Mi Abonyunk - Különleges nemzet vagyunk...
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7161, belépett felhasználók: 0.

admin - 2010.12.13. 13:39:04

„ Különleges nemzet vagyunk, ahol a nemzetiség nem korlátozódik államhatárokon belülre! „

Mondta el többek között ezt is a JOBBIK és a Parlament alelnöke, Balczó Zoltán az abonyi lakossági fórumon. Elhangzott, hogy nem rajtuk múlik, hogy a programjukat nem tudják megvalósítani, hiszen kisebbségben vannak az országgyűlésben. Ők támogatták a kettős állampolgárság ügyét, és az adott típusú szavazati jogot is. Jelenleg még arról is egyeztetni kell, hogy csak választók vagy választhatók is legyenek a határon túl élő magyarok.

Balczó Zoltán elmondta, hogy a KDNP politikusa, Semjén Zsolt átkiabált a parlamentben a JOBBIK-os képviselőknek: „ Hülyék vagytok ! „ – amikor ők a trianoni emlékülés ötletét szóba hozták. Utána mégis megtartották ezt, a szerződés aláírásának 90. évfordulója alkalmából. Igaz, sok szlovák politikus felháborodott ezen.

„ Pusztító nyolc év után vagyunk! Sok örökölt nehézség van, nem megy egyik pillanatról a másikra, hogy ezeken úrrá legyünk. Sajnos gyakran csak félmegoldások születnek. A multik túlzott kedvezményeket kapnak. Így duális gazdaságról beszélhetünk. A kis és középvállalkozók kiszolgáltatottságán változtatnunk kell. A multik által legálisan kivitt profit 2004. és 2008. között 32 milliárd euro volt. Ezt gyakorlatilag kiszivattyúzták az országból! Vegyenek részt a közteherviselésben a bankok, energiaszolgáltatók és a multi cégek is. Adózzanak ugyanúgy, tegyék meg ők is azt, mint a magyar kis- és középvállalkozások.

A magánnyugdíj pénztáraknál nagyobb svindli nem nagyon van. Ez a volt szocialista országokban létezik. Nyugaton ez rendben van, de nem is kötelező. Olyanok fizetik ott, akiknek magas a jövedelmük, a hozam örökölhető. Nálunk nem ez történt, a közpénzt vitték ki a magánszférába. A magánnyugdíj pénztárak a betett pénz 8%-át magukra költötték kezelési költség címen. Ez a teljes hozam 32%-át teszi ki! Ezt ők zsebre tették. Nem véletlenül mondta most a magánnyugdíj pénztárak szövetségének elnöke, hogy a létükért küzdenek.

Magyarország lesz a soros elnöke az Európai Uniónak. Azt tervezik, hogy megteremtik az EU gazdaságainak koordinációját. De ez az országok önrendelkezésének feladását jelentené, hiszen az ország által elkészített költségvetés tervezetet előzetesen meg kellene küldeni az EU-nak és ha ők jóváhagyták, utána fogadhatná el azt az adott parlament. Erre a britek már nemet mondtak.

Egypólusú világhatalom van kialakulóban. Az izraeli társulási szerződést elfogadták. A legkisebb kötöttség nélkül telepedhetnek le itt, indulhatnak közbeszerzési eljárásokon, cégeket alapíthatnak úgy, hogy jelentős adókedvezményt kapnak, igaz ez kölcsönös lenne. De mit csinálnának a magyar cégek Tel Avivban? Simon Perez beszéde úgy szivárgott ki, mint Gyurcsányé és ebben világosan elmondta, hogy a cél Magyarország felvásárlása. Valóra válhat álma.

Nem igaz, hogy a JOBBIK és az MSZP bizonyos kérdésekben „ összeborult „ volna! Egy dolog motiválja a JOBBIK-ot, mégpedig az, hogy a magyar nemzet szempontjából mi helyes és mi nem!”- ilyen érdekes témákat boncolgatott az abonyi találkozón Balczó Zoltán.

LŐVE

Politika:
JOBBIK   
 1 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Egyedülálló eredmény a város történelmében, ezzel együtt hatalmas a felelősségünk is!- Interjú Pető Zsolt polgármesterrel

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Csak azt tudnám Zoli...

Truckman -

2010.12.14. 09:33:02

...a f@szért nem a magunk portáján belül söprögettek! Miért a szomszédban?! Különleges Nemzet vagyunk! Ezt jól mondod! Nálunk seggnyalóbb nemzet nincs az egész sárgolyón! Hablatyoltok össze vissza! A 2700 milliárd Forintot, már fel is élte az ország! Holott még csak pár napja él a törvényetek a magánnyugdíj pénztárról! Nekünk póroknak csak ez jutott, ezt is elvetettétek. Nektek a bankszámlátok, megtakarításotok nem egy nyugdíjpénztár folyószámláján van virtuálisan. Kérdem én, mikor ismeritek már be, hogy ennyi volt? Mit fog még a kormány ELLOPNI a pór néptől? Emelitek a benzint megint holnaptól! Nem baj! Tüzelitek a hajót öregem! Felszeditek a fedélzet hajópadlóját, a székeket, bútorokat, tűzre vetitek, csakhogy menjen a hajó menjen előre! De a baj az, hogy épp a tat irányában van a part! Amerre ti tartotok arra a nyílt óceán van! Írod itt a zsidókat! Már rég itt vannak. Figyeld csak a Tükörhegyet jövőre! Felkéne ébredned, és még keresni a hajón valami mentőmellényt, egy eldugott résben. Aztán csobbanj a vízbe. Ha nem így teszel, a mellényt is feltüzeli majd más helyetted! Ti csak mint ellenzék, egy sima matrózok vagytok ezen a hajón. A tiszti lakrészt meg sem közelíthetitek, beleszólási jogotok volna, de elnyomja a tisztek ricsaja kiabálásotokat! Hogy -jégheeeegy! Na de mindegy! Vedd magadhoz, mielőtt ugorsz, azt a történelmi könyvet, min anno te még tanultál, és bugyoláld be, vidd magaddal el a régi Magyar címeres zászlót is a fedélzetről! Ugyanis ha nem viszed... Jövőre, ha egyáltalán túléled a hajótörést, semmi sem lesz, mi hazádra emlékeztetne majd a nemis olyan távoli jövőben! ISTEN ÁLDJA A MAGYART!

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok