "JOBBIK"
Első<< Előző567891011Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.03.25. 17:01

Úgy tűnik, az áprilisi választáshoz közeledve a JOBBIK nyomulóban van! Még nincs ugyan „látóválságban” a Fidesz által korszakosnak ítélt választás napja, ám érzékelhető a JOBBIK népszerűségének erősödése. Legalább is itt, Nagykőrösön ez tapasztalható. Ha ez nem átmeneti állapot, akkor a hangulatváltásban jelentős szerepe van Volner Jánosnak, aki újrázni igyekszik a választás eredményeként, mint a körzet parlamenti képviselőjelöltje. Ennek érdekében időközönként közérdeklődésre számot tartó ügyekben tárja a helyi sajtó képviselői elé pártja álláspontját. Legutóbb a hazai politika-történetbe „devizahitelesek problémái” elnevezéssel bekerült kérdésben tette azt.

Politika:
JOBBIK   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.09. 14:25

A Jobbik felnőtt, megedződtünk és megkomolyodtunk az elmúlt négy, parlamenti év alatt. Kineveltünk sok tehetséges fiatalt, akik már ugrásra készen várják, hogy tehessenek végre a hazájukért. Vannak szakembereink párton belül, az egyetemi tanszékek oktatói között, a gazdasági életben és számíthatunk külföldi szövetségeseikre is. Felkészültünk a küzdelemre, felkészültünk arra, hogy talpra állítsuk ezt az országot!

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.08. 20:23

A Jobbik elnöke Ceglédre érkezett, és sokan voltak rá kíváncsiak. A Városi Nőnap sportcsarnokbeli új helyszíne miatt szabaddá váló Kossuth Művelődési Központ színháztermében tartották a Jobbik kampányrendezvényét március 8-án, amelyen Volner János a választókerület Jobbikos jelöltje, a párt frakcióvezető-helyettese és Vona Gábor pártelnök, miniszterelnök-jelölt volt a vendég. Az estét Pörzse Sándor a Barikád főszerkesztője moderálta, aki "a jelenlegi politikai elit mélységes erkölcsi állapotát mutatta be Zuschslagtól Kuncéig, akik ügyei összefonódnak".

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.25. 18:27

Előzmények: Az N1 tévé végig kísérete Vona Gábor hétfői napját: kampány, interjú, avatás, sajtótájékoztató és ismét kampány. A Jobbik elnökének néhány óra alatt összegyűlt az induláshoz szükséges 500 aláírás. A buszmegállónál felállított standnál maga Faragó László, Gyöngyös fideszes polgármestere is aláírta Vona képviselőjelölti ajánlóívét. 

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.24. 15:08

(MTI) - A Jobbik választási győzelme esetén véget vetne annak a folyamatnak, amely Magyarország leszakadását és elszegényedését okozta az elmúlt huszonnégy évben - mondta a párt alelnöke, parlamenti frakcióvezető-helyettese vasárnap Mohácson.     Volner János egy lakossági fórumon, mintegy hetven érdeklődő, köztük az Új Magyar Gárda Mozgalom tagjai előtt hangsúlyozta: Magyarországon a rendszerváltás óta elveszett több mint egymillió munkahely, 3,1 millióan élnek a létminimum alatt, és nincs rend.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.09. 14:44

Volner János, térségünk jobbikos országgyűlési képviselő jelöltje a héten az abonyi Városháza előtt tartott sajtótájékoztatót, ahol már konkrét javaslatokkal is előrukkolt az abonyi munkaerőpiaci problémák megoldása érdekében. A romacsaládok nagy létszámú betelepítését is sérelmezte, mely szerinte városvezetés miatt történhetett meg. Elmondta, hogy országosan vészesen lecsökkent a mezőgazdaságból élők száma, ez azt jeleni, hogy a rendszerváltozás előtt 639 ezer ember élt ebből a szektorból, ma csak mindössze 200 ezer embernek ad munkát a mezőgazdaság. Abonyban és környékén rendelkezésre állna a mezőgazdaság fellendítéséhez szükséges munkaerő, mely a munkaerő piaci igényeket kielégíthetné. A gabonatermesztés helyett azonban gyümölcsöt és zöldséget kellene termeszteni, kertészeteket kellene létrehozni. Így Abonyban és térségében több ezer ember juthatna munkahelyhez.

Politika:
JOBBIK   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.28. 11:43

A Jobbik szerint felháborító, hogy az oktatási kormányzat újabb hazugságáról ismét egy kiszivárgott dokumentumból kell értesüljenek az érintettek. Mindez arra is rávilágít: a döntéshozók hónapok óta tisztában vannak a problémával, arról mégis hazudtak, sikernek állítva be a nyilvánvaló bukást. Nincs két hete, hogy Marekné Pintér Aranka, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ vezetője „átláthatóbb, hatékonyabb” rendszer létrejöttéről beszélt, miközben Szabó Balázs miniszteri biztos jelentéséből kiderült: csak ebben az évben 2 milliárd forintot dobnak ki az ablakon a szervezetben.

Politika:
JOBBIK   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.10. 12:51

A Jobbik alelnöke január 10-én Cegléden tartott sajtótájékoztatót, melyen az előző alkalomtól eltérően szép számmal vett részt a környékbéli média. Nyilvánvalóan ennek oka az, hogy az előző sajtótájékoztatón elhangzott gondolatok a többi országgyűlési képviselő jelöltet is megszólalásra bírták. 

Politika:
JOBBIK   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.06. 12:29

Ez olvasható a Jobbik Magyarországért Mozgalom facebook-os oldalán. Kimondjuk: Szakítani kívánunk azzal a téves közhiedelemmel, hogy Magyarország ásványkincsekben szegény ország. Nem vagyunk világhatalom, de igen is van kitermelhető ásványi vagyonunk.  Megoldjuk: Bányákat fogunk nyitni! A szakértőink számításai szerint ezzel körülbelül 30 ezer tisztességes munkahelyet létrehozni. Az ágazathoz kapcsolódó egyéb ipari kapacitások révén pedig további közel 100 ezret.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.30. 13:30

Szabadság téri szoboravatás: tárgyalás helyett lemondás- Továbbra sincs előrelépés a november 3-án a Szabadság téri templomban történt Horthy-szobor avatás ügyében: a Hegedűs Loránt ellen folyó fegyelmi eljárásban a hivatalvesztésre tett indítványt az illetékes egyházmegye bírósága elfogultságra hivatkozva nem tárgyalja meg. A fejleményre válaszul az indítványtevő dr. Horváth György egyházmegyei jogtanácsos lemondott 23 éve betöltött tisztségéről, mert lemondó levele tanúsága szerint ez már a harmadik olyan palástvesztésre vonatkozó indítványa, amelyet nem tárgyal meg az egyházmegyei bíróság elfogultságra hivatkozva.

Közélet:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok