Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

Címke: "JOBBIK"
Első<< Előző6789101112Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.12.28. 15:42

Lecsúszásról, elszegényedésről, korrupcióról, kivándorlásról és az elszámoltatás hiányáról beszélt Volner János Jobbik-alelnök pénteki, évértékelő sajtótájékoztatóján. A nemzeti párt szerint a Fidesz egyszerűen kirabolta Magyarországot. A párt évértékelő sajtótájékoztatóján Volner János elmondta, hogy a kormányváltás óta töretlenül nőtt tovább a létminimum alatt élők száma, ez a szám immár a lakosság negyven százalékára tehető. A képviselő ehhez hozzáfűzte, hogy a kormányzati sikerpropaganda ezért is indokolatlan, hiszen kevesek gazdagodtak, sokak szegényedtek.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.16. 19:12

(MTI) - A Jobbik szerint a Kúria hétfői döntésével bebizonyosodott, hogy nemcsak igazságot nem tud szolgáltatni az igazságszolgáltatás, de a jogot is hibásan értelmezi és kiszolgáltatja a bankok önkényének a magyar lakosságot. Volner János sajtótájékoztatóján kijelentette: hétfőn kiderült, hogy a bíróság nem fog a devizahitelesek oldalára állni, csak a bankok érdekeit védi.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.13. 12:40

Cegléden, december 13-án pénteken Volner János, a Jobbik Magyarországért mozgalom alelnöke, országgyűlési képviselő sajtótájékoztatót tartott a Városháza előtti parkban. 

Politika:
JOBBIK   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.03. 11:23

Volner jános, az alábbiakban olvasható cikkel kapcsolatban megkeresett és elmondta, hogy az a kifejezés, hogy ehymillió felett " visz haza " nem helytálló, hiszen ez a bruttó parlamenti jövedelme. A cikkben egyébként olvasható is, hogy a megjelölés bruttó összeg. 

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.27. 13:52

Önök a Jobbik hivatalos közleményét olvashatják.- Miért asszisztál a hatóság a szélsőliberális agymenéshez? - A Jobbik elképesztőnek tartja az Egyenlő Bánásmód Hatóság közelmúltbéli döntését, amely szerint diszkriminációnak számít, ha egyes szórakozóhelyeket a hölgyvendégek ingyen látogathatnak, míg a férfiaknak fizetniük kell a belépésért. Az nem zavarta a feljelentést tevő okostojást és ezt a liberális viccszervezetet, hogy az eddigi gyakorlattal a hölgyek és a férfiak nagyon nagy része egyaránt meg volt elégedve, de az ombudsman sem talált benne kifogásolnivalót.

Különvélemény:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.26. 19:00

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.25. 10:13

A Kúria döntése szerint a kétharmados kormánytöbbség által bevezetett új munka törvénykönyve lehetővé teszi, hogy a bevásárlóközpontok immár vasárnapi pótlék kifizetése nélkül, rendes munkaidőként dolgoztassák a munkavállalókat. Azzal, hogy a kormány mindezt lehetővé teszi, egyszerre tiporja a legalapvetőbb munkavállalói érdekeket, a családok életét, a keresztény szellemiséget és mindezt azért, hogy a nagytőke és a multik számára kellően kiszolgáltatottá és olcsóvá tegye a magyar emberek munkaerejét.

Gazdaság:
JOBBIK   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.19. 17:22

Programok:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.19. 16:09

Bemutatkoznak a Jobbik Pest megyei képviselőjelöltjei- A Jobbik Magyarországért Mozgalom Pest megye mind a tizenkét egyéni választókerületében indít önálló egyéni képviselőjelöltet. A nemzeti párt rendkívül nagy hangsúlyt fordított arra, hogy mindenhol felkészült, hazájáért és szűkebb pátriájáért áldozatos munkát végezni kész embereket állítson a jelölti posztokra. A jelöltek személye, illetve elkötelezettsége igen fontos, mivel a megye választókerületeinek jó részében a Jobbik a jelenlegi kormánypártok egyetlen és valódi kihívója.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.19. 10:51

Volner János, a gazdasági bizottság jobbikos elnöke volt a TV vendége és a riporterrel az igazságtalan adórendszerről beszélgetett. Ott volt a fideszes Puskás Imre is, szerinte rendben van az adórendszer, ő sztárolta azt. Nézzék mega  videot, érdemes!

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok