Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7170, belépett felhasználók: 0.

Címke: "JOBBIK"
Első<< Előző78910111213Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.11.11. 10:46

Tuzséri győzelmével ötödik időközi polgármesteri választását nyerte a Jobbik – áll a Szabó Gábor pártigazgató által írt közleményben. Újabb településen, ezúttal a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tuzséron nyert magabiztos fölénnyel a Jobbik Magyarországért Mozgalom polgármesterjelöltje. Ferkovics Tibor a 3300 lakosú nagyközségben magasan nyert a másik hat jelölttel szemben. A pártját egyedül nyíltan felvállaló jobbikos jelölt 591 voksot kapott, 185-tel többet, mint a másodiknak befutó jelölt.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.27. 08:18

Valódi elszámoltatást, történelmi jogfolytonosságot, közbiztonságot akar a Jobbik- A Jobbik tiszta választást akar, a pártok programjainak a versenyét, nem pedig szavazatvásárlást. Vona Gábor pártelnök, a Jobbik tizedik, tisztújító közgyűlésén arról beszélt, pártja a közbiztonság megerősítését, munkahelyteremtést, a gazdaság fellendítését és elszámoltatást akar, valamint eltörölné a képviselők mentelmi jogát. Vona Gábor szombaton a Budapest Kongresszusi Központban a párt küldöttei előtt tartott programadó beszédében saját kormányfő-jelöltségéről azt mondta, 2010-hez képest emberileg, lelkileg és szakmailag is erősebbnek, jobbnak érzi magát.

Politika:
JOBBIK   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.21. 09:01

Minden eddiginél nagyobb demonstrációt szervez a Jobbik Kormánykárosultak Nagygyűlése néven október 23-ra – jelentette be Vona Gábor, a nemzeti párt elnöke szerdai sajtótájékoztatóján. Azokat várják az utcára, akiknek - függetlenül a Jobbik értékrendjéről - mind a Fidesz, mind az MSZP politikájából elegük van, az egymást cserélgető kormányok mindegyikében csalódtak.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.11. 11:24

A lelki betegségben szenvedő emberek ugyanúgy rendelkeznek az emberi méltóság, az egyenlőség elidegeníthetetlen jogával, mint bárki más. Ezt az Egyetemes Emberi Jogok Nyilatkozata is kinyilvánította, melyet Magyarország 1991-ben ratifikált, a világnapot pedig 1994 óta tartjuk hazánkban is. A lelki egészség és a lelki betegség közötti határ nagyon keskeny. Belső konfliktusok és külső hatások okozta lelki problémák súlyos egyéni és kollektív katasztrófákat idézhetnek elő.

Közélet:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.28. 21:33

A tűzoltók számára új védőruhát fejlesztenek ki, ám az első csapatpróba teszteredménye során több tűzoltó szenvedett égési sérüléseket. Ennek ellenére a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és Bakondi György főigazgató sikeresnek értékelte a próbát, és kisebb módosítások után, újabb teszt nélkül rendszeresítették a védőruhát.

Közbiztonság:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.27. 11:20

Szeptember 26. óta hivatalosan is van JOBBIK-os testületi tagja az abonyi képviselői grémiumnak, miután Mészáros Lászlóné letette az esküt. Jó JOBBIK-os képviselőhöz méltó módon szép piros magyaros kosztümben esküdött fel a képviselőségre Anikó, a Jobbik Magyarországért Mozgalom abonyi alapszervezetének elnöke. Ő Kelemen Tibort váltja, aki ugyan a JOBBIK színeiben jutott be listavezetőként, de pártból való kilépése után nem volt képviselője a pártnak.

Politika:
JOBBIK   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.26. 18:42

Összeállt a Fidesz és az MSZP mutyikoalíciója azzal, hogy a szocialisták visszavonják aláírásaikat az E.ON-ügyletet vizsgáló bizottság felállítását célzó saját előterjesztésükről. Így ugyanis garantált, hogy nem fogják kivizsgálni a korrupciógyanús ügyletet – a Jobbik nélkül ugyanis nem tud összegyűlni a kellő számú aláírás –, tehát megint közösen falaz az egymás hatalomban tartásában érdekelt, az elmúlt 24 évben számos lenyúlásban érintett két párt. Az MSZP és a Fidesz csaknem negyedszázados mutyipolitikájának elszenvedői azok a tisztességes emberek, akiket immár kormánykárosultaknak lehet nevezni.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.24. 18:31

A Jobbik komoly hiányosságai ellenére üdvözli, hogy végre a Parlament elé került a Nemzeti Drogellenes Stratégia, ugyanis az elmúlt években súlyosbodott a kábítószer-probléma Magyarországon. Ebben a Fidesz-kormánynak is felelőssége van: egyrészt azért, mert csak több év csúszással volt képes megalkotni az új stratégiát, másrészt pedig azért, mert a forrásokat is jelentősen csökkentette az utóbbi években. Míg a 2010-ben még 960 milliót fordított a kábítószer-fogyasztás megelőzésével kapcsolatos feladatokra az állam, addig 2013-ban már csak 310 milliót.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.22. 20:49

(MTI) – A Jobbik rendvédelmi programja garanciát jelentene az erőszakos cselekmények visszaszorítására – mondta Volner János, a párt frakcióvezető–helyettese vasárnap az MTI–nek. Kormányra kerülése esetén a Jobbik azonnal hozzálátna rendvédelmi programja végrehajtásához, egyebek mellett létrehozná a csendőrséget, önfenntartó módon működtetné a börtönöket, visszaállítaná a halálbüntetést, az emberek életére törő bűnözőket pedig életfogytig tartó kártérítésre kötelezné – tette hozzá.

Politika:
JOBBIK   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.22. 14:09

A Jobbik Magyarországért Mozgalom frakcióvezető helyettese, körzetünk országgyűlési képviselő jelöltje, Volner János a nagykőrösi városi rendőrkapitányság előtti parkban tartott sajtótájékoztatót, szeptember 22-én vasárnap délelőtt 11 órakor. A jelenleg is országgyűlési képviselőként dolgozó, felszólalásaiból tárgyilagosnak, és „jól tájékozottnak” ismert Volner János azzal indokolta megjelenését, hogy a közelmúltban brutálisan megvert, majd sérüléseibe belehalt, idős nagykőrösi asszony története ismét felveti a csendőrség újraszervezését.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok