Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "JOBBIK"
Első<< Előző567891011Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.03.25. 17:01

Úgy tűnik, az áprilisi választáshoz közeledve a JOBBIK nyomulóban van! Még nincs ugyan „látóválságban” a Fidesz által korszakosnak ítélt választás napja, ám érzékelhető a JOBBIK népszerűségének erősödése. Legalább is itt, Nagykőrösön ez tapasztalható. Ha ez nem átmeneti állapot, akkor a hangulatváltásban jelentős szerepe van Volner Jánosnak, aki újrázni igyekszik a választás eredményeként, mint a körzet parlamenti képviselőjelöltje. Ennek érdekében időközönként közérdeklődésre számot tartó ügyekben tárja a helyi sajtó képviselői elé pártja álláspontját. Legutóbb a hazai politika-történetbe „devizahitelesek problémái” elnevezéssel bekerült kérdésben tette azt.

Politika:
JOBBIK   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.09. 14:25

A Jobbik felnőtt, megedződtünk és megkomolyodtunk az elmúlt négy, parlamenti év alatt. Kineveltünk sok tehetséges fiatalt, akik már ugrásra készen várják, hogy tehessenek végre a hazájukért. Vannak szakembereink párton belül, az egyetemi tanszékek oktatói között, a gazdasági életben és számíthatunk külföldi szövetségeseikre is. Felkészültünk a küzdelemre, felkészültünk arra, hogy talpra állítsuk ezt az országot!

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.08. 20:23

A Jobbik elnöke Ceglédre érkezett, és sokan voltak rá kíváncsiak. A Városi Nőnap sportcsarnokbeli új helyszíne miatt szabaddá váló Kossuth Művelődési Központ színháztermében tartották a Jobbik kampányrendezvényét március 8-án, amelyen Volner János a választókerület Jobbikos jelöltje, a párt frakcióvezető-helyettese és Vona Gábor pártelnök, miniszterelnök-jelölt volt a vendég. Az estét Pörzse Sándor a Barikád főszerkesztője moderálta, aki "a jelenlegi politikai elit mélységes erkölcsi állapotát mutatta be Zuschslagtól Kuncéig, akik ügyei összefonódnak".

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.25. 18:27

Előzmények: Az N1 tévé végig kísérete Vona Gábor hétfői napját: kampány, interjú, avatás, sajtótájékoztató és ismét kampány. A Jobbik elnökének néhány óra alatt összegyűlt az induláshoz szükséges 500 aláírás. A buszmegállónál felállított standnál maga Faragó László, Gyöngyös fideszes polgármestere is aláírta Vona képviselőjelölti ajánlóívét. 

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.24. 15:08

(MTI) - A Jobbik választási győzelme esetén véget vetne annak a folyamatnak, amely Magyarország leszakadását és elszegényedését okozta az elmúlt huszonnégy évben - mondta a párt alelnöke, parlamenti frakcióvezető-helyettese vasárnap Mohácson.     Volner János egy lakossági fórumon, mintegy hetven érdeklődő, köztük az Új Magyar Gárda Mozgalom tagjai előtt hangsúlyozta: Magyarországon a rendszerváltás óta elveszett több mint egymillió munkahely, 3,1 millióan élnek a létminimum alatt, és nincs rend.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.09. 14:44

Volner János, térségünk jobbikos országgyűlési képviselő jelöltje a héten az abonyi Városháza előtt tartott sajtótájékoztatót, ahol már konkrét javaslatokkal is előrukkolt az abonyi munkaerőpiaci problémák megoldása érdekében. A romacsaládok nagy létszámú betelepítését is sérelmezte, mely szerinte városvezetés miatt történhetett meg. Elmondta, hogy országosan vészesen lecsökkent a mezőgazdaságból élők száma, ez azt jeleni, hogy a rendszerváltozás előtt 639 ezer ember élt ebből a szektorból, ma csak mindössze 200 ezer embernek ad munkát a mezőgazdaság. Abonyban és környékén rendelkezésre állna a mezőgazdaság fellendítéséhez szükséges munkaerő, mely a munkaerő piaci igényeket kielégíthetné. A gabonatermesztés helyett azonban gyümölcsöt és zöldséget kellene termeszteni, kertészeteket kellene létrehozni. Így Abonyban és térségében több ezer ember juthatna munkahelyhez.

Politika:
JOBBIK   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.28. 11:43

A Jobbik szerint felháborító, hogy az oktatási kormányzat újabb hazugságáról ismét egy kiszivárgott dokumentumból kell értesüljenek az érintettek. Mindez arra is rávilágít: a döntéshozók hónapok óta tisztában vannak a problémával, arról mégis hazudtak, sikernek állítva be a nyilvánvaló bukást. Nincs két hete, hogy Marekné Pintér Aranka, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ vezetője „átláthatóbb, hatékonyabb” rendszer létrejöttéről beszélt, miközben Szabó Balázs miniszteri biztos jelentéséből kiderült: csak ebben az évben 2 milliárd forintot dobnak ki az ablakon a szervezetben.

Politika:
JOBBIK   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.10. 12:51

A Jobbik alelnöke január 10-én Cegléden tartott sajtótájékoztatót, melyen az előző alkalomtól eltérően szép számmal vett részt a környékbéli média. Nyilvánvalóan ennek oka az, hogy az előző sajtótájékoztatón elhangzott gondolatok a többi országgyűlési képviselő jelöltet is megszólalásra bírták. 

Politika:
JOBBIK   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.06. 12:29

Ez olvasható a Jobbik Magyarországért Mozgalom facebook-os oldalán. Kimondjuk: Szakítani kívánunk azzal a téves közhiedelemmel, hogy Magyarország ásványkincsekben szegény ország. Nem vagyunk világhatalom, de igen is van kitermelhető ásványi vagyonunk.  Megoldjuk: Bányákat fogunk nyitni! A szakértőink számításai szerint ezzel körülbelül 30 ezer tisztességes munkahelyet létrehozni. Az ágazathoz kapcsolódó egyéb ipari kapacitások révén pedig további közel 100 ezret.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.30. 13:30

Szabadság téri szoboravatás: tárgyalás helyett lemondás- Továbbra sincs előrelépés a november 3-án a Szabadság téri templomban történt Horthy-szobor avatás ügyében: a Hegedűs Loránt ellen folyó fegyelmi eljárásban a hivatalvesztésre tett indítványt az illetékes egyházmegye bírósága elfogultságra hivatkozva nem tárgyalja meg. A fejleményre válaszul az indítványtevő dr. Horváth György egyházmegyei jogtanácsos lemondott 23 éve betöltött tisztségéről, mert lemondó levele tanúsága szerint ez már a harmadik olyan palástvesztésre vonatkozó indítványa, amelyet nem tárgyal meg az egyházmegyei bíróság elfogultságra hivatkozva.

Közélet:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok