Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8031, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Jegyző"
1234Következő >>

veroniq - 2020.03.14. 18:17

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ - Tájékoztatom a tisztelt Lakosságot, hogy a koronavírus-járvánnyal összefüggésben fennálló veszélyhelyzetre tekintettel, a lakosság és a Hivatal dolgozói egészségének megóvása érdekében...

Közélet:
Jegyző   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2020.03.13. 13:07

Pető Zsolt polgármester szerkesztőségünknek arról számolt be, hogy 2020. március 16. napjával dr. Gáspár Anitát nevezte ki Abony város jegyzőjévé.

Sport:
Jegyző   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2019.08.14. 17:14

 

Dr. Nagy Péter jegyzőnek írtam a tegnapi napon levelet a Téglagyári tó ügyében. Mint ahogyan megírtuk, a tavat az új tulajdonos elkezdte betemetni. A nádast körülötte megszüntetik, pedig az sok madár természetes élőhelye.  Az üggyel kapcsolatban megkerestem már a megyei környezetvédelmi hatóságot, most pedig a katasztrófavédelemhez fordulok, a jegyző tanácsának megfelelően.  Íme, a jegyző válasza:

 

Közélet:
Jegyző   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.03.23. 14:06

 

Dr. Balogh Pál, Abony Város jegyzője kérdéseimre a következő korábban megjelent közleményt ajánlotta figyelmembe, melyet ezennel teszek közzé:


Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az Abonyi Polgármesteri Hivatal munkatársai vezetői támogatással több önkormányzati és hatósági feladat egyidejű ellátása érdekében helyszíni ....

Közélet:
Jegyző   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.02.23. 10:46

Dr. Balogh Pál, Abony város jegyzője intézkedett az alábbi illegális hulladék elszállítása tárgyában. A Közútkezelő társaságnak küldte meg az adatokat, levelem és cikkünk nyomán. Segítségét köszönjük! 

Citrom-díj:
Jegyző   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.08.03. 20:56

Ez az a látvány , mely borzolja a kedélyeket. Az omlás már 2011-ben megkezdődött, mutatjuk az eredeti házat is. Most a gyom mindent felvert, összedőlt, elbontották, majd úgy hagyták, ismeretlenek. A kapu érdekes módon, annak ellenére, hogy az fémből van, még tartja magát, nem lopták el... Szerintem csak napok kérdése. A területen allergén gyomok tenyésznek. A problémát a jegyzőnek jelzem! Hátha megtörténik a csoda és rendbe teszik!

Szeretnéd látni, hogy hol van ez, és mi is volt itt? Katt a címre!

Citrom-díj:
Abony   
Jegyző   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.07.21. 15:23

 

Még  mindig vannak érdekes, és értelmetlennek tűnő közlések Abony város honlapján. Ilyen ez a " gyöngyszem " is, mely egy belső levelezés, egy az egyben közzétéve, mely arról szól, hogy augusztusban négy napon máshogyan dolgoznak a Hivatalban. Ez az ügyfélfogadás rendjét nem befolyásolja. Akkor meg nem értem, minek kellett közzétenni. Gondolom, nem innen értesülnek a dolgozók a munkarendjükről.

Citrom-díj:
Jegyző   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.21. 09:19

 

Ceglédbercelen tartott ez évi szakmai konferenciáját a Jegyzők Országos Szövetségének Pest Megyei Tagozata. A szervezet szakmai fórumok, konzultációk rendezésével nyújt segítséget ahhoz, hogy az önkormányzati feladatellátás ne csak jogszerű, hanem a lakosság számára minél magasabb színvonalú szolgáltatás legyen.  E célt szolgálta a 2014. június 19-i ülés is ahol Pető Zsolt megnyitóját követően Tóth János (Tahitótfalu jegyzője) megyei elnök előadása mellett dr. Danka Ferenc Pest Megyei Kormányhivatal főosztályvezetője elemezte az őszi önkormányzati választást követő változásokat, majd dr. Gyergyák Ferenc az Alkotmánybíróság Hivatalának főtanácsadója a KÖZSZOV főtitkára adott tájékoztatót az aktuális közszolgálati tudnivalókról. 

Közélet:
Jegyző   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.29. 13:31

Erről döntött zárt ülésen az abonyi képviselő testület. Dr. Balogh Pál jegyző ugyanis visszaadta az önkormányzati bérlakást, melyet számára önkormányzati érdekből adott oda a képviselő testület. Lapinformációink szerint ennek magánéleti pozitív okai vannak. Kelemen Tibor aljegyzőnek szerették volna kiutaltatni a megüresedett önkormányzati lakást, de ezt a testület többsége nem támogatta.

Közélet:
Jegyző   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.22. 15:28

Válaszol a járási hivatalvezető. A kormányhivatalba küldtem egy levelet azzal kapcsolatban, hogy egy romos ház szomszédjai tehetetlenek, mert a helyi polgármesteri hivatalból elküldték őket azzal, hogy először fizessenek be 15.000 forintot, utána kezdenek el foglalkozni az üggyel. A járási hivatalvezető asszony mai napon nekem címzett levelében megírta, hogy „ a Ket. szabályai szerint Abony Város Jegyzője nem küldhette volna el az ügyfelet, kérelmét továbbítania kellett volna a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező hatósághoz. „ Továbbá lényeges momentum az is, melyet szintén szó szerint idézek Terbe- Szabó Csilla leveléből:

Közbiztonság:
Abony   
Jegyző   
 2 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok