Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7161, belépett felhasználók: 0.

Címke: "JOBBIK"
Első<< Előző9101112131415Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.08.06. 15:26

Tisztelt Szabó Máté Ombudsman Úr! Örömmel írnám a megszólításhoz, hogy az Alapvető Jogok Biztosa, azonban ezt nem tehetem, mert tevékenysége és megnyilvánulásai egyrészt nem mindenki számára egyformán biztosítják, és sok esetben nem is az alapvető, hanem extra jogokat. Augusztus 4-én közzé tett írásában többek között azt tartja aggályosnak, hogy a szociális támogatás feltételeként előírhatják és ellenőrizhetik, a kérelmező lakásának vagy házának, udvarának, kertjének, a kerítéssel kívül határos területnek tisztán tartását, az ingatlan állagának és rendeltetésszerű használhatóságának, valamint higiéniai állapotának biztosítását.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.04. 16:31

Nem Jobbik-tagokat állított elő a rendőrség- A tapolcai rendőrség által előállított és egy Facebook-posztban említett személyek közül egyik sem tagja a Jobbiknak. Azokkal a hírportálokkal szemben, melyek ezt az álhírt a Jobbikhoz kötötték, pártunk kénytelen lesz megtenni a szükséges jogi lépéseket, mivel arra sem vették a fáradságot, hogy a Jobbikot az ügyben megkeressék és reagáltassák a hazugságokra.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.31. 14:02

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Ceglédi Alapszervezete 2013. július 26-án taggyűlést tartott, melynek során a tagság, két új alelnöknek szavazott bizalmat. Korondi Miklós elnök és Csuri Károly eddigi alelnök mellett ezentúl Lovas Emőke és Lovas Ottó alelnökök személye erősíti az elnökség munkáját a következő tisztújításig.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.30. 23:38

A nemzetközi és a hazai sajtó többször is foglalkozott a Németországban dolgozó kelet-európai vendégmunkások egyre jellemzőbb kizsákmányolásával. A helyzet különösen egyes húsipari cégeknél durvult el: a kialkudott bértől kezdve a szálláson át a ledolgozott munkaórákig, a vállalt munka tartalmáig mindennel átverik a dolgozóka, míg végül nincstelenül, kifacsarva, legtöbbször csak külső segítséggel tudnak még szülőhazájukba is hazatérni.

Gazdaság:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.29. 17:52

A hajdúszoboszlói Jobbik-elnök maradéktalanul egyetért pártja minden megnyilvánulásával. Szerinte például a bűnöző romák megérdemlik, hogy orknak meg reteknek hívják őket. Amúgy ő maga is roma. Azzal a hírrel hívtak föl Hajdúszoboszlóról, hogy a Jobbik új városi elnöke, akiről mindenki tudja, hogy cigány ember, s esténként egy étteremben zongorázik és énekel, a minap kitűzte a székely zászlót a városháza homlokzatára.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.21. 22:18

A Jobbik szorgalmazza, hogy az építőiparban július 1-jével bevezetett minimális rezsi óradíjhoz hasonlóan a vagyonvédelemben is állapítsanak meg 1200 forintos minimális vállalási óradíjat. A biztonsági és vagyonőrzési megbízások döntő többsége az állami és önkormányzati szektorból származik, közbeszerzési pályázaton lehet elnyerni őket, és a vállalási óradíj minimumának meghatározása nélkül olyan mértékben alacsony árakon kelnek el, amelyekből gyakorlatilag matematikailag is kizárt a jogszabályszerű működés, és a munkavállalóknak legalább a kötelező bérminimum és az arra rakódó közterhek kifizetése.

Közélet:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.19. 15:14

Hónapos hír adófizetői felárral- Az adófizető magyarok pénzének felelőtlen elherdálása, hogy Orbán Viktor ismét levelet küld minden magyar háztartásba, ráadásul elsőbbségi küldeményként. Vérforraló a Miniszterelnökségnek az a szánalmas magyarázkodása, hogy a postai külön szolgáltatást a magyar emberek pontos és gyors tájékoztatása érdekében rendelték meg.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.16. 22:41

Nem hivatalos, de biztos lapinformációink szerint a mai képviselő testületi ülés végén váratlan bejelentést tett a polgármester, Romhányiné Dr. Balogh Edit. Közölte, hogy megvan az új aljegyzője Abony városának, mégpedig Kelemen Tibor János személyében...

Politika:
JOBBIK   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.09. 13:21

A Jobbik szerint felháborító, a valósággal és a társadalom elsöprő többségének véleményével köszönőviszonyban sincs a strasbourgi bíróság ítélete, mely nem talált kivetnivalót a Magyar Gárda Gyurcsány–Bajnai-kormányok alatt politikai nyomásra történt feloszlatásában. E kormányok regnálására volt jellemző mind a 2006. őszi véres rendőrterror, mind a vidéki embereket egyre jobban sújtó bűnözési hullám, melyek a Magyar Gárda létrejöttének közvetlen kiváltó okai.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.05. 19:17

A fővárosi Jobbik-frakció felháborítónak tartja, hogy a Fodor Gábor vezette szélsőséges liberálisok a magyar és a székely nép érzékenységébe gázoló politikai követeléssel álltak elő a köztéri deviancia propagálásának elősegítésére. Fodorék arcátlan módon azt követelik, hogy a történelmi hagyományainkat és a magyarság határok feletti összetartozását kifejező székely zászló mellé a deviáns köztéri homokosvonulás idejére tegyék ki a Városháza épületére a szivárványszínű lobogót is.

Citrom-díj:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok