Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7970, belépett felhasználók: 0.

Címke: "JOBBIK"
Első<< Előző22232425262728

matek - 2011.02.12. 09:27:28

 

"2011 az erdő éve! Erdeink értékeiről, környezetünk, földünk klímáját meghatározó hasznosságáról már az általános iskolában is tanulhatunk. Ezért is elképesztő az a gondatlanság, amellyel értékeinket kezeljük.

Rousseau híres mondását Vissza a természet(be)hez, néhányan szó szerint értelmezték, félre. Az abonyi öreg erdő közéleti színhellyé változott az utóbbi időben, illegális hulladéklerakók mellett állandó „munkások” is benépesítették a területet, kábeltolvajok és fakitermelők, használt elektromos készülékek feldolgozói rendszeresen látogatják az erdőt. A kemény fizikai munka mellett szórakozásra is nyílik lehetőség, legalábbis erre utal számtalan mennyiségű használt óvszer.

A helyi Jobbik szervezet ezért gyámsága alá veszi a területet és az erdészet szakembereivel összefogva kitakarítja a területet! A Zöld Válasz Mozgalom is felajánlja segítségét az erdő eredeti állapotának visszaállításához."

A cikk és a kép forrása: www.zoldv

Közélet:
Szemét   
JOBBIK   
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.31. 13:58:44

Bár az a fura helyzet állt elő, hogy hiába nagy a JOBBIK Magyarországért Mozgalom helyi támogatottsága az országos átlaghoz képest, még sincs Abony képviselő testületében tagjuk. Igaz, listáról bejutott az egykori elnök, Kelemen Tibor, de ő mára már nem is tagja a pártnak. Külsős bizottsági hely nem jutott nekik. Ennek ellenére lelkesek, és figyelemmel kísérik a Városházán folyó eseményeket. Ezt az bizonyítja a legjobban, hogy eljárnak a testület ülésére annak ellenére, hogy nem szólhatnak bele a döntésekbe és nem is szólhatnak hozzá. LŐVE

Politika:
JOBBIK   
 1 Hozzászólás    

admin - 2010.12.13. 13:39:04

„ Különleges nemzet vagyunk, ahol a nemzetiség nem korlátozódik államhatárokon belülre! „

Mondta el többek között ezt is a JOBBIK és a Parlament alelnöke, Balczó Zoltán az abonyi lakossági fórumon. Elhangzott, hogy nem rajtuk múlik, hogy a programjukat nem tudják megvalósítani, hiszen kisebbségben vannak az országgyűlésben. Ők támogatták a kettős állampolgárság ügyét, és az adott típusú szavazati jogot is. Jelenleg még arról is egyeztetni kell, hogy csak választók vagy választhatók is legyenek a határon túl élő magyarok.

Politika:
JOBBIK   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2010.12.12. 19:58:10

Rendkívül sokat vártam Önöktől, de nagyon csalódott vagyok….

 

Mondta el a JOBBIK által szervezett lakossági fórumon egyik törzsolvasónk, aki nem párttag, de felszólalt. Hozzászólását egyenesen Balczó Zoltán alelnöknek célozta. „ A korábbi abonyi JOBBIK gyűlések dugi telt aulákban zajlottak, most meg negyvenen vagyunk. Nagyon sajnálom, és azt szeretném kérdezni, hogy ez országosan jellemző, vagy csak abonyi jelenség-e. Vajon ez az abonyi elnökváltásnak „ köszönhető „ ? Vajon mi a közöny oka? „

Politika:
Közélet   
JOBBIK   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2010.12.11. 09:37:59

December 10-én Abony vendége volt a JOBBIK Magyarországért Mozgalom elnöke, Balczó Zoltán, aki a parlament alelnöke is egyben. A rendezvényen részt vett és felszólalt Dénes Dénes is, aki a JOBBIK országgyűlési képviselő jelöltje volt, most önkormányzati képviselő Nagykőrösön. A helyi JOBBIK vezér megdöbbenésének adott hangot a miatt, mert az önkormányzatok költségvetése csökken.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2010.12.10. 18:52:48

Balczó Zoltán a JOBBIK alelnökének véleménye az abonyi helyzetről. Balczó Zoltán előadása végén sajnálatát fejezte ki azért, mert nem adhatja át a szót annak, aki egyedüli JOBBIK-os képviselőként, listavezetőként bejutott az abonyi képviselő testületbe.

Politika:
JOBBIK   
 18 Hozzászólás    

veroniq - 2010.12.10. 12:00.16

Balczó Zoltán lesz a vendége a JOBBIK Magyarországért Mozgalom abonyi alapszervezetének. Lakossági fórumra várják az érdeklődőket, ezen a héten, pénteken a Somogyi Imre Általános Iskola aulájába. 2010. december 10-én 17 órai kezdettel kezdődik a program, melyen a lakosságnak is lesz lehetősége kérdéseket feltenni a JOBBIK és a Magyar Országgyűlés Alelnökének. Balczó Zoltán ,első sorban a JOBBIK parlamenti munkájáról, valamint az aktuálpolitikáról beszél a hallgatóságnak. Nyilván szóba kerül majd a fórumon az is, hogy Kelemen Tibort, a Jobbik helyi szervezetének elnökét a közelmúltban leváltották és a tisztújítás után Mészáros Lászlóné lett az elnök. Kelemen Tibor jelenleg már csak nem is tagja a JOBBIK-nak, melynek listavezetőjeként jutott be. Ennek ellenére továbbra is az abonyi képviselő testületben ül...

 

LŐVE

Balczó Zoltán a közelmúltban adott interjút a Duna TV-nek, íme a sajtóanyag, melyet az ottani kollégák juttattak el szerkesztőségünk címére

Politika:
JOBBIK   
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2010.12.04. 14:56:48

Karai JOBBIK: " Még a WC felé sem tehetnek nélkülünk egy lépést sem! "

Baranyai László, a JOBBIK jászkarajenői szervezetének vezéralakja lapunknak elmondta, hogy a jövőben mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy ne legyenek törvénytelenségek a faluban. „ Annak ellenére, hogy nem kerültünk be a testületbe, mi ott leszünk minden egyes ülésen és figyeljük a történéseket! Ígérem, hogy még a WC felé sem fognak tudni egy lépést sem tenni nélkülünk a település vezetői. Mindenféle mutyit azonnal nyilvánosságra fogunk hozni! Ha valami jogszerűtlen dolgot tapasztalunk, akkor azonnal szólunk. Igaz, hogy nem lett tagunk a testületben, de elmondhatom, hogy a szervezetünk meglehetősen erős itt helyben, igaz még nem vagyunk annyira közismertek, mint szeretnénk.

Külvilág:
JOBBIK   
 21 Hozzászólás    

veroniq - 2010.11.21. 20:35:25

A Jobbik abonyi alapszervezetének új elnöke van 2010. november 14. óta. Kelemen Tibort ugyanis a tagság egyhangú szavazattal visszahívta erről a posztról.

Politika:
JOBBIK   
Testület   
 15 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok