Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7968, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Jegyző"
<< Előző1234Következő >>

veroniq - 2011.11.28. 14:15

Az abonyi képviselő testület immár ötödik alkalommal nem talált senkit sem a jegyzői poszt betöltésére alkalmasnak. Mint lapunk arról már beszámolt, a Hivatalban hosszú hónapok óta nincsen vezető, azaz Dr. Vörös Mária aljegyző tölti be ezt a funkciót. Olyan hosszú idő eltelt már, hogy az aljegyző elvileg simán beletanulhatott már a feladat elvégzésébe.

Citrom-díj:
Abony   
Jegyző   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.15. 18:29

Kistérség- Jegyzői szakmai műhely Ceglédbercelen- Abonyból megint senki sem men el!- A múlt heti önkormányzati szakmai értekezlet folytatásaként ismételten szakmai rendezvénynek adott otthont a ceglédberceli Polgármesteri Hivatal. A rendezvény szakmai műhelyként biztosított lehetőséget a térség jegyzői számára a készülődő új önkormányzati törvény megvitatására. 

Közélet:
Abony   
Jegyző   
 2 Hozzászólás    

admin - 2011.10.11. 16:57

Többszöri nekifutás után sem sikerült Abonynak jegyzőt találnia a Hivatal élére. Immár lassan fél éve húzódik az ügy és most negyedszer írják ki a pályázatot. Több, környező település jegyzője is átigazolt volna Abonyba, de senki sem volt elég jó az ittenieknek. Csemő, Jászkarajenő jelenlegi és Nagykőrös korábbi jegyzője is megbukott a vizsgán…

Politika:
Hivatal   
Testület   
Jegyző   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.21. 14:45

Pásztor kidobta a JOBBIK-os országgyűlési képviselőt?


A video kb. a 19. perctől tudósít Kőröstetétlenről.

„ Állunk elébe mindennemű vizsgálatnak! „- mondta el lapunknak Kőröstetétlen község polgármestere, aki az N1 Híradóban szerepelt, amint éppen kiküldi, a videófelvételen elhangzó kifejezéssel élve kidobja hivatalából Hegedűs Lórántnét, a JOBBIK Magyarországért Mozgalom Országgyűlési Képviselőjét. A honanya az N1 televízióban elhangzottak szerint már két hónappal ezelőtt kérte, hogy betekintést kaphasson bizonyos közbeszerzési dokumentumokba, de a polgármester azóta sem válaszolt neki. Pásztor Imre lapunknak elmondta, hogy természetesen egy előzetesen egyeztetett időpontban betekintést nyerhet a képviselő asszony az iratokba, viszont Hegedűs Lórántné előzetes bejelentés nélkül érkezett hozzá. „ Tekintettel arra, hogy az általuk kért anyagok java része 2006. előtti, időre van szükség ahhoz, hogy ezeket elővegyük.

Politika:
Abony   
Jegyző   
JOBBIK   
 24 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.09. 08:57

A szeptember 8-i képviselő testületi ülésen Abonynak ismét nem sikerült jegyzőt választania. Ha jól számolom, immáron negyedszer. Kiszivárgott nem hivatalos információk szerint csak egyetlen érvényes pályázat volt, kettő érvénytelennek találtatott. Jászkarajenő jelenlegi jegyzője, akinek sikerült érvényeset produkálnia, most először pályázott az abonyi posztra. Szabóné Varga Eszter sem kellett azonban a településnek. A zárt ülésen történt szavazáson alig kapott igen voksot, inkább tartózkodtak a jelen lévők. Az alapvető gond az volt, hogy „ egyből nehéz választani „. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az újabb és újabb kiírásokra egyre kevesebben pályáznak. Bizonyára már elment a kedvük az aspiránsoknak, hiszen az embert próbáló abonyi hivatali és önkormányzati viszonyoknak híre van.

Dr. Vörös Mária aljegyzőként még jegyző

Politika:
Abony   
Jegyző   
 47 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.06. 13:33

Lapunk beszámolt arról, hogy újból megpróbál jegyzőt választani Abony. Már hosszú hónapok óta ez sikertelen volt. Dr. Ecseki Ildikó korábbi aljegyző többször is pályázott, de őt elutasították, annak ellenére, hogy a tizenkettőből hat fős FIDESZ-es képviselőtábornak elméletileg őt kellett volna segítenie, hiszen Dr. Ecseki férje Mészáros László. Mészáros László hosszú éveken át volt az abonyi képviselő testület FIDESZ-es tagja, de most nem jutott be. Politikai alapon tehát nem sikerült jegyzőt választanunk. Lapunk úgy tudja, hogy Dr. Ecseki Ildikó feladta, azaz most nem pályázott. Van még más információ is, ami lapunk birtokába jutott. Egyetlen jelölt van csak....

Politika:
Abony   
Jegyző   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2011.05.16. 11:27:02

 Jegyző kerestetik ismét

 

Abony város önkormányzata már két alkalommal nem jutott dűlőre jegyző ügyben. Vagyis kétszer sem kapta meg a posztra jelentkezők közül senki sem a megválasztásához szükséges minősített többséget. A játszma folytatódik, harmadszor is kiírták a pályázatot. Nem kapkodják el a dolgot, mert jövő hónap, azaz június végéig fogják elbírálni a beérkezett álláspályázatokat.

 

Íme, a kiírás szövege a város hivatalos honlapjáról:

Közélet:
Jegyző   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.28. 22:05:00

Ennek a képen látható aljegyzőnk sem örül annyira......

Már másodszori nekifutásra lett eredménytelen Abonyban a jegyzőválasztás. Új pályázatot írnak ki a posztra. Mivel most 30 napos lesz a határidő, nem lesz gyors a döntés sem. Várhatóan jövő hónapban nem döntenek arról, hogy ki tölti be ezt a posztot. Csak a júniusi ülésen választ Abony. Kemény feladata lesz annak, aki ezt felvállalja, hiszen az előző jegyző és aljegyző állandóan konfrontálódott a polgármesterrel, amikor ők felhívták a figyelmet arra, hogy jogszerűtlen döntéseket szeretne hozni Romhányiné Dr. Balogh Edit. Igaz, a város első asszonya értekezleten kifejtette, hogy a jogszabályok nem mindig életszagúak, ezért nem kell őket mindig figyelembe venni.

Közélet:
Jegyző   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.13. 16:05:11

 Még mindig jegyzőt keresünk

 

Abony túl van már egy érvénytelen pályázaton, melyet a jegyzői állás betöltésére írtak ki. Most ismét olvasható az ezzel kapcsolatos felhívás a város hivatalos honlapján. Megint a gigászok harca várható, már ami a testületi tagok szavazatait illeti. Az előző szavazáskor nem kapta meg a minősített többséget egyik jelölt sem. Dr. Ecseki Ildikó, Abony korábbi aljegyzője mellett befutó lehetett volna Csemő jelenlegi jegyzője Dr. Lakos Roland is. A múltkori pályázatra öten jelentkeztek, ebből három volt érvényes. Nem tudható előre, hogy lesz-e most más komolyabb jelölt.

Közélet:
Jegyző   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.01. 10:06:56

A tegnapi testületi ülésen döntöttek a testületi tagok az alpolgármester, valamint a jegyző személyéről. A döntés értelmében egyik sincs Abonynak, továbbra sem! A napirendet zárt ülésen tárgyalták, de annyit azért tudni lehet, hogy nem Abony korábbi aljegyzője, volt az, aki a legtöbb szavazatot kapta jegyző témában. Politikai berkekben tudni lehet, hogy városunk polgármestere Dr. Ecsekit támogatná. Az is sejthető, hogy Dr. Balogh Edit továbbra sem szeretne magának FIDESZ-es helyettest. Így alpolgármesterünk sem lett. LŐVE

Politika:
Jegyző   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok