Mi Abonyunk - Volner János köti az ebet a karóhoz, összefogást sürget az új munkahelyekért
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7065, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2014.01.10. 12:51

A Jobbik alelnöke január 10-én Cegléden tartott sajtótájékoztatót, melyen az előző alkalomtól eltérően szép számmal vett részt a környékbéli média. Nyilvánvalóan ennek oka az, hogy az előző sajtótájékoztatón elhangzott gondolatok a többi országgyűlési képviselő jelöltet is megszólalásra bírták. Bizonyára nem lesz ez most sem másképpen, válaszolni fog neki Földi László, a Fidesz országgyűlési képviselő jelöltje. Volner János egyébként a sajtótájékoztatót követően „ piacolt „, azaz az újságírókkal közösen látogatta meg a ceglédi piacot. Ott a helyi őstermelőkkel beszélgetett, akik szemmel láthatóan örültek neki, szeretettel fogadták és felismerték őt. Szívélyesen beszélgettek vele és meséltek gondjaikról, problémáikról. A sajtótájékoztató témája a munkahelyteremtés volt. Volner János elmondta, hogy előző nyilatkozatában arról beszélt, hogy az M 4-es autópálya új szakaszának nem Abony és Fegyvernek közt kellene megépülnie, hanem Cegléd és Budapest között.

 

Így a forgalom jóval nagyobb lenne és ez a munkahelyteremtést is szolgálná. Ezzel Volner egyébként megkereste a térség polgármestereit, mint újságírói kérdésre elmondta, levélben, hivatalos úton is. Sajnos nem részesült az ötlet pozitív fogadtatásban, különösen nem fő politikai riválisa, a Fidesz jelölt Földi László részéről nem. Volner János szerit pedig a ceglédieknek is az lenne a jó, ha a szakasz itt épülne meg inkább.

 

 

„ Földi László nem reagált pozitívan a kezdeményezésemre, nem lát erre lehetőséget. Pedig Földi László jelenleg is országgyűlési képviselő és saját, kormányon lévő pártját is tudná személyesen befolyásolni, egy pozitív döntés kiharcolása érdekében. Gazdaságilag is a Cegléd- Budapest szakasz megépítése lenne indokolt. Ez lenne jó az egész választókerületnek is.

 

A Jobbik pártokon kívül szorgalmazza az összefogást a többi polgármesterrel. Nem csak az M 4-es ügyében, a Ceglédet is érintő déli elkerülő V 0-ás vasúti körgyűrű esetében is. Ez egy 360 milliárd forintos fejlesztési terv, rengeteg új munkahely jöhetne így létre, de erre tudatosan készülni is kellene. Azonban nincsen semmiféle tudatosság ebben a kormányzat részéről, még semmiféle párbeszéd nem indult el ebben a tárgyban. Ez lenne az itt élő emberek érdeke., az, hogy minél több új munkahely jöjjön így létre. De mindehhez tudatos fejlesztési politika kell. Új gondolatok, új tervek, de nem az, hogy még csak nem is készülünk fel minderre. A Jobbik pártoktól függetlenül mindenki felé nyitott, mi mindenkivel készek vagyunk leülni tárgyalni. Földi László szerint a Cegléd- Budapest autópályára ebben a választási ciklusban nincsen EU-s forrás, de a következőben lesz. Ez így nem kielégítő. Nagyon reméljük, hogy ebben a kérdésben nem lesz motiváló erő a párthűség. „- mondta el a sajtótájékoztatón Volner János

LŐVE

 

Politika:
JOBBIK   
 2 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Egyedülálló eredmény a város történelmében, ezzel együtt hatalmas a felelősségünk is!- Interjú Pető Zsolt polgármesterrel

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Volner János

S.pataki -

2014.01.10. 20:02:36

A Jobbik politikai „tömörülésben” van két-három képviselő akiket karakteres személynek mondhatok. Közöttük van a szóban forgó személy is. Azt is megjegyzem ,hogy felvetésük elsőre mindig tetszetősnek tűnnek, és nem mindegyiket vetem el.

A jelölt egyik hiányossága az, hogy az elcsépelt munkahely teremtésre, szlogenhez nem mondja el javaslatát, hogy milyen kvalifikációban és kiknek szeretne kedvezni, és hogyan? Megoldás, konkrét javaslat kell, nem általános szöveg, amire képessége igen csak megvan, mint a többi politikusnak készülő honfitársainak. A négyesről: Nem tudom elhinni, azt, hogy ebben a tervező konglomerátumban nem tudják ésszel felérni a négyes útvonal szakaszainak, vezetésének , kivitelezésének elsődleges sorrendjét. Mezei politikusoknak a polgároknak azért nincs rálátásuk arra amit szakmai és gazdaságosság terén megkíván a létesítés. Felfújni lehet a témát , amint az már a közel múltban meg is történt, és az útépítés során nem első alkalommal l. a 7-es autópálya bereki szakaszát ami működik.

Volner négyel

tarisnyás -

2014.01.10. 14:52:09

A környéken nem túl sokat előforduló Jobbik alvezér most piacol, kezet fog, diskurál a ceglédi piacon. Úgy gondolja, hogy ez elég lesz a térségi képviselőséghez? Ezt valószínűleg csak ő és fegyverhordozója, Korondi Miklós hiszi, ha ugyan hiszi. Nem túl észszerű egy olyan már elfogadott, az Unió által is pénzzel támogatott tervet támadni, ami már az építés stádiumában van. Neki kéne a legjobban tudnia, hogy a szocialista elvtársak ígérték sok éven át a Cegléd-Budapest négysávos utat. Aztán beadtak egy hiányos pályázatot, ami megbukott a vizsgán, aztán már csöndben maradtak Vagy Volner azt gondolja, hogy az Abony-Fegyvernek szakasz építését azonnal abba kell hagyni? Volner belátogatónak, piacolónak az sem tetszik igazán -"nem kielégítő" -, hogy a következő négy évben van remény újabb szakaszok megépítésére a főváros felé is. Ő nem hisz ebben. Akkor miben? A szocik ígéretében hitt? Akkoriban, meg az elmúlt három évben hol a Volner-féle szigorú hangoskodás: négyes autópály, négyes autópálya!? Hol? Talán Csemőben még beveszik ezt a dumát. állítólag ott épít. És ha nem nyer? Lebont, elvonul?


Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok