Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7065, belépett felhasználók: 0.

Címke: "JOBBIK"
Első<< Előző78910111213Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.11.11. 10:46

Tuzséri győzelmével ötödik időközi polgármesteri választását nyerte a Jobbik – áll a Szabó Gábor pártigazgató által írt közleményben. Újabb településen, ezúttal a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tuzséron nyert magabiztos fölénnyel a Jobbik Magyarországért Mozgalom polgármesterjelöltje. Ferkovics Tibor a 3300 lakosú nagyközségben magasan nyert a másik hat jelölttel szemben. A pártját egyedül nyíltan felvállaló jobbikos jelölt 591 voksot kapott, 185-tel többet, mint a másodiknak befutó jelölt.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.27. 08:18

Valódi elszámoltatást, történelmi jogfolytonosságot, közbiztonságot akar a Jobbik- A Jobbik tiszta választást akar, a pártok programjainak a versenyét, nem pedig szavazatvásárlást. Vona Gábor pártelnök, a Jobbik tizedik, tisztújító közgyűlésén arról beszélt, pártja a közbiztonság megerősítését, munkahelyteremtést, a gazdaság fellendítését és elszámoltatást akar, valamint eltörölné a képviselők mentelmi jogát. Vona Gábor szombaton a Budapest Kongresszusi Központban a párt küldöttei előtt tartott programadó beszédében saját kormányfő-jelöltségéről azt mondta, 2010-hez képest emberileg, lelkileg és szakmailag is erősebbnek, jobbnak érzi magát.

Politika:
JOBBIK   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.21. 09:01

Minden eddiginél nagyobb demonstrációt szervez a Jobbik Kormánykárosultak Nagygyűlése néven október 23-ra – jelentette be Vona Gábor, a nemzeti párt elnöke szerdai sajtótájékoztatóján. Azokat várják az utcára, akiknek - függetlenül a Jobbik értékrendjéről - mind a Fidesz, mind az MSZP politikájából elegük van, az egymást cserélgető kormányok mindegyikében csalódtak.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.11. 11:24

A lelki betegségben szenvedő emberek ugyanúgy rendelkeznek az emberi méltóság, az egyenlőség elidegeníthetetlen jogával, mint bárki más. Ezt az Egyetemes Emberi Jogok Nyilatkozata is kinyilvánította, melyet Magyarország 1991-ben ratifikált, a világnapot pedig 1994 óta tartjuk hazánkban is. A lelki egészség és a lelki betegség közötti határ nagyon keskeny. Belső konfliktusok és külső hatások okozta lelki problémák súlyos egyéni és kollektív katasztrófákat idézhetnek elő.

Közélet:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.28. 21:33

A tűzoltók számára új védőruhát fejlesztenek ki, ám az első csapatpróba teszteredménye során több tűzoltó szenvedett égési sérüléseket. Ennek ellenére a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és Bakondi György főigazgató sikeresnek értékelte a próbát, és kisebb módosítások után, újabb teszt nélkül rendszeresítették a védőruhát.

Közbiztonság:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.27. 11:20

Szeptember 26. óta hivatalosan is van JOBBIK-os testületi tagja az abonyi képviselői grémiumnak, miután Mészáros Lászlóné letette az esküt. Jó JOBBIK-os képviselőhöz méltó módon szép piros magyaros kosztümben esküdött fel a képviselőségre Anikó, a Jobbik Magyarországért Mozgalom abonyi alapszervezetének elnöke. Ő Kelemen Tibort váltja, aki ugyan a JOBBIK színeiben jutott be listavezetőként, de pártból való kilépése után nem volt képviselője a pártnak.

Politika:
JOBBIK   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.26. 18:42

Összeállt a Fidesz és az MSZP mutyikoalíciója azzal, hogy a szocialisták visszavonják aláírásaikat az E.ON-ügyletet vizsgáló bizottság felállítását célzó saját előterjesztésükről. Így ugyanis garantált, hogy nem fogják kivizsgálni a korrupciógyanús ügyletet – a Jobbik nélkül ugyanis nem tud összegyűlni a kellő számú aláírás –, tehát megint közösen falaz az egymás hatalomban tartásában érdekelt, az elmúlt 24 évben számos lenyúlásban érintett két párt. Az MSZP és a Fidesz csaknem negyedszázados mutyipolitikájának elszenvedői azok a tisztességes emberek, akiket immár kormánykárosultaknak lehet nevezni.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.24. 18:31

A Jobbik komoly hiányosságai ellenére üdvözli, hogy végre a Parlament elé került a Nemzeti Drogellenes Stratégia, ugyanis az elmúlt években súlyosbodott a kábítószer-probléma Magyarországon. Ebben a Fidesz-kormánynak is felelőssége van: egyrészt azért, mert csak több év csúszással volt képes megalkotni az új stratégiát, másrészt pedig azért, mert a forrásokat is jelentősen csökkentette az utóbbi években. Míg a 2010-ben még 960 milliót fordított a kábítószer-fogyasztás megelőzésével kapcsolatos feladatokra az állam, addig 2013-ban már csak 310 milliót.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.22. 20:49

(MTI) – A Jobbik rendvédelmi programja garanciát jelentene az erőszakos cselekmények visszaszorítására – mondta Volner János, a párt frakcióvezető–helyettese vasárnap az MTI–nek. Kormányra kerülése esetén a Jobbik azonnal hozzálátna rendvédelmi programja végrehajtásához, egyebek mellett létrehozná a csendőrséget, önfenntartó módon működtetné a börtönöket, visszaállítaná a halálbüntetést, az emberek életére törő bűnözőket pedig életfogytig tartó kártérítésre kötelezné – tette hozzá.

Politika:
JOBBIK   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.22. 14:09

A Jobbik Magyarországért Mozgalom frakcióvezető helyettese, körzetünk országgyűlési képviselő jelöltje, Volner János a nagykőrösi városi rendőrkapitányság előtti parkban tartott sajtótájékoztatót, szeptember 22-én vasárnap délelőtt 11 órakor. A jelenleg is országgyűlési képviselőként dolgozó, felszólalásaiból tárgyilagosnak, és „jól tájékozottnak” ismert Volner János azzal indokolta megjelenését, hogy a közelmúltban brutálisan megvert, majd sérüléseibe belehalt, idős nagykőrösi asszony története ismét felveti a csendőrség újraszervezését.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok