Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7055, belépett felhasználók: 0.

Címke: "JOBBIK"
Első<< Előző6789101112Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.12.28. 15:42

Lecsúszásról, elszegényedésről, korrupcióról, kivándorlásról és az elszámoltatás hiányáról beszélt Volner János Jobbik-alelnök pénteki, évértékelő sajtótájékoztatóján. A nemzeti párt szerint a Fidesz egyszerűen kirabolta Magyarországot. A párt évértékelő sajtótájékoztatóján Volner János elmondta, hogy a kormányváltás óta töretlenül nőtt tovább a létminimum alatt élők száma, ez a szám immár a lakosság negyven százalékára tehető. A képviselő ehhez hozzáfűzte, hogy a kormányzati sikerpropaganda ezért is indokolatlan, hiszen kevesek gazdagodtak, sokak szegényedtek.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.16. 19:12

(MTI) - A Jobbik szerint a Kúria hétfői döntésével bebizonyosodott, hogy nemcsak igazságot nem tud szolgáltatni az igazságszolgáltatás, de a jogot is hibásan értelmezi és kiszolgáltatja a bankok önkényének a magyar lakosságot. Volner János sajtótájékoztatóján kijelentette: hétfőn kiderült, hogy a bíróság nem fog a devizahitelesek oldalára állni, csak a bankok érdekeit védi.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.13. 12:40

Cegléden, december 13-án pénteken Volner János, a Jobbik Magyarországért mozgalom alelnöke, országgyűlési képviselő sajtótájékoztatót tartott a Városháza előtti parkban. 

Politika:
JOBBIK   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.03. 11:23

Volner jános, az alábbiakban olvasható cikkel kapcsolatban megkeresett és elmondta, hogy az a kifejezés, hogy ehymillió felett " visz haza " nem helytálló, hiszen ez a bruttó parlamenti jövedelme. A cikkben egyébként olvasható is, hogy a megjelölés bruttó összeg. 

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.27. 13:52

Önök a Jobbik hivatalos közleményét olvashatják.- Miért asszisztál a hatóság a szélsőliberális agymenéshez? - A Jobbik elképesztőnek tartja az Egyenlő Bánásmód Hatóság közelmúltbéli döntését, amely szerint diszkriminációnak számít, ha egyes szórakozóhelyeket a hölgyvendégek ingyen látogathatnak, míg a férfiaknak fizetniük kell a belépésért. Az nem zavarta a feljelentést tevő okostojást és ezt a liberális viccszervezetet, hogy az eddigi gyakorlattal a hölgyek és a férfiak nagyon nagy része egyaránt meg volt elégedve, de az ombudsman sem talált benne kifogásolnivalót.

Különvélemény:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.26. 19:00

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.25. 10:13

A Kúria döntése szerint a kétharmados kormánytöbbség által bevezetett új munka törvénykönyve lehetővé teszi, hogy a bevásárlóközpontok immár vasárnapi pótlék kifizetése nélkül, rendes munkaidőként dolgoztassák a munkavállalókat. Azzal, hogy a kormány mindezt lehetővé teszi, egyszerre tiporja a legalapvetőbb munkavállalói érdekeket, a családok életét, a keresztény szellemiséget és mindezt azért, hogy a nagytőke és a multik számára kellően kiszolgáltatottá és olcsóvá tegye a magyar emberek munkaerejét.

Gazdaság:
JOBBIK   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.19. 17:22

Programok:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.19. 16:09

Bemutatkoznak a Jobbik Pest megyei képviselőjelöltjei- A Jobbik Magyarországért Mozgalom Pest megye mind a tizenkét egyéni választókerületében indít önálló egyéni képviselőjelöltet. A nemzeti párt rendkívül nagy hangsúlyt fordított arra, hogy mindenhol felkészült, hazájáért és szűkebb pátriájáért áldozatos munkát végezni kész embereket állítson a jelölti posztokra. A jelöltek személye, illetve elkötelezettsége igen fontos, mivel a megye választókerületeinek jó részében a Jobbik a jelenlegi kormánypártok egyetlen és valódi kihívója.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.19. 10:51

Volner János, a gazdasági bizottság jobbikos elnöke volt a TV vendége és a riporterrel az igazságtalan adórendszerről beszélgetett. Ott volt a fideszes Puskás Imre is, szerinte rendben van az adórendszer, ő sztárolta azt. Nézzék mega  videot, érdemes!

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok