Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7220, belépett felhasználók: 0.

Címke: "JOBBIK"
Első<< Előző21222324252627Következő >>Utolsó

veroniq - 2011.10.12. 18:29

Nagykőrösön heves ellenállásba ütközött, hogy kitehesse a helység rovásírásos tábláját a JOBBIK és ezt a Fideszes többség le is szavazta, a NEM, 10:1 arányban győzött. Mivel a jogszabály a nyáron megváltozott, hiába nem önkormányzati tulajdonú út mellé tették volna azt ki, mégis kell a képviselő testület többségének igen szavazata hozzá.

Közélet:
Abony   
JOBBIK   
 19 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.10. 19:26

Nagykőrös város képviselő testülete szeptember végén ülésezett, és ekkor került szóba az, hogy mit is tett a JOBBIK augusztus 20-án. A dolog lényege az, hogy a helyi szervezet kihasználta a „ lehetőséget „ és JOBBIK logos lufikat osztogattak a gyerekeknek, a felnőtteknek pedig szórólapot, Barikád újságot. Augusztus 20-a Nagykőrösön az újszülöttek polgárrá fogadó ünnepsége is...

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.08. 11:25

Abony lakossága megnyugodhat, mondta el lapunknak a JOBBIK környezetvédelmi szakpolitikusa, aki a volt folyékony műtrágya gyár területén végzett sugárzásmérést. Korábban beszámoltunk a létesítmény történetéről és egykori dolgozó is adott lapunknak interjút. Jelenleg az elhagyott objektumnak több tulajdonosa is van...

Egészségünk:
Abony   
JOBBIK   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.07. 22:25

A JOBBIK Magyarországért Mozgalom abonyi alapszervezete Zábrácki Lászlóval, a szervezet környezetvédelmi szakpolitikusával kilátogatott az abonyi kaszáló erdőbe és megdöbbenéssel vették tudomásul, hogy ismét fákat vágtak ki ismeretlen tettesek. Mint ismeretes, itt található egy rendkívüli érték, az úgynevezett, jobb sorsra érdemes kékvércse telep. Ennek ellenére ez nem zavarja az illetéktelen fatolvajokat...

Közélet:
Abony   
JOBBIK   
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.27. 14:43

Hegedűs Lórántné Országgyűlési Képviselő, JOBBIK: „ Rendőrségi feljelentést tettem az ügyben, mert törvényt sértett!„ Pásztor Imre Kőröstetétlen polgármestere: „ Meg vagyok győződve arról, hogy a képviselő asszonyt félrevezették! " 

Külvilág:
Abony   
JOBBIK   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.23. 14:28

 A Jobbik kezdeményezte a gyermekvédelmi intézmények egyházi kezelésbe adását


A mai napon korábbi ígéretünk szerint elküldtem a Pest Megyei Közgyűlés soron következő ülésére azt az előterjesztést, amelyben kezdeményeztem a Pest megyei gyermekvédelmi intézményeknek a Szeged-Csanádi Egyházmegye fenntartásában működő Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató Intézmény részére történő átadását. Korábban az Egyházmegye képviselői jelezték, hogy átvennék ezeket az intézményeket, melyet a Jobbik közgyűlési képviselőcsoportja is örömmel fogadott, hiszen már két megyében is sikeresen működtetik a gyermekvédelmi ellátást, s az egyházaknak járó közel kétszeres állami normatíva eredményeként a jelenleginél mindenképpen emberségesebb és sokkal színvonalasabb körülmények között tudna az Egyházmegye gondoskodni a gyermekekről.
Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.22. 10:56

A JOBBIK javaslatára hosszas és éles vita után megfosztották díszpolgári címétől Kertész Ákos írót és Gergényi Péter volt rendőrkapitányt. Kertész Ákos egyébként többek között azt írta, hogy a magyar genetikusan alávaló faj, röfög és zabálja a moslékot és a Holocaustért egyedül a magyar felelős. Kertész Ákos zsidó származású. Gergényi parancsnokként pedig enyhén szólva sem állt a helyzet magaslatán, amikor 2006-ban a békés emberek is áldozatul estek a rendőri túlkapásoknak Budapest utcáján. Íme a JOBBIK híre minderről:

Politika:
Abony   
JOBBIK   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.21. 14:45

Pásztor kidobta a JOBBIK-os országgyűlési képviselőt?


A video kb. a 19. perctől tudósít Kőröstetétlenről.

„ Állunk elébe mindennemű vizsgálatnak! „- mondta el lapunknak Kőröstetétlen község polgármestere, aki az N1 Híradóban szerepelt, amint éppen kiküldi, a videófelvételen elhangzó kifejezéssel élve kidobja hivatalából Hegedűs Lórántnét, a JOBBIK Magyarországért Mozgalom Országgyűlési Képviselőjét. A honanya az N1 televízióban elhangzottak szerint már két hónappal ezelőtt kérte, hogy betekintést kaphasson bizonyos közbeszerzési dokumentumokba, de a polgármester azóta sem válaszolt neki. Pásztor Imre lapunknak elmondta, hogy természetesen egy előzetesen egyeztetett időpontban betekintést nyerhet a képviselő asszony az iratokba, viszont Hegedűs Lórántné előzetes bejelentés nélkül érkezett hozzá. „ Tekintettel arra, hogy az általuk kért anyagok java része 2006. előtti, időre van szükség ahhoz, hogy ezeket elővegyük.

Politika:
Abony   
Jegyző   
JOBBIK   
 24 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.13. 11:23

Kiszivárgott információk szerint akár száz forint is lehet a betétdíja a sörösüvegnek, erről számolt be lapunknak adott villáminterjújában Zábrácki László, a JOBBIK környezetvédelmi szakpolitikusa. A szakember elmondta, hogy a közelmúltban volt egy államtitkári egyeztetés, melyen jobbikos képviselők is részt vettek és a termékdíj törvény átalakításáról esett szó. A magas betétdíjjal szeretnék csökkenteni a feleslegesen kidobott üvegek számát, mely a környezetre is jótékony hatással lehet majd. Megtudtam azt is, hogy azt tervezik, hogy a hulladékgazdálkodást teljes egészében állami kézbe veszik vissza, ami egyben azt is jelentené, hogy a külföldi, erre szakosodott cégeknek menniük kéne. Zábrácki László nem éppen kedves szavakkal ecsetelte magyarországi ténykedésüket…..

Közélet:
Abony   
JOBBIK   
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.08. 14:48

Mint lapunk arról már beszámolt Önöknek, a Pest Megyei Önkormányzat csődközeli helyzete miatt nagy bajba kerültek az úgynevezett lakóotthonok, melyben az egyébként is segítségre szoruló gyerekeket helyezték el. Abonyban három ilyen intézmény is működik, illetve csak működne. Lassan már semmire sem telik. Nagyon sok helyi vállalkozásnak tartoznak, hitelbe viszik el az árukat, annak érdekében, hogy enni tudjanak adni az ott lakóknak és, hogy egyáltalán megkezdhessék a tanévet. Lapunk nem hivatalos forrásból arról értesült, hogy adományok nélkül nem is léteznének már….

 

Még a tankönyvek beszerzése is komoly gondokat okoz, és azt sem tudják még, hogy hogyan fűtenek a télen. Pedig ezeket a gyerekeket pontosan a rossz anyagi körülményeik miatt emelték ki családjukból. Lassan már itt sem jobb a helyzet…. Többen azt mondják, hogy ez már kiskorú veszélyeztetése és a JOBBIK feljelentést is tett az ügyészségen ismeretlen tettes ellen. A cél az, hogy kivizsgálják, ki a bűnös mindezért.

 

A lakóotthonok dolgozói, gyerekei nem panaszkodnak, csak köszönnek, kérnek, és szerencsére kapnak is. Megkértek, hogy az alábbi köszönetnyilvánítást tegyem közzé oldalainkon. Íme a névsor:

Közélet:
Abony   
JOBBIK   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok