Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8029, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Reklám
1234567Következő >>Utolsó

A sajátvér-terápia, vagyis a PRP, a „platelet rich plasma”, vérlemezkében gazdag plazma általi kezelés, melyet ízületi gyulladások, sportsérülések, porckopások esetén alkalmaznak. A saját vér koncentrátum növekedési faktorai segítik a porcsejtek szaporodását, közreműködnek a szövetek regenerációjában.


Reklám:
Közélet   

A kés mellett az olló az egyik leggyakrabban használt vágóeszköz a mindennapokban. Emiatt egyetlen háztartásból sem hiányozhat, de sokszor egyetlen darab nem is elegendő belőle, hiszen a különböző feladatokhoz más és más típusú eszközökre lehet szükség. Nézzük, hogy melyek azok az ollók, melyeknek biztosan jó hasznát vesszük majd!

 

Reklám:
Reklám   

A vakáció ideje alatt szoktasd hozzá a gyermeked, hogy eleget igyon napközben. Remélhetőleg döntően meleg napokban lesz részünk, ilyenkor talán valamivel könnyebb rávenni, hogy óránként megigyon egy pohár vizet. Az iskolában ugyanis elsősorban saját magának kell erről gondoskodnia, nem leszel ott te, mint kiskorában, hogy megitasd, vagy egy dadus, óvó néni, aki figyel erre. Márpedig a vízhiány igen fontos probléma, már az enyhébb fajtája is fáradtságot, koncentrációhiányt okoz.

Reklám:
Reklám   

veroniq - 2022.06.14. 12:44

A lánykérést követően a legtöbben azonnal menyasszonyként kezdenek el gondolkodni és neki is látnak a tervezésnek. Nem véletlen, egy esküvő megszervezésére legalább 12 hónap szükséges.


Ha szeretnénk elkerülni a sok-sok idegeskedést, érdemes olyan szervező segítségét kérni, aki minden apró részlet kapcsán támogatást nyújt. Az Esküvőpalotánál például nem csak az esküvői catering széles körű szolgáltatásai közül válogathatunk. A dekoráció, a táncoktatás vagy éppen a ceremóniamester kiválasztásában is segítenek.


Reklám:
Reklám   

Valószínűleg nincs olyan ember, aki szeret esős, hideg időben vásárolni indulni, egy boltban hosszasan válogatni a termékek között, vagy egy végtelen hosszú sorban állni a kasszánál. Többek között számukra lehet tökéletes megoldás az online vásárlás!


Reklám:
Reklám   


Mindenki arra vágyik, hogy az ő gyereke egészséges, szép, és persze nagyon okos legyen, mégis gyakori, hogy váratlanul éri a szülőket, ha a fiuk vagy a lányuk kifejezetten tehetségesnek találtatik valamiben.

 

Reklám:
Reklám   

A munkaterületen sok esetben szükség lehet arra, hogy a talajszint feletti magasságokban dolgozzunk. Ez gyakran csak úgy lehetséges, ha egy stabil szerkezetet használunk, amire felállhatunk, és a lépcsőkön keresztül eljuthatunk a megfelelő magasságba.

 


Reklám:
Reklám   

Manapság meghatározónak számít minden, ami sportos vagy casual. Legyen szó utcai viseletről, esetleg kifutókról, mindenhol megjelenik és egyre nagyobb népszerűségre tesz szert. Az vitathatatlan, hogy az öltözködés jóval lazább és kényelmesebb lett a korábbiaknál, aminek nem mindenki örül, viszont szerencsére jóval több azoknak az aránya, akik kedvelik.

 

Reklám:
Reklám   

A villanyszerelőknek számos eszközre van szükségük a munkához. Ide tartozik a nélkülözhetetlennek számító digitális multiméter, amelynél fontos a könnyű használhatóság, az egyszerű szállíthatóság, és nem utolsó sorban a megbízható működés.

 

Reklám:
Reklám   

Manapság annyi féle macskaeledel található az üzletek kínálatában, hogy nincs olyan gazdi, aki könnyűszerrel eligazodna közöttük. Ráadásul szinte minden gyártó szereti kiváló minőségűnek feltüntetni a saját termékét, ez pedig tovább bonyolítja a dolgot.

Reklám:
Reklám   
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok